Fullt vaccinerade personer får Covid-19 delta – Tegnell hyllas och myndigheter stäms för covidbedrägerier

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 7 augusti 2021
- NewsVoice redaktion
Anders Tegnell på Folkhälsomyndigheten.se - Pressfoto
Anders Tegnell på Folkhälsomyndigheten.se - Pressfoto
Bild: Anders Tegnell på Folkhälsomyndigheten.se – Pressfoto

COVIDVACCIN. Ett Covid-19-utbrott i Massachusetts (USA) i juli inträffade främst bland vaccinerade människor. Av de 469 fall som upptäcktes i Barnstable County fick 74% Covid-19 bland de helt vaccinerade, enligt en ny studie publicerad av Centers for Disease Control and Prevention (CDC).

En sekvensering av genomet hos 133 patienter visade att de flesta av dem var infekterade med deltavarianten av viruset. Majoriteten av de smittade personerna behövde inte sjukhusvård, men av fem personer som blev inlagda var fyra helt vaccinerade, skriver Epoch Times.

Brittiska Daily Mail hyllar samtidigt ett nästan munskyddsfritt Sverige som har nära noll dagliga dödsfall i Covid-19. Tidningen skriver att chefsepidemiologen Anders Tegnell tonar ned rädslan för deltavariantens smittsamhet.

“Även om Sverige har den högsta dödstalen per capita bland sina skandinaviska grannar, har Sverige hållit sin ekonomi flytande under hela pandemin med sin ovilja att tillämpa hårda regler för fysisk distansering eller lockdown.

I USA har advokaten Thomas Renz (Renz-law.com) startat flera stämningar i delstaterna Ohio, New Mexico och Maine mot myndigheterna CDC och DHHS angående covidrestriktioner munskyddsmandat, nedläggning av företag, falska PCR-uppgifter och falska dödstal. Renz samarbetar med läkarorganisationen “America’s Frontline Doctors” och medborgarrörelserna “Make Americans Free Again” och “Ohio Stands Up”.

Renz som även klivit in i debatten anser även att barn och ungdomar inte ska covidvaccineras:

“Om du är under 30 år är det mer troligt att du dör av covidvacciner än av Covid-19”.

Text: NewsVoice

Relaterat


Så här kan du stötta Newsvoice

Stöd NewsVoice 2024
 • Vet inte hur många gånger som jag har skrivit att så länge man inte har en metod, förutom pcr tester att testa med, så är ju allt bara en stor bluff….

 • Vet inte hur många gånger som jag har skrivit att så länge man inte har en metod, förutom pcr tester att testa med, så är ju allt bara en stor bluff….

 • Det har jag sagd allt detta sedan pandemin startade.
  Min observation noterades inte av läkare så de kan lära sig något. Har aldrig mött så tama o likgiltiga läkare.
  Vetenskapen kämpar med att lära vanliga människor utan kunskaper o det blir lång o svår process. Analfabeter är största hinder i samhället!Felaktigt mas propaganda förstör processen att nå fram flera i samhället.

 • Ett litet antal människor styr världen med järnhand bakom sönderfallande fasader av “folkstyre”.

  De bygger hela sin makt på att det finns enormt mycket medlöpare.

  Det är hög tid nu för alla de som är kuggar i ett söndermalande maskineri att stiga ur, vilket borde framgå med all tydlighet av den här belysningen av de planer för världen som offentliggjorts för de närmaste åren:
  https://peterkrabbe.wordpress.com/2021/08/07/i-skymningslandet/

  • In silico, som det heter¨, simulerat i en dator. Sen skjutsar de in resultatet i GenBank.
   In this regard, we performed a detailed study on the mutation rate of this virus using the available dataset in the NCBI GenBank. From this dataset, we have analyzed the Genomic sequence of 3408 patients from different countries for a period of 12th January to 11th May 2020.
   De bollar och trillar med dessa data och bestämmer att några av dem får kallas nya “varianter”

 • Det har jag sagd allt detta sedan pandemin startade.
  Min observation noterades inte av läkare så de kan lära sig något. Har aldrig mött så tama o likgiltiga läkare.
  Vetenskapen kämpar med att lära vanliga människor utan kunskaper o det blir lång o svår process. Analfabeter är största hinder i samhället!Felaktigt mas propaganda förstör processen att nå fram flera i samhället.

 • Ett litet antal människor styr världen med järnhand bakom sönderfallande fasader av “folkstyre”.

  De bygger hela sin makt på att det finns enormt mycket medlöpare.

  Det är hög tid nu för alla de som är kuggar i ett söndermalande maskineri att stiga ur, vilket borde framgå med all tydlighet av den här belysningen av de planer för världen som offentliggjorts för de närmaste åren:
  https://peterkrabbe.wordpress.com/2021/08/07/i-skymningslandet/

  • In silico, som det heter¨, simulerat i en dator. Sen skjutsar de in resultatet i GenBank.
   In this regard, we performed a detailed study on the mutation rate of this virus using the available dataset in the NCBI GenBank. From this dataset, we have analyzed the Genomic sequence of 3408 patients from different countries for a period of 12th January to 11th May 2020.
   De bollar och trillar med dessa data och bestämmer att några av dem får kallas nya “varianter”

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *