Folkhälsomyndighetens presschef Christer Jansons psyops-bakgrund granskas

publicerad 14 maj 2021
- av NewsVoice
Psyops-expert Christer Janson, presschef. Pressfoto: Folkhälsomyndigheten

ÖVERVAKNING. I denna video granskas Folkhälsomyndighetens presschef Christer Jansons psyops-bakgrund. Janson har en bakgrund som expert inom psykologisk krigföring (psyops) med utbildning från Försvarsmakten. Analysen är gjord av Danijel alias Zakleo Se Bumbar.

Christer Janson säger en del anmärkningsvärda saker till Dagens Media i artikeln
“FHM-chefens hyllning: ‘Det är tack vare medierna som vi nått våra mål'” i egenskap som presschef:

“Flera av våra medarbetare har mött arga reportrar. En del har sagt att vi är inkompetenta. Då har jag talat med deras chefer och det har alltid löst sig.”

Dagens Media skriver att Folkhälsomyndighetens presschef Christer Janson är mycket nöjd med hur medierna vidarebefordrat budskapen åt Folkhälsomyndigheten:

”Vi har tillsammans förändrat samhället utan tvångsmedel”.

NewsVoice kommentar

Tydligen är tvång en möjlighet om det krävs för att förmå svenska folket att anpassa sig till corona-narrativet. Notera även Jansons tillfredsställelse med att massmedier följer Folkhälsomyndigheten istället för att granska den. Det är uppenbarligen Jansons målsättning som expert inom psykologisk krigföring. Rätt man på rätt plats.

Varför krävs egentligen en expert i psykologisk krigföring för att försöka få ett helt folk att vaccinera sig? Är tron på experimentella vacciner så stark?

Text: Torbjörn Sassersson, NewsVoice | Video: Danijel alias Zakleo Se Bumbar | Bild: Christer Janson. Presfoto: Folhälsomyndigheten

Text: NewsVoice

Källa