Kanadensisk läkare: Patienter får allvarliga skador av Modernas covidvaccin

3
Dr Charles Hoffe är kritisk till Modernas covidvaccin. Foto: egen webbkamera
Dr Charles Hoffe. Foto: egen webbkamera

MODERNAS COVIDVACCIN. Läkaren dr Charles Hoffe säger i en intervju med Robert F. Kennedy att tjänstemän i British Columbia hotat med att dra i hans läkarlegitimation och förbjuda honom att säga något negativt om covidvaccinet efter att Hoffe varnat för allvarliga hälsoeffekter av Modernas covidvaccin.

Dr Charles Hoffe är för vaccination, men när hans patienter började dyka upp på hans klinik med “allvarliga skador”, visste han att han var tvungen att tala ut.

Hoffe arbetar som husläkare vid Lytton Medical Clinic i Britiska Columbia, Kanada. Han säger till ordföranden för Children’s Health Defense Robert F. Kennedy, Jr att hans patienter som fick Modernas covidvaccin upplevt negativa hälsoeffekter och funktionsnedsättningar som andfåddhet och neurologiska problem.

“Initially there were literally three that had disabilities from this, and this was now nine or 10 weeks since their shot. Some of them, for example, couldn’t open a jar anymore because both hands were so weak. There were some that had shortness of breath where they could previously walk two miles, now they can only walk a quarter-mile. But most of them were neurological problems, loss of sensation, loss of strength, and a major thing was chronic pain.”

De flesta av biverkningarna av Moderna-vaccinet inträffar inom 24 till 72 timmar efter injektion. Flera patienter har neurologiska problem eller andfåddhet ännu tre månader efter att ha de fått Moderna-vaccinet.

Modernas covidvaccin får inte kritiseras – Risk att bli avstängd

Efter att Hoffe meddelat sin arbetsgivare och en grupp lokala vårdgivare om dessa biverkningar av Modernas covidvaccin anklagade lokala hälsovårdsmyndigheter honom för att orsaka vaccintvivel. De hotade även att anmäla honom till College of Physicians and Surgeons. Hälsovårdsmyndigheter förbjuder Hoffe att säga något negativt om covidvaccinerna.

Hoffe anser att hela vaccinationsprogrammet bör stoppas tills vi förstår varför vaccinerna orsakar så många skador och dödsfall. Han säger i ett uttalande på kanalen Justice League att covidvaccinerna är experimentell genterapi.

Lyssna på intervjun med Robert F. Kennedy, Jr på Spotify

Text: NewsVoice

Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
Prenumerera
Notify of
guest

3 Kommentarer
Nyast
Äldst Mest röstad
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer
Roland Pettersson
Roland Pettersson
Gäst
2 juni 2021 kl 12:20

Jag tänker inte vaccinera mig förrän vaccinerna känns säkra.

KarlMagnus
KarlMagnus
Gäst
Reply to  Roland Pettersson
3 juni 2021 kl 18:45

jag försökte hitta ett citat där en högt uppsatt person på CDC säger “The only safe vaccine is an unused vaccine”, men jag kan banne mig inte hitta det. minns att senast jag sökte efter det lyckades jag till slut hitta det, men nu verkar det vara ännu svårare. hmm. tror citatet var från 70-talet nån gång. om någon vet vilket jag menar får den gärna avslöja vad personen hette och dennes befattning på CDC (tror det var director?)

dock, hittade jag följande citat i min jakt:

“Vaccination is a barbarous practice and one of the most fatal of all the delusions current in our time.

Conscientious objectors to vaccination should stand alone, if need be, against the whole world, in defense of their conviction.”
― Mahatma Gandhi

Magnus Lindgren
Magnus Lindgren
Gäst
Reply to  KarlMagnus
30 augusti 2021 kl 03:16

Kanske att dessa välgrundade visdomsord kan passa in.

“Vacciner har aldrig varit säkra, det har aldig funnits ett säkert vaccin, det kommer aldrig att finnas ett säkert vaccin och det är inte möjligt att få fram ett säkert vaccin”

Dr. Suzanne Humphries

Video Här

“Den enda säkra vaccinet är ett vaccin som aldrig används”

“The only safe vaccine is a vaccine that is never used.”

Dr. James A. Shannon

National Institutes of Health

Klicka Här

http://www.evah.org/html/vacciner.htm

relaterat

Professor Dolores Cahill:

mRNA-vaccinerna kan orsaka organsvikt och sepsis

https://newsvoice.se/2021/02/dolores-cahill-mrna-vaccinerna-organsvikt-sepsis/

Last edited 1 år sedan by Magnus Lindgren