Vandana Shiva: Bill Gates vill kontrollera matproduktionen i Indien

Torbjörn Sassersson är grundare av NewsVoice som startade 2011. Torbjörn har arbetat inom media sedan 1995. Han har en fil kand (1992) inom miljövård från Stockholms Universitet. Stöd hans arbete genom en direktdonation via Paypal.
publicerad 21 maj 2021
- Torbjörn Sassersson
Vandana Shiva. Foto: Democracy Now

GLOBALISM. Vandana Shiva varnar att Bill Gates är en falsk filantrop som försöker ta kontrollen över enorma jordbruksmarksarealer i Indien och sedan privatisera ett bioteknologiskt GMO-jordbruk och till de koppla ett digitalt övervakningssystem. Han vill även kontrollera alla betydande utsädesprodukter.

Text: Torbjörn Sassersson | Källa: ise.media

Indien kan vara särkislt intressant för Bill Gates eftersom landet är en mycket stor jordbruksnation som förser 1,4 miljarder människor med mat. Vandana Shiva tror därför att målsättningen är att kontrollera och profitera på den indiska befolkningens behov av mat.

Shiva beskriver Bill Gates som att han lider av ett gudskomplex. Hon befarar att Gates mål är att försöka kontrollera så mycket jordbruksmakt som han kan, över hela världen och att det är en del av Gates deltagande i The Great Reset.

 

Vandana Shiva varnar att Bill Gates är en falsk filantrop. Foto: Democracy Now

Vandana Shiva. Foto: Democracy Now

”One sad man is very weak compared
to the power people have”
– Vandana Shiva

Relaterat


Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq