Oppositionell läkare dr Glenn Dormer: Undvik att ta “covidvaccinerna”

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 1 juli 2021
- NewsVoice redaktion
Dr Glenn Dormer, juni 2021. Foto: Robert Rosenkvist för NewsVoice

COVIDVACCIN. I en mycket frispråkig intervju ger läkaren Glenn Dormer sin syn på riskerna med de så kallade Covid-19-vaccinerna. Han anser att det handlar om ett mycket omfattande och farligt experiment.

Text: NewsVoice | Video: Robert Rosenkvist | Videon finns även på Odysee

Glenn Dormer uppmanar att ingen ska ta dem överhuvudtaget eller att de som vill ha denna “medicinering” åtminstone väntar ett par år för att låta den vetenskapliga världen komma i kapp resultaten.

Läkare vägrar i det tysta att ta covidinjektionerna

NewsVoice har i samtal med vårdanställda fått veta att deras chefer som tex  överläkare vägrar att ta covidinjektionerna. Flera överläkare uppger att de själva inte ska ta dem och de vill inte ens internt diskutera varför. Ämnet är tabu. Vi antar att dessa vårdchefer inte heller låter sina barn injiceras med “covidvacciner”.

Glenn Dormer misstänker till och med att injektionerna är en del av ett omfattande experiment kopplat till 5G och 6G. Han säger att det måste väckas en debatt om de nya rön som framkommit runt om i världen senaste året. Dormer är också kritisk till ensidigheten i den information om injektionerna som finns tillgänglig i konventionella medier.

Text: NewsVoice | Videon finns även på Odysee


Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq

 • Jag hann idag under ett mycket kort ögonblick se en inbjudan av ovan läkare, i facebook gruppen: “Händer i Skellefteå”. En föreläsning med inbjudan för alla. Tyvärr, så togs denna inbjudan bort med i stort omedelbar verkan. Personer i gruppen attackerade inlägget och de få personer som vågade skriva något blev alla kallade både för galningar, nazister etc De personer som krävde att inlägget skulle tas bort menade att det inte hade något med verkligheten att göra. I den hårt S styrda Skellefteå vakar “trollen” överallt. Värst var att ingen av de som vågade skriva något, kallade de “andra” för något otrevligt. Det visar klart vilket samhälle vi fått. Otäckt.

 • Jag hann idag under ett mycket kort ögonblick se en inbjudan av ovan läkare, i facebook gruppen: “Händer i Skellefteå”. En föreläsning med inbjudan för alla. Tyvärr, så togs denna inbjudan bort med i stort omedelbar verkan. Personer i gruppen attackerade inlägget och de få personer som vågade skriva något blev alla kallade både för galningar, nazister etc De personer som krävde att inlägget skulle tas bort menade att det inte hade något med verkligheten att göra. I den hårt S styrda Skellefteå vakar “trollen” överallt. Värst var att ingen av de som vågade skriva något, kallade de “andra” för något otrevligt. Det visar klart vilket samhälle vi fått. Otäckt.

 • Jaha, så det är inte spikproteinet i sig som orsakar skador på t.ex. blodkärlens endotel? Dr Dormer framför att antikropparna som angriper spikproteinet även ger sig på andra proteiner och därmed uppstår skadorna. En autoimmun respons helt enkelt som katalyseras av spikarna, låter det som.

  Utvecklarna av vaccinen verkar ha garderat sig för att orsaka mycket förödelse – spikproteiner, grafendioxid som en del av en tänkt styrning m.h.a. 5G, en rad dödliga bieffekter utöver spikarnas verkan. Lägg därtill skador på ekonomi och samhällen osv. Vad kommer härnäst?

 • Jaha, så det är inte spikproteinet i sig som orsakar skador på t.ex. blodkärlens endotel? Dr Dormer framför att antikropparna som angriper spikproteinet även ger sig på andra proteiner och därmed uppstår skadorna. En autoimmun respons helt enkelt som katalyseras av spikarna, låter det som.

  Utvecklarna av vaccinen verkar ha garderat sig för att orsaka mycket förödelse – spikproteiner, grafendioxid som en del av en tänkt styrning m.h.a. 5G, en rad dödliga bieffekter utöver spikarnas verkan. Lägg därtill skador på ekonomi och samhällen osv. Vad kommer härnäst?

 • Tack så mycket Dr. Dormer för att Stå upp för sanningen i Sverige, jag har Försökt att varna många av mina kamrater I Sverige, en del har tagit (jaden) som de kallar det i Amerika, sprutan och en del har inte tagit någon spruta och jag har talat om för dem att det är över 400 000 människor i Amerika som har blivit totalt förstörda i olika allvarliga sjukdomar plus att 9000 har dött från sprutan och det är som du säger endast 6 % som har dött av covid och resten är influensa, Det här är vad dom kallar tredje världskriget, och de som styr hela världen försöker få ner folkmängden, men det är en helt annan historia det kommer att bli framfört för hela världen att se innan årets slut tror vi.

 • Tack så mycket Dr. Dormer för att Stå upp för sanningen i Sverige, jag har Försökt att varna många av mina kamrater I Sverige, en del har tagit (jaden) som de kallar det i Amerika, sprutan och en del har inte tagit någon spruta och jag har talat om för dem att det är över 400 000 människor i Amerika som har blivit totalt förstörda i olika allvarliga sjukdomar plus att 9000 har dött från sprutan och det är som du säger endast 6 % som har dött av covid och resten är influensa, Det här är vad dom kallar tredje världskriget, och de som styr hela världen försöker få ner folkmängden, men det är en helt annan historia det kommer att bli framfört för hela världen att se innan årets slut tror vi.

 • Annika Linde tog aldrig sprutan (och var 2011 ärlig med anledningen)

  “Med anledning av hennes dubbla budskap har jag skrivit till Justitiekanslern och bett om en granskning av statsepidemiolog Annika Lindes märkliga agerande.

  I en intervju för Ulf Elfving i sr den 16 oktober 2011 berättar Smittskyddsinstitutets Annika Linde att hon inte själv tog någon spruta mot svininfluensan. Hon uppger också att hon aldrig vaccinerat sig mot influensa för det skulle förstöra hennes eget immunförsvar. Och den är mycket bättre än vad en vaccinering kan ge säger statsepidemilog Annika Linde.

  För något år sedan var Annika Linde intervjuad i svt och talade sig som vanligt varm för vaccinering mot influensa och hur viktigt det är att använda handsprit. Nu föll det sig så olyckligt att intervjuaren besökte toaletten i chefskorridoren på Smittskyddsinstitutet. Men där fanns ingen handsprit uppsatt. En lätt rodnande Annika Linde fick tillstå man inte faktiskt inte brukade använda handsprit.

  Nu undrar jag hur Annika Linde föreställer sig hur allmänheten reagerar på hennes dubbla budskap. Enligt mitt förmenande undergräver hon på det grövsta förtroendet inte bara för Smittskyddsinstitutet utan även andra myndigheters medicinska rådgivning. Hennes förtroende hos svenska folket är redan lågt då hon hämningslöst överdrev pandemihotet i samband med först fågelinfluensan och sedan också svininfluensan. Samtidigt som hon drev en alldeles obefogad hård kampanj för massvaccinering som har visat sig ge stora följdsjukdomar. Varav de drabbade narkolepsibarnen är det mest allvarliga.

  Jag vill att JO granskar Annika Lindes agerande och hur hon som högsta ansvariga för smittskyddet i Sverige kan hålla sig med två så olika och förvillande budskap när det gäller att bemöta influensa och pandemier?

  Med Vänliga hälsningar
  Rune Lanestrand
  Tidigare ledamot av sjukvårdsstyrelsen i Västra Götalandsregionen

  Klick här för att lyssna till Ulf Elfvings inter

 • Annika Linde tog aldrig sprutan (och var 2011 ärlig med anledningen)

  “Med anledning av hennes dubbla budskap har jag skrivit till Justitiekanslern och bett om en granskning av statsepidemiolog Annika Lindes märkliga agerande.

  I en intervju för Ulf Elfving i sr den 16 oktober 2011 berättar Smittskyddsinstitutets Annika Linde att hon inte själv tog någon spruta mot svininfluensan. Hon uppger också att hon aldrig vaccinerat sig mot influensa för det skulle förstöra hennes eget immunförsvar. Och den är mycket bättre än vad en vaccinering kan ge säger statsepidemilog Annika Linde.

  För något år sedan var Annika Linde intervjuad i svt och talade sig som vanligt varm för vaccinering mot influensa och hur viktigt det är att använda handsprit. Nu föll det sig så olyckligt att intervjuaren besökte toaletten i chefskorridoren på Smittskyddsinstitutet. Men där fanns ingen handsprit uppsatt. En lätt rodnande Annika Linde fick tillstå man inte faktiskt inte brukade använda handsprit.

  Nu undrar jag hur Annika Linde föreställer sig hur allmänheten reagerar på hennes dubbla budskap. Enligt mitt förmenande undergräver hon på det grövsta förtroendet inte bara för Smittskyddsinstitutet utan även andra myndigheters medicinska rådgivning. Hennes förtroende hos svenska folket är redan lågt då hon hämningslöst överdrev pandemihotet i samband med först fågelinfluensan och sedan också svininfluensan. Samtidigt som hon drev en alldeles obefogad hård kampanj för massvaccinering som har visat sig ge stora följdsjukdomar. Varav de drabbade narkolepsibarnen är det mest allvarliga.

  Jag vill att JO granskar Annika Lindes agerande och hur hon som högsta ansvariga för smittskyddet i Sverige kan hålla sig med två så olika och förvillande budskap när det gäller att bemöta influensa och pandemier?

  Med Vänliga hälsningar
  Rune Lanestrand
  Tidigare ledamot av sjukvårdsstyrelsen i Västra Götalandsregionen

  Klick här för att lyssna till Ulf Elfvings inter

 • Vem är Glenn Dormer ? Arbetar han som läkare ? Har han själv arbetat med drabbade av Corona ? Hur skulle man få in 5G i vaccinampullerna ?

 • Jättebra inlägg av Glenn. Det är ju så det är. Människorna i hela Europa är utsatta för ett gigantiskt medicinskt experiment, med mRNA-vaccinerna.
  Häromåret bluffade Paulo Macchiarini etablissemanget med ett att experimentera med plaststrupar på människor. Detta utan ett hans metod först prövats på försöksdjur. Nu fick människorna agera försökskaniner. Det gick inte bra. De dog.
  Med Pfizers och Modernas metod i de ursprungliga försöken för ca 15 år sedan använde man sig faktiskt av försöksdjur. Det var bara det att försöksdjuren dog
  ( Ju längre försöken pågick desto fler dog) . Nu upprepar man försöken i stor skala med människor.
  Hoppas att fler läkare med sin kommentar här ger Glenn sitt stöd!!
  Mikael Nordfors, Erik Enby, Hanna Åberg och Sture Blomberg har redan gjort det. Toppen!!

  • Ja, TOPPEN med dessa läkare som räddar liv!

   Och fler behövs! Läkare – och andra – som är rädda, men som underlåter att rädda liv med sin tystnad och sitt medlöperi behöver tänka om!

   Det är hög tid nu för var och en med goda avsikter att stå upp för sanningen!

   Här är den senaste intervjun med läkaren Sture Blomberg i Swebbtv:

   https://swebbtv.se/w/62304bf0-ea2a-468a-be33-08b05cd9c9e2

   (Del 2. Erfaren läkare om vaccinerna och behandling mot Covid-19. Sture Blomberg i Swebbtv Vetenskap 37)

  • Hur tror du Ingemar att det skulle sett ut utan vaccin? Då hade du inte sett “medicinska experiment” utan naturens gång. Men med tanke på all misstänksamhet är kanske det vad du förespråkar att vi helt lägger ner att ta läkemedel. Låt allt ske naturligt och sänk medellivslängden.
   Lått människor dö av cancer och varför använda farlig antibiotika som sabbar immunförsvaret? Avstå istället. Det uppmanar jag er.

   • Är du så korkad, eller gör du dig bara till?

    Det finns enormt bra metoder att bekämpa covid 19, cancer, “autoimmuna”, “kroniska” sjukdomar!

    Problemet är att dessa metoder undertycks.

    Naturligtvis är antibiotika och många andra
    läkemedel enormt viktiga ibland.

    Men VARFÖR får inte andra – mindre innovasiva – metoder till hälsa publicitet?

    • För övrigt saknar jag Per Melin enormt!

     Kom tillbaka, Per, och förlåt!

     Vi måste hålla ihop och kämpa på!

   • Bäste “Pontus Rasmusson”

    Känner du till något vaccin mot känt vetenskapligt isolerat virus som i bevisat samband brutit någon pågående trend i sjukdomsstatistik?

    relaterad artikel


    De stora infektionssjukdomarna hade praktiskt taget utrotats långt innan vaccinationerna infördes. Vaccinindustrin försöker i dag föra oss alla bakom ljuset och roffa åt sig äran av något de inte har del i. Många vacciners verkliga effektivitet är synnerligen tveksam.”

    https://web.archive.org/web/20100813022618/http://www.klokast.se/Nyhet/Vaccin0303.pdf

 • Hej! Finns denna information angående brotten att tillgå? Skulle vilja skriva om det…. Tack!

 • Vem är Glenn Dormer ? Arbetar han som läkare ? Har han själv arbetat med drabbade av Corona ? Hur skulle man få in 5G i vaccinampullerna ?

 • Jättebra inlägg av Glenn. Det är ju så det är. Människorna i hela Europa är utsatta för ett gigantiskt medicinskt experiment, med mRNA-vaccinerna.
  Häromåret bluffade Paulo Macchiarini etablissemanget med ett att experimentera med plaststrupar på människor. Detta utan ett hans metod först prövats på försöksdjur. Nu fick människorna agera försökskaniner. Det gick inte bra. De dog.
  Med Pfizers och Modernas metod i de ursprungliga försöken för ca 15 år sedan använde man sig faktiskt av försöksdjur. Det var bara det att försöksdjuren dog
  ( Ju längre försöken pågick desto fler dog) . Nu upprepar man försöken i stor skala med människor.
  Hoppas att fler läkare med sin kommentar här ger Glenn sitt stöd!!
  Mikael Nordfors, Erik Enby, Hanna Åberg och Sture Blomberg har redan gjort det. Toppen!!

  • Ja, TOPPEN med dessa läkare som räddar liv!

   Och fler behövs! Läkare – och andra – som är rädda, men som underlåter att rädda liv med sin tystnad och sitt medlöperi behöver tänka om!

   Det är hög tid nu för var och en med goda avsikter att stå upp för sanningen!

   Här är den senaste intervjun med läkaren Sture Blomberg i Swebbtv:

   https://swebbtv.se/w/62304bf0-ea2a-468a-be33-08b05cd9c9e2

   (Del 2. Erfaren läkare om vaccinerna och behandling mot Covid-19. Sture Blomberg i Swebbtv Vetenskap 37)

  • Hur tror du Ingemar att det skulle sett ut utan vaccin? Då hade du inte sett “medicinska experiment” utan naturens gång. Men med tanke på all misstänksamhet är kanske det vad du förespråkar att vi helt lägger ner att ta läkemedel. Låt allt ske naturligt och sänk medellivslängden.
   Lått människor dö av cancer och varför använda farlig antibiotika som sabbar immunförsvaret? Avstå istället. Det uppmanar jag er.

   • Är du så korkad, eller gör du dig bara till?

    Det finns enormt bra metoder att bekämpa covid 19, cancer, “autoimmuna”, “kroniska” sjukdomar!

    Problemet är att dessa metoder undertycks.

    Naturligtvis är antibiotika och många andra
    läkemedel enormt viktiga ibland.

    Men VARFÖR får inte andra – mindre innovasiva – metoder till hälsa publicitet?

    • För övrigt saknar jag Per Melin enormt!

     Kom tillbaka, Per, och förlåt!

     Vi måste hålla ihop och kämpa på!

   • Bäste “Pontus Rasmusson”

    Känner du till något vaccin mot känt vetenskapligt isolerat virus som i bevisat samband brutit någon pågående trend i sjukdomsstatistik?

    relaterad artikel


    De stora infektionssjukdomarna hade praktiskt taget utrotats långt innan vaccinationerna infördes. Vaccinindustrin försöker i dag föra oss alla bakom ljuset och roffa åt sig äran av något de inte har del i. Många vacciners verkliga effektivitet är synnerligen tveksam.”

    https://web.archive.org/web/20100813022618/http://www.klokast.se/Nyhet/Vaccin0303.pdf

 • Hej! Finns denna information angående brotten att tillgå? Skulle vilja skriva om det…. Tack!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *