Dejting-appen Unjected sammanför de ovaccinerade – De som har oskadade gener

12
Temabild: Unjected lovers. Photo: Jakob Owens. Licens: Unsplash.com
Temabild: Unjected lovers. Foto: Jakob Owens. Licens: Unsplash.com

LIVSSTIL. En ny dejtingsapp “Unjected” matchar de som inte vill vaccinera sig mot Covid-19. Appen är ett svar på andra appar som istället uppmuntrar människor att visa sin vaccinationsstatus för att främja vaccinationer.

Skaparna av Unjected appen hävdar att de långsiktiga effekterna av coronavirusvacciner fortfarande är okända och därför vill man skapa en säker plats för ovaccinerade individer som vill finna varandra.

Unjected är ett ocensurerat forum för vaccinskeptiker för att diskutera affärer, vänskap och kärlek bortom de som trakasserar eller hånar ovaccinerade för deras åsikter.

Vissa användare av sociala medier var snabba med att kritisera appen och kallade den ”Tinder for antivaxers” eller helt sonika, en dating app för idioter. Andra, inklusive flera kändisar, uttryckte stöd för idén.

Text: NewsVoice

Källa och relaterat

 


Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
Prenumerera
Notify of
guest

12 Kommentarer
Nyast
Äldst Mest röstad
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer
Hans Dahl
Hans Dahl
Gäst
30 juni 2021 kl 10:19

Tack, Per, för dessa enormt viktiga ord!

Violet
Violet
Gäst
29 juni 2021 kl 19:14

Då får ni ta och sortera bort dem som haft en genomgången virusinfektion också, för viruset bär på hela DNA´t och hamnar i cellkärnan där som människans DNA befinner sig. En som blivit vaccinerad med ett mRNA vaccin får bara en sekvens av ett virus protein som inte når cellkärnan. Förresten finns det mellan 7 och 9% virus DNA i varje människas DNA. Vem som haft vattenkoppor eller någon sorts herpes kan vara säker på att viruset har byggt in sitt DNA i det egna DNA´t. Däremot förekommer det sällan att corona virus lyckas att bygga in sitt DNA trots att de hamnar i cellkärnan.

Tobbe
Tobbe
Gäst
Reply to  Violet
29 juni 2021 kl 22:12

Hej Violet!
Jag är intresserad att läsa/lyssna på de forskningsrapporter och studier som ni baserar era påståenden på!

Violet
Violet
Gäst
Reply to  Tobbe
30 juni 2021 kl 13:22

Det där är inget sensationellt, utan grundläggande medicinsk allmänkunskap och cellbiologi. Det är bara att börja läsa och lära.

Ditta Rietuma
Reply to  Violet
30 juni 2021 kl 09:34

först ska Du bevia att det finns COVID 19 virus, det utlovas miljoner till de som kan bevisa det, men ingen har lyckats, Wake up from Psychotronic Hypnosis of Medical Lies

Violet
Violet
Gäst
Reply to  Ditta Rietuma
30 juni 2021 kl 13:33

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/labs/virus/vssi/#/virus?SeqType_s=Nucleotide&VirusLineage_ss=SARS-CoV-2,%20taxid:2697049

Tillägg till mitt förra inlägg: För att ett mRNA skulle kunna byggas in i DNA´t måste mRNA från vaccinerna skrivas tillbaka i DNA i humana celler eftersom det inte bara är enkelsträngad, utan också har en annan kemisk struktur än DNA. Detta händer dock inte, inte ens med mRNA från proteinbiosyntesen som finns i stora mängder, eftersom två enzymer krävs för detta: Det omvända transkriptaset (ett RNA-beroende DNA-polymeras) och integraset. Båda finns normalt inte i humana celler. Dessa enzymer finns bara i somliga RNA virus som bygger in sitt genom i det mänskliga genomet, t.ex HIV viruset men inte i corona viruset.

Wille Börlin
Wille Börlin
Gäst
Reply to  Violet
9 juli 2021 kl 23:34

förekommer det sällan att corona virus lyckas att bygga in sitt DNA, vad stödjer Du detta på ?

PatrikD
Patrik
Reply to  Violet
26 juli 2021 kl 00:58

Du verkar ju vara en individ med väldigt lågt IQ. Det är patogenen dvs spikproteinera som är farliga, inte viruset, DNA och mRNA har inget med varandra att göra mer än att mRNA är DNA sekvensen komunikation med cellerna. Att injektera miljarder spikproteiner via en spruta är som att försöka bota en förgiftning med ännu mera av samma gift. Månniskor kommer dö som flugor i vinter i autoimmuna sjukdomar, håll dig borta från massmedia så kanske du förstår denna massutrotningsagendan isensatt av “eliten”. Alla som injekteras sig med en experimentiell mRNA injektion mot ett virus med en överlevnadsprocent på 99.997% är riktigt korkade, dessutom en injektion som dödade varenda försöksdjur så att dom tvingades skaffa nödtillstånd för experimentet.

JohnnyD
Johnny
29 juni 2021 kl 19:02

Toppen. Fler käppar i hjulet på vaccinmördarna. Vad kul det börjar bli. Undra vad nästa grej blir?

Åke Södergren
Åke Södergren
Gäst
Reply to  Johnny
29 juni 2021 kl 22:52

BA har börjat titta på sina piloter. Obra att få hjärtstopp på hög höjd.
Och Oljeindustrin till havs har hög omsättning på folk, samt rederier måste rekrytera flera tusentals pers per år – friska!
Men det kanske ingår i DS-kalkylen att sabotera transporterna.

Wille Börlin
Wille Börlin
Gäst
Reply to  Åke Södergren
9 juli 2021 kl 23:33

<<<<vad är DS-kalkylen ?

Jonas Berg
Jonas Berg
Gäst
Reply to  Wille Börlin
24 oktober 2021 kl 14:14

Djupa staten fömodligen.