Dejting-appen Unjected sammanför de ovaccinerade – De som har oskadade gener

publicerad 29 juni 2021
- av NewsVoice
Temabild: Unjected lovers. Photo: Jakob Owens. Licens: Unsplash.com
Temabild: Unjected lovers. Photo: Jakob Owens. Licens: Unsplash.com
Temabild: Unjected lovers. Foto: Jakob Owens. Licens: Unsplash.com

LIVSSTIL. En ny dejtingsapp “Unjected” matchar de som inte vill vaccinera sig mot Covid-19. Appen är ett svar på andra appar som istället uppmuntrar människor att visa sin vaccinationsstatus för att främja vaccinationer.

Skaparna av Unjected appen hävdar att de långsiktiga effekterna av coronavirusvacciner fortfarande är okända och därför vill man skapa en säker plats för ovaccinerade individer som vill finna varandra.

Unjected är ett ocensurerat forum för vaccinskeptiker för att diskutera affärer, vänskap och kärlek bortom de som trakasserar eller hånar ovaccinerade för deras åsikter.

Vissa användare av sociala medier var snabba med att kritisera appen och kallade den ”Tinder for antivaxers” eller helt sonika, en dating app för idioter. Andra, inklusive flera kändisar, uttryckte stöd för idén.

Text: NewsVoice

Källa och relaterat