USA uppmanar medborgare att inte resa till Israel – ett av världens mest covidvaccinerade länder

Torbjörn Sassersson är grundare av NewsVoice som startade 2011. Torbjörn har arbetat inom media sedan 1995. Han har en fil kand (1992) inom miljövård från Stockholms Universitet. Stöd hans arbete genom en direktdonation via Paypal.
publicerad 10 augusti 2021
- Torbjörn Sassersson
Strand i Tel Aviv, Israel. Foto: Orna Wachman
USA avråder amerikaner från att resa till Israel, Israel. Foto: Orna Wachman
Strand i Tel Aviv, Israel. Foto: Orna Wachman. Licens: Pixabay.com

VACCINKRIG. Amerikanska U.S. Centers for Disease Control (CDC) adderade i måndags Israel till högsta risknivå avseende covidsmitta. Amerikanska medborgare avråds från att resa till Israel, skriver Ben Samuels för Haaretz. Amerikaner uppmanas att vara fullt vaccinerade om de avser att resa ändå.

CDC varnade för att även fullt vaccinerade resenärer kan vara i riskzonen för att både få Covid-19 och sprida varianter av Covid-19.

Klassificeringen av Israel som ett högriskland kom bara några timmar efter att Israel övervägt att lägga till USA på sin lista över länder som det är förbjudet att resa till. Beslutet har ännu inte tagits.

Hälsoministeriet i Israel meddelade att amerikaner som anländer till Israel från och med den 11 augusti ska sättas i karantän oavsett vaccinationsstatus.

Coronavirus i Israel sommaren 2021. Graf: Haaretz.com
Coronavirus i Israel sommaren 2021. Graf: Haaretz.com

Antalet allvarliga coronavirusfall med deltavarianten i Israel har fortsatt att stiga trots att Israel är ett av de mest covidvaccinerade länderna i världen.

“Israel has administered at least 11,702,556 doses of COVID vaccines so far. Assuming every person needs 2 doses, that’s enough to have vaccinated about 64.6% of the country’s population.”Reuters

Läkemedelsbolaget Pfizer fick ensamrätt till den israeliska vaccinmarknaden i ett exklusivt kontrakt som är hemligstämplat till år 2031.

Text: Torbjörn Sassersson

Relaterat

ArcanumSkolan 2024

Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq

  • Israel fick tydligen betala fem gånger mer för varje injektionsdos än Israel – enligt de läckta dokumenten…

  • “Vaccinavtalen” är helt enkelt ogiltiga handlingar eftersom varken folkens företrädare eller någon annan har mandat att avtala bort lagar i odemokratiska beskyddaravtal.

   Det måste vara enkelt att riva upp helt oskäliga illegala “avtal” tecknade under hot och låta anstiftarnas tillgångar förvaltas av konkursbo som får ersätta mänskligheten så långt som möjligt upp till full skadeslöshet för all vållad skada uppräknat enligt räntelagen fram till utbetalning.

   Ett “återställande av försutten tid” bör fastställas till lämplig tidpunkt för “plandemin” istället för bedragarnas våta döm om den planerade vaccinkuppen “the great reset”.

   Läckt avtal avslöjar:

   Länder som köper Pfizers vaccin åtar sig att bryta mot lagen
   der v. 32
   Läckta uppgifter ur konfidentiella avtal som vaccintillverkaren Pfizer har slutit med ett stort antal köparländer avslöjar rena slavkontrakt som åsidosätter respektive lands lagstiftning. Köparna åtar sig att bryta mot sitt eget lands lagar om de står i vägen för massvaccinationerna. Köparna förbinder sig också att stå för alla kostnader och allt ansvar för de experimentella vaccinationerna, även om de inte fullföljs. Köparna avsäger sig rätten att bryta avtalet.

   https://www.nyatider.nu/lackt-avtal-avslojar-lander-som-koper-pfizers-vaccin-atar-sig-att-bryta-mot-lagen/

 • Om ett experimentellt “vaccin” har administrerats i ett land som nu är det mest “vaccinerade” landet i världen samtidigt som en ny variant av viruset sprider sig bland de “vaccinerade”, så skulle det ju rent logiskt vara läge att kolla om det är “vaccinet” som är orsaken.

  Men hey, det är bara min tanke och jag är ju som sagt en av de evigt ovaccinerade.

   • Den vanliga influensan brukar försvinna under sommaren då de flesta har bra D-vitaminnivåer. Om det ser ut så här nu mitt i sommaren med nya s.k. “varianter”, så hur kommer det då inte se ut när höstens/vinterns influensasäsong drar igång.

  • Israel fick tydligen betala fem gånger mer för varje injektionsdos än Israel – enligt de läckta dokumenten…

  • “Vaccinavtalen” är helt enkelt ogiltiga handlingar eftersom varken folkens företrädare eller någon annan har mandat att avtala bort lagar i odemokratiska beskyddaravtal.

   Det måste vara enkelt att riva upp helt oskäliga illegala “avtal” tecknade under hot och låta anstiftarnas tillgångar förvaltas av konkursbo som får ersätta mänskligheten så långt som möjligt upp till full skadeslöshet för all vållad skada uppräknat enligt räntelagen fram till utbetalning.

   Ett “återställande av försutten tid” bör fastställas till lämplig tidpunkt för “plandemin” istället för bedragarnas våta döm om den planerade vaccinkuppen “the great reset”.

   Läckt avtal avslöjar:

   Länder som köper Pfizers vaccin åtar sig att bryta mot lagen
   der v. 32
   Läckta uppgifter ur konfidentiella avtal som vaccintillverkaren Pfizer har slutit med ett stort antal köparländer avslöjar rena slavkontrakt som åsidosätter respektive lands lagstiftning. Köparna åtar sig att bryta mot sitt eget lands lagar om de står i vägen för massvaccinationerna. Köparna förbinder sig också att stå för alla kostnader och allt ansvar för de experimentella vaccinationerna, även om de inte fullföljs. Köparna avsäger sig rätten att bryta avtalet.

   https://www.nyatider.nu/lackt-avtal-avslojar-lander-som-koper-pfizers-vaccin-atar-sig-att-bryta-mot-lagen/

 • Om ett experimentellt “vaccin” har administrerats i ett land som nu är det mest “vaccinerade” landet i världen samtidigt som en ny variant av viruset sprider sig bland de “vaccinerade”, så skulle det ju rent logiskt vara läge att kolla om det är “vaccinet” som är orsaken.

  Men hey, det är bara min tanke och jag är ju som sagt en av de evigt ovaccinerade.

   • Den vanliga influensan brukar försvinna under sommaren då de flesta har bra D-vitaminnivåer. Om det ser ut så här nu mitt i sommaren med nya s.k. “varianter”, så hur kommer det då inte se ut när höstens/vinterns influensasäsong drar igång.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *