Senator Rand Paul: motstå alla nya lockdown-försök och ovetenskapliga covidrestriktioner

publicerad 11 augusti 2021
- av NewsVoice
Sanator Rand Paul Dec 4 2018. Photo from C-Span video

COVIDSKANDALEN. Den republikanska senatorn Rand Paul uppmanar alla amerikaner att göra maximalt motstånd mot alla nya försök från Biden-administrationen att stänga ner USA eller försöka implementera ovetenskapliga covidrestriktioner.

“We are at a moment of truth and a crossroads. Will we allow these people to use fear and propaganda to do further harm to our society, economy, and children? Or will we stand together and say, absolutely not. Not this time. I choose freedom.”

”De kan inte arrestera oss alla. De kan inte hålla alla dina barn hemma från skolan. De kan inte hålla varje regeringsbyggnad stängd.”

“Vi behöver inte acceptera mandat, lockdown och skadlig politik beslutade av små tyranner och byråkrater. Vi kan helt enkelt säga nej, inte igen.”

“Nancy Pelosi – du kommer inte att arrestera eller hindra mig eller någon i min personal från att göra våra jobb. Vi har antingen haft COVID, fått vaccinet eller erbjudits vaccinet.

”Vi kommer att göra våra egna hälsoval. Vi kommer inte att visa dig ett vaccinpass, vi kommer inte att bära munskydd, vi kommer inte att tvingas till slumpmässiga screenings och tester så att du kan fortsätta ditt drunk-with-power-styre inne på Capitol Hill. ”

Skarp varning även till Joe Biden

Rand Paul säger att amerikanerna inte bör acceptera de antivetenskapliga ståndpunkter som Biden-administrationen förespråkar och han lovar att om president Joe Biden försöker stänga federala myndigheter kommer Rand Paul att stoppa varje lagförslag med oppositionella ändringsförslag om att skära ned Biden-administrationens finansiering.

Utdrag och översättning: NewsVoice

Källa och relaterat