Stöd NewsVoice så att vi säkrar verksamheten tom juni!

34%

34.000 kr av behovet 100.000 kr är insamlat. Stöd kampanjen via Swish 123 530 2005 eller donera på ett annat sätt. Det smartaste för företag är att annonsera.

Mitt medicinska ställningstagande – Därför ingår jag i en internationell kontrollgrupp – Vaccine Control Group

Torbjörn Sassersson är grundare av NewsVoice som startade 2011. Torbjörn har arbetat inom media sedan 1995. Han har en fil kand (1992) inom miljövård från Stockholms Universitet. Stöd hans arbete genom en direktdonation via Paypal.
publicerad 21 augusti 2021
- Torbjörn Sassersson
Torbjörn Sassersson, 23 juli 2021 - selfie

Torbjörn Sassersson: Därför ingår jag i en internationell kontrollgrupp

OPINION. Jag har tagit – eller begått – ett medicinskt ställningstagande med risk att bli en asylsökande medicinsk flykting. Jag vägrar att bli inokulerad med genterapi och därmed ingår jag i det pågående globala genterapiexperimentet som deltagare i en internationell onålad kontrollgrupp.

Text: Torbjörn Sassersson | #VaccineControlGroup | Tipsare: Ingemar Ljungqvist

Självklart är detta initiativ redan näthatat och förnekat av factcheckers och etablassémanget. De vill ta ut segern i förskott i ett pseudovetenskapligt och medicinskt krig där de flesta är förlorare. Oavsett styrkan med deltagandet i kontrollgruppen är idén med en onålad kontrollgrupp briljant och dessutom vetenskapligt nödvändig.

Varje medicinskt experiment måste ha en kontrollgrupp bestående av ej medicinerade individer, annars kan inte ett nytt läkemedel eller som i det fall en ny genterapi utvärderas. Utan en kontrollgrupp kan inte risker, biverkningar och effektivitet vaskas fram.

För mig handlar deltagandet i kontrollgruppen mycket om ett privat ställningstagande och det kan säkert ha en positiv effekt om de kommer efter mig med nålen. En annan mer långsiktig aspekt är att om 10 år (typ 2030) kan alla de människor som inte blev nålade att utgöra en exklusiv och mycket viktig minoritet i världen bestående av människor med intakta genuppsättningar och immunförsvar. Vi kan föra arten vidare inom denna grupp.

Resten av världsbefolkningen på planeten riskerar att få leva halvsjuka med ständiga behov av boosters. Den enda vinnaren i genterapiexperimentet är läkemedelsindustrikomplexet och alla de som tog mutor. 

Deltag här: Vaxcontrolgroup.com

Text: Torbjörn Sassersson


Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq