Fullt vaccinerade personer får Covid-19 delta – Tegnell hyllas och myndigheter stäms för covidbedrägerier

publicerad 7 augusti 2021
- av NewsVoice
Anders Tegnell på Folkhälsomyndigheten.se - Pressfoto
Anders Tegnell på Folkhälsomyndigheten.se - Pressfoto
Bild: Anders Tegnell på Folkhälsomyndigheten.se – Pressfoto

COVIDVACCIN. Ett Covid-19-utbrott i Massachusetts (USA) i juli inträffade främst bland vaccinerade människor. Av de 469 fall som upptäcktes i Barnstable County fick 74% Covid-19 bland de helt vaccinerade, enligt en ny studie publicerad av Centers for Disease Control and Prevention (CDC).

En sekvensering av genomet hos 133 patienter visade att de flesta av dem var infekterade med deltavarianten av viruset. Majoriteten av de smittade personerna behövde inte sjukhusvård, men av fem personer som blev inlagda var fyra helt vaccinerade, skriver Epoch Times.

Brittiska Daily Mail hyllar samtidigt ett nästan munskyddsfritt Sverige som har nära noll dagliga dödsfall i Covid-19. Tidningen skriver att chefsepidemiologen Anders Tegnell tonar ned rädslan för deltavariantens smittsamhet.

“Även om Sverige har den högsta dödstalen per capita bland sina skandinaviska grannar, har Sverige hållit sin ekonomi flytande under hela pandemin med sin ovilja att tillämpa hårda regler för fysisk distansering eller lockdown.

I USA har advokaten Thomas Renz (Renz-law.com) startat flera stämningar i delstaterna Ohio, New Mexico och Maine mot myndigheterna CDC och DHHS angående covidrestriktioner munskyddsmandat, nedläggning av företag, falska PCR-uppgifter och falska dödstal. Renz samarbetar med läkarorganisationen “America’s Frontline Doctors” och medborgarrörelserna “Make Americans Free Again” och “Ohio Stands Up”.

Renz som även klivit in i debatten anser även att barn och ungdomar inte ska covidvaccineras:

“Om du är under 30 år är det mer troligt att du dör av covidvacciner än av Covid-19”.

Text: NewsVoice

Relaterat