Massiva protester i Europa mot massvaccination

NewsVoice är en nättidning som startade 2011. Syftet är att publicera oberoende nyheter, debattartiklar och kommentarer samt analyser.
publicerad 6 augusti 2021
- NewsVoice redaktion
Ben Swann aug 2021, Greece. Foto: eget arbete

VÄRLDEN. Det sker massiva protester i hela Europa i länder som Spanien, Grekland, Italien, Frankrike och Storbritannien, vilka skickar ett tydligt budskap: miljontals människor accepterar inte vaccinpass och covidrestriktioner. Detta är den nya globala proteströrelsen.

Greklands “Free Again”-rörelse slår tillbaka mot obligatoriska vaccinationer i Grekland. Mer än 5000 demonstranter mot tvångsvaccinationer samlades i Aten för tredje helgen i rad för att motsätta sig Greklands vaccinationsprogram. Ben Swann är på plats och rapporterar.

Fullt vaccinerade blir allvarligt sjuka

Swann nämner att det blir allt mer tydligt att fullt vaccinerade människor har en ökad benägenhet att testas positivt för coronavirus eller att de hamnar på sjukhus. Trenden visar på ett massivt vaccinmisslyckande. Se inslaget: Media Hiding Vaccine Failure In Israel, UK, Scotland?

Swann påpekar i ytterligare ett annat videoinslag att Anthony Fauci haft fel om munskydd:

“Do Anthony Fauci’s newly released emails prove that he knew all along that masks are ineffective and don’t work? Fact-checkers now claim Fauci and the medical community simply gained knowledge about masks that they didn’t before. Once again, the fact-checkers are lying to you- because what Fauci was secretly saying in his emails about masks not working, is actually based on science.”


Millions Protest Vaccine Passports Across Europe – powered by ise.media

Text: NewsVoice | Video: ISE Media

Relaterat

Bildannons för Dieseltrim.se

Så här kan du stötta Newsvoice

 • Fantastiskt att så många reser sig och säger nej till det politiska pandemityrraniet.

  Politiker och media har verkligen gått all in för masker, distansering, handtvätt, lockdowns, vaccinpass samt massvaccinering i enorma proportioner. Vaccinen är säkra och effektiva samt enda sättet att stoppa pandemin och få ett normalt liv. Det är den rätta vägen och alla som säger emot är vaccinförnekare och censureras.

  Nu börjar korthus rasa när även vaccinerade smittas av muterade Delta viruset.

  • Via vädermodifikation har de även skapat översvämningar, torka och bränder som har påverkat eller förstört en hel skördar. Men den här biten får väl mer ses som ett militärt smygangrepp än som en Psyop.

   Får vi inte svälta så kommer det bli bra mycket dyrare att äta tack vare sämre skördar i kombination med inflation p.g.a. Corona-Psyopen.

   Kurrande magar kan skapa hungerkravaller men om det inte finns något att äta kommer den protesten att självdö efter ca tre veckor.

   Sociopaterna som ligger bakom allt det här äger ju livsmedelsindustrin, transportsektorn och alla andra delar av den s.k. “fria marknaden”.

   I USA avvecklade de deras sädesreserver för flera år sedan. Även i Sverige avvecklade politikerna våra beredskapslager med mat. Livsmedelsindustrin har gått från stora centrallager till rullande lager under transport. Blir det någon större störning så börjar det bli tomt i affärerna efter ca tre dagar. Så de har byggt in en kaospotential i det mesta.

 • Fantastiskt att så många reser sig och säger nej till det politiska pandemityrraniet.

  Politiker och media har verkligen gått all in för masker, distansering, handtvätt, lockdowns, vaccinpass samt massvaccinering i enorma proportioner. Vaccinen är säkra och effektiva samt enda sättet att stoppa pandemin och få ett normalt liv. Det är den rätta vägen och alla som säger emot är vaccinförnekare och censureras.

  Nu börjar korthus rasa när även vaccinerade smittas av muterade Delta viruset.

  • Via vädermodifikation har de även skapat översvämningar, torka och bränder som har påverkat eller förstört en hel skördar. Men den här biten får väl mer ses som ett militärt smygangrepp än som en Psyop.

   Får vi inte svälta så kommer det bli bra mycket dyrare att äta tack vare sämre skördar i kombination med inflation p.g.a. Corona-Psyopen.

   Kurrande magar kan skapa hungerkravaller men om det inte finns något att äta kommer den protesten att självdö efter ca tre veckor.

   Sociopaterna som ligger bakom allt det här äger ju livsmedelsindustrin, transportsektorn och alla andra delar av den s.k. “fria marknaden”.

   I USA avvecklade de deras sädesreserver för flera år sedan. Även i Sverige avvecklade politikerna våra beredskapslager med mat. Livsmedelsindustrin har gått från stora centrallager till rullande lager under transport. Blir det någon större störning så börjar det bli tomt i affärerna efter ca tre dagar. Så de har byggt in en kaospotential i det mesta.

 • Vad är det för “nötter” som kontrollerar den svenska marknadföringslagen mot ett vaccin som är onödigt för den metabola hälsan. SVT bryter dagligen med sin osunda marknadsföring att skrämma folket till vaccination.

 • Vad är det för “nötter” som kontrollerar den svenska marknadföringslagen mot ett vaccin som är onödigt för den metabola hälsan. SVT bryter dagligen med sin osunda marknadsföring att skrämma folket till vaccination.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *