Vandana Shiva: Bill Gates vill kontrollera matproduktionen i Indien

publicerad 21 maj 2021
- av Torbjörn Sassersson red.
Vandana Shiva. Foto: Democracy Now

GLOBALISM. Vandana Shiva varnar att Bill Gates är en falsk filantrop som försöker ta kontrollen över enorma jordbruksmarksarealer i Indien och sedan privatisera ett bioteknologiskt GMO-jordbruk och till de koppla ett digitalt övervakningssystem. Han vill även kontrollera alla betydande utsädesprodukter.

Text: Torbjörn Sassersson | Källa: ise.media

Indien kan vara särkislt intressant för Bill Gates eftersom landet är en mycket stor jordbruksnation som förser 1,4 miljarder människor med mat. Vandana Shiva tror därför att målsättningen är att kontrollera och profitera på den indiska befolkningens behov av mat.

Shiva beskriver Bill Gates som att han lider av ett gudskomplex. Hon befarar att Gates mål är att försöka kontrollera så mycket jordbruksmakt som han kan, över hela världen och att det är en del av Gates deltagande i The Great Reset.

 

Vandana Shiva varnar att Bill Gates är en falsk filantrop. Foto: Democracy Now

Vandana Shiva. Foto: Democracy Now

“One sad man is very weak compared
to the power people have”
– Vandana Shiva

Relaterat


Så här kan du stötta Newsvoice

Ämne: Vandana Shiva
 • Jag såg en video från någon liten by i Indien där medicinsk personal kom assisterade av polis för att “vaccinera” byinvånarna. De jagade bort dem genom att kasta sten på dem. Det var en uppmuntrande syn att se byinvånarna slå tillbaka mot detta tvångsförsök och i det här ligger det även en läxa för alla vi andra. Både invånarna i såväl Indien som Afrika har lång erfarenhet av “adverse reactions” från experimentella “vaccin” som skapat död och förlamning.

  • Ett ämne som bl.a. finns i tallbarr vilket man kan göra te av. Det är gratis och om det inte fungerar har man i alla fall fått sig en uppfriskande skogspromenad.

   • Sämmer bra det. Anders. Bara att ge sig ut och plocka från träden. Tur att landet är förlåvat med sådana mängder att det räcker till alla.

 • Hitintills har jag vägrat bära ansiktsmask eller face shield tills allt fler rapporter visar det ohyggliga nämligen att en slags ny smitta sprids och överföras från de som injicerats och tagit detta genovaccin till icke vaccinerade människor. Smittoeffekterna innefattar bland annat exempelvis: huvudvärk, mikroclots i blodet, exceptionellt stor menstruation hos såväl unga kvinnor som kvinnor i post menopaus, spontana aborter, reduktion i bröstmjölksproduktion, sterilitet hos såväl män som kvinnor, plötsliga dödsfall av husdjur kort efter att husse/matte blivit injicerade. Återigen: vad tusan innehåller detta serum från injektionerna? Rykten? Kanske; bäst att vara försiktig och på säkra sidan.

  Problemet stavas spikproteinener som kan spridas från vaccinerade. 

 • Hej!

  Skulle önska någon förklaring till Covid 19 i Indien.
  Ser ingen artikel om detta, men söker oftast här när jag vill ha opartiska artiklar. Vad är det som händer i Indien egentligen med Covid 19?

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *