Dr Lee Merritt: självspridande covidvacciner kan vara en realitet

10
138

COVIDVACCIN. The New American intervjuar dr Lee Merritt en tidigare militärläkare och biovapenexpert som kommenterar påståenden om att vaccinerade personer sprider spikproteiner som sägs skada ovaccinerade människor – särskilt kvinnor.

10 000-tals människor och läkare runt om i världen rapporterar om blodproppar, störda menstruationscykler och blödningar efter att de blivit vaccinerade eller om de vistats i närheten av vaccinerade personer. På nätet sprids uppfattningen om självspridande vacciner.

Lee Merritt som tidigare var chef för American Association of Physicians and Surgeons säger att finns forskning på självspridande covidvacciner , till exempel försök att minska en muspopulation i Australien med liknande teknik.

Merritt förkastar helt CDC:s försök att vaccinera barn med de experimentella vaccinen.

Text: NewsVoice | Intervju: Alex Newman


Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
  • I kommentarsfältet har varje person ansvar för sin egen kommentar. Se reglerna.
  • Donera gärna till NewsVoice, en gratistidning som är beroende av läsarnas stöd.
Prenumerera
Notify of
guest
10 Kommentarer
Äldst
Nyast Mest röstad
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer
K Anderberg
K Anderberg
Gäst
3 juni 2021 kl 00:57

Bara en kommentar i förbigående.
Läs och begrunda innehållet.

IMG_20210531_205712_036.jpg
Torbjörn Sassersson red.
Reply to  K Anderberg
3 juni 2021 kl 10:16

Tack för denna kommentar/tweet. Luigi Warren, ett namn att lägga på minnet.

Cellular Reprogramming, Inc.

Location Pasadena, CA

Cellular Reprogramming, Inc. (www.cellular-reprogramming.com) provides footprint-free human iPSC derivation for customers in academia and industry.

Stemiotics, Inc. President & CEO.

Stemiotics, Inc.

Dates Employed Oct 2012 – Feb 2016

Location San Diego, CA

Human iPSC derivation and synthetic mRNA R&D consulting services.

Independent Consultant

Dates Employed Jul 2010 – Oct 2012

Location San Diego and Boston

https://www.linkedin.com/in/luigi-warren/

Last edited 3 månader sedan by Torbjörn Sassersson red.
K Anderberg
K Anderberg
Gäst
Reply to  Torbjörn Sassersson red.
3 juni 2021 kl 11:53

Lite intressant i detta är han sedan dess är blockad av twitter. Kontot finns kvar men tycks inte ha uppdaterats sedan förra veckan.

Han följer och retweetar en del andra intressanta figurer vilka, ibland trots sina roller inom industrin, pekar på risker med nuvarande vaccination och manar till eftertanke innan man vaccinerar sig.

Per Melin
Per Melin
Reply to  K Anderberg
3 juni 2021 kl 12:24

Söndra och härska är den självutnämnda maktelitens grundrecept:

De som rapporterar att spikproteiner går över ifrån vaccinerade till ovaccinerade och då orsakar fruktansvärda biverkningar blir inte censurerade. Inte heller efterlysning av gula “judestjärnor” för de har vaccinerats leder till censur.

Om man däremot tonar ner riskerna med spikproteinerna, då slår censuren till.

Det skulle kunna vara så att spikprotein-haussen är avsedd att skapa hat mellan ytterligare två grupperingar/fragmenteringar, det vill säga de vaccinerade och de icke vaccinerade. Halva västvärldens befolkning mot den andra halvan.

K Anderberg
K Anderberg
Gäst
Reply to  Per Melin
3 juni 2021 kl 18:38

Visst, jag förstår vad du menar.

I detta fallet tror jag inte att det är så invecklat dock.
I princip alla våra sociala media plattformar har rutiner för att automatiskt radera inlägg med (förmodade) fel åsikter enligt mall.

Att L Warren blivit blockad är säkert en helt normal konsekvens pga av innehållet i inlägget. Som du själv nämner så har diskussionerna och varningarna kring spike-proteinet formligen exploderat sista veckorna. Detta ser jag som fullt logisk konsekvens av att fler både läkare/forskare och patienter nu börjar fundera över vad som egentligen händer och vilka konsekvenser vaccinationen kan ge.

Din farhåga om att skapa två läger är ett scenario jag helst undviker..
Du kan ju leka med tanken att några hundra miljoner individer helt plötsligt i en nyhetssändning får reda på att vaccinet som de lydigt tog häromveckan riskerar att döda dem inom ett par år..

Har vi inte sett en masspsykos tidigare så lär vi få göra det då..
Vi genomför just nu världens i särklass mest omfattande “vaccin”-test och jordens befolkning utgör testkaninerna..

Håll tummarna för att Det inte slår bakut.

Per Melin
Per Melin
Reply to  K Anderberg
3 juni 2021 kl 12:39

Det skulle som sagt också kunna vara så att man vill dra uppmärksamheten ifrån vad det är som gör människor sjuka, vare sig det kommer ifrån vaccinerna, luften eller någonting annat.

Per Melin
Per Melin
Reply to  K Anderberg
3 juni 2021 kl 15:07

Söndra och härska är den självutnämnda maktelitens grundrecept:

De som rapporterar att spikproteiner smittar ifrån vaccinerade till ovaccinerade och då orsakar fruktansvärda biverkningar blir inte censurerade. Inte heller efterlysning av gula varningsdekaler för de som har vaccinerats leder till censur.

Om man däremot tonar ner riskerna med spikproteinerna, då slår censuren till.

Det skulle kunna vara så att spikprotein-haussen är avsedd att skapa hat mellan ytterligare två grupperingar/fragmenteringar, det vill säga de vaccinerade och de icke vaccinerade. Halva västvärldens befolkning skall ställas mot den andra halvan.

Erik Wiklund
Erik Wiklund
Gäst
3 juni 2021 kl 10:41

Matthew Ward from heaven säger något liknande:

“Then there is the issue of airborne particles from vaccinated individuals affecting those who haven’t been. There is truth to this, but not to the dire extent you may think. Due to the particles’ reduced viability, their life span in the air is extremely brief.”

Anders Johansson
Anders Johansson
Gäst
3 juni 2021 kl 11:14

Det här är ju ett fullt logiskt steg att även komma åt alla “vaccine hesitants”. När man sen “vaccinerat” alla frivilliga idioter så droppar man masktvång och låter dem mingla.

Nästa vetenskapliga upptäckt kanske blir att “vaccinerade” lättare kommer över post lock-down depression genom att krama okända människor.

Michael Spoong
Michael Spoong
Gäst
4 juni 2021 kl 06:38

Man kan undra varför ett så beprövat läkemedel som Ivermectin belönat med Nobelpris 2015 och som bevisat har en mycket god funktion mot Covid-19 inte används. https://www.researchgate.net/publication/349532595_IVERMECTIN_IN_LONG-COVID_PATIENTS