Melinda och Bill Gates skiljer sig – Hur påverkas “The Great Reset”?

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 3 maj 2021
- NewsVoice redaktion
Bill Gates och Melinda Gates, 2009. Foto: Kjetil Ree. Licens: CC BY-SA 3.0
Bill Gates och Melinda Gates, 2009.

VÄRLDEN. Parets separering kommer sannolikt att skicka chockvågor genom filantropiens, folkhälsans och näringslivets värld, skriver New York Times (NYT).

Bill och Melinda Gates anses vara två av de mest inflytelserika filantroperna i världen. Paret har tillsammans tagit positionen som ledande personer i den globala kampen mot Covid-19, och deras separation kommer sannolikt att skicka chockvågor inom den filantropiska världen, fortsätter NYT.

“After a great deal of thought and a lot of work on our relationship, we have made the decision to end our marriage,” skriver paret på Twitter.

Vad ska nu hända med Bill Gates personliga förmögenhet? En stor del av pengarna befinner sig fortfarande i Bills ägo och bara en del har flyttats över till Bill and Melinda Gates Foundation. Bill Gates som grundade Microsoft är en av de rikaste människorna i världen, och enligt Forbes har han en privat förmögenhet på uppskattningsvis 124 miljarder dollar.

Ekonomen Martin Armstrong kommenterar nyheten på sin blogg. Han skriver:

“Gates’ and Schwab’s attempt to take over the world using scare tactics is a very dangerous proposition. I warned that the “ideal peak in his [Gates] power may have taken place on April 28th and that is good news for us. If this proves correct, he should be in for a fall in prestige and power going into 2024.” – Martin Armstrong

Armstrong skriver vidare att Bill Gates skilsmässa eventuellt bekräftar att Bill Gates makt nu är på nedgång efter att han i april förra årets tillsammans med Klaus Schwab (World Economic Forum) lanserade The Great Reset. Kanske har allt hat från människor över hela världen riktat mot Gates och hans planer för planeten äntligen fått Melinda att se den verkliga personen som han är, en mycket farlig person, skriver Armstrong.

Text: NewsVoice


Så här kan du stötta Newsvoice

 • Med skilsmässan följer kanske ett slut på lurendrejerierna kring ett “virus”?
  Melinda Gates lär inte ha några högre tankar om snart f d Bill Gates.

 • “The Great Reject!”

  Vem har räknat vem som är rikast i världen?
  Vem har insyn i alla världens bankkonton?
  Vem äger bankerna som har kontona?

  Människor måste sluta referera till dessa individer som “rikast”, “en av de rikaste” osv.

  Jävligt rik, visst…… Fruktansvärt rik jämfört med mig, OK!

  Men fattiglapp jämfört med de riktiga spelarna enligt vissa. Enligt dem är Billyboy bara en springpojke som gör ärenden på order.

  Vissa människor njuter av att vissa upp sina pengar.
  Vissa människor njuter av verklig makt, och den utövas bäst i det dolda.

  Att verka utan att synas….

  •  Stämmer, rikedom räknat i digitala pengar är som vatten. Allt som krävs är ett domstolsbeslut om frysning av konton, så blir personen utblottat och värnlös. Tänk efter själv om du fick x-antal hundra miljarder dollar över en natt. Du kan investera i fastigheter. Allt som intygar att du äger fastigheten är om du har lagfarten i handen. Ett domstolsbeslut kan ogiltigförklara lagfarten. Bankkonton kan frysas eller du tvingas att redogöra via omvänd bevisföring att din förmögenhet inte har uppstått genom brottslig verksamhet som i sin tur vilar på vilka lagar som kriminaliserar vilka uppsåt och verksamheter. Till sist kan du endast ha pengar i madrassen eller fysiskt guld hemma som du dessutom själv måste försvara. 

  • Instämmer och en av metoderna är konstruktionen med anonyma truster som britterna omhuldade och redan 2013 hotade att lämna EU för att att EU ville bryta den sekretessen. Brexitkampanjen orsakades av att samma elitgäng lyckades få allmänheten att rösta för brexit i tron att det skedde i folkets intresse.

 • Kan ju finnas andra anledningar.
  Snaran börjar ju dras åt lite varstans.
  Genom delning av tillgångarna kan säkert en hel del räddas om det visar sig behövas. Melinda anses säkert mindre belastad än Bill vad gäller galenskap.
  Trump har ju lovat rensa träsket vilket han fortfarande jobbar på
  LeifB

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *