Stöd NewsVoice så att vi säkrar verksamheten tom juni!

23%

23.000 kr av behovet 100.000 kr är insamlat. Stöd kampanjen via Swish 123 530 2005 eller donera på ett annat sätt. Det smartaste för företag är att annonsera.

Fyra enkla och prisvärda tips för att förnya ditt hem

publicerad 27 augusti 2021
- Underhållning @NewsVoice
Förnya ditt hem. Foto: Andrea Davis. Licens: Unsplash
Förnya ditt hem. Foto: Andrea Davis. Licens: Unsplash
Förnya ditt hem. Foto: Andrea Davis. Licens: Unsplash

FÖRNYA DITT HEM. Vi vet alla hur det är när man känner att man behöver en förändring i ens hem, men man kan inte riktigt sätta fingret på vad det skulle vara. Man kanske inte känner för en större renovation som hade kostat flera miljoner, men samtidigt vill man se något nytt och piffa upp det gamla.

Du behöver inte leta längre för i denna artikeln kan du läsa om fyra smarta tips för att förnya ditt hem utan att behöva rota långt ner i plånboken. Läs vidare och få inspiration idag.

Byt ut dina gamla fönster och dörrar

Man ska verkligen inte underskatta hur mycket det kan piffa upp hemmet bara genom att byta ut de gamla fönster mot nya fräscha. Du kan också enkelt byta ut dina altandörrar med en nyare och kanske mer modern dörr. Det kan ge en förhöjd elegans i hemmet eller tona ner stilen, allt utifrån hur du vill styla det

Få nya gardiner i hela hemmet

Detta hänger lite ihop med det ovanstående tipset men kan också enkelt göras på egen hand. Det finns nämligen inget som är mer chic än matchande gardiner i hela hemmet. Det blir också enklare att inreda med andra färger om man har lagt en basfärg på de stora textilierna som exempelvis gardiner, soffan och golvmattan.

Du kan välja snygga linnegardiner för en mer lättsam stil, eller tunga velourgardiner för en rustik och mysig stil. Det finns oändligt många kombinationer som du kan testa dig fram till för att hitta den som passar just ditt hem.

Ge dina möbler en ny omklädning och förnya ditt hem

Om du verkligen vill se en stor skillnad i ditt hem då är det en superbra idé att byta ut textilierna på din soffa och fåtöljer. Det är inte helt kostnadsfritt men det ger ett helt nytt look i vardagsrummet och du kan själv sätta gränser för hur du vill ha det. Men se till att välja något som håller i en del år.

Förnya ditt hem med nya färger runt om i hemmet

Utan att veta om det har de flesta en färgpalett som vi utgår ifrån i vår inredning. Det brukar vara några basfärger som exempelvis vit, grå, beige eller svart och sedan några detaljfärger som rosa, blå, grön, gul och så vidare.

Under de olika säsonger kan det vara kul att anpassa detaljfärgerna så att man har rött och grönt under julen, gul under påsken och orangt under halloween. Inte nog med att det är snyggt och gulligt så gör det också att man uppskattar de olika årstider mer.

Extern skribent

Relaterat


Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq