Covidpass på väg att bli krav för restaurangbesök i Italien – Krävdes deltavariant

Torbjörn Sassersson är grundare av och redaktör på NewsVoice som startade 2011. Torbjörn har arbetat inom media sedan 1995. Han har en fil kand (1992) inom miljövård från Stockholms Universitet. Stöd hans arbete genom en direktdonation via Paypal.
publicerad 22 juli 2021
- Torbjörn Sassersson red.
De gröna vaccinpassen. Foto: Lukas. Licens: Unsplash.com
De gröna vaccinpassen. Foto: Lukas. Licens: Unsplash.com
De gröna vaccinpassen. Foto: Lukas. Licens: Unsplash.com

NOTERAT. Sveriges Radio skriver att regeringen i Italien följer Frankrikes linje och inför krav på vaccinationsbevis för få besöka restauranger, barer och andra offentliga inrättningar.

Argumentet är det som många analytiker redan förutsagt, att ett obligatoriskt covidpass ska “förhindra” att samhällen stängs ner. Det krävdes dock en “deltavariant” för att driva fram beslutet.  Ett grönt covidpass uppges stoppa deltavariantens spridning.

”Jag vill inte förstöra livet för miljontals italienare som inte har hunnit ta sin andra eller tredje dos vaccin”, säger högernationalistiska Legas ledare Matteo Salvini som är emot beslutet, enligt SR.

Det finns plats för många coronavarianter i det grekiska alfabetet: Alpha, Beta, Gamma, Delta, Epsilon, Zeta, Eta, Theta, Iota, Kappa, Lambda, Mu, Nu, Xi, Omicron, Pi, Rho, Sigma, Tau, Upsilon, Phi, Chi, Psi och Omega.

Efter delta kommer alltså sannolikt en epsilonvariant. Räcker den för införandet av ett covidpass i Sverige? Hur covidanpassad är världen när vi kommit till omega?

Text: Torbjörn Sassersson, NewsVoice


Så här kan du stötta Newsvoice

Tags: Covidpass
Stöd NewsVoice 2024
 • Bara Salvini (Lega) försvarar ovaccinerade rättigheter (enligt inslag i nyhetssändning på RAI Uno i går kväll.

 • Snart kommer Omega varianten ! Till slut har man satt hela världen i konkurs…utan alla sina egna bolag och companies. Sedan tar NWO över verksamheten och vi andra får en lapp i örat och en kod på en datorskärm.

 • Vänta till hösten när Pfizer/Moderna-mutationerna slår till med full kraft. Då kommer statsmakten lägga in högväxeln på den här artificiella masspsykosen och det kommer troligtvis krävas “vaccinpass” för att gå på det egna skithuset.

 • Riktig segregation,mellan två nya folk stammar. figur A Människan är Vaccinerad, och B människan utan Vaccin. Det liknar ju, det när svarta fick sitta längst bak i bussen, och vita längst fram, de svarta fick inte sitta vid Vitas Restauranger m.m. Men det här kanske blir att man utesluts helt från kollektiv trafiken, och bussarna och restaurangerna, för man tillhör B Människan, och inte bara det, A Människan får skrika i alla Media megafoner, så att B människan skall känna någon slags skuld också, för att den gjort ett aktivt val själv, för Stora Media kommer inte med någon Ros direkt över en B Människa val.

 • Jag börjar bli alltmer positiv till vaccinationsvansinnet. Bill Gates och hans globalist polare vill reducera jordens befolkning med drygt 7 miljarder till cirka 500 miljoner människor. Med tanke på att 75% av Demokraterna (socialister) och 25% av Republikanerna (konservativa) avser att vaccinera sig, så kan vi ovaccinerade se fram mot en framtid med ett överflöd av naturtillgångar, fastigheter och parkeringsplatser samt bara träffa intelligenta, självständiga och vettiga människor på krogen.

  • Med de 500 miljoner människorna refererar du naturligtvis till det nutida “Stonehenge-monumentet”, som invigdes 03-22 -1980, som förutsäger att mänskligheten i framtiden HÖGST ska uppgå till 500 miljoner.
   https://sv.wikipedia.org/wiki/Georgia_Guidestones

   Jag tror mig kunna följa din troligtvis smått ironiska ton här, Jonny, och förmodligen är du lika övertygad som jag om att de som låtit uppföra detta kolossala stenmonument inte är särskilt måna om att vare sig du eller jag – eller andra som inte är “utvalda” – planeras att inneha någon särskilt privilegierad ställning i deras rike.

 • Gång efter annan framförs det att C19 aldrig isolerats och det framför allt är vanlig influensa som härjar. Har man verkligen inte kunnat isolera aktuellt virus? Hur kan ett “vaccin” framställas under sådana omständigheter? Hur identifieras då mutationer? Vad betyder passen om vaccinen inte skyddar 100% och nya mutationer “går under radarn”? Beträffande passen gick WHO tidigare ut i år och avrådde vaccinpassen. WHO styr regimer, men avrådan var troligen ett skuggspel för att framstå som en nyanserad aktör.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *