Covidpass på väg att bli krav för restaurangbesök i Italien – Krävdes deltavariant

12
De gröna vaccinpassen. Foto: Lukas. Licens: Unsplash.com
De gröna vaccinpassen. Foto: Lukas. Licens: Unsplash.com

NOTERAT. Sveriges Radio skriver att regeringen i Italien följer Frankrikes linje och inför krav på vaccinationsbevis för få besöka restauranger, barer och andra offentliga inrättningar.

Argumentet är det som många analytiker redan förutsagt, att ett obligatoriskt covidpass ska “förhindra” att samhällen stängs ner. Det krävdes dock en “deltavariant” för att driva fram beslutet.  Ett grönt covidpass uppges stoppa deltavariantens spridning.

”Jag vill inte förstöra livet för miljontals italienare som inte har hunnit ta sin andra eller tredje dos vaccin”, säger högernationalistiska Legas ledare Matteo Salvini som är emot beslutet, enligt SR.

Det finns plats för många coronavarianter i det grekiska alfabetet: Alpha, Beta, Gamma, Delta, Epsilon, Zeta, Eta, Theta, Iota, Kappa, Lambda, Mu, Nu, Xi, Omicron, Pi, Rho, Sigma, Tau, Upsilon, Phi, Chi, Psi och Omega.

Efter delta kommer alltså sannolikt en epsilonvariant. Räcker den för införandet av ett covidpass i Sverige? Hur covidanpassad är världen när vi kommit till omega?

Text: Torbjörn Sassersson, NewsVoice


Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
Prenumerera
Notify of
guest

12 Kommentarer
Nyast
Äldst Mest röstad
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer
Clara All
Clara All
Gäst
25 juli 2021 kl 12:57

Bara Salvini (Lega) försvarar ovaccinerade rättigheter (enligt inslag i nyhetssändning på RAI Uno i går kväll.

Rolf Sjöwall
Rolf Sjöwall
Gäst
25 juli 2021 kl 12:10

Snart kommer Omega varianten ! Till slut har man satt hela världen i konkurs…utan alla sina egna bolag och companies. Sedan tar NWO över verksamheten och vi andra får en lapp i örat och en kod på en datorskärm.

Tommy Andersson
Tommy Andersson
Gäst
23 juli 2021 kl 22:28

Vaccination, först locka små barn med godis, och ungdomar med någon peng, därefter tvånget. Allt det här har bara tagit två år.
Om två tre år, så kanske de märker människor på handen eller pannan. Det omtalade Vilddjurets Märke. Det verkar gå så snabbt till väga allt nu.

Anders Johansson
Anders Johansson
Gäst
23 juli 2021 kl 21:31

Vänta till hösten när Pfizer/Moderna-mutationerna slår till med full kraft. Då kommer statsmakten lägga in högväxeln på den här artificiella masspsykosen och det kommer troligtvis krävas “vaccinpass” för att gå på det egna skithuset.

Tommy Andersson
Tommy Andersson
Gäst
23 juli 2021 kl 19:44

Riktig segregation,mellan två nya folk stammar. figur A Människan är Vaccinerad, och B människan utan Vaccin. Det liknar ju, det när svarta fick sitta längst bak i bussen, och vita längst fram, de svarta fick inte sitta vid Vitas Restauranger m.m. Men det här kanske blir att man utesluts helt från kollektiv trafiken, och bussarna och restaurangerna, för man tillhör B Människan, och inte bara det, A Människan får skrika i alla Media megafoner, så att B människan skall känna någon slags skuld också, för att den gjort ett aktivt val själv, för Stora Media kommer inte med någon Ros direkt över en B Människa val.

Hans Dahl
Hans Dahl
Gäst
Reply to  Tommy Andersson
23 juli 2021 kl 19:51

Divide et impera.

JohnnyD
Johnny
23 juli 2021 kl 18:28

Jag börjar bli alltmer positiv till vaccinationsvansinnet. Bill Gates och hans globalist polare vill reducera jordens befolkning med drygt 7 miljarder till cirka 500 miljoner människor. Med tanke på att 75% av Demokraterna (socialister) och 25% av Republikanerna (konservativa) avser att vaccinera sig, så kan vi ovaccinerade se fram mot en framtid med ett överflöd av naturtillgångar, fastigheter och parkeringsplatser samt bara träffa intelligenta, självständiga och vettiga människor på krogen.

Last edited 1 år sedan by Johnny
Hans Dahl
Hans Dahl
Gäst
Reply to  Johnny
23 juli 2021 kl 19:18

Med de 500 miljoner människorna refererar du naturligtvis till det nutida “Stonehenge-monumentet”, som invigdes 03-22 -1980, som förutsäger att mänskligheten i framtiden HÖGST ska uppgå till 500 miljoner.
https://sv.wikipedia.org/wiki/Georgia_Guidestones

Jag tror mig kunna följa din troligtvis smått ironiska ton här, Jonny, och förmodligen är du lika övertygad som jag om att de som låtit uppföra detta kolossala stenmonument inte är särskilt måna om att vare sig du eller jag – eller andra som inte är “utvalda” – planeras att inneha någon särskilt privilegierad ställning i deras rike.

Hans Dahl
Hans Dahl
Gäst
Reply to  Hans Dahl
23 juli 2021 kl 19:31

De ger upp andan och blir jord igen, då går deras planer om intet.
– Psaltaren 146:4

JohnnyD
Johnny
Reply to  Hans Dahl
23 juli 2021 kl 22:41

Det är naturligtvis ett försök till skämtsam ton i mitt inlägg, baserat på det vad som framförs här och där.

Åsa Torp
Åsa Torp
Gäst
23 juli 2021 kl 11:51

Gång efter annan framförs det att C19 aldrig isolerats och det framför allt är vanlig influensa som härjar. Har man verkligen inte kunnat isolera aktuellt virus? Hur kan ett “vaccin” framställas under sådana omständigheter? Hur identifieras då mutationer? Vad betyder passen om vaccinen inte skyddar 100% och nya mutationer “går under radarn”? Beträffande passen gick WHO tidigare ut i år och avrådde vaccinpassen. WHO styr regimer, men avrådan var troligen ett skuggspel för att framstå som en nyanserad aktör.

Jonny H
Jonny H
Gäst
23 juli 2021 kl 07:13

Finns en bra låt med REM, tror den heter “mad world” den är verkligen passande…!