Melinda och Bill Gates skiljer sig – Kan knäcka The Great Reset

publicerad 3 maj 2021
- av NewsVoice
Bill Gates och Melinda Gates, 2009. Foto: Kjetil Ree. Licens: CC BY-SA 3.0
Bill Gates och Melinda Gates, 2009. Foto: Kjetil Ree. Licens: CC BY-SA 3.0
Bill Gates och Melinda Gates, 2009. Foto: Kjetil Ree. Licens: CC BY-SA 3.0

VÄRLDEN. Parets separering kommer sannolikt att skicka chockvågor genom filantropiens, folkhälsans och näringslivets värld, skriver New York Times (NYT).

Bill och Melinda Gates anses vara två av de mest inflytelserika filantroperna i världen. Paret har tillsammans tagit positionen som ledande personer i den globala kampen mot Covid-19, och deras separation kommer sannolikt att skicka chockvågor inom den filantropiska världen, fortsätter NYT.

"After a great deal of thought and a lot of work on our relationship, we have made the decision to end our marriage," skriver paret på Twitter.

Vad ska nu hända med Bill Gates personliga förmögenhet? En stor del av pengarna befinner sig fortfarande i Bills ägo och bara en del har flyttats över till Bill and Melinda Gates Foundation. Bill Gates som grundade Microsoft är en av de rikaste människorna i världen, och enligt Forbes har han en privat förmögenhet på uppskattningsvis 124 miljarder dollar.

Ekonomen Martin Armstrong kommenterar nyheten på sin blogg. Han skriver:

"Gates’ and Schwab’s attempt to take over the world using scare tactics is a very dangerous proposition. I warned that the “ideal peak in his [Gates] power may have taken place on April 28th and that is good news for us. If this proves correct, he should be in for a fall in prestige and power going into 2024." - Martin Armstrong

Armstrong skriver vidare att Bill Gates skilsmässa eventuellt bekräftar att Bill Gates makt nu är på nedgång efter att han i april förra årets tillsammans med Klaus Schwab (World Economic Forum) lanserade The Great Reset. Kanske har allt hat från människor över hela världen riktat mot Gates och hans planer för planeten äntligen fått Melinda att se den verkliga personen som han är, en mycket farlig person, skriver Armstrong.

Text: NewsVoice