Massiva protester i Europa mot massvaccination

7

VÄRLDEN. Det sker massiva protester i hela Europa i länder som Spanien, Grekland, Italien, Frankrike och Storbritannien, vilka skickar ett tydligt budskap: miljontals människor accepterar inte vaccinpass och covidrestriktioner. Detta är den nya globala proteströrelsen.

Greklands “Free Again”-rörelse slår tillbaka mot obligatoriska vaccinationer i Grekland. Mer än 5000 demonstranter mot tvångsvaccinationer samlades i Aten för tredje helgen i rad för att motsätta sig Greklands vaccinationsprogram. Ben Swann är på plats och rapporterar.

Fullt vaccinerade blir allvarligt sjuka

Swann nämner att det blir allt mer tydligt att fullt vaccinerade människor har en ökad benägenhet att testas positivt för coronavirus eller att de hamnar på sjukhus. Trenden visar på ett massivt vaccinmisslyckande. Se inslaget: Media Hiding Vaccine Failure In Israel, UK, Scotland?

Swann påpekar i ytterligare ett annat videoinslag att Anthony Fauci haft fel om munskydd:

“Do Anthony Fauci’s newly released emails prove that he knew all along that masks are ineffective and don’t work? Fact-checkers now claim Fauci and the medical community simply gained knowledge about masks that they didn’t before. Once again, the fact-checkers are lying to you- because what Fauci was secretly saying in his emails about masks not working, is actually based on science.”


Millions Protest Vaccine Passports Across Europe – powered by ise.media

Text: NewsVoice | Video: ISE Media

Relaterat


Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
Prenumerera
Notify of
guest

7 Kommentarer
Nyast
Äldst Mest röstad
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer
Karl Hedin
Karl Hedin
Gäst
8 augusti 2021 kl 13:43

Var är piff och puff? Längesen jag såg dem!

Magnus Lindgren
Magnus Lindgren
Gäst
7 augusti 2021 kl 04:33

relaterat

Protester över hela världen mot vaccinpass och restriktioner
https://www.nyatider.nu/protester-over-hela-varlden-mot-vaccinpass-och-restriktioner/

Last edited 1 år sedan by Magnus Lindgren
JohnnyD
Johnny
6 augusti 2021 kl 15:52

Fantastiskt att så många reser sig och säger nej till det politiska pandemityrraniet.

Politiker och media har verkligen gått all in för masker, distansering, handtvätt, lockdowns, vaccinpass samt massvaccinering i enorma proportioner. Vaccinen är säkra och effektiva samt enda sättet att stoppa pandemin och få ett normalt liv. Det är den rätta vägen och alla som säger emot är vaccinförnekare och censureras.

Nu börjar korthus rasa när även vaccinerade smittas av muterade Delta viruset.

Tomas p
Tomas p
Gäst
Reply to  Johnny
6 augusti 2021 kl 18:50

Det hela är ganska enkelt.
Det finns ingen pandemi
Det finns ingen covid 19 sjuka
Det finns inget sarscov2 virus.
Och det finns definitivt inget vaccin.

Tomas p
Tomas p
Gäst
Reply to  Tomas p
7 augusti 2021 kl 02:25

Pandemin är bara en av flera Psy Ops som kommer bereda väg
för den globala statskuppen.

Anders Johansson
Anders Johansson
Gäst
Reply to  Tomas p
7 augusti 2021 kl 10:15

Via vädermodifikation har de även skapat översvämningar, torka och bränder som har påverkat eller förstört en hel skördar. Men den här biten får väl mer ses som ett militärt smygangrepp än som en Psyop.

Får vi inte svälta så kommer det bli bra mycket dyrare att äta tack vare sämre skördar i kombination med inflation p.g.a. Corona-Psyopen.

Kurrande magar kan skapa hungerkravaller men om det inte finns något att äta kommer den protesten att självdö efter ca tre veckor.

Sociopaterna som ligger bakom allt det här äger ju livsmedelsindustrin, transportsektorn och alla andra delar av den s.k. “fria marknaden”.

I USA avvecklade de deras sädesreserver för flera år sedan. Även i Sverige avvecklade politikerna våra beredskapslager med mat. Livsmedelsindustrin har gått från stora centrallager till rullande lager under transport. Blir det någon större störning så börjar det bli tomt i affärerna efter ca tre dagar. Så de har byggt in en kaospotential i det mesta.

Brandy36
Brandy36
Gäst
6 augusti 2021 kl 09:27

Vad är det för “nötter” som kontrollerar den svenska marknadföringslagen mot ett vaccin som är onödigt för den metabola hälsan. SVT bryter dagligen med sin osunda marknadsföring att skrämma folket till vaccination.