Vaccinpulver – Svenskt företag kan tillverka “dammigt” vaccin

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 10 juni 2021
- NewsVoice redaktion
Göran Conradson utvecklar vaccinpulver på företaget Ziccum. Foto: Aljazeera.com

VACCINPULVER. Det svenska företaget Ziccum med huvudkontor i Lund utvecklar  vacciner i formen av puder med potentialen att skeppas ut i hela världen utan behov att obrutna kylkedjor.

Göran Conradsson utvecklar vaccinpulver på företaget Ziccum. Foto: Aljazeera.com
Göran Conradson utvecklar vaccinpulver på företaget Ziccum. Foto: Aljazeera.com

Aljazeera har besökt företaget och där träffat Göran Conradson som beskriver teknikens fördelar. Genom att ta bort vattnet ur vaccinet har den mest riskabla faktorn eliminerats. Utan vatten krävs ingen kylning och vacciner som torkats kan därför nå ut i hela världen utan behov av obrutna kylkedjor. Istället tillsätts vattnet på plats strax innan injicering.

Företagets tre största majoritetsägare är Avanza Pension, Göran Conradson och Nordnet Pensionsförsäkring. Den sjätte största majoritetsägaren är Swedbank Försäkring.

Aljazeera besökte även företaget Werlabs lokaler i Kista (Stockholm) som har det största vaccinationscentret i Sverige. Werlabs kan vaccinera upp till 10,000 personer per dag.

Det framgår inte i reportaget om det finns risker med att vaccinet oavsiktligt sprids i pulverform eller om det finns garantier för att populationer inte vaccineras ofrivilligt via luftburet vaccinpulver.

Text: NewsVoice


Så här kan du stötta Newsvoice

Tags: vaccinpulver
Stöd NewsVoice 2024
 • Kan det vara så att även Göran Conradson försöker mångla grafenoxid?
  https://labsafety.jhu.edu/2018/04/27/warning-graphite-oxide-explosions/

  En sådan exponering kanske kan förklara andningsbesvären i Wuhan som uppstod efter en “olycka” utan att något virus kunnat hittats och isoleras hos någon person.

  Johns Hopkins Labs säkerhet SÄKER VETENSKAP ÄR BRA VETENSKAP!

  27 APRIL 2018

  “Varning: Explosioner av grafitoxidGrafitoxid (GO, även känd som grafenoxid ) är en mellanförening som används i sig och som en väg till grafen. Flera tidningar under de senaste åren har visat att bulk GO, när det värms upp, kan explodera; prover på några milligram skapade energiutsläpp som skadade laboratorieutrustning. (Qiu, Y., et.al. Explosiv termisk reduktion av grafenoxidbaserade material: Mekanism och säkerhetsimplikationer. Carbon 72, 2014, pp215-223. Doi: https://doi.org/10.1016/j.carbon. 2014.02.005)”

 • Med den här uppfinningen kan de smygvaccinera kokainmissbrukande politiker, kändisar och annat löst folk så de slipper “kavla upp”.

  • Det här utvecklade vaxxet kan ju också populariseras som nässpray. En given kassasucce. Men hur går det då med vaccinpassen tro? Den här globala dokumenteringen är ju huvudsyftet i hela jippot. Påminner lite om en skattskrivningsprocess för två tusen år sedan. Å amdra sidan hittar man säkert på något om ett par generationer liksom man gjorde sist.

    • Det turkiska bolaget Nanografi håller på att ta fram ett coivid-19 “vaccin” som nässpray. Men det verkar som om dom först gör djurförsök istället för att gå direkt på tvåbenta labbråttor.

     https://nanografi.com/public-announcement/

     Sen har ju den här plandemin ett väldigt mångfacetterat tillämpningsområde i allt från reserestriktioner till klimatet o.s.v. in absurdum. Kommer ihåg WEF:s covidprogram, de släppte typ nån månad efter det s.k. utbrottet, som var så omfattande att det måste tagit flera år att ta fram.

     Det Rappoport tar upp visar att det är kvacksalveri och ren ormolja de försöker tvinga på oss. Att detta bara fortsätter trots den kunskap som faktiskt finns visar ju att det inte är från någon hälsofrämjande utgångspunkt.

     • Underbara Öystein Rönne förklarar utgångspunkterna…

      – Hur en fladdermus kunde smitta en hel värld. Eller?
      
      — Läser kort och gott upp denna text i videon:

      Det kinesiska biologiska laboratoriet i Wuhan ägs av GlaxoSmithKline, som (av en händelse) äger Pfizer! ” (den som tillverkar vaccinet mot viruset som (av en händelse) kom från Wuhan Biological Lab och som (av en händelse) grundades av Dr. Fauci, som (av en händelse) promotar vaccinet! ”

      Av en händelse förvaltas GlaxoSmithKline av ekonomidivisionen i Black Rock, som (av en händelse) förvaltar finanserna för Open Foundation Company (Soros Foundation), som (av en händelse) förvaltar franska AXA!
      Soros (av en händelse) äger det tyska företaget Winterthur, som (av en händelse) byggde ett kinesiskt laboratorium i Wuhan och som köptes av tyska Alianz, som (för tillfället) har Vanguard som aktieägare, som (för tillfället) är aktieägare i Black Rock, som (för tillfället) kontrollerar centralbanker och förvaltar ungefär en tredjedel av det globala investeringskapitalet.

      ”Black Rock” är också (för tillfället) en större aktieägare i MICROSOFT, som ägs av Bill Gates, som (för tillfället) är en aktieägare i Pfizer (som – kom ihåg? Säljer ett mirakelvaccin) och (för tillfället) nu är den största sponsorn av WHO!
      Nu vet du hur en död fladdermus som säljs på en marknad i Kina har smittat HELA PLANETEN!

      https://rumble.com/vfnlnv-ystein-rnne-32-hur-en-fladdermus-kunde-smitta-en-hel-vrld.-eller.html

 • Människokroppen rör sig i ett hav av virus och andra småorganismer. Det enda som behövs för storförsäljning är propaganda och rädsla, sedan rullar klirret in.
  Motmedel: reducera rädslan med modern frekvensteknik.
  Det står t.o.m. skrivet i Bibeln, var ej rädd….

 • När allt fler läkare och experter kräver direkt vaccinstopp för att rädda liv.
  Otroligt att med uppsåt experimentera vidare som vaccinskador inte finns.

  16-åring som stämde på grund av vaccin mot svininfluensa tilldelade 1,28 miljoner euro (IRLAND) https://www.breakingnews.ie/ireland/16-year-old-who-sued-over-swine-flu-vaccine-awarded-e1-28m-1123356.html

  245 inrapporterade misstänkta dödsfall efter “vaccinering” på 6 månader i sverige. https://www.lakemedelsverket.se/sv/coronavirus/coronavaccin/inrapporterade-misstankta-biverkningar—coronavacciner#hmainbody3

  När vaccinskada ersätts med 1,28 miljoner euro, vad kostar dödsfallen?

  Hur många miljarder har pulvertillverkare Conradson till “biverkningar” ?

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *