Meme uppmanar bilförare sluta använda munskydd när de kör ensamma

publicerad 6 maj 2021
- av NewsVoice

OPINION. Ett så kallat meme sprids i sociala medier som består av ett fingerat meddelande från Folkhälsomyndigheten. Människor uppmanas att tänka logiskt. Budskapet är att bilförare som kör ensamma i sina bilar faktiskt inte behöver munskydd.

Memet i form av en bild som uppges komma från Folkhälsomyndigheten avslutas med orden: “Tänk logiskt – var inte en idiot.”

Text: NewsVoice


Så här kan du stötta Newsvoice

  • “Tänk logiskt – var inte en idiot.“ Det betyder: Tänk självständigt – låt dig inte luras av auktoriteter och myndigheter, för då blir du hjärntvättad !

    Men människor är ju redan hjärntvättade och lydiga – så hur skulle dom plötsligt kunna tänka självständigt ? Nä, folket kommer nog inte att kunna fatta detta fritänkande budskap som ju strider mot deras övertygelse om att staten vet deras bästa. Så, det kommer nog att bli svårt för det blåögda folket att kasta om sitt mentala landskap och stå på egna ben, tänka självständigt och ta egna beslut !

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *