Aftonbladets intervju med #KavlaNer som inte publicerades – Läs den här

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 22 juli 2021
- NewsVoice redaktion
#kavlaupp
#kavlaupp
En annan motreaktion mot #KavlaUpp, NewsVoice motreaktion KavlaUpp.me med samma namn som Kavlaupp…

OPINION. En reporter på Aftonbladet kontaktade i början på juli 2021 #KavlaNer- för att ställa frågor. De ansvariga svarade på frågorna, men när en nedkortad versioner godkänts valde Aftonbladets redaktion att inte publicera. #KavlaNer publicerade därför intervjun på Kavlaner.se. NewsVoice återpublicerar intervjun.

#KavlaNer startades den 4 juni 2021 som en motreaktion mot kampanjen #Kavlaupp och redan efter två veckor hade #KavlaNer fått fler följare på sociala medier än #Kavlaupp. Över 200 personer har valt att ställa sig bakom initiativet #KavlaNer med bild och motivering som sedan publicerats på Kavlaner.se och kampanjens Facebook-sida, Instagram och Telegram.  Ansvariga bakom #KavlaNer skriver att Twitter censurerade deras sida redan efter ett par dagar.

De ansvariga bakom #KavlaNer motiverar sin anonymitet med orden:

“Vi vill vara anonyma i dagsläget för att kunna fokusera på kampanjen och inte ägna tiden till att försvara oss från påhopp eller hotfulla människor som agerar i affekt. Detta handlar inte om oss som startat kampanjen utan om att vi tillsammans behöver stå upp för vår mänskliga rättighet att kavla ner.”

Aftonbladets opublicerade intervju

Reporter: Varför har ni startat den här kampanjen?

#KavlaNer: “Det här uppstod spontant. När ”Kavla upp” lanserades var det många som reagerade inklusive jag som tycker att det är extremt problematiskt att de vill skapa en hype att vaccinera sig med ett experimentellt läkemedel. Syftet med vår kampanj är att upplysa om att man inte behöver delta i det här medicinska experimentet genom att ta sprutan. Det finns ingen nyanserad debatt, alla som kritiserar den så kallade massvaccineringen censureras och det tycker vi är en väldigt oroväckande utveckling.”

Varför upplever ni en oro för vaccinet?

#KavlaNer: “Jag själv är ingen ”anti-vaxxer”, jag har tagit alla vacciner tidigare, men det här är någonting annat och jag tycker att det är konstigt att man inte pausar den här nödgodkända behandlingen när det strömmar in rekordmånga rapporter om allvarliga biverkningar.”

Omkring tre miljarder har vaccinerat sig hittills världen över, och av dem är det en ytterst liten andel som rapporterat biverkningar. Påverkar det er syn på vaccinet?

#KavlaNer: “Det har rapporterats in rekordmånga misstänkta biverkningar varav över hälften är allvarliga, inklusive död. Vaccinet är nytt och vi vet inte än hur det kan påverka oss långsiktigt. Nu erkänns t ex ökad risk för hjärtmuskelinflammation som en biverkning av Pfizers injektion. Sedan finns många rapporter om hjärtattack, stroke, blodproppar och många fall där kvinnor har drabbats av märkliga blödningar. Det har även framkommit att spikproteinet som produceras i kroppen sprider sig från injektionsplatsen och samlas runt vitala organ där det orsakar stor skada. Nu kräver läkare över hela världen ett stopp för den sk massvaccineringen och även i Sverige finns läkaruppropet som kräver detta. Det är dags att vi lyssnar på dessa kritiska röster och inte bara på vaccinindustrin.”

Så egentligen riktas ”Kavla ner” främst till unga personer?

#KavlaNer: “Jag tycker att alla som inte vill delta i det här experimentet ska veta att de inte behöver göra det. Ska man göra det, i det här fallet ta ett nödgodkänt expermintellt läkemedel, ska man vara medveten om riskerna och biverkningarna.”

Fler än 15 000 människor har dött i covid bara i Sverige. Finns det inte en rädsla för att bli sjuk av viruset om ni inte tar vaccinet?

#KavlaNer: “Vi anser att det finns högre risker med detta så kallade vaccinet än viruset när det kommer till unga och friska personer, antagligen för äldre friska personer också. Då är det fel med en massvaccinering. Sedan så har inte 15 000 dött av Covid i Sverige. I region Stockholm beräknade man att 17 % dog av Covid primärt och i Region Östergötland beräknade regionen att 35 % av de avlidna dog primärt av Covid. I USA beräknar CDC att endast 6 % har dött av Covid. De andra hade andra bakomliggande sjukdomar som ansågs ha bidragit mer till dödsfallet. Medianåldern på de som dött med Covid är för övrigt 84 år i Sverige.”

Det finns också personer som fått sina bilder inskickade till ”Kavla ner” som bett er ta ner dem, eller som gjort det som ett skämt. Hur vet ni att de som skickar in bilderna till kampanjen är seriösa?

#KavlaNer: “Det har kommit in en del bilder på slutet som folk bett oss ta ner, eller som inte varit seriösa. Vi har infört ett kontrollsystem nu.

Det viktiga nu är att folk ska veta om riskerna och ge ett tydligt samtycke om de vill delta i detta uppenbarligen riskabla experiment. Och barnen ska absolut inte tvingas delta i detta. Alla som vill ska kunna kavla ner med gott samvete.”


Så här kan du stötta Newsvoice

Stöd NewsVoice 2024
  • Ner injicering med tvivelaktiga substanser i människans kropp tar flera liv och orsakar större skada än ”ett virus” blir marxisterna/socialisterna nöjda då?

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *