Forskargrupp obducerade 40 patienter: 30-40% dog av fatala vaccinskador

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 24 september 2021
- NewsVoice redaktion
Reutlingen-forskarna: professor dr Arne Burkhardt och professor dr Walter Lang.

VACCINSKANDALEN. Den 20:e september 2021 hölls en konferens vid det patologiska institutet i Reutlingen i Tyskland där resultaten från obduktioner av 40 personer som fått Covid-19-vaccin presenterades. Slutsatsen är att minst 30% av dödsorsakerna var resultatet av fatala vaccinskador. Den mer troliga siffran är 40%, enligt forskar-teamet.

Vävnadsanalyser utfördes av patologerna professor Arne Burkhardt och professor Walter Lang. Resultaten bekräftas av professor Peter Schirmacher att fler än en tredjedel av 40 döda personer avlidit på grund av fatala vaccinskador. Samtliga undersökta personer hade avlidit inom 2 veckor efter vaccination.

Se fler videos på NewsVoice Rumble-kanal

Mikroskopiska detaljer från vävnadsprover visades under presskonferensen som också presenterade resultat av en analysen av vaccinprover från en österrikisk forskargrupp, som kommit fram till liknande resultatet som forskare i Österrike, Japan och USA. Alla videopresentationer om forskarnas fynd som postats på Youtube tar snabbt bort.

Vaccinerna innehåller odeklarerade metalliknande komponenter. Det misstänkta ämnet är grafenoxid.

ArcanumSkolan 2024

 

Enligt forskar-teamet har de hittat de metalliska komponenterna i alla vaccinampuller som undersökts. Blodproverna som liknar blodprover som tas från cancerpatienter som genomgår kemoterapi. Forskarna kunde se tecken på hjärtmuskelinflammation där drabbadee personer endast har en överlevnadslängd på 10 år efter diagnos.

Forskarna uppskattar att 40% av dödsfallen är vaccinrelaterade. De säger även att obduktioner av coviddöda i princip aldrig genomförs.

Forskarna gör även de mycket anmärkningsvärda uttalandet att ingen vet vad de metallstrukturer och formationer som bildas i kroppen efter vaccinering är eller har för syfte och att tekniken verkar vara som hämtad från framtiden.

Professor Arne Burkhardt längst till höger i bild. Pressfoto.
Professor Arne Burkhardt längst till höger i bild. Pressfoto.

Massvaccinationen i världen måste stoppas till dess att forskare och läkare vet vad vaccinerna egentligen har för hälsoeffekter

Resultaten av undersökningen har lett fram till juridiska och politiska krav på myndigheter respektive politiker. Ytterligare undersökningar måste genomföras. Till exempel måste indikationer på nedsatt fertilitet hos vaccinerade individer utredas och med hjälp av cancerregistret kan läkare få insikt i utvecklingen av cancer på grund av de genetiska modifieringarna som virala RNA-innehållet medför.

Tills vidare bör all covid-19-vaccination upphöra, meddelar forskar-teamet.

Text: NewsVoice

Relaterat och källa

Donera till NewsVoice

Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq

 • I sossestyrda Skellefteå har vaccinering av barn börjat idag 14 oktober 2021. Det sker på Boliden skolan. Det är så skrämmande hur man hjärntvättat befolkningen och nu även barn.

 • I sossestyrda Skellefteå har vaccinering av barn börjat idag 14 oktober 2021. Det sker på Boliden skolan. Det är så skrämmande hur man hjärntvättat befolkningen och nu även barn.

 • Thank you so much for this information. Can you please send this information to Finlands and Swedish Politians ?

  Is everyone getting this information..
  Hope every country around the World will get it.

  Best Regards
  Pia
  Nyman
  HumanRigjts activist

 • Thank you so much for this information. Can you please send this information to Finlands and Swedish Politians ?

  Is everyone getting this information..
  Hope every country around the World will get it.

  Best Regards
  Pia
  Nyman
  HumanRigjts activist

 • Läs även denna “rapid respons” på BMJ ursprungligen avseende en märklig israelisk studie. https://www.bmj.com/content/374/bmj.n2297/rr-0 om Israels boostermassvaccination av ca 0.5 miljoner israeler i 60+ 30 juli – 8 aug.

  Studien nämner inte ens att dödsfallen accelererade från 1-2 i snitt per dygn precis innan 30 juli, till ca 17 per dygn i snitt 30 juli -26 aug.
  Min fru Ann-Cathrin Engwall, PhD i molekylär cellbiologi med specialitet i immunologi/virologi har en möjlig immunologisk “obalansteori” som kanske förklarar den förhöjda risken om man har latent covid-19-smitta samtidigt med vaccination eller smittas strax därefter.

  Vi skriver även på FB (men de raderar våra länkar dit var de än publiceras).

  Det finns minst ett tiotal andra fall då den totala dödligheten bland smittade har ökat över 100 % i genomsnitt när massvaccination tagit fart och accelererat, oftast räknat från innan massvaccinationens start. Det är främst när äldre dvs riskgruppen vaccineras som den förhöjda dödsrisken uppkommer om de simultant har smitta i covid-19

  1 Kambodja från ca 0-0.2 % till ca 4.5 %,  >2000 % ökning från perioden innan 10 feb till 6 juli.
  2 Sri Lanka från ca 0.6 % till ca 4.0 %, ca 567 % ökning från perioden innan 29 jan till 5 sept.
  3 Malaysia från ca 0.35 % till ca 1.6 %, ca 357 % ökning i dödlighet från 23 feb till 14 aug. 
  4 Bahamas från ca 1.5 % till ca 4.6 %, ca 207 % ökning i dödlighet från perioden 13 jan – 13 mars till 18 aug – 6 sept.
  5 Vietnam från ca 1.5 % till ca 4.5 %, ca 200 % ökning i dödlighet från perioden 8 mars – 27 juli till 7 aug (Pga inledningsvis mycket låga dödstal oftast noll och då pandemin verkade pausa jämförs en period tidigt i massvaccinationen med dess accelerationsfas i aug).

   • Jag hade ingen aning att de höll på med vacciner då, men det kan ligga någonting i det att om de vaccinerade , “experimental bacterial meningitis vaccine” . Det kan gissningsvis uppstå obalans i olika kombinationer av vaccin och någon latent smitta, så infektion förvärras. Det rekommenderas annars att man inte ska ha feber, även vid covid-19-infektion, men latent smitta är uppenbarligen också riskabelt. Märkligt att man inte tänker på det…

    • Spanska sjukan var till en början inte särskilt dödlig, men kort tid efter alla massvaccinationer bröt infernot ut.

     Människor började därefter dö som flugor en kall höstnatt.

    • Om de inte hade lyckat tysta ned den s.k. “spanska sjukans” verkliga ursprung skulle det blivit svårare att köra ett liknande experiment hundra år senare.

   • Den var intressant ja. Jag är inte så insatt i Toll like receptors, men någon form av immunologisk obalans som orsakas av vaccinen är sannolik.

    The immune system is highly regulated with interconnected paths that immunologists are still discovering, and by changing one part you affect another.”

    Det var från början min teori sedan svininfluensan då simultana utbrott uppkom samtidigt med massvacination. Då formulerades teorin som att pandemrix styrde immunsvaret som “önskat” mot Th2-svar dvs antikroppar. Men det var ju inte meningen att några samtidigt råkade ha en latent svininfluensainfektion på gång som krävde Th1-svar dvs T-celler.

    Den teorin behöver inte stämma, men kanske gör de, men uppenbart är att samtidig vaccination och smitta leder till obalans. Det kanske t o m kan hänga samman med att vaccin ges i armen så tror kanske immunsystemet att det är en akut skada, infektion, där som ska bekämpas, och så prioriteras den latenta smittan ned.

    Både vid svininfluensa och covid-19 har man i vart fall sett effekten vid massvaccination/smitta. I covid-19-fallet i en mängd länder. Så det är en realitet. Mekanismerna är kanske inte viktigast utan att dårskapen fortsätter i land efter land nu i tredje världen.

    • Ett av injektionernas delsyften kan ju vara att driva smittan som anledning till att injicera allt fler. Som presentationen ovan visar så innehåller de s.k. “vaccinerna” något som de vill ha in i kroppen på precis alla på planeten.

  • Det verkar som alla hemska rapporter om biverkningar, och om massdöden i Israel vid deras booster-massvaccinering 30 juli – 8 aug, rinner av henne, Tegnell m fl som vatten på gåshud…

 • Läs även denna “rapid respons” på BMJ ursprungligen avseende en märklig israelisk studie. https://www.bmj.com/content/374/bmj.n2297/rr-0 om Israels boostermassvaccination av ca 0.5 miljoner israeler i 60+ 30 juli – 8 aug.

  Studien nämner inte ens att dödsfallen accelererade från 1-2 i snitt per dygn precis innan 30 juli, till ca 17 per dygn i snitt 30 juli -26 aug.
  Min fru Ann-Cathrin Engwall, PhD i molekylär cellbiologi med specialitet i immunologi/virologi har en möjlig immunologisk “obalansteori” som kanske förklarar den förhöjda risken om man har latent covid-19-smitta samtidigt med vaccination eller smittas strax därefter.

  Vi skriver även på FB (men de raderar våra länkar dit var de än publiceras).

  Det finns minst ett tiotal andra fall då den totala dödligheten bland smittade har ökat över 100 % i genomsnitt när massvaccination tagit fart och accelererat, oftast räknat från innan massvaccinationens start. Det är främst när äldre dvs riskgruppen vaccineras som den förhöjda dödsrisken uppkommer om de simultant har smitta i covid-19

  1 Kambodja från ca 0-0.2 % till ca 4.5 %,  >2000 % ökning från perioden innan 10 feb till 6 juli.
  2 Sri Lanka från ca 0.6 % till ca 4.0 %, ca 567 % ökning från perioden innan 29 jan till 5 sept.
  3 Malaysia från ca 0.35 % till ca 1.6 %, ca 357 % ökning i dödlighet från 23 feb till 14 aug. 
  4 Bahamas från ca 1.5 % till ca 4.6 %, ca 207 % ökning i dödlighet från perioden 13 jan – 13 mars till 18 aug – 6 sept.
  5 Vietnam från ca 1.5 % till ca 4.5 %, ca 200 % ökning i dödlighet från perioden 8 mars – 27 juli till 7 aug (Pga inledningsvis mycket låga dödstal oftast noll och då pandemin verkade pausa jämförs en period tidigt i massvaccinationen med dess accelerationsfas i aug).

   • Jag hade ingen aning att de höll på med vacciner då, men det kan ligga någonting i det att om de vaccinerade , “experimental bacterial meningitis vaccine” . Det kan gissningsvis uppstå obalans i olika kombinationer av vaccin och någon latent smitta, så infektion förvärras. Det rekommenderas annars att man inte ska ha feber, även vid covid-19-infektion, men latent smitta är uppenbarligen också riskabelt. Märkligt att man inte tänker på det…

    • Spanska sjukan var till en början inte särskilt dödlig, men kort tid efter alla massvaccinationer bröt infernot ut.

     Människor började därefter dö som flugor en kall höstnatt.

    • Om de inte hade lyckat tysta ned den s.k. “spanska sjukans” verkliga ursprung skulle det blivit svårare att köra ett liknande experiment hundra år senare.

   • Den var intressant ja. Jag är inte så insatt i Toll like receptors, men någon form av immunologisk obalans som orsakas av vaccinen är sannolik.

    The immune system is highly regulated with interconnected paths that immunologists are still discovering, and by changing one part you affect another.”

    Det var från början min teori sedan svininfluensan då simultana utbrott uppkom samtidigt med massvacination. Då formulerades teorin som att pandemrix styrde immunsvaret som “önskat” mot Th2-svar dvs antikroppar. Men det var ju inte meningen att några samtidigt råkade ha en latent svininfluensainfektion på gång som krävde Th1-svar dvs T-celler.

    Den teorin behöver inte stämma, men kanske gör de, men uppenbart är att samtidig vaccination och smitta leder till obalans. Det kanske t o m kan hänga samman med att vaccin ges i armen så tror kanske immunsystemet att det är en akut skada, infektion, där som ska bekämpas, och så prioriteras den latenta smittan ned.

    Både vid svininfluensa och covid-19 har man i vart fall sett effekten vid massvaccination/smitta. I covid-19-fallet i en mängd länder. Så det är en realitet. Mekanismerna är kanske inte viktigast utan att dårskapen fortsätter i land efter land nu i tredje världen.

    • Ett av injektionernas delsyften kan ju vara att driva smittan som anledning till att injicera allt fler. Som presentationen ovan visar så innehåller de s.k. “vaccinerna” något som de vill ha in i kroppen på precis alla på planeten.

  • Det verkar som alla hemska rapporter om biverkningar, och om massdöden i Israel vid deras booster-massvaccinering 30 juli – 8 aug, rinner av henne, Tegnell m fl som vatten på gåshud…

 • En intressant video där vetenskapen verifierar att foliehatten i själva verket är en tänkarmössa.

  Men Lena Hallengren & Co vill inte se några vita fläckar av ovaccinerade på kartan. Själv är jag en för evigt vit fläck på den solkiga kartan.

 • Blir det inte så att en gen-modifierad person inte är en människa längre utan en patenterad transhuman, ungefär som GMO-grödor?

 • Det är extremt otäckt att dra ut implikationerna från detta. De allra värsta farhågorna får sina första bevis. Det handlar inte bara om att tjäna ofantligt mycket pengar. Det finns en betydligt mörkare agenda. Jag kan inte tolka det på annat sätt.
  Se även swebbtv “Covid19 – konspiration eller teori” som sammanfattar det hela på ett bra.

 • Min översättning av dokumentet nedan från tyska till svenska:

  På det patologiska institutet i Reutlingen presenterades resultaten av obduktioner måndagen den 20 september 2021 av åtta personer som dött efter COVID19-vaccination. Vävnadsanalyserna utfördes av patologerna Prof. Dr. Arne Burkhardt och prof. Dr. Walter Lang. Resultaten bekräftar uttalandet från prof. Dr. Peter Schirmacher att i mer än 40 obducerade lik som dog inom två veckor efter COVID-19-vaccinationen, dog omkring en tredjedel orsakade av vaccinationen. Som en del av den direktsända presskonferensen kommer mikroskopiska detaljer om vävnadsförändringarna att visas. 

  Prof. Dr. Werner Bergholz rapporterar om de aktuella parametrarna för den statistiska registreringen av vaccinationerna.

  På presskonferensen kommer resultatet av analysen av COVID-19-vaccinprover också att presenteras för en österrikisk forskargrupp, som ger gensvar från resultat från forskare från både Japan och USA. Odeklarerade metallinnehållande komponenter hittades i vaccinet. Vaccininnehåll är visuellt iögonfallande på grund av sin ovanliga form.

  Resultaten av utredningen resulterar i juridiska och politiska krav, till exempel att myndigheterna omedelbart samlar in information för att kunna bedöma hälsorisken som covid-19-vaccinerna utgör för befolkningen. Till exempel kan tidiga signaler om minskad fertilitet hos den vaccinerade personen kontrolleras genom att titta på IVF -registret. Cancerregistret kan användas för att få kunskap om utvecklingen av cancer till följd av genetiska modifieringar av det virala RNA. 

  Avstängning av COVID-19-vaccinationer bör övervägas.

  https://www.pathologie-konferenz.de/

 • En intressant video där vetenskapen verifierar att foliehatten i själva verket är en tänkarmössa.

  Men Lena Hallengren & Co vill inte se några vita fläckar av ovaccinerade på kartan. Själv är jag en för evigt vit fläck på den solkiga kartan.

 • Jag letade upp ursprungsvideon på tyska i internet för att sända vidare till nära och kära i Tyskland. Då upptäckte jag att videon saboterats. Under de första 16 minuterna finns inget ljud.
  https://www.youtube.com/watch?v=ZzgkOAhN4j4

  Det är intressant att exakt samma sak inträffade med en annan video, som man inte utan vidare kan stänga ner som handlade om frimurare. Den återställdes senare. Här är den.
  https://www.youtube.com/watch?v=CZUPYLcBhu8&t=123s

  • Nu har videon fullständigt cencurerats bort!

   Bokbålens eldar har flammat upp igen!

   Var och en som är uppmärksam bör förstå att de som förintar information inte har gott uppsåt.

   Massiv censur slår tillbaka mot dem som står bakom!

 • Blir det inte så att en gen-modifierad person inte är en människa längre utan en patenterad transhuman, ungefär som GMO-grödor?

  • Otroligt att “vaccineringarna” inte har stoppats ännu!

   Finns det något svenskt parti som är emot folkmordet?

   Här är den svenska planeringen (läs ”nu har vi en diktaturstat”) ………
   https://samnytt.se/regeringen-lagger-40-miljoner-pa-att-soka-upp-ovaccinerade-alla-ska-vaccineras/
    
   Mer om den svenska regeringens planer!
   Sossarna har bråttom nu, för de anar att de inte sitter kvar i regeringen efter nästa val och de har ju förbundit sig att vara den verkliga makten till lags (dessa politiker är så intellektuellt befriade att de inte fattar att allt detta kommer att drabba dem själva, deras barn, släkt och vänner också)
   https://nyadagbladet.se/inrikes/sa-ska-medicinsk-apartheid-implementeras-i-sverige-har-ar-regeringens-plan/

   • Propaganda biter inte på välinformerade, men det inser inte diktaturens dumma kreatur – och de har ju för vana att gödsla med skattepengar.

    • Skulle inte ens “vaccinera” mig om jag så själv fick dessa 40 miljoner vid injektionstillfället. Det är bara de som själva är prostituerade som tror att allting har en prislapp.

  • Sorgligt att inte Läkemedelsverket informerat om tillsatserna. Kollade upp dessa innan vaccinationen och ingen av ovanstående fanns omnämnda. Naturligtvis är det ofta fråga om halter. Men tungmetaller som Vismut och tenn m fl känns väldigt onödiga. Att använda grafen ipplever jag som ett väl avancerat forskningsförsök. Hur kan det förekomma otrevliga parasiter som Trypanosoma cruzi i vaccinerna? Varför upplyser inte FHM och Läkemedelsverket oss om detta? Undanhållande av fakta ger ju enbart vaccinmotståndarna stöd för sina ställningstaganden.

 • Det är extremt otäckt att dra ut implikationerna från detta. De allra värsta farhågorna får sina första bevis. Det handlar inte bara om att tjäna ofantligt mycket pengar. Det finns en betydligt mörkare agenda. Jag kan inte tolka det på annat sätt.
  Se även swebbtv “Covid19 – konspiration eller teori” som sammanfattar det hela på ett bra.

 • Min översättning av dokumentet nedan från tyska till svenska:

  På det patologiska institutet i Reutlingen presenterades resultaten av obduktioner måndagen den 20 september 2021 av åtta personer som dött efter COVID19-vaccination. Vävnadsanalyserna utfördes av patologerna Prof. Dr. Arne Burkhardt och prof. Dr. Walter Lang. Resultaten bekräftar uttalandet från prof. Dr. Peter Schirmacher att i mer än 40 obducerade lik som dog inom två veckor efter COVID-19-vaccinationen, dog omkring en tredjedel orsakade av vaccinationen. Som en del av den direktsända presskonferensen kommer mikroskopiska detaljer om vävnadsförändringarna att visas. 

  Prof. Dr. Werner Bergholz rapporterar om de aktuella parametrarna för den statistiska registreringen av vaccinationerna.

  På presskonferensen kommer resultatet av analysen av COVID-19-vaccinprover också att presenteras för en österrikisk forskargrupp, som ger gensvar från resultat från forskare från både Japan och USA. Odeklarerade metallinnehållande komponenter hittades i vaccinet. Vaccininnehåll är visuellt iögonfallande på grund av sin ovanliga form.

  Resultaten av utredningen resulterar i juridiska och politiska krav, till exempel att myndigheterna omedelbart samlar in information för att kunna bedöma hälsorisken som covid-19-vaccinerna utgör för befolkningen. Till exempel kan tidiga signaler om minskad fertilitet hos den vaccinerade personen kontrolleras genom att titta på IVF -registret. Cancerregistret kan användas för att få kunskap om utvecklingen av cancer till följd av genetiska modifieringar av det virala RNA. 

  Avstängning av COVID-19-vaccinationer bör övervägas.

  https://www.pathologie-konferenz.de/

 • Jag letade upp ursprungsvideon på tyska i internet för att sända vidare till nära och kära i Tyskland. Då upptäckte jag att videon saboterats. Under de första 16 minuterna finns inget ljud.
  https://www.youtube.com/watch?v=ZzgkOAhN4j4

  Det är intressant att exakt samma sak inträffade med en annan video, som man inte utan vidare kan stänga ner som handlade om frimurare. Den återställdes senare. Här är den.
  https://www.youtube.com/watch?v=CZUPYLcBhu8&t=123s

  • Nu har videon fullständigt cencurerats bort!

   Bokbålens eldar har flammat upp igen!

   Var och en som är uppmärksam bör förstå att de som förintar information inte har gott uppsåt.

   Massiv censur slår tillbaka mot dem som står bakom!

  • Otroligt att “vaccineringarna” inte har stoppats ännu!

   Finns det något svenskt parti som är emot folkmordet?

   Här är den svenska planeringen (läs “nu har vi en diktaturstat”) ………
   https://samnytt.se/regeringen-lagger-40-miljoner-pa-att-soka-upp-ovaccinerade-alla-ska-vaccineras/
    
   Mer om den svenska regeringens planer!
   Sossarna har bråttom nu, för de anar att de inte sitter kvar i regeringen efter nästa val och de har ju förbundit sig att vara den verkliga makten till lags (dessa politiker är så intellektuellt befriade att de inte fattar att allt detta kommer att drabba dem själva, deras barn, släkt och vänner också)
   https://nyadagbladet.se/inrikes/sa-ska-medicinsk-apartheid-implementeras-i-sverige-har-ar-regeringens-plan/

   • Propaganda biter inte på välinformerade, men det inser inte diktaturens dumma kreatur – och de har ju för vana att gödsla med skattepengar.

    • Skulle inte ens “vaccinera” mig om jag så själv fick dessa 40 miljoner vid injektionstillfället. Det är bara de som själva är prostituerade som tror att allting har en prislapp.

  • Sorgligt att inte Läkemedelsverket informerat om tillsatserna. Kollade upp dessa innan vaccinationen och ingen av ovanstående fanns omnämnda. Naturligtvis är det ofta fråga om halter. Men tungmetaller som Vismut och tenn m fl känns väldigt onödiga. Att använda grafen ipplever jag som ett väl avancerat forskningsförsök. Hur kan det förekomma otrevliga parasiter som Trypanosoma cruzi i vaccinerna? Varför upplyser inte FHM och Läkemedelsverket oss om detta? Undanhållande av fakta ger ju enbart vaccinmotståndarna stöd för sina ställningstaganden.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *