Hitta rätt bland spelbolag

publicerad 24 maj 2021
- Underhållning @NewsVoice
hitta rätt bland spelbolag
hitta rätt bland spelbolag
Hitta rätt bland spelbolag. Foto: JT Licens: Unsplash

Hitta rätt bland spelbolag är inte helt enkelt alla gånger. Spelbolagsdjungeln växer konstant. Leovegas är ett spelbolag som nyss betalat miljontals kronor för att förvärva Expekt och ge sig in i sportvärlden. Men Expekt är inte ensamma, utan de har även sällskap av bolag som 888 Sport som erbjuder en rad olika typer av spel.

Fördelen med att spela på sport idag är att utbudet av spelbolag och olika spel är enormt. Med fördel kan du ha konton på flera olika sajter för att hitta de bästa oddsen för ditt favoritlag och liga.

Välkända Leovegas gör nu en satsning inom betting på sport. I mars blev det klart att Leovegas köper kända Expekt för runt 50 miljoner kronor och entrar därmed en ny marknad.

Ambitionen som de nya ägarna har för Expekt är höga. De vill nämligen att Expekt återigen ska bli det ledande sportvarumärket inom Sverige och Norden.

Med tanke på att den tekniska migreringen ska vara färdig i maj vilket banar väg för en rivstart. Fotbolls-EM, OS i Tokyo samt Champions League-Finalen lär kunna ge Expekt en skjuts i rätt riktning när Leovegas storsatsar.

Hitta rätt bland spelbolag med Spelcash

Det kan vara svårt att navigera sig bland alla spelbolag och hitta den som passar dig bäst. Spelcash har gjort grovjobbet åt oss för att vi enkelt ska hitta rätt bland spelbolag och bra bettingsidor.

888sport är en av deras favoriter. Det Spelcash gillar med 888 är att bland annat deras appar – en app för sport, en för casino och en för poker. Fördelen med att ha en egen app för sport är att det blir lättare att snabbt hitta de spelen man vill spela på. Apparnas design är användarvänlig och oavsett vad du vill spela på är kvalitén hög. På spelcash.se du läsa deras utförliga recension om 888sport, vilket vi varmt rekommenderar dig att göra.

Nu när Expekt har fått nytt bränsle i och med Leovegas köp är det intressant att se hur utvecklingen kommer att ske. På Spelcash.se finns det en välskriven guide kring de erbjudanden och speltyper du kan hitta på Expekt.

Extern skribent

Relaterat

 


Så här kan du stötta Newsvoice