Dr Mercola raderar 15,000 artiklar efter hot – Nya artiklar ligger online endast 48 timmar

8
Dr Joseph Mercola. Pressfoto
Dr Joseph Mercola. Pressfoto

YTTRANDEFRIHET & MEDICIN. Dr Joseph Mercola, en av Västvärldens mest erkända alternativläkare, meddelar att han avser att radera alla sina 15.000 artiklar. Nya artiklar som publiceras får endast ligga kvar online i 48 timmar. Anledningen är hot mot hans verksamhet och hans fria röst som alternativmedicinare.

Dr Joseph Mercola skriver att hans passion alltid varit att stödja och hjälpa dig att ta kontroll över din hälsa. Det finns tiotals miljoner människor som har gynnats av hans arbete, uppger Mercola.

“Jag fylls av glädje och tacksamhet varje gång jag reser och föreläser, eftersom många människor alltid berättar hur jag har förändrat deras liv genom att tillhandahålla viktig information som de inte kunde hitta någon annanstans och ännu bättre att det var helt gratis.”

Mercola skriver att tiderna förändrats till det sämre, att vi lever i en mörk tid: “Tystnaden i yttrandefriheten är nu öronbedövande. Inte bara tolereras uppenbar censur, den uppmuntras av just de människor som skulle anförtros att skydda vår yttrandefrihet.”

Mercola syftar på att Joe Bidens administration nyligen utropat 12 amerikaner i en McCarthyism-liknande attack mot alternativa röster i USA. “Som ni vet”, skriver Mercola, “var jag placerad högst upp på listan”. Listan på de 12 personerna publicerades nyligen i en artikel i New York Times. Efter artikeln blev Mercola hotad många gånger.

“Artikeln laddades med falska uttalanden om mig och min organisation”.

“It is easy to dismiss the media pawns, but the most powerful individual on the planet has targeted me as his [Joe Biden] primary obstacle that must be removed. Every three-letter agency is at his disposal, and the executive powers have grown beyond what an individual American’s rights can protect against.”

Dr Joseph Mercola menar i sin artikel att hoten är ytterst verkliga och de är personligt riktade mot honom. Konsekvensen är att Mercola väljer att radera 25 års arbete med 15.000 artiklar på hans sajt Blogs.mercola.com. Alla nya artiklar han avser att publicera kommer endast att ligga online 48 timmar innan de också tas ner.

“These will be removed to appease the individuals in power who have an arsenal of overwhelming tools at their disposal, and are actively engaged in using them. COVID-19 has activated and authorized emergency powers that have weakened our constitutional rights. Sadly, cyberwarfare and authoritarian forces are beyond our abilities to withstand, and this is now our only way forward.”

“Över 15 000 artiklar som har hjälpt tiotals miljoner över hela världen att ta kontroll över sin hälsa kommer att tas bort”, skriver Mercola. “Det fanns en tid då människor kunde debattera och respektera varandra fritt. Den tiden är nu borta.”

Det är fritt fram att återposta Mercolas artiklar online

“…men det är upp till dig att ladda ner, dela och posta om innehållet. Jag kommer inte att genomdriva min upphovsrätt på denna information så att du fritt kan dela den.”

“Jag vill tacka alla er som stöttat mig genom åren. Jag hoppas att du kan förstå varför jag har bestämt mig för att fatta detta dramatiska beslut och hoppas att de återstående flyktiga artiklarna kommer att vara användbara för dem som vill läsa dem.”

Text och översättning: NewsVoice


Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
Prenumerera
Notify of
guest

8 Kommentarer
Nyast
Äldst Mest röstad
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer
petergrfstrm
petergrfstrm
Gäst
7 augusti 2021 kl 18:47

Veterans Today publicerar kritik mot Mercola.
Jag är neutral men att han alls kan lägga ut artiklar 48 timmar verkar inte stämma med bilden av att han tystas, snarare om att öka intresset kring hans publicerande. VT påpekar att han gör mkt pengar på de preparat han rekommenderar.
https://www.veteranstoday.com/2021/08/06/joe-mercola-an-antivaccine-quack-tycoon-pivots-effortlessly-to-profit-from-spreading-covid-19-misinformation/

Magnus Lindgren
Magnus Lindgren
Gäst
Reply to  petergrfstrm
8 augusti 2021 kl 00:32

Argumentet att Mercola skall tystas för att han tjänar pengar är verkligen tunt eftersom naturliga näringsämnen inte går att patentera som vaccinmaffians sörja el ens gå att sälja till människor som kinderägg med ospecificerat “nödgodkännande”.

Om samma slitna oro skulle gälla läkemedelsbolag skulle apoteken tvingas stänga liksom deras propagandaorgan “läkemedelsverket” och “folkhälsomyndigheten” efter att omotiverade “vacciners” kriminella miljardslavkontrakt hängts ut offentligt.

Mercolas blog
https://blogs.mercola.com/sites/vitalvotes/default.aspx

relaterat

Läkare av den gamla stammen: ”Det kommer att döda miljoner människor” Julia Caesar  HälsaMedicinVaccin  7 augusti, 2021 1 minut
Vernon Coleman heter läkaren som talade vid den gigantiska demonstrationen på Trafalgar Square i London den 24 juli. Lyssna på vad han har att säga! Han är en brittisk läkare av den gamla stammen, och han står upp och berättar vad han vet och tycker om Covid-19 och de experimentella så kallade ”vacciner” som inte är godkända för användning på människor men som vi ska låta injicera oss med i all evighet. Han talar när journalisterna och majoriteten läkare tiger.

https://juliacaesar.blog/2021/08/07/lakare-av-den-gamla-stammen-det-kommer-att-doda-miljoner-manniskor/

Magnus Lindgren
Magnus Lindgren
Gäst
Reply to  Magnus Lindgren
8 augusti 2021 kl 17:42

Från Mercola i dag (Är borta i morgon, så kolla i dag).
 
I denna intervju delar Ivor Cummins sina insikter om ineffektiviteten av COVID-motåtgärder och hur man håller sig frisk under denna tid av COVID-19 (läs ”under tider av influensa”).
 
Ur texten:
Hjärntvättsinsats utan like
Som noterats av Cummins har studier visat att det bara tar ett par månader att hjärntvätta människor, då har deras resonemangsförmåga effektivt förstörts. “De kan bara inte se orsaken efter det eftersom deras hjärna har [om] formats”, säger han. Vi har nu varit under en konstant spärr av vilseledande propaganda dygnet runt i ett och ett halvt år.
 
”Jag jämför det med 1930 -talets Tyskland”, säger Cummins, ”och jag är väldigt specifik. Vissa människor blir väldigt arga över att hänvisa tillbaka till den perioden. Men jag syftar inte på Förintelsen. Jag syftar inte på 40 -talet. Jag hänvisar till 1930 -talets Tyskland, när Goebbels och resten av dem sätter en radio i varje hus, gratis, tror jag.
 
De visste, ‘När vi väl har en kanal eller en kanal in i varje hus, och vi matar dem med vad vi vill mata dem, då har vi dem.’ Jag tror att det fanns ett citat från ett av det nazistiska partiet [som sa], “Ge mig kontroll över media, så gör jag vilken nation som helst till en svinnation.” De hade förakt för folket. Men de var väldigt smarta, och de drog sig uppenbarligen inte för en absolut fasa.
 

Mattias RahmD
7 augusti 2021 kl 09:32

Mercolas uppgift är att hålla diskussionen inom ramen för virusnarrativet genom släppa lite sanningsbomber i dess periferi. Mercola är en grindvakt som ska förhindra att folk ser att kejsaren inte har någon corona.

Last edited 1 år sedan by DAVOS-19
Johnny Hansson
Johnny Hansson
Gäst
Reply to  Mattias Rahm
7 augusti 2021 kl 22:26

Han har hållit på en massa år och informerat i hälsofrågor. Han är ruggigt bra.

JohnnyD
Johnny
7 augusti 2021 kl 08:13

Censuren blir allt hårdare även i USA. Alla skall vaccineras, även de som haft covid-19 och är immuna, trots att det nu visar sig att allt fler vaccinerade smittas och smittar med covid-19. Makten, oligarkin och media som de äger samt politikerna är folkets fiender.

Tyvärr kunde man inte se de 12 pga betalning.

Magnus Lindgren
Magnus Lindgren
Gäst
7 augusti 2021 kl 02:36

Uppdaterat om “vaccin” skadorna.

08/06/21

BIG PHARMA › NYHETER

VAERS senaste data inkluderar 2 nya rapporter om tonårsdöd efter COVID-vaccin, eftersom de totala rapporterna om dödsfall överstiger 12 000

VAERS-data som släpptes idag av CDC visade totalt 545 338 rapporter om biverkningar från alla åldersgrupper efter COVID-vacciner, inklusive 12 366 dödsfall och 70 105 allvarliga skador mellan 14 december 2020 och 30 juli 2021.

VAERS senaste data inkluderar 2 nya rapporter om tonårsdöd efter COVID-vaccin, eftersom de totala rapporterna om dödsfall överstiger 12 000 • Barns hälsoskydd (childrenshealthdefense.org)

Last edited 1 år sedan by Magnus Lindgren
Magnus Lindgren
Magnus Lindgren
Gäst
7 augusti 2021 kl 02:15

Vem är ansvarig för brotten mot mänskligheten, står åklagare fria från jäv?

“Folkmord, brott mot mänskligheten och krigsförbrytelser
Sverige har en internationell skyldighet att utreda och lagföra folkmord, brott mot mänskligheten och krigsförbrytelser.

Vad är folkmord?
För folkmord döms den som, i syfte att helt eller delvis förinta en nationell, etnisk eller rasmässigt bestämd eller religiös folkgrupp som sådan dödar en medlem av gruppen. Även andra gärningar som tortyr och våldtäkt kan utgöra folkmord.

Vad är brott mot mänskligheten?
För brott mot mänskligheten döms gärningar som t.ex. mord, våldtäkt, tortyr och tvångsarbete om de utgör eller ingår som ett led i ett omfattande eller systematiskt angrepp riktat mot en grupp civila.

Vad är krigsförbrytelser?
Krigsförbrytelser som tidigare hette folkrättsbrott, är ett samlingsbegrepp för överträdelser av den internationella humanitära rätten och är brott som begås i samband med krig. Det handlar om grova brott till exempel om tortyr, våldtäkt, sexuellt slaveri, plundring, förstörelse av kulturhistoriska föremål,
användande av förbjudna vapen och anfall riktade mot civila.
Sverige kan utreda brott som begåtts utomlands För alla dessa brott tillämpar Sverige s.k. universell jurisdiktion vilket innebär att brott kan utredas oavsett var de är begångna eller vilken nationalitet som gärningsmannen eller målsäganden har.”

https://www.aklagare.se/om-brottsligheten/olika-brottstyper/folkmord-brott-mot-manskligheten-och-krigsforbrytelser/

Last edited 1 år sedan by Magnus Lindgren