Barnvaccination – Brittiska regeringen struntar i varning från vårdmyndighet

publicerad 27 september 2021
- av NewsVoice
Chris Whitty (Chief Medical Officer (CMO) for England). Pressfoto: Gov.uk
Chris Whitty (Chief Medical Officer (CMO) for England). Pressfoto: Gov.uk
Chris Whitty (Chief Medical Officer (CMO) for England). Pressfoto: Gov.uk

VACCINSKADOR. Chris Whitty som har titeln Chief Medical Officer for England har meddelat den brittiska regeringen att de kommer att erbjuda vaccinet mot covid-19 till barn trots att den gemensamma kommittén för vaccination och immunisering vägrar att göra det.

Översättning: Sanja R. Juric, NewsVoice

En rapport till den brittiska regeringen från den brittiska läkemedelsmyndigheten avslöjar varför föräldrar inte bör tillåta sina barn att få Covid-19-vaccin. Rapporten (nr 33) som släpptes den 16 september 2021 omfattar biverkningar som har rapporterats från den 9 december 2020, dagen efter att Pfizers mRNA-vaccin först administrerades i Storbritannien, fram till den 8 september 2021.

Det framkommer att efter att alla tre nödgodkända vacciner, Pfizer, AstraZeneca och Moderna, togs i bruk har det rapporterats 1 196 813 biverkningar och 1 645 dödsfall till MHRA. Rapporten innehåller 320 570 biverkningar och 526 dödsfall på grund av Pfizer mRNA-vacciner.

Därför kan det officiella antalet biverkningar vara så högt som 11 968 130, och det officiella antalet dödsfall kan vara så högt som 16 450. Detta stöds av ONS-data som oavsiktligt avslöjade att från 2 januari 2021 till 2 juli 2021 dog över 30 000 människor inom 21 dagar efter att de fått Covid-19-injektionen.

Fram till den 8 september 2021 har det rapporterats 5 339 hjärtproblem, inklusive 95 dödsfall som rapporterats till MHRA som biverkningar av Pfizer Covid-19 vaccin. Dessa inkluderar 85 fall av hjärtstillestånd som resulterade i 31 dödsfall. En vetenskaplig studie publicerad på JAMA -nätverket har också funnit att förekomsten av myokardit bland vaccinerade individer är minst det dubbla av vad hälsomyndigheterna hävdar.

Källa


Så här kan du stötta Newsvoice

  • Hallå Birgit!

   Ibland försvinner vissa inlägg eller publiceras långt senare helt oförklarligt.

   Vi får se om denna känsliga fråga funkar

   Hur mycket vet Brittiska regeringen om dessa 4000 viruspatent?

   10/04/21

   4 000 patent: Varför “Novel” SARS-CoV-2 Virus inte är så nytt Sedan 1999 har minst 4 000 patent med coronavirus lämnats in, inklusive patent som beskriver viktiga egenskaper hos det så kallade “nya” SARS-CoV-2-viruset.

   År 2002 lämnade Ralph Baric, ph.d. och kollegor vid University of North Carolina, Chapel Hill, in ett patent på rekombinant coronavirus, och inom ett år fick vi världens första sarsutbrott.

   4 000 patent: Varför det “nya” SARS-CoV-2-viruset inte är så nytt • Barns hälsoskydd (childrenshealthdefense.org)

   • Storbritannien rekommenderar inte en andra dos till personer 12-18 år.


    Taiwan stoppar andra dosen av Pfizers covidvaccin för barn 12 till 17 år av oro för myokardit
    Chefen för taiwanesiska Central Epidemic Command Center (CECC) Chen Shih-chung sa i onsdags (10 november 2021) att en expertpanel har beslutat att avbryta administreringen av andra dosen av Pfizers vaccin till barn 12-17 år av oro för att det kan öka risken för myokardit.

    Enligt amerikansk statistik är risken för ungdomar att få myokardit efter att ha fått den andra dosen av Pfizers vaccin tio gånger högre än efter den första dosen.

    En del andra länder har också ändrat sina riktlinjer och ger inte längre en andra dos till ungdomar: Hongkong ger inte dos två till barn 12-17 år och Storbritannien rekommenderar inte en andra dos till personer 12-18 år. ”

    https://checkfact.org/taiwan-stoppar-andra-dosen-av-pfizers-covidvaccin-for-barn-12-till-17-ar-av-oro-for-myokardit/

 • Det enda man kan hoppas på är att hela cirkusen är för att folk skall vakna, för detta meddelande av Chris Whitty är lika ologisk som ibland från vår egen Tegnell. Men det verkar så att föräldrar offra även sina barn istället för att ge motstånd. Försvagat eller levande virus är ett uttryck inom Vaccinindustrin för att skilja på hur man har bearbetat viruset.

  • Hallå Birgit!

   Ibland försvinner vissa inlägg eller publiceras långt senare helt oförklarligt.

   Vi får se om denna känsliga fråga funkar

   Hur mycket vet Brittiska regeringen om dessa 4000 viruspatent?

   10/04/21

   4 000 patent: Varför “Novel” SARS-CoV-2 Virus inte är så nytt Sedan 1999 har minst 4 000 patent med coronavirus lämnats in, inklusive patent som beskriver viktiga egenskaper hos det så kallade “nya” SARS-CoV-2-viruset.

   År 2002 lämnade Ralph Baric, ph.d. och kollegor vid University of North Carolina, Chapel Hill, in ett patent på rekombinant coronavirus, och inom ett år fick vi världens första sarsutbrott.

   4 000 patent: Varför det “nya” SARS-CoV-2-viruset inte är så nytt • Barns hälsoskydd (childrenshealthdefense.org)

   • Storbritannien rekommenderar inte en andra dos till personer 12-18 år.


    Taiwan stoppar andra dosen av Pfizers covidvaccin för barn 12 till 17 år av oro för myokardit
    Chefen för taiwanesiska Central Epidemic Command Center (CECC) Chen Shih-chung sa i onsdags (10 november 2021) att en expertpanel har beslutat att avbryta administreringen av andra dosen av Pfizers vaccin till barn 12-17 år av oro för att det kan öka risken för myokardit.

    Enligt amerikansk statistik är risken för ungdomar att få myokardit efter att ha fått den andra dosen av Pfizers vaccin tio gånger högre än efter den första dosen.

    En del andra länder har också ändrat sina riktlinjer och ger inte längre en andra dos till ungdomar: Hongkong ger inte dos två till barn 12-17 år och Storbritannien rekommenderar inte en andra dos till personer 12-18 år. ”

    https://checkfact.org/taiwan-stoppar-andra-dosen-av-pfizers-covidvaccin-for-barn-12-till-17-ar-av-oro-for-myokardit/

 • Det enda man kan hoppas på är att hela cirkusen är för att folk skall vakna, för detta meddelande av Chris Whitty är lika ologisk som ibland från vår egen Tegnell. Men det verkar så att föräldrar offra även sina barn istället för att ge motstånd. Försvagat eller levande virus är ett uttryck inom Vaccinindustrin för att skilja på hur man har bearbetat viruset.

 • Som biträdande bordtennistränare för barn och vuxna ställer jag naturligtvis frågor.

  Igår fick jag veta att några av våra unga spelare tänker vaccinera sig. De är högintelligenta, kloka ungdomar, så jag var förvånad och frågade varför.

  De sade att vaccination visserligen inte hjälpte mot Coronasmitta, men gjorde att sjukdomen inte blev allvarlig.

  Vilket djävulskt lurendrejeri!

  • Speciellt djävulskt när de lurar barn via föräldrar skrämda från vettet strax efter att mormor och farfar avlivats på hemmet.

   Snackade med en bekant som är “vaccinerad” och han såg inga större problem med att tvingas ta en booster. Även hans barn är “vaccinerade”. Han är också intelligent men här någonstans verkar det ändå ha uppstått en blind fläck i kombination med att han gör som han har blivit tillsagd göra.

   • Är mer och mer övertygad om att världen drabbats av en masspsykos, som hindrar människan att agera rationellt och göra kloka beslut. Allt förnuft kastas överbord.

    Under 1500-1600-talet utpekades helt oskyldiga kvinnor till att brännas på bål i häxprosesserna.

    Att lägga märke till är att de mest aggresiva är vaccinförespråkarna, varför kan man undra dom borde ju känna sig trygga och lugna om dom nu tror på vaccinet.

 • Som biträdande bordtennistränare för barn och vuxna ställer jag naturligtvis frågor.

  Igår fick jag veta att några av våra unga spelare tänker vaccinera sig. De är högintelligenta, kloka ungdomar, så jag var förvånad och frågade varför.

  De sade att vaccination visserligen inte hjälpte mot Coronasmitta, men gjorde att sjukdomen inte blev allvarlig.

  Vilket djävulskt lurendrejeri!

  • Speciellt djävulskt när de lurar barn via föräldrar skrämda från vettet strax efter att mormor och farfar avlivats på hemmet.

   Snackade med en bekant som är “vaccinerad” och han såg inga större problem med att tvingas ta en booster. Även hans barn är “vaccinerade”. Han är också intelligent men här någonstans verkar det ändå ha uppstått en blind fläck i kombination med att han gör som han har blivit tillsagd göra.

   • Är mer och mer övertygad om att världen drabbats av en masspsykos, som hindrar människan att agera rationellt och göra kloka beslut. Allt förnuft kastas överbord.

    Under 1500-1600-talet utpekades helt oskyldiga kvinnor till att brännas på bål i häxprosesserna.

    Att lägga märke till är att de mest aggresiva är vaccinförespråkarna, varför kan man undra dom borde ju känna sig trygga och lugna om dom nu tror på vaccinet.

   • Jag vet men det är inte många som kan ta det. I alla fall så är det så att det finns “vacciner” med levande “försvagat” virus sedan tidigare, tex gula febern. Dessa vacciner ger de svåraste biverkningarna sedan förr .Dödsfall som biverkning har förekommit. Så vad de än hittar på i dessa nasala “vacciner” med “levande virus”, så är slutresultatet detsamma. Sjukdom och död .

    Att man ska ge barn som har immunförsvar under utveckling 3 injektioner inom mycket kort tid, gör inte saken bättre.

   • Jag vet men det är inte många som kan ta det. I alla fall så är det så att det finns “vacciner” med levande “försvagat” virus sedan tidigare, tex gula febern. Dessa vacciner ger de svåraste biverkningarna sedan förr .Dödsfall som biverkning har förekommit. Så vad de än hittar på i dessa nasala “vacciner” med “levande virus”, så är slutresultatet detsamma. Sjukdom och död .

    Att man ska ge barn som har immunförsvar under utveckling 3 injektioner inom mycket kort tid, gör inte saken bättre.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *