Stöd NewsVoice så att vi säkrar verksamheten tom juni!

17%

17.000 kr av behovet 100.000 kr är insamlat. Stöd kampanjen via Swish 123 530 2005 eller donera på ett annat sätt. Det smartaste för företag är att annonsera.

Barnvaccination – Brittiska regeringen struntar i varning från vårdmyndighet

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 27 september 2021
- NewsVoice redaktion
Chris Whitty (Chief Medical Officer (CMO) for England). Pressfoto: Gov.uk
Chris Whitty (Chief Medical Officer (CMO) for England). Pressfoto: Gov.uk
Chris Whitty (Chief Medical Officer (CMO) for England). Pressfoto: Gov.uk

VACCINSKADOR. Chris Whitty som har titeln Chief Medical Officer for England har meddelat den brittiska regeringen att de kommer att erbjuda vaccinet mot covid-19 till barn trots att den gemensamma kommittén för vaccination och immunisering vägrar att göra det.

Översättning: Sanja R. Juric, NewsVoice

En rapport till den brittiska regeringen från den brittiska läkemedelsmyndigheten avslöjar varför föräldrar inte bör tillåta sina barn att få Covid-19-vaccin. Rapporten (nr 33) som släpptes den 16 september 2021 omfattar biverkningar som har rapporterats från den 9 december 2020, dagen efter att Pfizers mRNA-vaccin först administrerades i Storbritannien, fram till den 8 september 2021.

Det framkommer att efter att alla tre nödgodkända vacciner, Pfizer, AstraZeneca och Moderna, togs i bruk har det rapporterats 1 196 813 biverkningar och 1 645 dödsfall till MHRA. Rapporten innehåller 320 570 biverkningar och 526 dödsfall på grund av Pfizer mRNA-vacciner.

Därför kan det officiella antalet biverkningar vara så högt som 11 968 130, och det officiella antalet dödsfall kan vara så högt som 16 450. Detta stöds av ONS-data som oavsiktligt avslöjade att från 2 januari 2021 till 2 juli 2021 dog över 30 000 människor inom 21 dagar efter att de fått Covid-19-injektionen.

Fram till den 8 september 2021 har det rapporterats 5 339 hjärtproblem, inklusive 95 dödsfall som rapporterats till MHRA som biverkningar av Pfizer Covid-19 vaccin. Dessa inkluderar 85 fall av hjärtstillestånd som resulterade i 31 dödsfall. En vetenskaplig studie publicerad på JAMA -nätverket har också funnit att förekomsten av myokardit bland vaccinerade individer är minst det dubbla av vad hälsomyndigheterna hävdar.

Källa


Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq