Stöd NewsVoice så att vi säkrar verksamheten tom juni!

31%

31.000 kr av behovet 100.000 kr är insamlat. Stöd kampanjen via Swish 123 530 2005 eller donera på ett annat sätt. Det smartaste för företag är att annonsera.

M. Adams: Hyperinflation och kollaps väntar USA

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 12 maj 2021
- NewsVoice redaktion
M. Adams. Foto: Eget verk
M. Adams. Foto: Eget verk
M. Adams. Foto: Eget verk

EKONOMI & OPINION. M. Adams skriver i ett nyhetsbrev, om hans senaste podcast, sedelpressandet i USA, hyperinflation och stängning av amerikanska raffinaderier och hackningen av ett datasystemen som styr en stor amerikansk pipeline. Konsekvensen blir samhällskaos och depression.

“Vi går nu genom de första stadierna av hyperinflation och kollapsen av den skuldbaserade dollarn, eftersom priserna på nästan allt fortsätter att skjuta i höjden dag för dag. Federal Reserves massiva tryckning av biljoner dollar som skjuts in i ekonomin via “stimulansåtgärder” överhettar efterfrågan på varor som trä, koppar, aluminium och järn.

Så vi har nu en regering som förstör penningtillförseln och den produktiva ekonomin genom ett oändligt pengatryckande. Slutresultatet blir bortom alla tvivel: fri hyperinflation, brist på mat, bränsle och andra varor samt en snabb kollaps av de småföretag som driver nationen (USA).

I slutändan betyder detta också kollapsen av stora amerikanska städer som hamnar i kaos och laglöshet allt medan de sista kvarvarande resterna av det civiliserade samhället försvinner.”

BBC skriver att USA utfärdade nödläge i söndags efter att Colonial Pipeline drabbats av en så kallad ransomware-cyberattack. Rörledningen transporterar 2,5 miljoner tunnor om dagen vilket utgör 45% av östkustens leverans av diesel, bensin och flygbränsle.

M. Adams är en stark dissident röst i USA som senaste 20 åren kommenterar frågor om hälsa, vård, ekonomi och självförsörjning. Han är utkastad från YouTube. Google raderade vid en tidpunkt alla sökträffar till hans sajter. Han flyttade sina videos till videoplattformen Br*ght*n som Facebook kan förbjuda länkar till om de postas på Facebook.

Länk till Podcast (byt ut * till o):
Brighte*n.c*m/2d4f8741-3e49-4a3d-a5d0-f6609cc49068

Text: NewsVoice

NewsVoice beskyddar det fria ordet genom att ge utrymme för det fria ordet i formen av fria opinionsbildande debattartiklar och som i detta fall, en granskande podcast.


Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq