Dejting-appen Unjected sammanför de ovaccinerade – De som har oskadade gener

publicerad 29 juni 2021
- av NewsVoice
Temabild: Unjected lovers. Photo: Jakob Owens. Licens: Unsplash.com
Temabild: Unjected lovers. Photo: Jakob Owens. Licens: Unsplash.com
Temabild: Unjected lovers. Foto: Jakob Owens. Licens: Unsplash.com

LIVSSTIL. En ny dejtingsapp “Unjected” matchar de som inte vill vaccinera sig mot Covid-19. Appen är ett svar på andra appar som istället uppmuntrar människor att visa sin vaccinationsstatus för att främja vaccinationer.

Skaparna av Unjected appen hävdar att de långsiktiga effekterna av coronavirusvacciner fortfarande är okända och därför vill man skapa en säker plats för ovaccinerade individer som vill finna varandra.

Unjected är ett ocensurerat forum för vaccinskeptiker för att diskutera affärer, vänskap och kärlek bortom de som trakasserar eller hånar ovaccinerade för deras åsikter.

Vissa användare av sociala medier var snabba med att kritisera appen och kallade den ”Tinder for antivaxers” eller helt sonika, en dating app för idioter. Andra, inklusive flera kändisar, uttryckte stöd för idén.

Text: NewsVoice

Källa och relaterat

 


Så här kan du stötta Newsvoice

Ämne: Unjected
 • Då får ni ta och sortera bort dem som haft en genomgången virusinfektion också, för viruset bär på hela DNA´t och hamnar i cellkärnan där som människans DNA befinner sig. En som blivit vaccinerad med ett mRNA vaccin får bara en sekvens av ett virus protein som inte når cellkärnan. Förresten finns det mellan 7 och 9% virus DNA i varje människas DNA. Vem som haft vattenkoppor eller någon sorts herpes kan vara säker på att viruset har byggt in sitt DNA i det egna DNA´t. Däremot förekommer det sällan att corona virus lyckas att bygga in sitt DNA trots att de hamnar i cellkärnan.

  • Hej Violet!
   Jag är intresserad att läsa/lyssna på de forskningsrapporter och studier som ni baserar era påståenden på!

   • Det där är inget sensationellt, utan grundläggande medicinsk allmänkunskap och cellbiologi. Det är bara att börja läsa och lära.

  • först ska Du bevia att det finns COVID 19 virus, det utlovas miljoner till de som kan bevisa det, men ingen har lyckats, Wake up from Psychotronic Hypnosis of Medical Lies

   • https://www.ncbi.nlm.nih.gov/labs/virus/vssi/#/virus?SeqType_s=Nucleotide&VirusLineage_ss=SARS-CoV-2,%20taxid:2697049

    Tillägg till mitt förra inlägg: För att ett mRNA skulle kunna byggas in i DNA´t måste mRNA från vaccinerna skrivas tillbaka i DNA i humana celler eftersom det inte bara är enkelsträngad, utan också har en annan kemisk struktur än DNA. Detta händer dock inte, inte ens med mRNA från proteinbiosyntesen som finns i stora mängder, eftersom två enzymer krävs för detta: Det omvända transkriptaset (ett RNA-beroende DNA-polymeras) och integraset. Båda finns normalt inte i humana celler. Dessa enzymer finns bara i somliga RNA virus som bygger in sitt genom i det mänskliga genomet, t.ex HIV viruset men inte i corona viruset.

  • förekommer det sällan att corona virus lyckas att bygga in sitt DNA, vad stödjer Du detta på ?

  • Du verkar ju vara en individ med väldigt lågt IQ. Det är patogenen dvs spikproteinera som är farliga, inte viruset, DNA och mRNA har inget med varandra att göra mer än att mRNA är DNA sekvensen komunikation med cellerna. Att injektera miljarder spikproteiner via en spruta är som att försöka bota en förgiftning med ännu mera av samma gift. Månniskor kommer dö som flugor i vinter i autoimmuna sjukdomar, håll dig borta från massmedia så kanske du förstår denna massutrotningsagendan isensatt av “eliten”. Alla som injekteras sig med en experimentiell mRNA injektion mot ett virus med en överlevnadsprocent på 99.997% är riktigt korkade, dessutom en injektion som dödade varenda försöksdjur så att dom tvingades skaffa nödtillstånd för experimentet.

  • BA har börjat titta på sina piloter. Obra att få hjärtstopp på hög höjd.
   Och Oljeindustrin till havs har hög omsättning på folk, samt rederier måste rekrytera flera tusentals pers per år – friska!
   Men det kanske ingår i DS-kalkylen att sabotera transporterna.

 • Då får ni ta och sortera bort dem som haft en genomgången virusinfektion också, för viruset bär på hela DNA´t och hamnar i cellkärnan där som människans DNA befinner sig. En som blivit vaccinerad med ett mRNA vaccin får bara en sekvens av ett virus protein som inte når cellkärnan. Förresten finns det mellan 7 och 9% virus DNA i varje människas DNA. Vem som haft vattenkoppor eller någon sorts herpes kan vara säker på att viruset har byggt in sitt DNA i det egna DNA´t. Däremot förekommer det sällan att corona virus lyckas att bygga in sitt DNA trots att de hamnar i cellkärnan.

  • Hej Violet!
   Jag är intresserad att läsa/lyssna på de forskningsrapporter och studier som ni baserar era påståenden på!

   • Det där är inget sensationellt, utan grundläggande medicinsk allmänkunskap och cellbiologi. Det är bara att börja läsa och lära.

  • först ska Du bevia att det finns COVID 19 virus, det utlovas miljoner till de som kan bevisa det, men ingen har lyckats, Wake up from Psychotronic Hypnosis of Medical Lies

   • https://www.ncbi.nlm.nih.gov/labs/virus/vssi/#/virus?SeqType_s=Nucleotide&VirusLineage_ss=SARS-CoV-2,%20taxid:2697049

    Tillägg till mitt förra inlägg: För att ett mRNA skulle kunna byggas in i DNA´t måste mRNA från vaccinerna skrivas tillbaka i DNA i humana celler eftersom det inte bara är enkelsträngad, utan också har en annan kemisk struktur än DNA. Detta händer dock inte, inte ens med mRNA från proteinbiosyntesen som finns i stora mängder, eftersom två enzymer krävs för detta: Det omvända transkriptaset (ett RNA-beroende DNA-polymeras) och integraset. Båda finns normalt inte i humana celler. Dessa enzymer finns bara i somliga RNA virus som bygger in sitt genom i det mänskliga genomet, t.ex HIV viruset men inte i corona viruset.

  • förekommer det sällan att corona virus lyckas att bygga in sitt DNA, vad stödjer Du detta på ?

  • Du verkar ju vara en individ med väldigt lågt IQ. Det är patogenen dvs spikproteinera som är farliga, inte viruset, DNA och mRNA har inget med varandra att göra mer än att mRNA är DNA sekvensen komunikation med cellerna. Att injektera miljarder spikproteiner via en spruta är som att försöka bota en förgiftning med ännu mera av samma gift. Månniskor kommer dö som flugor i vinter i autoimmuna sjukdomar, håll dig borta från massmedia så kanske du förstår denna massutrotningsagendan isensatt av “eliten”. Alla som injekteras sig med en experimentiell mRNA injektion mot ett virus med en överlevnadsprocent på 99.997% är riktigt korkade, dessutom en injektion som dödade varenda försöksdjur så att dom tvingades skaffa nödtillstånd för experimentet.

  • BA har börjat titta på sina piloter. Obra att få hjärtstopp på hög höjd.
   Och Oljeindustrin till havs har hög omsättning på folk, samt rederier måste rekrytera flera tusentals pers per år – friska!
   Men det kanske ingår i DS-kalkylen att sabotera transporterna.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *