Tic Tac-UAP störde ut radarn för amerikansk stridspilot

publicerad 8 augusti 2021
- av NewsVoice
Chad Underwood, eget verk, aug 2021

TEKNIK. Journalisten Jeremy Corbell intervjuar Chad Underwood som från sitt plan filmade det omtalade Tic Tac UAP som utförde luftakrobatik nära hangarfartyget USS Nimitz år 2004. Underwood intygar att den okända farkosten plockats upp av både aktiv och passiv radar, men att all data fortfarande inte har offentliggjorts.

“For the first time on camera – the man who filmed the TIC TAC UAP. This interview is important. It has historic value. It’s evidence – of advanced aerospace vehicles operating in our restricted airspace” – Jeremy Corbell

Chad Underwood är en Navy Weapon Systems-officer från VFA-41 (de legendariska Black Aces). Han flög vid tillfället i en FA-18 Super Hornet. Underwoods unika vittnesmål representerar hur ett amerikanska stridsflygplan spelar in en konfrontation med en främmande och okänd farkost. Händelsen har bekräftats av Pentagon.

“On November 14, 2004, fighter pilot Commander David Fravor of the USS Nimitz Carrier Strike Group claims to have investigated radar indications of a possible target off the coast of southern California. Fravor said the operator had told him that the USS Princeton (CG-59), part of the strike group, had been tracking unusual aircraft for two weeks prior to the incident.

The aircraft would appear at 80,000 feet (24,000 m) before descending rapidly toward the sea, and stopping at 20,000 feet (6,100 m) and hovering. Fravor reported that he saw an object, white and oval, hovering above an ocean disturbance. He estimated that the object was about 40 feet (12 m) long.” – Wikipedia

Underwoods personliga redogörelse och tekniska flygplansvideo bekräftar bevis från piloten David Fravor, som aktivt jagade en Tic Tac-UAP med sitt stridsflygplan, och vittnesmål från piloten Alex Dietrich.

Farkosten kunde utmanövrera USA:s vid tillfället mest avancerade krigsplan. Farkosten kunde inte bara fly målradarn utan även offensivt störa stridsflygplanets radar- och vapensystem, enligt Underwood.

Text: NewsVoice, uppdaterad

Relaterat