Världsledande mRNA-expert censurerad efter intervju om covidvacciner

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 4 juli 2021
- NewsVoice redaktion
Dr Robert Malone, pressfoto

COVID-19. Dr Robert Malone, som är uppfinnaren av mRNA-vacciner, säger att Linkedin raderat hans konto efter ett uttalande om att mRNA Covid-19-vacciner är olämpliga att ge till vissa grupper. Malones mRNA-teknik används i “covidvacciner” tillverkade av Pfizer och Moderna. Malone uppfann mRNA-vaccinet på Salk-institutet 1987-88.

Text och översättning: NewsVoice

“He was given no notice, no warnings” … “He has a 10-15 year old account – has never even had a warning. 6,000 followers.”

Under sin tid vid institutet var dr Malones forskning banbrytande så om det inte finns en mer kvalificerad mRNA-expert som talar om covid-19-vacciner, är det dr Malone.

I förra veckan varnade Malone från att låta vaccinera ungdomar eftersom det har framkommit en koppling mellan vaccinet och hjärtinflammation. Han kallar vaccinerna experimentella.

ArcanumSkolan 2024

“One of my concerns is that the government is not being transparent with us about what those risks are. And so, I am of the opinion that people have the right to decide whether to accept vaccines or not, especially since these are experimental vaccines”, sa Malonei en intervju för Fox News’ “Tucker Carlson Tonight” den 23:e juni.

Robert Malone berättar att han har censurerats av både YouTube och LinkedIn för att han kommunicerar sin oro om vaccinerna.

Förra onsdagen sa Malone att YouTube raderade en video av honom efter att han talat om riskerna med Covid-19-vacciner. Under sitt TV-framträdande sa Malone att han egentligen inte avrådit från användning av mRNA-vacciner utan att han framfört att människor har rätt till korrekt information om covidinjektionernas risker.

Wikipedias engelskspråkiga sida om Robert Malone har också raderats. Därför har vi på NewsVoice i samarbete med Vetapedia publicerat en engelsspråkig version.

Text och översättning: NewsVoice

Källor och relaterat

Donera till NewsVoice

Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq

 • Många här och på andra håll skriver om hur yttrande friheten beskärs i media. Men ni skriver ju här utan att bli gripna av polisen eller raderade. Ledningen för en tidning bestämmer själv vad som skall skrivas, ingen myndighet hindrar dem att skriva vad de vill, men de skall hålla sig inom de regler pressen själva satt upp. Om ledningen tycker att vissa saker inte är värda att skriva om så behöver de inte skriva om det och det är inte samma sak som censur.

 • Många här och på andra håll skriver om hur yttrande friheten beskärs i media. Men ni skriver ju här utan att bli gripna av polisen eller raderade. Ledningen för en tidning bestämmer själv vad som skall skrivas, ingen myndighet hindrar dem att skriva vad de vill, men de skall hålla sig inom de regler pressen själva satt upp. Om ledningen tycker att vissa saker inte är värda att skriva om så behöver de inte skriva om det och det är inte samma sak som censur.

 • Den här frågan kunde jag ställt i nästan vilket kommentarfält som helst på denna sajt. Det kopplar till artikeln såtillvida att det rör yttrandefrihet: hur kommer det sig att det inte väcker starkare reaktioner att vår grundlagsstadgade yttrandefrihet fortlöpande kränks av kommersiella aktörer? Våra folkvalda politiker som ska företräda våra intressen verkar rycka på axlarna.

   • Tack, korrekt. Men det är ändå märkligt att den omfattande censureringen inte får större uppmärksamhet, inte ens för syns skull.

   • Ärligt talat är det få som är intresserade av en öppen debatt. Jag kan inte komma på en enda aktör faktiskt. Även om Newsvoice gör ett tappert försök så är man snabbt där och gör ner kommentatorer som är av en annan åsikt än rådande “alternativ-narrativ”. synd!

 • Har gurun Fauci helt försvunnit? I närtid har jag enbart funnit en video med ett lösansikte. Det glappade vid kragen.

 • Den här frågan kunde jag ställt i nästan vilket kommentarfält som helst på denna sajt. Det kopplar till artikeln såtillvida att det rör yttrandefrihet: hur kommer det sig att det inte väcker starkare reaktioner att vår grundlagsstadgade yttrandefrihet fortlöpande kränks av kommersiella aktörer? Våra folkvalda politiker som ska företräda våra intressen verkar rycka på axlarna.

   • Tack, korrekt. Men det är ändå märkligt att den omfattande censureringen inte får större uppmärksamhet, inte ens för syns skull.

   • Ärligt talat är det få som är intresserade av en öppen debatt. Jag kan inte komma på en enda aktör faktiskt. Även om Newsvoice gör ett tappert försök så är man snabbt där och gör ner kommentatorer som är av en annan åsikt än rådande “alternativ-narrativ”. synd!

 • “The ultimate form of censorship is assassination. ”
  ― George Bernard Shaw

  Den råa censuren har dag för dag blivit alltmer påtaglig i hela världen..

  Och det har blivit allt farligare att framhålla det som är sant.

  Nobelpristagaren i litteratur, George Bernard Shaw, var en av den styrande, onda “elitens” språkrör. 

  Wikipedia skriver om George Bernard Shaw:

  “Following a political awakening, he joined the gradualist Fabian Society and became its most prominent pamphleteer.”

  Fabian Society och FABIANISMEN – för många människor något helt okänt, men en enormt mäktig kraft i världspolitiken.

  Här är en klarläggande artikel om den organisation George Bernard Shaw tillhörde, Fabian Society:

  https://peterkrabbe.wordpress.com/2016/10/08/fabianismen-del-2-roten-till-varldsregeringen-far-faste-i-europa/

  (Fabianismen del 2, roten till världsregeringen får fäste i Europa)

  Fabian Society har fått sitt namn efter den romerske fältherren Quintus Fabius Maximus Verrucosus som levde på 200-talet f.Kr. och som gjorde sig ett namn genom sin utstuderade gerillakrigföring.

  Likheten med Sun Tzu är iögonfallande! 

 • Har gurun Fauci helt försvunnit? I närtid har jag enbart funnit en video med ett lösansikte. Det glappade vid kragen.

 • “The ultimate form of censorship is assassination. “
  ― George Bernard Shaw

  Den råa censuren har dag för dag blivit alltmer påtaglig i hela världen..

  Och det har blivit allt farligare att framhålla det som är sant.

  Nobelpristagaren i litteratur, George Bernard Shaw, var en av den styrande, onda “elitens” språkrör. 

  Wikipedia skriver om George Bernard Shaw:

  “Following a political awakening, he joined the gradualist Fabian Society and became its most prominent pamphleteer.”

  Fabian Society och FABIANISMEN – för många människor något helt okänt, men en enormt mäktig kraft i världspolitiken.

  Här är en klarläggande artikel om den organisation George Bernard Shaw tillhörde, Fabian Society:

  https://peterkrabbe.wordpress.com/2016/10/08/fabianismen-del-2-roten-till-varldsregeringen-far-faste-i-europa/

  (Fabianismen del 2, roten till världsregeringen får fäste i Europa)

  Fabian Society har fått sitt namn efter den romerske fältherren Quintus Fabius Maximus Verrucosus som levde på 200-talet f.Kr. och som gjorde sig ett namn genom sin utstuderade gerillakrigföring.

  Likheten med Sun Tzu är iögonfallande! 

 • Bra med information från hästens mun. Bra med fri debatt. När media mörkar och censurerar för att skydda maktens vaccinationsagenda blir reaktionerna mer intensiva. I ett fritt samhälle måste fria individer finna sitt eget beslut baserat på sin hälsa och alternativ. Vaccinera sig eller inte vaccinera sig är fråga. Jag avvaktar utvecklingen, tar hellre fighten med viruset och får naturligt immunförsvar livet ut än spelar rysk roulette med experimentella vacciner.

 • Bra med information från hästens mun. Bra med fri debatt. När media mörkar och censurerar för att skydda maktens vaccinationsagenda blir reaktionerna mer intensiva. I ett fritt samhälle måste fria individer finna sitt eget beslut baserat på sin hälsa och alternativ. Vaccinera sig eller inte vaccinera sig är fråga. Jag avvaktar utvecklingen, tar hellre fighten med viruset och får naturligt immunförsvar livet ut än spelar rysk roulette med experimentella vacciner.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *