Demoskop: Nästan varannan svensk vill avsätta Stefan Löfven

21

SVERIGE. “Nästan varannan svensk står bakom en misstroendeförklaring av Stefan Löfven”, skriver Aftonbladet. Bakgrundsdata kommer från en mätning från Demoskop på uppdrag av Aftonbladet.

På måndag den 21:a juni ska Riksdagen rösta för eller emot en missförtroendeförklaring av statsminister Stefan Löfven. Vänsterpartiet, Sverigedemokraterna, Kristdemokraterna och Moderaterna kommer rösta för att fälla Regeringen medan 47 procent av väljarna stöder en sådan misstroendeförklaringen.

En majoritet (78%) bland högerväljare står bakom en misstroendeförklaring medan mittenpartierna S, L, C och MP är 81% emot.

Vissa individer inom den nya partipolitiskt oberoende frihetsrörelsen vill till och med fängsla Stefan Löfven på grund av Regeringens ovetenskapliga misskötsel av coronakrisen.

“Att partierna som KD, SD och M ansluter sig till en misstroendeförklaring är väntat, men de gör det av helt andra skäl. Men i och med att V nu drivit på frågan har de chansen att faktiskt genomföra det och omfamnar den möjligheten”, säger Karin Nelsson från Demoskop.

Text: NewsVoice

Deltagare vill fängsla Löfven - Tusenmannamarschen 6 mars 2021. Foto: T. Sassersson, NewsVoice
Deltagare vill fängsla Löfven – Tusenmannamarschen 6 mars 2021. Foto: T. Sassersson, NewsVoice
Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
Prenumerera
Notify of
guest

21 Kommentarer
Nyast
Äldst Mest röstad
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer
Thomas Nygren
Thomas Nygren
Gäst
20 juni 2021 kl 23:47

Hur kunde visionen om “det trygga folkhemmet Sverige” landa i det splittrade och kaotiska Sverige som vi ser idag? Att FN:s deklaration om mänskliga rättigheter i kombination med vårt medlemskap i ett alltmer federativt EU utgör grundbulten i denna problematik, framstår väl idag som alltmer uppenbart. Att ultraglobalistiska nyliberaler som exempelvis Fredrik Reinfeldt, tillsammans med den kulturmarxistiska vänstern övertolkade artikel 14:1 “om rätten att söka asyl”, har i kombination med EU:s “liberala” migrationspolitik lett fram till dagens kaotiska situation.

Så här yttrade sig Fredrik Reinfeldt när han debatterade EU:s framtidsfrågor med Europaparlamentets ledamöter 2008. “Tänk alla nyanlända personer som är positiva, förväntansfulla och angelägna om att göra rätt för sig. Låt oss ta till vara den positiva energin de för med sig.” Var står Reinfeldts gamla parti i den här frågan idag?

Det “trygga folkhemmet Sverige” har idag 675.000 invandrare i behov av försörjningsstöd. Många av dessa nya invånare verkar heller inte vilja låta sig integreras. Istället skapas enklaver i Sverige där “gamla klanstrukturer” ersätter svensk lag och där “oenigheter” i många fall görs upp med skjutvapen på öppen gata. Liberalerna fortsätter i denna situation att envetet trampa på i “vänsterspåret”, genom att introducera “förortslyftet” som en lösning på alla dessa problem.

Med risk för att göra Liberalerna besvikna, så tror jag att det krävs mer än ett “förortslyft” för att ta Sverige ur den här katastrofen. Endast en stark och handlingskraftig högerregering och ett Swexit kan rädda oss den här gången.

Pia Hopkins
Pia Hopkins
Gäst
20 juni 2021 kl 11:57

Ovetenskaplig misskötsel av c krisen. Hmmm. Finns det någon bland sittande som ens vet vad vetenskapen kommit fram till? Alla verkar gå i samma ledband. Karln är inte folkvald, han är handplockad och nu vill de ha en annan.

leif bengtsson
leif bengtsson
Gäst
19 juni 2021 kl 13:00

Det spelar faktiskt ingen roll vem som sitter på hans post.
Allt är ett spel
Susanne Björklund har en fin föreläsning som hon valt att kalla
“Är samhället en sekt”
https://youtu.be/6n8y4FmVaeE

En mycket bra föreläsning som borde gå på bästa sändningstid.
Jag kan inte tvinga någon att se den, men avstår du så missar du
något intressant och viktigt.

LeifB

Erik Wiklund
Erik Wiklund
Gäst
Reply to  leif bengtsson
19 juni 2021 kl 15:13

-ja, ämnet är viktigt, men det är bara synd att hon inte kan artikulera och tala tydligt – hon har helt enkelt inte någon bra röst för att hålla föredrag – så jag orkar bara inte lyssna på hela föredraget.

leif bengtsson
leif bengtsson
Gäst
Reply to  Erik Wiklund
19 juni 2021 kl 19:14

Jag hade inget problem att förstå vad hon sa.
Har inte heller hört någon annan som haft problem…
Eller tänker jag finns viljan finns vägen…nåt med din dator kanske.
LeifB

Magnus Lindgren
Magnus Lindgren
Gäst
Reply to  Erik Wiklund
20 juni 2021 kl 03:49

Hej Erik!

Ofta hänger det på datorns ljudinställningar hur man uppfattar en röst.

Jag har sett hela och tycker att det är mycket tankeväckande föredrag som växer och blir mer och mer intressant ju längre in man kommer.

(Stort tack för denna viktiga video Leif)

Last edited 1 år sedan by Magnus Lindgren
Carina Agrell
Carina Agrell
Gäst
Reply to  leif bengtsson
19 juni 2021 kl 20:45

Jag vill också varmt rekommendera föredraget – mycket intressant!

leif bengtsson
leif bengtsson
Gäst
Reply to  Carina Agrell
20 juni 2021 kl 07:18

För den som inte har problem med engelskspråkiga filmer kan jag
rekommendera även denna
https://www.corbettreport.com/hopium/

En film i samma genre men från lite annan vinkel.
Dokumentärens namn Hopium är en lek med ord.
Hope+Opium vårt ständiga hopp om förändring o lycka med varje
ny politiker som kliver upp som ledare.
James Corbett är en av mina favoriter. Oftast välgjorda
och välunderbyggda texter och filmer som är mentalt lättsmälta.

Du hittar lätt runt bland hundratals intressanta texter och dokumentärer
i Länken ovan. Skippa “Sommarpratarna” i P1 och botanisera bland
Corbetts material. Finns något för alla dieter.

LeifB

Liba Olsson
Liba Olsson
Gäst
Reply to  leif bengtsson
20 juni 2021 kl 11:27

Ja, mycket intressant ämne hon talar om. Synd, att det säger en person som samtidigt på andra ställen betonar om sin ursprung i en annan gallax och hennes roll här på vår jord. Detta hyser inte trovärdighet hos mig, är New Age!

Leif Bengtsson
Leif Bengtsson
Gäst
Reply to  Liba Olsson
20 juni 2021 kl 12:18

Hennes ursprung spelar nog ingen roll i det här sammanhanget.

Du får väl lyssna o värdera utifrån det som sägs innan du skjuter budbäraren.

Det är väl egentligen ingen skillnad på new AGE eller nån annan religion.

Det heter ju ” Tro” av någon anledning…

Leif B

Åsa Torp
Åsa Torp
Gäst
Reply to  Liba Olsson
21 juni 2021 kl 21:27

Susanns senaste föredrag om sekter och manipulation var synnerlig intressant och väl framfört. Ja, jag har också lyssnat på videon där hon talar om sitt ursprung och det var ju ett medvetet beslut att uttrycka det. Kanske vill hon utöver innehållet i sina videos ge oss en eftertanke att vi ingalunda är ensamma, att vi ingår i en större helhet och hon finns här nu, kanske som en mental förberedelse för en mer omfattande bekantskap i framtiden. Det hade varit nyttigt för oss och det hade skapat en större känsla av mänsklig gemenskap.

Innehållet i hennes övriga videos innebär nya vinklingar inom existentiella områden och det inbjuder till eftertanke. Susann är trovärdig, en klok kvinna som har mycket att dela med sig utav. Om hon har en själslig bakgrund i en annan art, eller hur man nu ska uttrycka det, är ju spännande, en tanke som inte alls känns främmande. Vi människor befinner oss faktiskt på en tämligen primitiv nivå och det lär finnas mängder med betydligt mer högstående civilisationer som broderligt hjälper oss utan att förspilla vår chans att själva växa med de prövningar vi så väl behöver.

leif bengtsson
leif bengtsson
Gäst
Reply to  Åsa Torp
22 juni 2021 kl 00:32

intressant vinkling.
tror som du att något håller ihop oss.
någon av hennes videos du rekommenderar för oss oinvigda.
vi behöver nog vidga våra vyer allihop..o leta helhet o sammanhang istället för dividender.
LeifB

Åsa Torp
Åsa Torp
Gäst
Reply to  leif bengtsson
23 juni 2021 kl 18:42

Enklast att titta in på hennes Youtubekanal, Light at the Centre, och själv välja. Det finns guldkorn här och var, videon “Vem styr över världen” var intressant. Det finns en video där Susann talar med David Icke som var givande och den finns på hennes FB-sida. De pratar bl.a. om en medvetandetyp, “Weitiko” tror jag det stavades, som gav en bra förklaring till hur många agerar i mörker.

*Dan Ahlmark
Gäst
19 juni 2021 kl 09:55

Att MP karakteriseras som ett mittenparti är groteskt. . Att samma sker beträffande S visar hur sorgligt det nuvarande politiska läget är.

Åke Södergren
Åke Södergren
Gäst
19 juni 2021 kl 09:27

Sann Midsommar är den 21 juni kl. 05 32 CEST. Sammanträffande?

Erik Wiklund
Erik Wiklund
Gäst
19 juni 2021 kl 08:37

Ja, det är väl klart att folk vill ha bort Stefan Löfvén från makten – för han är en ruskigt falsk människa – och folk börjar upptäcka det.

Vi har ett tydligt exempel på hans falskhet när han inför 2018-års valet spred ut ett falskt rykte till alla hyresgäster i Sverige då han skickade ut en trycksak i brevlådan om att SD skulle chockhöja hyran för alla hyresgäster om SD kom till makten med hjälp av M. Men detta var ju inte sant, detta var ett rent lögnaktigt påstående av Stefan Löfvén, för något sådant förslag fanns inte med i SD,s partiprogram !
Men nu vill alltså Stefan Löfvén själv höja hyrorna för nybyggda lägenheter, och denna höjning av hyrorna kommer, enligt många experter, att vara startskottet för att hyresvärdar för gamla hyreslägenheter kommer att följa efter med höjda hyror. Detta förstår Stefan Löfvén, för han är inte dum, bara ond, en riktigt ond människa som kan gå över lik för att få sitta kvar vid makten !

Vi vill inte ha honom längre – han har förstört så mycket av vårt fina land.
Bort med honom nu – och låt istället goda människor ta över rodret för Sverige – för vi har väntat så länge på att goda och rättvisa människor ska leda vårt land !

Åke Södergren
Åke Södergren
Gäst
Reply to  Erik Wiklund
19 juni 2021 kl 09:18

En sajt som ger många vinkar om vad som händer i USA är “X22 report”, och efter en tids följande ser man, att det som nu rullas upp däröver redan har hänt hos oss. https://www.bitchute.com/video/akdi95HuRogx/
Beskriver den långsamma omärkliga smygande förändringen mot “1984”, centraliseringens avsikt vad gäller polismakten, skuldsättningen av länder, (S) “för mig finns inga gränser” speglar Bidens kaos vid Mexicogränsen, mm. Samma teaterskript.

Samuel af UgglasD
Samuel af Ugglas
Reply to  Erik Wiklund
19 juni 2021 kl 11:04

Tycker inte om att man anklagar Löfven. Han må vara oduglig men varför tar sig inte oppositionen samman och avsätter socialisten som arbetar arbetar för samhällsomstörtarna på Sveavägen 68.

Erik Wiklund
Erik Wiklund
Gäst
Reply to  Samuel af Ugglas
19 juni 2021 kl 11:21

Antagligen därför att oppositionen lyder under samma dolda elit – så oavsett partifärg får vi uppleva ungefär samma destruktiva agenda.

Kenneth Thorberg
Kenneth Thorberg
Gäst
Reply to  Erik Wiklund
19 juni 2021 kl 17:58

Skönt med människor som genomskådar teatern.

Erik Wiklund
Erik Wiklund
Gäst
Reply to  Kenneth Thorberg
20 juni 2021 kl 07:58

Tack Kenneth !