Tucker Carlson intervjuar dr Peter McCullough om en global vaccinagenda

Torbjörn Sassersson är grundare av och redaktör på NewsVoice som startade 2011. Torbjörn har arbetat inom media sedan 1995. Han har en fil kand (1992) inom miljövård från Stockholms Universitet. Stöd hans arbete genom en direktdonation via Paypal.
publicerad 17 maj 2021
- Torbjörn Sassersson red.
Tucker Carlson och dr Peter A. McCullough

COVID-19. Tucker Carlson på Fox News intervjuar dr Peter McCullough en internationellt erkänd hjärtläkare om en världsomspännande vaccinagenda som undertrycker fungerande läkemedel mot Covid-19 till förmån för vaccinindustrin. Miljontals människor i världen kan ha dött i onödan på grund av förtryckta fungerande vårdmetoder.

Text: Torbjörn Sassersson, NewsVoice (Odysee-video) Fair use for non-commercial and educational purposes. | Videokälla: Fox Nation – Tucker Carlson Today (Fox Nation på YouTube) |

Dr Peter McCullough diskuterar en global och massiv komplott mot fungerande medicinska preparat som borde användas mot Covid-19. Istället förbjuds eller undviks dessa medel. McCullough vittnar i sin framställning om hur framgångsrika hemmabehandlingar för Covid-19 gör de experimentella vaccinerna onödiga. Han hänvisar till ett “grupptänk” och att “något där uppe” styr utvecklingen över hela världen. Tucker försöker pressa McCullough på mer information om styrningen, men hänvisas till att “det är målet för undersökande journalister att räkna ut”.

Dr Peter McCullough är kardiolog på Baylor University Medical Center i Dallas, Texas. Han är en expert inom internmedicin på Texas A & M University Health Sciences Center. Han är en internationellt erkänd auktoritet inom kardiologi med över 1000 publikationer och över 500 citat i National Library of Medicine. Han är sannolikt den mest publicerade forskaren i världen inom sitt område.

Dr McCullough vill inte diskutera personer som Bill Gates och Anthony Fauci och deras band till eugenik och upprättande av en ny världsordning genom The Great Reset. McCullough nämner dock att läkare idag bryter mot Nürnberg-koden.

Varken dr McCullough eller Tucker Carlson är vaccinmotståndare.

Text: NewsVoice


Så här kan du stötta Newsvoice

Stöd NewsVoice 2024
  • Trots att jag tagit del av C19 info och vax och vaccin blev jag chockerad… på flera ställen….. sista och hemskaste i klippet är ju detta att om man haft infektion är immuniteten säkrad…… och om de PCR-tester man “skrämmer” oss med är verkliga borde redan 1 miljon drygt i landet vara immuna…. och om de mer än 3miljoner vaxade i landet har skydd ligger vi på 4miljoner skyddade redan dvs smittan borde vara starkt dalande….. dock lyckas man fortfarandet hitta bland dryga 300k testade i veckan 10% positiva… å andra sidan har vi inte ens då vi testade endast riktigt sjuka och endast 25k/v lyckats hitta mer än 20% positiva test…… något stämmer inte med logik här….

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *