Extrem halt av grafenoxid i covidvaccin från Pfizer – Preliminär studie får våldsam kritik

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 7 juli 2021
- NewsVoice redaktion
Ricardo Delgado Martín. Foto: eget verk

COVIDVACCIN. Forskare i Spanien under ledning av biostatistikern Ricardo Delgado Martín säger att de funnit 6 nanogram respektive 747 nanogram grafenoxid vilket motsvarar en total halt av 99,99 % av grafenoxid i vaccinationsdoser från Pfizer. Undersökningen är preliminär.

Text: NewsVoice | Reservation: NewsVoice publicerar denna “early warning” i händelse av att forskarna i Spanien har gjort ett viktigt fynd. Om forskarna har fel kommer vi att dementera de påstådda fyndet.

Grafenoxid är ett nanoteknologiskt material som är magnetiskt. Det består av tunna skikt av kolatomer med syreatomer. Materialets magnetiska egenskaper kan förklara fenomenet när magneter fastnat på injektionsstället på personer som fått covidinjektioner.

Forskning.se skriver i en artikel från 2020 att Umeåforskare funnit att aktiverat grafen kan lösas upp i vatten i form av partiklar av mikrometerstorlek. Grafenoxid är hydrofil och lätt att lösa i vatten.

Den spanska forskaren Ricardo Delgado Martín misstänker att funktionen med mRNA-innehållet som också detekterats är att sprida grafenoxid i kroppen inklusive hjärnan. Delgado Martín har lagt ut en video där han undersöker en kvinna som har starka värden av biomagnetism i kroppen och särskilt huvudet.

ArcanumSkolan 2024

Grafenoxid är ett gift för kroppen, men diverse obekräftade källor på nätet gör gällande att ämnet kan neutraliseras med N-acetylcystein (Nac).

Dr Jane Rudy som uppger sig ha arbetat med forskning inom läkemedelsindustrin säger i en intervju att forskarna i Spanien fått tag på över 100 vaccinampuller som sammantaget ger 600 vaccindoser. Hon säger att testerna ännu befinner sig i ett tidigt stadium och att provsvaren är preliminära. Forskarna har använt elektronmikroskop och andra metoder vid det spanska universitetet i Almeria.

Jane Rudy säger att injektionen av graphene endast kan sluta med en katastrof för kroppen som tex cytokinstorm, inflammationer och organsvikt. Det kommer att ge slaganfall, hjärtinfarkter och missfall, säger Rudy i en intervju för Live RVM.

“Graphene has precisely that quality: it becomes magnetic in contact with the hydrogen in the body”, säger Delgado i sin video.

En obduktionsfilm sägs visa hur en person avlidit av kraftiga blodproppar i hjärnan. Videon som av vissa kan uppfatta som mycket skrämmande visar en obducent som delar en hjärna och stora blodklumpar faller ut ur hjärnan. Texten under videon gör gällande:

“This is material evidence of why there are reports of behavioral changes in vaccinated people (aggression and other brain tsunamis), that can lead to even more severe symptoms, even to death. Post-autopsy video of a fatal blood clot in brain ventricle. Autopsy shows the effect of graphene “vaxxed” on the neural functions (98% of the vial is reduced graphene oxide)” – Autopsy of graphenated brain with a massive blood clot

Spansk faktacheckningssajt dementerar

Den spanska faktacheckningssajten Maldita.es går till våldsam attack mot Ricardo Delgado Martín och hans forskar-team. Skribenterna bakom artikeln, vilken berikats med uttalanden av flera akademiker, gör gällande att hela historien med fynd av grapfendioxid är fake news:

“It has spread in social networks and webs one alleged report used to argue that vaccines contain graphene. But it is neither a report from the University of Almería (UAL) nor does it show that Pfizer’s COVID-19 vaccine Comirnaty, contains graphene oxide.

The document prepared by a professor at the UAL, Pablo Campra Madrid, is not an official report from the university, nor is it a study published in a scientific journal, nor has it been peer-reviewed

Given the dissemination it has had, the UAL has issued a statement in which they clarify that they do not subscribe to its conclusions and they explain that the origin of the vial that has been analyzed is unknown and that the report does not provide data on its traceability.”

Ricardo Delgado Martín har förutom en masterexamen i biostatistik även en  forskarutbildning i bla klinisk mikrobiologi, epidemiologi och tillämpad klinisk immunologi vid Miguel de Cervantes europeiska universitet. Han är även utbildad i klinisk genetik från Antonio de Nebrija University.

Nu står ord mot ord, men vi känner igen de massiva ansatserna de senaste åren som syftar till att diskreditera alla forskare och all information och nya rön om risker med covidinjektionerna. NewsVoice uppmanar covidvaccinerade att försöka göra samma mätningar som Ricardo Delgado Martín utfört för att fastställa om det går att replikera samma mätningsresultat. Det vore ett vetenskapligt tillvägagångssätt.

Text: NewsVoice

Källor och relaterat

Donera till NewsVoice

Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq

Tags: Grafenoxid
 • There is more of Covid 09 Pfizer Inc Biotech Vaccin made by viral method mRNA , As long before the Swedish government , KI, SU ,VC ,FHM , SST.Bergstrom R as * Organisation ACT for the first time I’ve never been in my or other has. Never been in an Pandemic as you handle it totally to hell , clear Spokane .

  Main Question do Bergström , Ali M, Matti ,Tegner , Hallengren ,VD björn Zoegas , KL Klinisk kemi in Gothenburg Stockholm Uppsala Know if you ever had Patent of Pfizer Biotech Vaccin, MADE BY PFIZER BIONTECH PHARMACY TECHNICIAN IN NEW YORK HEAD OFFICE FOR PFIZERS .. WHO DISAIDE AN PRICE PER DOS AS USD MUST BE WORTH 30-40 SeK for 1 USD?

  Meaning first dose and second Moderna 147 sek Pfizer Inc 17,44 kr – I have a part of this issue or whatever all things that reality to Pfizer Biotech Vaccin and other Patent Medical from Pfizer Biotech .

  Those 4 dose was already done when United States let me entre Pfizer biobankens registrera since my roth land Tel Aviv Israel and Saudioarabien told me that I have Paid the first to be done by thence and I will be replay of course I mean

 • There is more of Covid 09 Pfizer Inc Biotech Vaccin made by viral method mRNA , As long before the Swedish government , KI, SU ,VC ,FHM , SST.Bergstrom R as * Organisation ACT for the first time I’ve never been in my or other has. Never been in an Pandemic as you handle it totally to hell , clear Spokane .

  Main Question do Bergström , Ali M, Matti ,Tegner , Hallengren ,VD björn Zoegas , KL Klinisk kemi in Gothenburg Stockholm Uppsala Know if you ever had Patent of Pfizer Biotech Vaccin, MADE BY PFIZER BIONTECH PHARMACY TECHNICIAN IN NEW YORK HEAD OFFICE FOR PFIZERS .. WHO DISAIDE AN PRICE PER DOS AS USD MUST BE WORTH 30-40 SeK for 1 USD?

  Meaning first dose and second Moderna 147 sek Pfizer Inc 17,44 kr – I have a part of this issue or whatever all things that reality to Pfizer Biotech Vaccin and other Patent Medical from Pfizer Biotech .

  Those 4 dose was already done when United States let me entre Pfizer biobankens registrera since my roth land Tel Aviv Israel and Saudioarabien told me that I have Paid the first to be done by thence and I will be replay of course I mean

 • Det är omöjligt att PFIZER BIONTECH HEADQUATER VACCIN ÄGANDE ANSVARIGA LÅTIT ÄMNEN FÖLJANDE MED , KOMMENTARER grundar sig på fakta om att PFIZER BIONTECH USA RNA Vaccin av dos 1 2 3 och 4 vid tidpunkten för din påståenden var Sedan länge alla doser befästa i biobankens registrera och därmed förenlig med ER ERICA ERIKA VIKTORIA REGÅ SKARDÅ PATENT REGISTRERING AV PFIZER USA PHARMAKA NY. ATT SVERIGE OCH NÅGOT ANNAT LAND KAN HA BRISTER I HANTERA OCH FÖRVARING ÄR DOCK HÖGSTA TROLIGEN DÅ MATTI Z I KL KLINISK KEMI LAB ÄR ENDA AV ALLA I SVERIGE ANNARS SÅ MANISK OCH HÖGSTA KOSTNAD AV GÖTEBORG SAHLGRENSKA UNIVERSITET SJUKHUS SOM INTE KOMMENTARER OM NÅGOT KRING UNIKA OCH ENGÅNGSFÖRETEELSE AV ATT ERBJUDER PFIZER BIONTECH VACCIN . JAG TYCKER DET ÄR BRA ATT HON MED PATENT OCH ENSAM ÄGARE SATT STOPPA 3 DOSER ANLEDNING VAR ATT SVERIGE STULIT OCH OBEHÖRIG UTAN TILLSTÅND AV DEN SOM ÄR ENSAM ÄGARE BLIVIT INFORMERAD OM AVTAL DESSUTOM SÄ HAR PFIZER USA BIONTECH UPPGIFTER OM ALLA MYNDIGHETER SOM TAGIT AV MULTI UTDELNING I MILJARDER DOLLAR SOM SVERIGE GÖTEBORG INTE HAR 1 ÖRE RÄTT TILL . DET FINNS FLERA SOM KAN PÅVERKAR EN NÖD PRODUKTION OM SAMTLIGA AV REGION OCH KOMMUN GÖR BROTT SOM DETTA. DET SKA INTE BEHÖVER PRESIDENT HJÄLP OCH FLERA OMVÄRLDEN REAKTION PÅ SVERIGE GÖTEBORG STAD JUST PROJEKTET INHOPP MED RÖDA OCH MP SAMT BRÄCKES KYRKLIG OCH TVÅNG MEDEL SOM SVERIGE MIGRATIONSVERKET OCH DEM HOS PROJEKTET SAMSYN ATT SAMVERKA I ETT TIO ÅR PROJEKTET FÖR … TRYGGHET..
  BLIR SVERIGE OCH JUST ” LILLA LONDON” SOM VISAR VARA HUNDRA PROCENT ANSVAR FÖR SVERIGE GÖTEBORG STAD KOMMUNALA SAMVERKANDE SIRIUSGATAN MAJORNA OCH DEN FÖRMÖGENHET SOM SVERIGE STULIT AV INVESTERINGAR SOM APPEL INC STEVEN JOBS GÅVOBREV TESTAMENTE HAR NÄMLIGEN EN MOTTAGARE OCH PRIVAT PERSONLIGA SAKER IHOP SEDAN 04 LIKSOM.. OCH DEY ÄR INTE NÅGON JÄVLAR KOLONILOTTER ELLER 50 LAX UTAN MILJARDER DOLLAR SÅ NU ÄVEN APPLE INC CA TAPPAT TÅLAMOD PÅ SVENSKA KYRKA OCH DERAS REPRESENTANTER FÖR ATT GÖTEBORG SKA BLI NYA SWEIZE ELLER NÅGOT

 • Det är omöjligt att PFIZER BIONTECH HEADQUATER VACCIN ÄGANDE ANSVARIGA LÅTIT ÄMNEN FÖLJANDE MED , KOMMENTARER grundar sig på fakta om att PFIZER BIONTECH USA RNA Vaccin av dos 1 2 3 och 4 vid tidpunkten för din påståenden var Sedan länge alla doser befästa i biobankens registrera och därmed förenlig med ER ERICA ERIKA VIKTORIA REGÅ SKARDÅ PATENT REGISTRERING AV PFIZER USA PHARMAKA NY. ATT SVERIGE OCH NÅGOT ANNAT LAND KAN HA BRISTER I HANTERA OCH FÖRVARING ÄR DOCK HÖGSTA TROLIGEN DÅ MATTI Z I KL KLINISK KEMI LAB ÄR ENDA AV ALLA I SVERIGE ANNARS SÅ MANISK OCH HÖGSTA KOSTNAD AV GÖTEBORG SAHLGRENSKA UNIVERSITET SJUKHUS SOM INTE KOMMENTARER OM NÅGOT KRING UNIKA OCH ENGÅNGSFÖRETEELSE AV ATT ERBJUDER PFIZER BIONTECH VACCIN . JAG TYCKER DET ÄR BRA ATT HON MED PATENT OCH ENSAM ÄGARE SATT STOPPA 3 DOSER ANLEDNING VAR ATT SVERIGE STULIT OCH OBEHÖRIG UTAN TILLSTÅND AV DEN SOM ÄR ENSAM ÄGARE BLIVIT INFORMERAD OM AVTAL DESSUTOM SÄ HAR PFIZER USA BIONTECH UPPGIFTER OM ALLA MYNDIGHETER SOM TAGIT AV MULTI UTDELNING I MILJARDER DOLLAR SOM SVERIGE GÖTEBORG INTE HAR 1 ÖRE RÄTT TILL . DET FINNS FLERA SOM KAN PÅVERKAR EN NÖD PRODUKTION OM SAMTLIGA AV REGION OCH KOMMUN GÖR BROTT SOM DETTA. DET SKA INTE BEHÖVER PRESIDENT HJÄLP OCH FLERA OMVÄRLDEN REAKTION PÅ SVERIGE GÖTEBORG STAD JUST PROJEKTET INHOPP MED RÖDA OCH MP SAMT BRÄCKES KYRKLIG OCH TVÅNG MEDEL SOM SVERIGE MIGRATIONSVERKET OCH DEM HOS PROJEKTET SAMSYN ATT SAMVERKA I ETT TIO ÅR PROJEKTET FÖR … TRYGGHET..
  BLIR SVERIGE OCH JUST ” LILLA LONDON” SOM VISAR VARA HUNDRA PROCENT ANSVAR FÖR SVERIGE GÖTEBORG STAD KOMMUNALA SAMVERKANDE SIRIUSGATAN MAJORNA OCH DEN FÖRMÖGENHET SOM SVERIGE STULIT AV INVESTERINGAR SOM APPEL INC STEVEN JOBS GÅVOBREV TESTAMENTE HAR NÄMLIGEN EN MOTTAGARE OCH PRIVAT PERSONLIGA SAKER IHOP SEDAN 04 LIKSOM.. OCH DEY ÄR INTE NÅGON JÄVLAR KOLONILOTTER ELLER 50 LAX UTAN MILJARDER DOLLAR SÅ NU ÄVEN APPLE INC CA TAPPAT TÅLAMOD PÅ SVENSKA KYRKA OCH DERAS REPRESENTANTER FÖR ATT GÖTEBORG SKA BLI NYA SWEIZE ELLER NÅGOT

  • Även privatpersoners videos pekar i samma riktning. Här kan man bl.a. se hur det lilla injektionsområdet reser sig skarpt under en kraftig magnet. Sen skär de även upp ett annat injektionsområde och petar ut någon svart skit. Svårt att veta hur autentiskt detta är men eftersom hela etablissemanget berättar sagor så får man ju dra sina egna slutsatser.

   BLACK JUNK SURGICALLY REMOVED FROM INJECTION SITE WITH MAGNET & SCALPEL
   https://www.bitchute.com/video/aZMS3ybwH2Qy/

   • PS, Tittar man på när den utgrävda svarta skiten smetas av på armen så suger magneten åt sig den.

  • Även privatpersoners videos pekar i samma riktning. Här kan man bl.a. se hur det lilla injektionsområdet reser sig skarpt under en kraftig magnet. Sen skär de även upp ett annat injektionsområde och petar ut någon svart skit. Svårt att veta hur autentiskt detta är men eftersom hela etablissemanget berättar sagor så får man ju dra sina egna slutsatser.

   BLACK JUNK SURGICALLY REMOVED FROM INJECTION SITE WITH MAGNET & SCALPEL
   https://www.bitchute.com/video/aZMS3ybwH2Qy/

   • PS, Tittar man på när den utgrävda svarta skiten smetas av på armen så suger magneten åt sig den.

  • Fantastiskt att familjen Gates var så långt framme med “Graphene” redan 2013.

   Dessutom helt oumbärligt användningsområde att magnetiskt uppkopplad kunna följa “stubinen” via mobilen när magar och annat stör sikten…

   Kondomerna bör nog användas med tunna och starka helt tätslutande grafenmunskydd.

  • Fantastiskt att familjen Gates var så långt framme med “Graphene” redan 2013.

   Dessutom helt oumbärligt användningsområde att magnetiskt uppkopplad kunna följa “stubinen” via mobilen när magar och annat stör sikten…

   Kondomerna bör nog användas med tunna och starka helt tätslutande grafenmunskydd.

 • Mycket sevärd och informativ video, fr.a om glutationets centrala roll för sjukdomen covid19.

  När nivåerna av grafenoxid överstiger glutation i kroppen, vilket N.B. även kan triggas av elektronisk stimulans ( läs 5G!) kollapsar immunsystemet och utlöser en cytokinstorm.
  Så lagra både glutation och N-acetylcystein hemma och ta detta efter läkarundersökning om behovet blir påkallat!

  https://www.bitchute.com/video/h7XgtqTuvBvc/

 • Mycket sevärd och informativ video, fr.a om glutationets centrala roll för sjukdomen covid19.

  När nivåerna av grafenoxid överstiger glutation i kroppen, vilket N.B. även kan triggas av elektronisk stimulans ( läs 5G!) kollapsar immunsystemet och utlöser en cytokinstorm.
  Så lagra både glutation och N-acetylcystein hemma och ta detta efter läkarundersökning om behovet blir påkallat!

  https://www.bitchute.com/video/h7XgtqTuvBvc/

 • Länkar nedan till två varianter (liggande format, nr 1, och stående format, nr 2) av den spanska originalrapporten av Prof. Dr. Pablo Campra Madrid samt till den inofficiella översättning till engelska av originalrapporten (nr 3).

  1. https://www.docdroid.net/rNgtxyh/microscopia-de-vial-corminaty-dr-campra-firma-e-1-fusionado-pdf
  2. https://www.docdroid.net/TOPBZJY/microscopia-de-vial-corminaty-dr-campra-firma-e-1-horizontal-pdf
  3. https://www.docdroid.net/Ov1M99x/official-interim-report-in-english-university-of-almeria-pdf

  Vem (eller vilka) vill åta sig att översätter denna rapport till svenska?

 • Det är ibland lätt att hamna på avvägar. Grafenoxid är hydrofilt och löses därmed upp av vatten som våra kroppar till mera än 80% består av. Att det sedan finns grafenmaterial med andra komponenter och egenskaper är väl självklart. Men det var väl inte det som gäller här med hänsyn till vad Michael Z påpekar.

 • Det är ibland lätt att hamna på avvägar. Grafenoxid är hydrofilt och löses därmed upp av vatten som våra kroppar till mera än 80% består av. Att det sedan finns grafenmaterial med andra komponenter och egenskaper är väl självklart. Men det var väl inte det som gäller här med hänsyn till vad Michael Z påpekar.

 • Vaccinerna innehåller: Grafenoxid, mRNA-spikproteiner, polymag från Chemcell, luciferas, hydrogel samt aluminiumhydroxid. Det är endast aluminiumhydroxid som är listat på bipacksedeln i vaccinerna.

  Grafenoxid finner man i Covid-19-vacciner från Pfizer, AstraZeneca, Moderna, Johnson & Johnson samt i det kinesiska Sinovac. Det ryska vaccinet Sputnik har ännu ej analyserats med avseende på det.

  Att fem läkemedelsbolag, oberoende av varandra, just nu skulle ha beslutat sig för att ha med grafenoxid i sina Covid-19-vacciner är självfallet inte sannolikt. Detta är en mycket stark indikation på att de gemensamt har beslutat sig för att skada dem som låter sig vaccineras.

 • Vaccinerna innehåller: Grafenoxid, mRNA-spikproteiner, polymag från Chemcell, luciferas, hydrogel samt aluminiumhydroxid. Det är endast aluminiumhydroxid som är listat på bipacksedeln i vaccinerna.

  Grafenoxid finner man i Covid-19-vacciner från Pfizer, AstraZeneca, Moderna, Johnson & Johnson samt i det kinesiska Sinovac. Det ryska vaccinet Sputnik har ännu ej analyserats med avseende på det.

  Att fem läkemedelsbolag, oberoende av varandra, just nu skulle ha beslutat sig för att ha med grafenoxid i sina Covid-19-vacciner är självfallet inte sannolikt. Detta är en mycket stark indikation på att de gemensamt har beslutat sig för att skada dem som låter sig vaccineras.

 • Mer än 60% av vaccade får blodproppar enligt nya testmöjligheter, som presenteras i bifogade video . Många av dem får som följd svåra OCH OBOTLIGA skador i hjärnan,lungorna, ryggmärgen, hjärtat…
  Tror det är mycket viktigt att denna kunskap och video sprids så vitt och brett som möjligt!
  https://www.bitchute.com/video/GBIS2B5bCqdm/

 • Mer än 60% av vaccade får blodproppar enligt nya testmöjligheter, som presenteras i bifogade video . Många av dem får som följd svåra OCH OBOTLIGA skador i hjärnan,lungorna, ryggmärgen, hjärtat…
  Tror det är mycket viktigt att denna kunskap och video sprids så vitt och brett som möjligt!
  https://www.bitchute.com/video/GBIS2B5bCqdm/

 • Idag den 10/7 har den spanska forskargruppen kommit med följande tillägg: Publicerat 2021-07-10, citerar lösryckta delar ur artikeln, läs hela, sprid vidare i alla dina nätverk, maskinöversättning, se videon, citat La Quinta Columna delar UV-fluorescens testresultat som stöder påståendet att de analyserade vaccinationsflaskorna innehåller grafenoxid Dr José Luis Sevillano: Eftersom, som sagt, dessa människor är väldigt, väldigt, väldigt, mycket onda och de organiserar sig mycket bra för att skada oss, och när de gör något beror det på att de har det mycket väl genomtänkt. Vi blir medvetna om vad de tänker eftersom deras plan har flera nivåer. Den första nivån av allt detta är de magnetiska armarna och att de vaccinerar dig utan att det är nödvändigt. Det är det första. I den andra ser vi att det finns en toxicitet, att de inte har berättat om det och att det dödar människor. Det är andra nivån. Den tredje är neurokontroll . Hur kom vi dit? Tja, genom att leta efter det, kom bara ihåg Elon Musks ord . Och på fjärde nivån kan vi inte ens föreställa oss vad dessa människor verkligen tänker med denna neurokontroll.Dr. José Luis Sevillano: Just nu har vi tillräckligt med arbete med grafen. Titta på den röran som har gjorts med grafen för att få oss i mer problem. Vi måste vara säker på grafen först och sedan undersöka de andra saker som inte borde finnas i ampullen heller. Ett vaccin får inte innehålla något levande eller någon annan smuts i vätskan som de som kan ses under ett optiskt mikroskop . Det är vad som händer. För närvarande tjänar de dig, men när tiden kommer kommer de att likvideras som de andra. Du måste lära dig att de vill utplåna oss alla. Fienden har ett mål, vad det än är, och några av er kommer att falla förr eller senare, men fienden är efter kontroll. Och neurokontroll med denna typ av material betyder död: neurodegeneration och död efter ett tag . Trodde du att du skulle bli räddad eftersom du inte har påverkats negativt av vaccinet och för att du k

 • Idag den 10/7 har den spanska forskargruppen kommit med följande tillägg: Publicerat 2021-07-10, citerar lösryckta delar ur artikeln, läs hela, sprid vidare i alla dina nätverk, maskinöversättning, se videon, citat La Quinta Columna delar UV-fluorescens testresultat som stöder påståendet att de analyserade vaccinationsflaskorna innehåller grafenoxid Dr José Luis Sevillano: Eftersom, som sagt, dessa människor är väldigt, väldigt, väldigt, mycket onda och de organiserar sig mycket bra för att skada oss, och när de gör något beror det på att de har det mycket väl genomtänkt. Vi blir medvetna om vad de tänker eftersom deras plan har flera nivåer. Den första nivån av allt detta är de magnetiska armarna och att de vaccinerar dig utan att det är nödvändigt. Det är det första. I den andra ser vi att det finns en toxicitet, att de inte har berättat om det och att det dödar människor. Det är andra nivån. Den tredje är neurokontroll . Hur kom vi dit? Tja, genom att leta efter det, kom bara ihåg Elon Musks ord . Och på fjärde nivån kan vi inte ens föreställa oss vad dessa människor verkligen tänker med denna neurokontroll.Dr. José Luis Sevillano: Just nu har vi tillräckligt med arbete med grafen. Titta på den röran som har gjorts med grafen för att få oss i mer problem. Vi måste vara säker på grafen först och sedan undersöka de andra saker som inte borde finnas i ampullen heller. Ett vaccin får inte innehålla något levande eller någon annan smuts i vätskan som de som kan ses under ett optiskt mikroskop . Det är vad som händer. För närvarande tjänar de dig, men när tiden kommer kommer de att likvideras som de andra. Du måste lära dig att de vill utplåna oss alla. Fienden har ett mål, vad det än är, och några av er kommer att falla förr eller senare, men fienden är efter kontroll. Och neurokontroll med denna typ av material betyder död: neurodegeneration och död efter ett tag . Trodde du att du skulle bli räddad eftersom du inte har påverkats negativt av vaccinet och för att du k

 • De beter sig värre än får, omänskligt skäller de på oss som vägrar injektionen. En masspsykos? Det är bara att kolla Instagram där detta dåliga beteende kommit allt frekventare efter att den ondskefulla kampanjen #kavlaupp rullades ut.

  Nu har även antisemit och rasistkortet börjat dras mot oss icke-injicerade ‍♀️

 • De beter sig värre än får, omänskligt skäller de på oss som vägrar injektionen. En masspsykos? Det är bara att kolla Instagram där detta dåliga beteende kommit allt frekventare efter att den ondskefulla kampanjen #kavlaupp rullades ut.

  Nu har även antisemit och rasistkortet börjat dras mot oss icke-injicerade ‍♀️

 • Detta är ju den så kallade pandemins absolut hetaste sprängstoff! “Vaccinet” innehåller 98-99 procent grafenoxid som är ett gift för kroppen och som i ett flertal studier visats kunna orsaka blodbropp, nedbrytning av immunförsvar, cytokinstorm etc.! Men jag ser att alternativmedia inte rapporterar om det!? Förutom Newsvoice såklart. Detta är ju helt avgörande nu. I en intervju med Ricardo Delgado den spanska forskare som initierat studien angående “vaccinets” innehåll säger han att dosen är avgörande och att grafenoxid kan brytas ner av immunförsvar eftersom det behandlas som en toxisk agent som bör brytas ned.. Därför säger han också försöker de nu att introducera fler doser! Så snälla Torbjörn och andra (gäller även mig) försök att i allra högsta grad få ut detta i all alternativmedia samt sprid till vänner och bekanta vars liv står på spel!

  • Tänk er alla vi som har närstående som injicerats trots att vi INNAN skrek varnande för full hals om att låta bli. Det känns oerhört sorgligt att nu forskare bekräftar att det är dödligt gift. Är huvudet dumt får kroppen lida passar mer än bra i sammanhanget. De kommer dessutom stå helt utan hjälp och stöd från stat och försäkringsbolag och även detta ingick i våra varningsrop INNAN injicering ‍:'( Det är bara att låta detta sjunka in…

   Någon som vet vad det är i injektionen som orsakar de ökade fallolyckorna och balansförsämringarna man hör om?

   Snacka om ondskefullt detta massmord är :'(

   • Förmodligen småproppar i blodkärlen i hjärnan. Är blodproppen i lillhjärnan så tappar man balansen . Det kan också vara pga inflammation i balansnerven i anslutning till örat, pga substanser i sk vaccinet.

  • Går det inte att dela kan man i regel kopiera in länkar i kommentarerna ..så att de inte syns öppet s a s

  • Hur ska vi bli fria från förtrycket av eliten om vi använder deras datainsamlingsverktyg? Tänk dig om väst hade använt kommunikationsutrustning från Tyskland under andra världskriget vad hade utgången blivit då? Så länge vi använder Facebook, instagram, Google, gmail, Google docs, youtube, messenger så kommer eliten hela tiden ligga ett steg före. Alla som verkligen vill göra skillnad bör enligt min mening snarast byta till öppna alternativ.

 • Detta är ju den så kallade pandemins absolut hetaste sprängstoff! “Vaccinet” innehåller 98-99 procent grafenoxid som är ett gift för kroppen och som i ett flertal studier visats kunna orsaka blodbropp, nedbrytning av immunförsvar, cytokinstorm etc.! Men jag ser att alternativmedia inte rapporterar om det!? Förutom Newsvoice såklart. Detta är ju helt avgörande nu. I en intervju med Ricardo Delgado den spanska forskare som initierat studien angående “vaccinets” innehåll säger han att dosen är avgörande och att grafenoxid kan brytas ner av immunförsvar eftersom det behandlas som en toxisk agent som bör brytas ned.. Därför säger han också försöker de nu att introducera fler doser! Så snälla Torbjörn och andra (gäller även mig) försök att i allra högsta grad få ut detta i all alternativmedia samt sprid till vänner och bekanta vars liv står på spel!

  • Tänk er alla vi som har närstående som injicerats trots att vi INNAN skrek varnande för full hals om att låta bli. Det känns oerhört sorgligt att nu forskare bekräftar att det är dödligt gift. Är huvudet dumt får kroppen lida passar mer än bra i sammanhanget. De kommer dessutom stå helt utan hjälp och stöd från stat och försäkringsbolag och även detta ingick i våra varningsrop INNAN injicering ‍:'( Det är bara att låta detta sjunka in…

   Någon som vet vad det är i injektionen som orsakar de ökade fallolyckorna och balansförsämringarna man hör om?

   Snacka om ondskefullt detta massmord är :'(

   • Förmodligen småproppar i blodkärlen i hjärnan. Är blodproppen i lillhjärnan så tappar man balansen . Det kan också vara pga inflammation i balansnerven i anslutning till örat, pga substanser i sk vaccinet.

  • Går det inte att dela kan man i regel kopiera in länkar i kommentarerna ..så att de inte syns öppet s a s

  • Hur ska vi bli fria från förtrycket av eliten om vi använder deras datainsamlingsverktyg? Tänk dig om väst hade använt kommunikationsutrustning från Tyskland under andra världskriget vad hade utgången blivit då? Så länge vi använder Facebook, instagram, Google, gmail, Google docs, youtube, messenger så kommer eliten hela tiden ligga ett steg före. Alla som verkligen vill göra skillnad bör enligt min mening snarast byta till öppna alternativ.

 • Grafenoxid ska enligt den spanska forskargruppen ha ett elektromagnetiskt absorptionsband inom 5g området. Med rätt frekvens och amplityd kan gragenoxiden bringas att falla sönder i fria radikaler. Orsakar då exakt samma symptom som covid…

 • Grafenoxid ska enligt den spanska forskargruppen ha ett elektromagnetiskt absorptionsband inom 5g området. Med rätt frekvens och amplityd kan gragenoxiden bringas att falla sönder i fria radikaler. Orsakar då exakt samma symptom som covid…

 • Skapas det alltså ett elektriskt fält runt huvudet på en injicerad person med hjälp av den injicerade grafenoxiden och den mikrovågsstrålning från mobil telekommunikation vi nästan överallt omges av?

  • Luciferic uv material, har jag hört om angående Moderna. Vet du något om det verkar ingå i de andra också, om folk som tagit tex Pfizer också blivit självlysande?

 • Skapas det alltså ett elektriskt fält runt huvudet på en injicerad person med hjälp av den injicerade grafenoxiden och den mikrovågsstrålning från mobil telekommunikation vi nästan överallt omges av?

  • Luciferic uv material, har jag hört om angående Moderna. Vet du något om det verkar ingå i de andra också, om folk som tagit tex Pfizer också blivit självlysande?

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *