Stöd NewsVoice så att vi säkrar verksamheten tom juni!

34%

34.000 kr av behovet 100.000 kr är insamlat. Stöd kampanjen via Swish 123 530 2005 eller donera på ett annat sätt. Det smartaste för företag är att annonsera.

Dr Lee Merritt: självspridande covidvacciner kan vara en realitet

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 2 juni 2021
- NewsVoice redaktion
Dr Lee Merritt. Pressfoto: Enlightenomaha.com

COVIDVACCIN. The New American intervjuar dr Lee Merritt en tidigare militärläkare och biovapenexpert som kommenterar påståenden om att vaccinerade personer sprider spikproteiner som sägs skada ovaccinerade människor – särskilt kvinnor.

10 000-tals människor och läkare runt om i världen rapporterar om blodproppar, störda menstruationscykler och blödningar efter att de blivit vaccinerade eller om de vistats i närheten av vaccinerade personer. På nätet sprids uppfattningen om självspridande vacciner.

Lee Merritt som tidigare var chef för American Association of Physicians and Surgeons säger att finns forskning på självspridande covidvacciner , till exempel försök att minska en muspopulation i Australien med liknande teknik.

Merritt förkastar helt CDC:s försök att vaccinera barn med de experimentella vaccinen.

Text: NewsVoice | Intervju: Alex Newman


Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq