Medicinsk apartheidpolitik införs i Danmark

publicerad 5 maj 2021
Mette Frederiksen, Socialdemokraterne. Foto: Socialdemokratiet Partikontoret
Mette Frederiksen, Socialdemokraterne. Foto: Socialdemokratiet Partikontoret
Mette Frederiksen, Socialdemokraterne. Foto: Socialdemokratiet Partikontoret

VÄRLDEN. Danmark blir nu först i Norden med att implementera medicinsk apartheid och bekräftar nu att de som inte låter sig injiceras med något av covidvaccinerna ska vägras tillträde till musiklokaler, teatrar och biografer. De får heller inte äta på restauranger, träna på gym eller ägna sig åt någon inomhusidrott.

I dansk och svensk media beskrivs den totalitära apartheid-politiken orwellskt som att det danska samhället åter ”öppnar upp”, men i praktiken har folketinget beslutat att från och med nu villkora landets tidigare grundlagsskyddade fri- och rättigheter med de digitala pass som ska tilldelas personer som lyder statens medicinska påbud.


Det handlar bland annat om att musiklokaler, gym, teatrar och biografer förvisso ”öppnar upp” – men bara för de danska medborgare som kan visa upp sina ”vaccinationspass” – övriga ska även i fortsättningen utestängas från samhällslivet. Även av den som vill sitta och äta på restaurang inomhus kommer det kontroversiella covidpasset också att avkrävas och samma sak gäller för inomhusidrott och gymlokaler.


 

För festivaler och större kultur- och idrottsevenemang kommer upp till 2000 gäster att tillåtas – men dessa ska vara indelade i olika sektioner med maximalt 500 i varje om det handlar om sittande publik eller 200 i varje sektion om publiken står upp. Dessa gränser kan senare under sommaren och hösten höjas till 5000 eller 10 000 personer, meddelar den danska regeringen.

Vad gäller det drakoniska församlingsförbudet blir detta kvar fast i modifierad form – numera tillåter staten att upp till 25 personer ska få träffas inomhus och 75 personer utomhus. För gym och annan inomhusträning gäller likaledes gränsen på 25 personer. Kontaktsporter är fortsatt helt förbjudna för danskar mellan 18 och 70 år, rapporterar News Øresund.

Text: Markus Andersson, Nya Dagbladet

Donera till NewsVoice

Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq

 • Intressant…. ett är ju att agera operationellt dvs bromsa om man kör för fort osv….. men ett muterande virus bör ju hanteras taktiskt och även strategiskt…. och det finns bara godkända vaccin från Kina, Indien har ett vaccin godkänt på nåder.. thats it! sedan finns mRNA och Adenovirus och ytterligare vektor preparat så det börjar likna mångfald…. sedan att det då samtidigt förbjuds, stoppas preparat, vax, är väl ett tecken på för lite framförhållning och tester…. MEN i tänkta framtida tillstånd vilka vi strävar mot vad är planen? för med så många avlidna i Sverige utan vård på IVA verkar det inte finnas tillräckliga medel till vården….. vilket inte sägs trots att många avlidna i Sverige hade tillfrisknat med rätt vård…

 • Inte bara apartheid…

  Ny internationell tribunal ska döma de som sprider biovapen-vaccin

  Här är vad denna lilla del av officiella Pfizer COVID ”Vaccination” medicinskt biovapendokument säger:

  “(1). Om en man som inte vaccinerades berör en vaccinerad kvinna eller andas en del av luften som hon andas (med andra ord, går förbi henne på kontoret) och sedan har sex med sin fru, kan hans fru få en negativ påverkan och hon bör undvika att bli med barn. 

  (2). Om en kvinna som aldrig vaccinerades utsätts för en kvinna som vaccinerats kan hon: (A) få missfall, (B) spontant avbryta havandeskapet, (C) förgifta barnet via hennes bröstmjölk, (D) Få barn som har kognitiva svårigheter.

  https://newsinsideout.com/2021/05/covid-vaccine-media-advisory-genocidal-biomedical-impact-that-persons-vaccinated-by-covid-vaccine-bioweapons-are-causing-to-non-vaccinated-persons/
   
  https://www.afinalwarning.com/516018.html
   
  Som vanligt, högerklicka och klicka på ”översätt till svenska” vid behov.
   

 • Jag – och andra – har under lång tid gett vidare av enormt upplysande information om vad som nu är på väg att ske – till ledande folkvalda, till människor i vår omgivning med gott förstånd och god social förankring. Min bedömning är att en hel del av dem i stort sett har förstått.

  Ändå står var och en av alla dessa fortfarande med huvudet djupt nere i sanden.

  Sedan finns det ju även väldigt många som ännu inte alls förstår – och de kan vara ursäktade.

  Men de som förstår och ändå inget gör, de sviker!

  Vi hade kunnat stoppa detta, men orden i den välkända sången “First we take Manhattan” – You know the way to stop me, but you don’t have the discipline – har besannats!

  Nu är det förmodligen redan försent.

  • @ Hans Dahl o Fredrik Eriksson

   “Nu är det förmodligen för sent”. “Självklart är det försent”. Era kommentarer får mig att tänka på de två gubbstruttarna som levererade hånfulla kommentarer i The Muppet show i slutet på varje program. Inte utan humor förstås , och det är väl där ni skiljer er åt , eftersom era budskap är allt annat än uppmuntrande. Jovisst , det finns ju sannerligen grogrund för depressiva tankar i den situation vi befinner oss , men när vi nu en gång förärats med en insiktsfullhet och slutledningsförmåga som gör att vi kan se vad de flesta är oförmögna till , ska vi då hänge oss åt uppgivenhet och hopplöshet som respons ?

   Tänk på att , hur högtravande det än kan låta , ni tillhör en minimal skara av befolkningen som fötts med färdigheter som mod , analytisk förmåga och ett öppet sinnelag som möjliggör , inte bara att genomskåda det medvetet dolda falskspelet , utan även att våga stå för något som i längden faktiskt utgör en form av mental belastning , inte minst med tanke på omgivningens ogillande.

   Varför bryr ni er ens om att kommentera ämnet om det redan är försent , såvida det inte bara handlar om terapeutiska övningar ?

   Det blir inte försent förrän sista man sträcker vapen och nu kan vi alltså räkna av två f.d. kämpar som därmed också på sätt och vis indirekt har sällat sig till motståndarsidan som inbegriper en brokig mix av tyranner , förrädare , aningslösa , likgiltiga , ja-sägare , räddhågsna medlöpare och – uppgivna. Eller ?

   • Jag har fortfarande hopp, men det är surrealistiskt med alla som vet men ändå inget gör – som musen som passivt ser ormen närma sig – därför är min skenbara uppgivenhet ett rop i syfte att rubba de som tiger och blundar.

   • En syltad munk?
    En gratis klippning? 🙂

    Insyltade, vingklippta…

    Sverige styrs nu av edsvurna, vingklippta, djupt insyltade!

    Bort med dem!

 • Det finns en och endast en ståndpunkt som är bra med denna världsvida utveckling nu – sett utifrån en rättfärdig synvinkel – och det är att alla de som begabbat och hånat det tyska folket för sin underlåtenhet att stoppa utvecklingen där under 1930-talet nu snart kommer att inse att folket där i allmänhet gjorde mycket mer för att behålla sin frihet än vad de själva gör nu.

  Jag har alltid mått illa av alla de negativa omdömen människor uttalat om tyskar generellt med utgångspunkt från alla de hemskheter som utspelade sig i samband med Tyskland före och efter Andra världskriget.

  Enligt min erfarenhet är väldigt många tyskar, ärliga, hjälpsamma, uppriktiga, goda människor som står upp för rättvisa och som är trogna vänner.

  Nu har – samma bakomliggande krafter som då – tagit strypgrepp på hela världen och här i Sverige står nästan alla fortfarande, som talesättet säger, med huvudet djupt nerborrat i sanden!

  • Rättelse:

   Jag har alltid mått illa av alla de negativa omdömen människor uttalat om tyskar generellt med utgångspunkt från alla de hemskheter som utspelade sig i samband med Tyskland före, efter och under Andra världskriget.

   Tillägg:

   Efter Andra världskriget fortsatte förtrycket under nästan ett halvsekel i DDR.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *