Stöd NewsVoice så att vi säkrar verksamheten tom juni!

31%

31.000 kr av behovet 100.000 kr är insamlat. Stöd kampanjen via Swish 123 530 2005 eller donera på ett annat sätt. Det smartaste för företag är att annonsera.

Dejting-appen Unjected sammanför de ovaccinerade – De som har oskadade gener

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 29 juni 2021
- NewsVoice redaktion
Temabild: Unjected lovers. Photo: Jakob Owens. Licens: Unsplash.com
Temabild: Unjected lovers. Photo: Jakob Owens. Licens: Unsplash.com
Temabild: Unjected lovers. Foto: Jakob Owens. Licens: Unsplash.com

LIVSSTIL. En ny dejtingsapp “Unjected” matchar de som inte vill vaccinera sig mot Covid-19. Appen är ett svar på andra appar som istället uppmuntrar människor att visa sin vaccinationsstatus för att främja vaccinationer.

Skaparna av Unjected appen hävdar att de långsiktiga effekterna av coronavirusvacciner fortfarande är okända och därför vill man skapa en säker plats för ovaccinerade individer som vill finna varandra.

Unjected är ett ocensurerat forum för vaccinskeptiker för att diskutera affärer, vänskap och kärlek bortom de som trakasserar eller hånar ovaccinerade för deras åsikter.

Vissa användare av sociala medier var snabba med att kritisera appen och kallade den ”Tinder for antivaxers” eller helt sonika, en dating app för idioter. Andra, inklusive flera kändisar, uttryckte stöd för idén.

Text: NewsVoice

Källa och relaterat

 


Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq

Tags: Unjected