Medicinsk apartheid, vaccinpass och mänskliga rättigheter – Aga Wilson intervjuar Curtis Cost

  0

  Youtube tog ner intervjun kl 06:00 idag, men vi publicerade den även på Odysee.

  GEOPOLITIK. NewsVoice presenterar Aga Wilsons första intervju i intervjuserien Free Voice exklusivt för NewsVoice. Wilson ställer frågor till amerikanen Curtis Cost som samarbetar med Robert F. Kennedy Jr och Childrens Health Defense. Cost är författare och en av producenterna bakom filmen Medical Rasism.

  Aga Wilsons arbete är beroende av crowdfunding. Du kan enkelt bidra till hennes arbete genom att donera en valfri summa direkt till henne via Swish: 164 63 79 76 84

  Videointervju: Aga Wilson | Text och videoredigering: Torbjörn Sassersson

  Intervjun tar upp medicinska övergrepp på minoriteter, något som pågått sedan slaveriet, säger Curtis Cost. Denna mörka historia sträcker sig ända fram till våra dagar och till myndigheter som Centers for Disease Control (CDC) som idag tillsammans med WHO styr policyn under covidkrisen.

  Cost säger att The Black Community generellt är medveten om denna historia och därför är många avvaktande till vaccinering mot Covid-19, men många ledare väljer ändå att uppmana sina grupper att ta covidvaccinet. Oprah Winfrey gjorde tex en en nationell insats för Pfizer för att promota vaccinet.

  Curtis Cost. Foto: Medicalracism.childrenshealthdefense.org
  Curtis Cost. Foto: Medicalracism.childrenshealthdefense.org

  Cost nämner CDC-skandalen. CDC hade kännedom om att svarta pojkar som fick mässlingsvaccin löpte större risk att drabbas av autism. NewsVoice har tidigare skrivit om hur en insider vid namn William Thompson valde att gå ut med denna information.

  Curtis Cost arbete med att spåra underlag om medicinska övergrepp, som kan anses vara rasistiska, ledde till boken Vaccines Are Dangerous och filmen Medical Racism: The New Apartheid.

  Text: Torbjörn Sassersson | Video: Aga Wilson


  Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
  • I kommentarsfältet har varje person ansvar för sin egen kommentar. Se reglerna.
  • Donera gärna till NewsVoice, en gratistidning som är beroende av läsarnas stöd.
  Föregående artikel“Vi har gjort ett misstag” – Vaccinforskaren Byram Bridle varnar för covidvaccinerna
  Nästa artikelFauci medfinansierade groteska experiment i Wuhan för att ta fram dödliga smittor
  Torbjörn Sassersson är redaktör på NewsVoice.se. Torbjörn har arbetat inom media sedan 1995 och har i övrigt en bakgrund inom webb-PR, IT och kommunikation.
  Prenumerera
  Notify of
  guest
  0 Kommentarer
  Inline Feedbacks
  Se alla kommentarer