Advokat väcker grupptalan – Covidvacciner kan ha dödat 45000 människor i USA

publicerad 13 augusti 2021
- av NewsVoice
Hawaii Attorney Michael Green. Press photo: Michaeljaygreen.com

COVIDSKANDALEN. Advokaten Michael Green har väckt en grupptalan som representerar 1200 personer. Grupptalan är riktad mot Hawaiis guvernör och borgmästare för beslut om vaccinmandat mot Covid-19.

Michael Green säger att vaccinet dödar människor runt om i landet medan det finns effektiva behandlingar som inte tillämpas. Han säger även att det är onödigt att covidtesta asymptomatiska människor eftersom myndigheten CDC redan meddelat att dessa individer inte sprider Covid-19.

Tusentals ytterligare vaccindrabbade förväntas ansluta sig till denna grupptalan.

Text och översättning: NewsVoice | Bild: Michael Green. Pressfoto: Michaeljaygreen.com

Rättelse 14 aug: Det ska vara 45,000 döda i USA, inte enbart på Hawaii.


Så här kan du stötta Newsvoice

 • Allt kring covid är ogiltigt då viruset inte isolerats och bevisat att det finns. Får du böter för att vara i en för stor grupp eller får sparken för vaccinvägran så kan du kamma hem dina tillgångar utan problem och även sätta igång en stämning mot staten och få lite plåster på såren. Detta gäller globalt! Det är inte tillåtet att sätta upp bestämmelser och regler för något som inte finns, så enkelt är det.

  Ju fler som känner till det här desto snabbare kan vi gå tillbaka till det gamla vanliga!

  • Tack, Peter. Det är som Jon Rappoport och Tom Cowan säger i slutet av sitt videosamtal nedan: “Du vet, om du plockar ut detta att viruset existerar, den vidskepligheten, flytta den lite åt sidan – och snacka om lego! – allt kommer att rasa ihop! – Allt rasar ihop! Det är därför jag håller mig till exakt detta ämne. Om det inte finns något virus är något riktigt fel här, och vi får allt reda ut detta.”

   https://odysee.com/@Truth_Comes_to_Light:6/Conversations-with-Dr.-Cowan-and-Friends-Episode-12-Jon-Rappoport—Copy:6

  • Jag förstår inte varför folk fortfarande påstår att SARS-COS-2-viruset inte har isolerats.
   Googla på det så hittar du hur mycket som helst. Google is your friend.

   • Jag hittar ingenting mot tydliga brevet från från CDC 7 juni, gör du?

    Ännu ett bevis för att covid-19 inte finns. För att de mätinstrument som används i labbet ska kunna urskilja t ex covid-19 virus från andra virus så måste instrumentet kalibreras med äkta covid-19 virus, instrumentet måste programmeras med det virus som ska testas, det måste alltså ”lära sig” hur det eftersökta viruset ”ser ut”. Men eftersom det inte finns något covid-19 virus att tillgå, trots påståendet att massor har dött av detta påhittade virus, så kan man inte kalibrera instrumenten för covid-19 virus.
     
    När det inte gick att få fram ”äkta covid-19 virus” så blandade de ihop en cocktail av mänskliga celler och RNA -fragment från ett vanligt förkylningsvirus och kallade det sedan “covid”. Detta är det kalibreringsämne som står till grund vid covid-tester, och därför blir alla med minsta förkylningstendens klassad som covid-drabbad.

    https://www.afinalwarning.com/540271.html
    Högerklicka och översätt till svenska vid behov. 

    • Inget objektivt bevis i vetenskaplig mening men kanske en personlig sanning för dig.
     Snabb googling gav oss svaret.
     https://www.reuters.com/article/factcheck-covid-rna-idUSL1N2LS27P
     ————————————————————
     VERDICTFalse. There are numerous examples of scientists isolating SARS-CoV-2, the virus that causes COVID -19, and sequencing its genome. The argument about purification relates to 19th Century microbiological theory that does not apply to viruses. The novel coronavirus has been proven to exist and has caused millions of deaths worldwide.

 • till Magnus Lindgren. Såg artikeln av Fisherman om Mylo Canderian för cirka 4-5 dagar sedan. Den är toppen och avslöjar hur en del i World Economic Forum har för människosyn. Men här kan vi vara mer konstruktiva. För att vidarepublicera den krävs mer källuppgifter. Ettdera om Mylos själv eller om författaren Fisherman själv, huruvida han är 100% trovärdig. Jag känner ingen av dem sedan tidigare. Kan du, så vore det mycket värdefullt om du kan ytterligare styrka den ten värdefulla texten du lagt upp.

  • Hej Ingemar!

   Jag har tyvärr inte mer info och tvekade innan jag publicerade denna artikel
   men känner att så mycket stämmer med det vi vet att sakfrågan är trovärdig.
   Däremot måste ej intentionen slå in 100% bara för att målet är hugget i sten.

   Tystnad som övertygat mig är Professor Björn Hammarskölds kompetenta krav på direkt “vaccin”stopp pga förfalskat innehåll som inte lett till nyheter.
   Prof Björn Hammarskölds viktiga brev finns nedan, spridd allmän handling.

   https://newsvoice.se/2021/08/matti-sallberg-svenska-vaccinfabriken/#comment-408122

 • till Karl hedin. Det är väl bra. På radion var det annorlunda i morse. Där sände man en repris om Maria Callas. Precis som man under sent 1930-tal i Sverige gärna satte på skivor med Edvard Persson , delvis för att dölja att folkmord pågick i grannstaten Tyskland 50 – 60 mil söderut. Dessa gubbar du senare på Newsvoice är ju de som avslöjar att vi nu befinner sig i ett tredje världskrig. Mer om sammanhangen finner du på http://www.frihetsverige.se där också ett kvinnligt ansikte Amazing Polly lyser upp både med sitt utseende men framförallt med sin briljans att analysera. Sök på fliken nyheter. sök på Magnetiism och biografen.

 • OK man öppnar den här sajten och direkt slår typ 20 gubbars ansikten emot en och alla handlar om covid på ett eller annat sätt…rätt märkligt faktiskt.

  • Blå länk fritt översatt, klicka på textbild för förstoring

   8 AUGUSTI 2021DIGIGOD

   Hur länge kan de vaccinerade leva?
   Av Steven Fishman
    
   Jag ställde denna fråga till en av mina vänner, Dr. Mylo Canderian, Ph.D. [född Milos Iskanderianos, Korfu, Grekland, 1938], som utvecklade patentet för grafenoxid för användning som hematologiskt biovapen 2015.
   I full öppenhet är Dr. Canderian vad jag skulle kalla en “folkmordsglobalist”, som följer Precept Ten of the Georgia Guidestones, som mycket sällan diskuteras och säger “Var inte en cancer på jorden; Lämna utrymme för naturen.”
   Dr Canderian är medicinsk bidragsgivare till Världshälsoorganisationen och stöder också Klaus Schwab och “Great Reset”, som inleder en digital värld som är ett sekundärt mål för WHO för 2022.
    

   • Klaus “Anal” Schwabs mors namn var Marianne Schwab, nee Rothschild. Hennes far drev en bank i Bad Homburg.

    Trots namnet och bankaffärerna så påstås de inte varit direkt släkt med en annan banksläkt med precis samma namn. För som vi alla vet är det namnet lika vanligt som Johansson. Om hon inte var direkt släkt så antyder de ju ändå indirekt att hon indirekt var släkt, vilket namnet också så tydligt indikerar.

    Men man måste vara lite språkligt kreativ när man försöker skitsnacka bort det uppenbara.

    https://www.holocaustcenter.org/visit/library-archive/oral-history-department/schwab-rothschild-marianne/

  • Och ändå är du här när du hade kunnat “öppna” en helt annan sajt på den stora vida webben…rätt märkligt faktiskt.

  • Om man öppnar SVT, DN,SvD, Aftonbladet etc handlar väldigt mycket om covid och propagandan och att alla måste vaccinera sig.

   Vi har inte kapaciteten att avhandla alla de olika ämnesområden som vi skulle vilja avhandla eftersom MPRT vägrar ge oss mediestöd medan systemmedia badar i pengar och stöd. Vi har därför valt att fokusera på samhällets största fråga just nu och det är covidinjektionerna och effekten på folkhälsan.

   På det viset gör vi störst nytta genom att leverera fakta i en storm av desinformation och lobbyisttexter i systemmedia.

   Bidra gärna till vårt arbete med en donation och vi lovar att vi ska bredda ämnestäckningen.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *