Läkarinitiativet “Bota Sverige”: Effektiva metoder mot Covid-19 finns och måste användas!

11
Glen Dormer och anna Åsberg, 22 juni 2021. Foto: NewsVoice.se
Glen Dormer och anna Åsberg, 22 juni 2021. Foto: NewsVoice.se

SJUKVÅRD. Ett nytt läkarinitiativ som kallar sig Bota Sverige inbjuder till en presskonferens om effektiva behandlingsmetoder för att förebygga och behandla Covid-19. Läkarna vill uppmärksamma att det finns metoder för Covid-19 som inte används.

Text: NewsVoice| #BotaSverige, #covid19vård

Läkarna kommer att hålla presskonferensen utanför Folkhälsomyndighetens entré på Nobels väg 18 i Solna (Stockholm) på onsdagen den 23 juni klockan 12:15.

“Bota Sverige är en grupp hälso- och sjukvårdspersonal som verkar för att svenska folket får tillgång till vetenskapligt beprövade och patientsäkra behandlingsmetoder mot Covid-19. Gruppen arbetar utan ekonomiska vinstintressen för befolkningens tillgång till en god hälso- och sjukvård.” – Hanna Åsberg, leg. läkare, specialist i allmänmedicin.

Ett liknande initiativ genomfördes i USA redan 2020 av en grupp läkare som kallar sig Americas Frontline Doctors. Det svenska läkarna har hämtat inspiration från dem, säger Hanna Åsberg till NewsVoice.

NewsVoice kommer att filma från händelsen den 23: juni.

Text: NewsVoice| #BotaSverige

Bild: Sammanslutningen Americas Frontline Doctors i USA hävdar att det finns framgångsrika metoder för att behandla Covid-19, 27 juli 2020. Foto: Tea Party Patriots Foundation
Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
Prenumerera
Notify of
guest

11 Kommentarer
Nyast
Äldst Mest röstad
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer
Jaime Leyva
Jaime Leyva
Gäst
6 juli 2021 kl 09:27

Aktiv diagnostik och uppföljning av patienterna som diagnostiseras med covid, med tydliga protokoll saknas i Sv. Man gjort som i hela världen, rekommenderat patienterna att stanna hemma med paracetamol !!!! Helt fel, de rekommenderas söka vård när de får andningssvårigheter, svår dyspe och då är det intensiv vård som gäller.
Vill man undvika intensivvård, då skall man i tidigt skede av infektionen behandla dessas patienter. Jag förstår inte riktigt varför institutionerna och myndigheterna inte arbetar för detta, trots erfarenheterna har man inte reagerat.
Däremot får man bara skrämmande bilder från personalen och patienter från intensivvård avdelningar, som skapar panik i befolkningen. Sedan presenteras en vaccin som lösning !!!
Men problemet kvarstår, om dessas patienter fortsätter att stannas hemma så kommer många att behöva intensivvård. Obs !!! även vaccinerade personer blir sjuka, flera fall har rapporterats med svår covid och hamnat i respirator.
Med allt vetenskapligt belägg som finns för ivermectin, så diskuteras inte i Sv, inte ens läkare som jobbar på intensiven eller infektions kliniker.
I andra länder har läkare forskat på egen hand och hittat effektiva behandlingar. I USA, t e, vand läkare rätten att föreskriva ivermectin för covid behandling, det var inte lätt men de lyckades.
Bravo bota Sverige !

GitaGita
GitaGita
Gäst
22 juni 2021 kl 21:29

Detta är fantastiskt (även om det finns gnällspikar som tycker att de agerar för sent). Dessa läkare bör stödjas, de riskerar en hel del personligen. Låt oss sprida deras information så mycket vi kan. Presskonferens i morgon onsdag alltså.

Denny Abrahamsson
Denny Abrahamsson
Gäst
21 juni 2021 kl 14:30

Det var på tiden. Att Trump botade sig med hydroxklorokin var ödesdigert. Ivermectin är ännu bättre. Ingen behöver dö av covid.

Mats Jangdal
Gäst
21 juni 2021 kl 13:42

En sammanställning idag på internationellt ifrågasättande av coronanarrativet och politiken.
Listan kan säkert göras längre.
https://www.frihetsportalen.se/2021/06/varningar-msm-aldrig-har-hort-eller-formedlat/

Mattias RahmD
21 juni 2021 kl 13:06

Nu ska vi se här. Dödligheten 2020 var som vilket annat år som helst, +/-. Säsongsinfluensan har försvunnit helt, dödligheten i de vanliga sjukdomarna har gått ned. Vad är det dessa kvacksalvare ska bota?

Vad som helst för att upprätthålla virusnarrativet. De är desperata och gör vad som helst.

JohnnyD
Johnny
21 juni 2021 kl 11:56

Det var ju ett bra initiativ mitt i vaccinationshysterin. Beprövade läkemedel i stället obeprövade vacciner. Förhoppningsvis slipper vi tvångsvaccinationer, men vaccinationspass lär hänga med ett tag, men vem vill resa med vaccinerade superspridare av spikprotein?

Åsa Torp
Åsa Torp
Gäst
21 juni 2021 kl 11:44

Ett sådant initiativ skapar i en öppning i den massiva MSM-linjen som är fördummande enkelspårig, en öppning som uppenbarligen många behöver. Men som vi vet agerar MSM utifrån en toppstyrd mall och det är bara att hoppas att initiativet får uppmärksamhet som leder till medvetenhet och debatt. Den medvetenhet som är till störst gagn är hur allmänheten undanhållits väsentlig information och att det existerar krafter som är till skada, läs Big P och Big T och i förlängningen den ägarstruktur som drar i trådarna.

Kerstin Salen
21 juni 2021 kl 11:02

Det är så anmärkningsvärrt att man tillåtit människor att dö snarare än att ge dem bot med medel som är välbeprövade inom Covidvården och som visat sig ha hög effektivitet. Följ MacCullough och vad han säger i USAs senat.Han är forskare och överläkare på intensivvården i Texas

Douglas
Douglas
Gäst
21 juni 2021 kl 10:09

Det tog bara ett och ett halvt år för de att agera.

Icke "vaxxad"
Icke "vaxxad"
Gäst
Reply to  Douglas
21 juni 2021 kl 10:51

Bättre sent än aldrig! Dessutom har dom idag mer information som stöder deras tes idag, än för ett och ett halvt år sedan.

Magnus Lindgren
Magnus Lindgren
Gäst
Reply to  Douglas
6 juli 2021 kl 21:57

Hej Douglas!

Det har faktiskt inte alls varit tyst på svenska läkare i “ett och ett halvt år”

Exempel på läkarprotester i början av dec 2020 med ca 21 000 underskrifter.
https://www.skrivunder.com/vi_protesterar_mot_pandemilagen_och_covid-l9vaccin

Hursomhelst behöver alla våra läkareldsjälar som vill bota besvär istället för att orsaka skador och död med experimentvaccin, all vår upbackning och stöd.

Men att media ej reagerat mer beror nog på att dödligheten var normal 2020.

1960-2020.JPG
Last edited 1 år sedan by Magnus Lindgren