Stöd NewsVoice så att vi säkrar verksamheten tom juni!

43%

43.000 kr av behovet 100.000 kr är insamlat. Stöd kampanjen via Swish 123 530 2005 eller donera på ett annat sätt. Det smartaste för företag är att annonsera. Uppd. 25/4 kl 13:45.

Vårdanställda: allvarliga biverkningar av covidvacciner mörkas och nu ska ungdomar injiceras…

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 12 augusti 2021
- NewsVoice redaktion
Ann-Cathrin Engwall
Ann-Cathrin Engwall
Ann-Cathrin Engwall

COVIDKRISEN. Per Shapiro ställer i sitt reportage på Folkets Radio om covidvacciner en rad kritiska frågor som massmedierna inte ställer. En immunolog som får tala fritt säger att ungdomar utsätts för utpressning när de uppmanas att låta sig vaccineras med riskabla “prevacciner” bara för att få tillbaka ett normalt liv.

Text: NewsVoice | Källa: Folkets Radio

Reportaget varnar för en rad allvarliga problem:

  • Folkhälsomyndigheten har inte kontroll på säkerheten med covidvacciner.
  • Nyttan med injektionerna är sannolikt mindre i relation till risken att drabbas av biverkningar, särskilt när det gäller barn och ungdomar.
  • Misstänkta biverkningar rapporteras. Barn och ungdomar drabbas av hjärtmuskelinflammation.

Shapiros reportage visar att allvarliga biverkningar efter covidvaccinationer konsekvent mörkas av vården i Sverige enligt uppgifter som lämnats av en grupp vårdanställda som organiserat sig. Dessa personer är kritiska till de påtvingade massvaccinatioinerna och riskerna med injektionerna.

Johan Carlson, 27 maj 2021. Foto: SVT Play
Johan Carlson, 27 maj 2021. Foto: SVT Play

Johan Carlson tyckte att massvaccinationen 2009 som ledde till narkolepsiskandalen var “en bra logistikövning”

Immunologen Ann-Cathrin Engwall varnar för att covidmassvaccination av barn och ungdomar riskerar att skada det naturliga immunförsvaret. Engwall berättar om en cynisk kommentar som generaldirektör Johan Carlson på Folhälsomyndigheten fällde medan han tog en drink med Engwall:

“Men det var i alla fall en bra logistikövning inför framtiden med det här massvaccinationsprojektet”.

Carlson syftade på narkolepsiskandalen 2009.

Text: NewsVoice

Relaterat


Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq