CNN-profil: Icke-vaccinerade bör frysas ut

publicerad 10 maj 2021
Michael Smerconish, CNN. Foto: eget verk
Michael Smerconish, CNN. Foto: eget verk
Michael Smerconish, CNN. Foto: eget verk, maj 2021

COVIDKRISEN. CNN:s programledare Michael Smerconish anser inte att den amerikanska coronarepressionen är hård nog och efterlyser att amerikaner undviker och fryser ut vänner som inte låter sig injiceras med något av covidvaccinerna.

I ett segment i sin TV-show “Smerconish” lyfter programledaren fram ett förslag som lagts fram av åklagaren Michael Stern i USA Today som går ut på att med alla tillgängliga medel få fler människor att vaccinera sig – oavsett hur negativt inställda de är till de kontroversiella injektionerna.

“Vi måste undvika människor, vi måste undvika människor så att de vaccinerar sig”, säger Smerconish och hänvisar till Sterns idéer.

Han menar bland annat att det vore positivt om företag tvingar sina anställda att covidvaccinera sig och vill även att detta blir ett krav för att kunna få anställning överhuvudtaget.

Smerconish vill dock även gå längre än så och menar att även nära och kära bör agera och socialt frysa ut människor som inte vaccinerar sig.

“Människor borde kräva att vänner vaccineras för att de ska få vara med och grilla eller besöka födelsedagsfester – vänner låter inte vänner sprida covid”, säger han i programmet.

Han lyfter också fram en enkät från sin egen hemsida där 73 procent av de svarande anser att det är hög tid att frysa ut de som vägrar att låta sig injiceras.

På sociala medier är inte alla lika imponerade och Raheem Kassam konstaterar bland annat att människor gladeligen blir utfrysta av personer som Michael Smerconish.

Smerconish och hans likar uppmanar inte andra att frysa ut anti-vaxxers för att de bryr sig så mycket om att få människor att ta vaccinet. De skammar dem för att legitimera den brutala diskrimineringen som är att vänta framöver gentemot dem som inte tar vaccinet”, konstaterar den politiske kommentatorn Paul Joseph Watson på Summit News.

Även Donald Trump Jr har kommenterat Smerconish uttalande och uttrycker krasst att ”detta inte kommer att sluta väl”.

Text: Markus Andersson, Nya Dagbladet

Donera till NewsVoice

Så här kan du stötta Newsvoice

  • Läkemedelsjätte slipper betala vård för vaccinskadad 18-åring

    “18-åriga Emma Burkey vaccinerades med Johnson & Johnsons covidvaccin den 20 mars. Två veckor senare hade hon hamnat i koma efter ett sjukdomsanfall med blodproppar i hjärnan. På grund av nuvarande lagstiftning behöver läkemedelsjätten dock inte betala vårdkostnaderna – som för närvarande uppgår till 513 000 dollar.”

    https://nyadagbladet.se/halsa/lakemedelsjatte-slipper-betala-vard-for-vaccinskadad-18-aring/

  • Mycket intelligent reflektion!

    Så ofta vi kan bör vi vara på plats för manifestation…. Å de bör arrangeras minst var fjortonde dag!

  • Visst ser han riktigt galen ut!

    Kanske att Smerconish hjärna satts igen av “vaccinets” emulgeringsmedel PEG.

    Om vaccinernas polyetylenglykol (PEG)

    “PEG används som emulgeringsmedel i rengöringsmedel och som konsistensgivare i polyuretanelastomerer. Det motstår nedbrytning av syror och används som förtjockningsmedel i rengöringsmedel för keramik, glas och metall. De förtjockande egenskaperna minskar avrinningen på vertikala ytor, vilket ger ökad kontakttid. PEG används i läkemedel som laxermedel och i kosmetiska produkter som hudkrämer.
    Det används som dispergeringsmedel i tandkräm där det binder vatten och håller beståndsdelarna jämt fördelade i tandkrämen. Eftersom PEG är en vattenlöslig polymer kan det i vattenlösning bidra till höga osmotiska tryck, vilket används i biokemiska experiment.”

    https://webapps.kemi.se/flodesanalyser/Amnesinformation/polyeterpolyoler_sv.htm

    Stöd för kännedom om emulgeringsmedlet PEG i mrna experiment-vacciner.

    “Det är inte helt klarlagt vad som orsakar svåra allergiska reaktioner hos cirka 1 på 100 000 individer som vaccineras mot Covid-19. Ett misstänkt ämne är dock polyetylenglykol (PEG) som finns i de två mRNA-vaccinerna (Comirnaty samt COVID-19 Vaccine Moderna). Däremot finns det inte i COVID-19 Vaccine AstraZeneca (Astrazeneca) som istället innehåller polysorbat. “

    https://plus.rjl.se/infopage.jsf?childId=25221&nodeId=39735

  • Nu väntar vi bara på att Löfven säger samma sak.
    Han behöver ju inte oroa sig med koksalt i sprutan.

  • Psykopater vet inte när det är dags att backa. Den galna blicken är signifikativ för deras tillstånd. Det blir jobbigt för honom när han fattar att det är de vaccinerade som man bör undvika.

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *