Massiva protester i Europa mot massvaccination

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 6 augusti 2021
- NewsVoice redaktion
Ben Swann aug 2021, Greece. Foto: eget arbete

VÄRLDEN. Det sker massiva protester i hela Europa i länder som Spanien, Grekland, Italien, Frankrike och Storbritannien, vilka skickar ett tydligt budskap: miljontals människor accepterar inte vaccinpass och covidrestriktioner. Detta är den nya globala proteströrelsen.

Greklands “Free Again”-rörelse slår tillbaka mot obligatoriska vaccinationer i Grekland. Mer än 5000 demonstranter mot tvångsvaccinationer samlades i Aten för tredje helgen i rad för att motsätta sig Greklands vaccinationsprogram. Ben Swann är på plats och rapporterar.

Fullt vaccinerade blir allvarligt sjuka

Swann nämner att det blir allt mer tydligt att fullt vaccinerade människor har en ökad benägenhet att testas positivt för coronavirus eller att de hamnar på sjukhus. Trenden visar på ett massivt vaccinmisslyckande. Se inslaget: Media Hiding Vaccine Failure In Israel, UK, Scotland?

Swann påpekar i ytterligare ett annat videoinslag att Anthony Fauci haft fel om munskydd:

“Do Anthony Fauci’s newly released emails prove that he knew all along that masks are ineffective and don’t work? Fact-checkers now claim Fauci and the medical community simply gained knowledge about masks that they didn’t before. Once again, the fact-checkers are lying to you- because what Fauci was secretly saying in his emails about masks not working, is actually based on science.”


Millions Protest Vaccine Passports Across Europe – powered by ise.media

Text: NewsVoice | Video: ISE Media

Relaterat

ArcanumSkolan 2024

Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq