Danska folketinget avvecklar vaccinpass och restriktioner

13
Danska Socialdemokraternas hälsominister Magnus Heunicke
Danska Socialdemokraternas hälsominister Magnus Heunicke, pressfoto.

Alla coronarestriktioner ska fasas ut i Danmark, utlovar landets politiska ledning. Även det medicinska apartheidsystemet med så kallade covidpass som införts i landet meddelar man ska kasseras från och med den 1 oktober, skriver Nya Dagbladet.

Redan i juni påbörjades avvecklingen av restriktionerna och det blev tillåtet att anordna allmänna sammankomster inomhus för 100 personer. Den 1 juli höjdes den gränsen till 250 och vid månadsskiftet till augusti togs maxtaket helt bort – undantaget vissa större evenemang. Parallellt med detta implementerade man samtidigt ett medicinskt apartheidsystem med vaccinpass som enligt den nuvarande planen nu dock ska skrotas helt från den 1 oktober.

Noterbart är att danska makthavare menar att det är den kontroversiella massvaccinationskampanjen av det danska folket som gör att man fått en majoritet i folketinget som väljer att fasa ut restriktionerna – snarare än politiskt och folkligt motstånd mot repressionen.

“Infektionen är på väg ner, 2,5 miljoner människor har fått minst en vaccinationsdos och det fina vädret fungerar till vår fördel. Därför har vi nu kommit överens med parterna om en betydande återöppning, där alla restriktioner kommer att fasas ut och helt upphävas från 1 september – med undantag för coronapassen, som kommer att gälla inom vissa områden”, uttryckte socialdemokraternas hälsominister Magnus Heunicke om planerna i juni.

Danmarks borgerliga partier vill att passen ska försvinna betydligt snabbare än så och menar att det är de röda partierna som tryckt på för vaccinationspassen.

“Den linjen har vi inte majoritet för, måste vi konstatera. En lång rad röda partier tycker att coronapasset ska användas på så många ställen som möjligt och så länge som möjligt”, säger Sophie Løhde från det liberala partiet Venstre.

Läs hela artikeln i Nya Dagbladet

Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
Prenumerera
Notify of
guest

13 Kommentarer
Nyast
Äldst Mest röstad
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer
Kenneth Thorberg
Kenneth Thorberg
Gäst
23 augusti 2021 kl 19:10

“…och det fina vädret fungerar till vår fördel.” Ja ,det är ju ingen nyhet att politiker är väldigt måna om känna av minsta antydan till väderomslag , alltid ett finger i luften för att känna vartåt vinden blåser. Bäva månde Danskarna när höststormarna börjar dra in.

De som faller för den här vilseledande manövern har bara ännu inte fullt accepterat det nya normala , att psykopaterna aldrig kommer att släppa det här greppet frivilligt.

Magnus Lindgren
Magnus Lindgren
Gäst
Reply to  Kenneth Thorberg
11 september 2021 kl 07:11

Äntligen! (Danskarna är nu snabbare i detta självklara än utlovade 1 oktober)

Danmark tar bort de sista restriktionerna

Vid midnatt togs de sista restriktionerna bort i Danmark, där coronaviruset inte längre räknas som en samhällskritisk sjukdom.

10 september 2021

https://www.epochtimes.se/Danmark-tar-bort-de-sista-restriktionerna

Last edited 1 år sedan by Magnus Lindgren
Fredrik Eriksson
Reply to  Magnus Lindgren
11 september 2021 kl 07:54

Det är bara en psy-op!
Gas och broms!
Typiskt den Kabbalistiska svarta stenen dvs bankeliten.
I slutet av Oktober kommer nästa virusstam tillbaka med Nobel i förnamn och Wallenberg på slutet.
Om viruset aktiveras mellan 5-8 grader är det ju bara att ladda ner SMHI:s väderprognos för att se det sannolika scenariot. Alternativt att Covid också kan aerosol-bindas när UV ljuset tar död på de markbundna virusen.

Peter Torpare
Peter Torpare
Gäst
23 augusti 2021 kl 16:34

Tänk att vi är i det närmaste samma folk men det märks ju inte alls!

Leonard
Leonard
Gäst
23 augusti 2021 kl 14:47

BraVo DK !
Bortom Macrons vilja !!!

JohnnyD
Johnny
23 augusti 2021 kl 14:11

Vaccinpass är helt meningslöst.

Om vaccinet fungerar så spelar det ingen roll om andra har eller inte har eller har haft covid-19, du är skyddad av vaccinet.

Om vaccinet inte skyddar så är alla lika oskyddade, utom de som haft covid-19 som är immuna för livet, för dem spelar det heller ingen roll om vaccinerade eller ovacinerade är friska eller sjuka.

Danmark framstår allt mer som det vettigaste landet i Västeuropa. Flera vettiga politiska beslut har tagits senaste åren, vilket inte har hänt i Sverige på decennier, våra politiker är helt oförmögna att lösa våra samhällsproblem.

Mattias RahmD
23 augusti 2021 kl 09:15

De avlivade miljontals minkar, stängde sina gränser och införde kovid-pass. När hysterin kommer igång igen till vintern så kan vad som helst hända.

Last edited 1 år sedan by DAVOS-19
Hans Dahl
Hans Dahl
Gäst
Reply to  Mattias Rahm
23 augusti 2021 kl 10:25

Ja, tyvärr är den risken stor, men det är glädjande i alla fall att apartheidarna gått ner för räkning efter att ha åkt på en rejäl dansk skalle.

Per Held
Per Held
Gäst
Reply to  Mattias Rahm
23 augusti 2021 kl 11:33

Coronatyp är sedan lång tid frekvent hos våra tamdjur om man läser hos SVA.
Denna smitta har inte anmälningsplikt, hos hundar kallas den Kennelhosta.

Undrar, tog danskarna PCR-test på några minkarna och sedan avrättade rubbet.
PCR kan ju inte särskilja någon specifik smitta.
Kan tänka att några minkar hade den ofarliga infektionen djurvarianten, eller någon annan genomgången infektion.

Hans Dahl
Hans Dahl
Gäst
Reply to  Per Held
23 augusti 2021 kl 11:53

Kalabaliken i länder!

Anders Johansson
Anders Johansson
Gäst
Reply to  Mattias Rahm
23 augusti 2021 kl 13:18

De akademiska psykolog/psykiatri-hjälpredorna har empiriskt kommit fram till att ett ökande förtryck med återhämtningspauser av “normalitet” är effektivare än ett konstant ökande förtryck utan dessa pauser.

Här i Sverige håller de redan på att modulera tempen med att den s.k. “smittan” bland som sjukhusinläggningen av de ovaccinerade ökar och då är vi bara i slutet av sommaren.

Ska bli intressant att se vad som händer när influensasäsongen kickar in. Den ynkligaste av svenska råttor har ju redan meddelat att han överger den sjunkande skutan i oktober.

Å södergren
Å södergren
Gäst
23 augusti 2021 kl 07:09

Statsministerns avgång uppmärksammas i the US
https://www.bitchute.com/video/WRrc078WHd8t/

Magnus Lindgren
Magnus Lindgren
Gäst
Reply to  Å södergren
23 augusti 2021 kl 19:58

Nu gäller det att även byta ut tysta trolösa brottsdeltagande banditer i riksdagen och terrorstämplar organisationer som drivit denna grymma “corona” brottslighet. Svenska partier/ledamöter företräder ej folket när de tom ignorerar de 281 “rapporterade misstänkta” “vaccin” dödsoffren.

“Allvarlig rapport
En rapport bedöms som allvarlig om den misstänkta biverkningen är en sådan som, leder till döden, är livshotande, nödvändiggör sjukhusvård eller förlängd sjukhusvård, leder till invalidisering, medför missbildning eller är annan medicinskt viktig händelse. ”

https://www.lakemedelsverket.se/sv/coronavirus/coronavaccin/inrapporterade-misstankta-biverkningar—coronavacciner#hmainbody3

Nya intervjuer med Dr. Lee Merritt, Dr. Chris Shaw och Reiner Fuellmich avslöjar häpnadsväckande information om vaccinbrott mot mänskligheten

https://bakomkulisserna.biz/2021/08/23/nya-intervjuer-med-dr-lee-merritt-dr-chris-shaw-och-reiner-fuellmich-avslojar-hapnadsvackande-information-om-vaccinbrott-mot-manskligheten/

Last edited 1 år sedan by Magnus Lindgren