Massiva översvämningar i världen: Stora dammar i Kina kan kollapsa

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 21 juli 2021
- NewsVoice redaktion

VÄRLDEN. Efter att Tyskland upplevt de svåraste översvämningarna på 60 år har Kina drabbats av en än värre katastrof. Dammar i floden Yangtze kan kollapsa när som helst. Andra länder med regionala skyfall är Oman, Uganda, USA och Indien. Även Sverige har lokalt fått stora nederbördsmängder de senaste veckorna.

Det är särskilt provinsen Henan med en befolkning på 94 miljoner invånare som har fått enorma nederbördsmängder den senaste tiden. Reuters skriver att kinesiska meteorologer säger att handlar om de värsta regnen på tusen år.

Videor i sociala medier visar människor som står med vatten upp till brösthöjd och bilar som flyter omkring på gatorna i Kina. I en video står människor instängda i en översvämmad tunnelbana, packade tätt tillsammans.

Det rapporteras i Tyskland att medborgare är ursinniga på den tyska Regeringen som valt att varna jordbruksägare som då kunnat evakuera medan vanligt folk inte fick veta något alls. De säger att Regeringen visste vad som skulle hända.

Klimatalarmisterna är snabba med att framföra åsikten om att det handlar om klimatförändringar och man avser då koldioxiden.

Text: NewsVoice | Videoklippen är tagna av privatpersoner


Så här kan du stötta Newsvoice

Stöd NewsVoice 2024
 • Jordens magnetfält blir svagare, naturligt eller för vi gjort jorden till en öppen mikrovågsugn?

  Mer kosmisk strålning når in, och solen lever rövare.
  https://www.spaceweatherlive.com/sv.html

  Och så vräker man ut chemtrails, och kör Haarp system varje dag nu. Åtminstone här.

  Och så låter man bli att varna folk, och så skyller man på koldioxiden……..

  Och av någon anledning är det alltid 33 personer som dör.

  Allt är som vanligt med andra ord!

  • HAARP kan tydligen skapa både horisontella och vertikala temperaturdifferenser och håller på att trimmas in. På den kalla sidan kondenseras vattnet i luften och skapar stormar genom att volymen av luft krymper.

  • Watch the water – Q. Sammanträffande?
   På många videos håller Trump dricksglas med vatten medelst två händer?
   Symbolism?

 • Jordens magnetfält blir svagare, naturligt eller för vi gjort jorden till en öppen mikrovågsugn?

  Mer kosmisk strålning når in, och solen lever rövare.
  https://www.spaceweatherlive.com/sv.html

  Och så vräker man ut chemtrails, och kör Haarp system varje dag nu. Åtminstone här.

  Och så låter man bli att varna folk, och så skyller man på koldioxiden……..

  Och av någon anledning är det alltid 33 personer som dör.

  Allt är som vanligt med andra ord!

  • HAARP kan tydligen skapa både horisontella och vertikala temperaturdifferenser och håller på att trimmas in. På den kalla sidan kondenseras vattnet i luften och skapar stormar genom att volymen av luft krymper.

  • Watch the water – Q. Sammanträffande?
   På många videos håller Trump dricksglas med vatten medelst två händer?
   Symbolism?

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *