Coronapolitiken kritiserades i två helgdemonstrationer i Stockholm

publicerad 20 september 2021
- av NewsVoice
Sandra Wigren, 19 sep 2021. Foto: Awake Society

SVERIGE. Det arrangerades två manifestationer i Stockholm under helgen i protest mot coronapolitiken. Sandra Wigren låg bakom en separat protest mot att barn från 12 år planeras för massvaccination trots att dödligheten är nära noll i Covid-19 för de yngsta åldersgrupperna.

Organisationen World Wide Demonstrations manifestation samlade uppskattningvis mellan 700 och 1000 personer i en marsch i Stockholm under lördagen. Protesten riktades mot nedstängningspolitik, massvaccinationer och medicinsk apartheid genom covidpass i Europa. Större demonstrationer genomfördes i helgen i ett 20-tal länder runtom om i världen.

Sandra Wigren och Awake Society arrangerade på söndagen en separat manifestation för att freda barn mot experimentella covidvacciner.

Text: NewsVoice