Svenskar är bra på att njuta av sommaren utomhus

publicerad 2 augusti 2021
- Underhållning @NewsVoice
Bild: Svenska västkusten. Licens: Pixabay.com
Svenskar är bra på att njuta av sommaren utomhus. Bild: Svenska västkusten. Licens: Pixabay.com
Bild: Svenska västkusten. Foto: Marie Sjödin. Licens: Pixabay.com

Nu när äntligen ljusa, varma och allmänt bättre tider är här så är vi också många svenskar som vill spendera allt mera tid utomhus. För många så är det sommarstugan ute på landet eller i skärgården som väntar medan det för andra kan vara en rolig bil- eller husvagnssemester tillsammans med familjen som lockar allra mest.

Oavsett var – eller vad man har tänkt att göra på sin semester så är det såklart tiden tillsammans med familj och vänner som är det viktigaste för många av oss. Även om kvalitetstid med alla vi tycker om är prioriterat så får vi i allt detta inte glömma bort oss själva och våra egna intressen.

Då vi svenskar också är ett aktivt folk så är utomhusträning en stor del av det som vi vill ägna sommaren till. På allt flera ställen i vårt avlånga land så poppar det också upp bra utomhusgym att kunna träna på. Att träna i en miljö där vi alla känner oss trygga och säkra i är också viktigt för många, något som har gjort att många också väljer att nyttja allt från parkbänkar och trappor i ens närområde som ett bra och naturligt träningsmotstånd.

Så kan du öka din träningsmotivation

Oavsett om man föredrar att träna på utomhusgym eller i motionsspåret i sommar så är det också viktigt för många att göra träningen än roligare och mera motiverande när man kan. Ett bra sätt att just göra detta kan vara att lyssna på musik eller på en god ljudbok under tiden som man tränar.

Något som aldrig varit så populärt som just nu är också att lyssna på ljudböcker. Har man inte lyssnat på ljudböcker tidigare så kan det vara svårt att veta vilken ljudbokstjänst som man ska välja, särskilt då allt flera ljudbokstjänster stadigt tillkommer på marknaden.

Via Ljudbokstoppen, som är en bra jämförelsetjänst över Sveriges alla ljudboksappar, så kan du som är intresserad av att börja att lyssna på ljudböcker också hitta allt som du behöver. Här kan du dessutom läsa omdömen om varje respektive ljudboksapp samt även hitta trevliga prova-på-perioder hos de olika ljudbokstjänsterna.

Just ett erbjudande som en bra prova-på-period är alltid något som är uppskattat av alla som är vana att lyssna på ljudböcker precis som det också är för alla som vill testa på att lyssna på ljudböcker för att se om det är något man gillar eller inte.

Så oavsett om du vill njuta av sommaren och den kommande hösten i motionsspåret, i stadens puls eller i stugan på landet så kan det alltid vara skönt att ladda upp batterierna genom att välja och vraka bland alla de spännande ljudböcker som finns tillgängliga.

Extern skribent


Så här kan du stötta Newsvoice

Stöd NewsVoice 2024

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *