Tucker Carlson intervjuar dr Peter McCullough om en global vaccinagenda

publicerad 17 maj 2021
- av Torbjörn Sassersson red.
Tucker Carlson och dr Peter A. McCullough

COVID-19. Tucker Carlson på Fox News intervjuar dr Peter McCullough en internationellt erkänd hjärtläkare om en världsomspännande vaccinagenda som undertrycker fungerande läkemedel mot Covid-19 till förmån för vaccinindustrin. Miljontals människor i världen kan ha dött i onödan på grund av förtryckta fungerande vårdmetoder.

Text: Torbjörn Sassersson, NewsVoice (Odysee-video) Fair use for non-commercial and educational purposes. | Videokälla: Fox Nation – Tucker Carlson Today (Fox Nation på YouTube) |

Dr Peter McCullough diskuterar en global och massiv komplott mot fungerande medicinska preparat som borde användas mot Covid-19. Istället förbjuds eller undviks dessa medel. McCullough vittnar i sin framställning om hur framgångsrika hemmabehandlingar för Covid-19 gör de experimentella vaccinerna onödiga. Han hänvisar till ett “grupptänk” och att “något där uppe” styr utvecklingen över hela världen. Tucker försöker pressa McCullough på mer information om styrningen, men hänvisas till att “det är målet för undersökande journalister att räkna ut”.

Dr Peter McCullough är kardiolog på Baylor University Medical Center i Dallas, Texas. Han är en expert inom internmedicin på Texas A & M University Health Sciences Center. Han är en internationellt erkänd auktoritet inom kardiologi med över 1000 publikationer och över 500 citat i National Library of Medicine. Han är sannolikt den mest publicerade forskaren i världen inom sitt område.

Dr McCullough vill inte diskutera personer som Bill Gates och Anthony Fauci och deras band till eugenik och upprättande av en ny världsordning genom The Great Reset. McCullough nämner dock att läkare idag bryter mot Nürnberg-koden.

Varken dr McCullough eller Tucker Carlson är vaccinmotståndare.

Text: NewsVoice