Kanadensisk läkare: Patienter får allvarliga skador av Modernas covidvaccin

publicerad 2 juni 2021
- av NewsVoice
Dr Charles Hoffe. Foto: egen webbkamera
Dr Charles Hoffe är kritisk till Modernas covidvaccin. Foto: egen webbkamera
Dr Charles Hoffe. Foto: egen webbkamera

MODERNAS COVIDVACCIN. Läkaren dr Charles Hoffe säger i en intervju med Robert F. Kennedy att tjänstemän i British Columbia hotat med att dra i hans läkarlegitimation och förbjuda honom att säga något negativt om covidvaccinet efter att Hoffe varnat för allvarliga hälsoeffekter av Modernas covidvaccin.

Dr Charles Hoffe är för vaccination, men när hans patienter började dyka upp på hans klinik med “allvarliga skador”, visste han att han var tvungen att tala ut.

Hoffe arbetar som husläkare vid Lytton Medical Clinic i Britiska Columbia, Kanada. Han säger till ordföranden för Children’s Health Defense Robert F. Kennedy, Jr att hans patienter som fick Modernas covidvaccin upplevt negativa hälsoeffekter och funktionsnedsättningar som andfåddhet och neurologiska problem.

“Initially there were literally three that had disabilities from this, and this was now nine or 10 weeks since their shot. Some of them, for example, couldn’t open a jar anymore because both hands were so weak. There were some that had shortness of breath where they could previously walk two miles, now they can only walk a quarter-mile. But most of them were neurological problems, loss of sensation, loss of strength, and a major thing was chronic pain.”

De flesta av biverkningarna av Moderna-vaccinet inträffar inom 24 till 72 timmar efter injektion. Flera patienter har neurologiska problem eller andfåddhet ännu tre månader efter att ha de fått Moderna-vaccinet.

Modernas covidvaccin får inte kritiseras – Risk att bli avstängd

Efter att Hoffe meddelat sin arbetsgivare och en grupp lokala vårdgivare om dessa biverkningar av Modernas covidvaccin anklagade lokala hälsovårdsmyndigheter honom för att orsaka vaccintvivel. De hotade även att anmäla honom till College of Physicians and Surgeons. Hälsovårdsmyndigheter förbjuder Hoffe att säga något negativt om covidvaccinerna.

Hoffe anser att hela vaccinationsprogrammet bör stoppas tills vi förstår varför vaccinerna orsakar så många skador och dödsfall. Han säger i ett uttalande på kanalen Justice League att covidvaccinerna är experimentell genterapi.

Lyssna på intervjun med Robert F. Kennedy, Jr på Spotify

Text: NewsVoice


Så här kan du stötta Newsvoice

  • jag försökte hitta ett citat där en högt uppsatt person på CDC säger “The only safe vaccine is an unused vaccine”, men jag kan banne mig inte hitta det. minns att senast jag sökte efter det lyckades jag till slut hitta det, men nu verkar det vara ännu svårare. hmm. tror citatet var från 70-talet nån gång. om någon vet vilket jag menar får den gärna avslöja vad personen hette och dennes befattning på CDC (tror det var director?)

   dock, hittade jag följande citat i min jakt:

   “Vaccination is a barbarous practice and one of the most fatal of all the delusions current in our time.

   Conscientious objectors to vaccination should stand alone, if need be, against the whole world, in defense of their conviction.”
   ― Mahatma Gandhi

  • jag försökte hitta ett citat där en högt uppsatt person på CDC säger “The only safe vaccine is an unused vaccine”, men jag kan banne mig inte hitta det. minns att senast jag sökte efter det lyckades jag till slut hitta det, men nu verkar det vara ännu svårare. hmm. tror citatet var från 70-talet nån gång. om någon vet vilket jag menar får den gärna avslöja vad personen hette och dennes befattning på CDC (tror det var director?)

   dock, hittade jag följande citat i min jakt:

   “Vaccination is a barbarous practice and one of the most fatal of all the delusions current in our time.

   Conscientious objectors to vaccination should stand alone, if need be, against the whole world, in defense of their conviction.”
   ― Mahatma Gandhi

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *