Justin Trudeau extremt glad åt att bli vaccinerad

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 5 juni 2021
- NewsVoice redaktion
Justin Trudeau: Foto: 2017 Canada Summer Games

VACCIN. Kanadas premiärminister Justin Trudeau var mycket exalterad efter att han blev vaccinerad i april med AstaZenekas mRNA-vaccin. Trudeau meddelade under fredagen att Pfizer ska skicka två miljoner doser av sitt Covid-19-vaccin per vecka till Kanada, fram till slutet av augusti 2021.

Premiärministern sa också att regeringen har förhandlat fram ett alternativ för ytterligare tre miljoner vacciner i september. Trudeau säger att 65% av berättigade kanadensare har fått minst en dos av ett Covid-19-vaccin.

I torsdags fick Kanada sin största enskilda sändning av Pfizer-vaccinet. Landet fick då  24 miljoner doser, enligt brigadgeneral Krista Brodie, som övervakar distribution och leveranser till Kanada.

Text: NewsVoice

Relaterat


Så här kan du stötta Newsvoice

Stöd NewsVoice 2024
  • Om man dör trots att “det inte ska vara farligt” så är det ändå rätt mycket som talar för att det troligtvis är farligt. Dom läkarna borde bli åtalade.

   • Sexdubbel dos spelar ej heller någon roll då död ej är allvarlig “biverkan”

    En man i norska Toten vaccinerades tre gånger mot covid-19. Dagen efter den tredje dosen avled han. Nu ska dödsfallet utredas.

    “Den tredje dosen var planerad, då mannen fått dos nummer två bara två veckor efter den första.
    Kommunöverläkaren Jens Mørch säger att man diskuterade med Folkhelseinstituttet som menade att den andra dosen hade getts för tätt inpå för att ge fullt skydd och det var därför nödvändigt med en tredje.

    Mørch säger att mannen, som var i 70-årsåldern, inte hade några underliggande sjukdomar som skulle göra att han inte tålde vaccinet.
    – En tredje dos var nödvändig för att ge honom fullt skydd mot covid-19 och det fanns inget medicinskt som talade mot det. Att ge tre doser är inget man önskar, men det ska inte vara farligt.

    – Självklart kommer det att utredas noggrant.

    Steinar Madsen, enhetschef vid Legemiddelverket, säger till VG att man känner till fallet, men att man inte har tillräckligt med information för att kunna säga om det finns ett samband. Men han känner inte till att tre doser skulle innebära en högre risk.

    – Vi känner till en rad feldoseringar och felvaccineringar. Till exempel har det hänt att patienter fått sexdubbel dos utan att det medfört några allvarliga biverkningar.”

    https://www.folkbladet.nu/2021-06-06/dodsfall-efter-tre-vaccindoser-utreds-i-norge

 • otäck människa. om han nu fick det riktiga ‘vaccinet’ tycker jag han gjort sig förtjänt av en riktigt obehaglig biverkan.

 • Att den så kallade pandemin är planerad vet de flesta som är vakna – och här är ännu en video som talar för att det är så. I ett dokument som är sammanfattat av Rockerfeller Foundation år 2010 läser denne man om hur eliten planerade att skapa denna konstgjorda pandemi för att krossa jordens samhällen. Video på 4.57 min.  ‘Lockstep” Senario By The Rockerfellas How To Bring Down The World With A Pandemic – Dr. Charlie Ward (drcharlieward.com)

 • Den “gode” Justin borde lära sig av vad som nu hittar på att hända Fauci, som ont gjort i mängd och tidvattnet har börjat vända och de negativa flödena nu strömmar hem igen, i en masse!
  Att strömma ut onda frekvenser kors och tvärs fungerar en tid tills balanser kräver återflöden och då kommer återflödena från överallt mot en mottagarpunkt.
  Tänk brännglas! Var kommer uttrycket “brinn i helvetet ifrån”?

 • Inbilla oss inte att den falskaste politikern på norra halvklotet låter sig injecera med något annat än koksaltlösning.
  Hur kan läkare och sjuksystrar tillåta sig att spruta något obekant gift utan att tvekan?
  Antalet som avlidit av det s k ”vaccinet” kommer aldrig att offentliggöras.

 • Den där globalisten har fått koksalt. Liksom alla andra höjdare som påstår att de blivit vaxxade…De är väl medvetna om att “vaccinet” har andra syften än att bota mild influensa

 • Tror att den påstådda procenten av alla som påstås ha “vaccinerat” sig är rätt uppblåsta siffror. Det här är ett försök till gruppsykologisk påverkan där de vill man ska tänka “om så många andra har ‘vaccinerat’ sig så kan lika väl jag också göra detsamma”. För man kan ju bara vara en unik individualist i allting annat förutom “vaccination”.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *