Forskargrupp obducerade 40 patienter: 30-40% dog av fatala vaccinskador

-

VACCINSKANDALEN. Den 20:e september 2021 hölls en konferens vid det patologiska institutet i Reutlingen i Tyskland där resultaten från obduktioner av 40 personer som fått Covid-19-vaccin presenterades. Slutsatsen är att minst 30% av dödsorsakerna var resultatet av fatala vaccinskador. Den mer troliga siffran är 40%, enligt forskar-teamet.

Vävnadsanalyser utfördes av patologerna professor Arne Burkhardt och professor Walter Lang. Resultaten bekräftas av professor Peter Schirmacher att fler än en tredjedel av 40 döda personer avlidit på grund av fatala vaccinskador. Samtliga undersökta personer hade avlidit inom 2 veckor efter vaccination.

Se fler videos på NewsVoice Rumble-kanal

Mikroskopiska detaljer från vävnadsprover visades under presskonferensen som också presenterade resultat av en analysen av vaccinprover från en österrikisk forskargrupp, som kommit fram till liknande resultatet som forskare i Österrike, Japan och USA. Alla videopresentationer om forskarnas fynd som postats på Youtube tar snabbt bort.

Vaccinerna innehåller odeklarerade metalliknande komponenter. Det misstänkta ämnet är grafenoxid.

 

Enligt forskar-teamet har de hittat de metalliska komponenterna i alla vaccinampuller som undersökts. Blodproverna som liknar blodprover som tas från cancerpatienter som genomgår kemoterapi. Forskarna kunde se tecken på hjärtmuskelinflammation där drabbadee personer endast har en överlevnadslängd på 10 år efter diagnos.

Forskarna uppskattar att 40% av dödsfallen är vaccinrelaterade. De säger även att obduktioner av coviddöda i princip aldrig genomförs.

Forskarna gör även de mycket anmärkningsvärda uttalandet att ingen vet vad de metallstrukturer och formationer som bildas i kroppen efter vaccinering är eller har för syfte och att tekniken verkar vara som hämtad från framtiden.

Professor Arne Burkhardt längst till höger i bild. Pressfoto.
Professor Arne Burkhardt längst till höger i bild. Pressfoto.

Massvaccinationen i världen måste stoppas till dess att forskare och läkare vet vad vaccinerna egentligen har för hälsoeffekter

Resultaten av undersökningen har lett fram till juridiska och politiska krav på myndigheter respektive politiker. Ytterligare undersökningar måste genomföras. Till exempel måste indikationer på nedsatt fertilitet hos vaccinerade individer utredas och med hjälp av cancerregistret kan läkare få insikt i utvecklingen av cancer på grund av de genetiska modifieringarna som virala RNA-innehållet medför.

Tills vidare bör all covid-19-vaccination upphöra, meddelar forskar-teamet.

Text: NewsVoice

Relaterat och källa

NewsVoice
NewsVoicehttps://newsvoice.se
NewsVoice är en nättidning som startade 2011. Syftet är att publicera oberoende nyheter, debattartiklar och kommentarer samt analyser.

35 KOMMENTARER

Prenumerera
Notify of
guest

35 Kommentarer
Nyast
Äldst Mest röstad
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer
Khatarina
Khatarina
Gäst
14 oktober 2021 kl 12:15

I sossestyrda Skellefteå har vaccinering av barn börjat idag 14 oktober 2021. Det sker på Boliden skolan. Det är så skrämmande hur man hjärntvättat befolkningen och nu även barn.

Fredrik Eriksson
Gäst
6 oktober 2021 kl 22:45

Dr. Robert Young is Interviewed by Laura-Lynn Thompson. Just a few of the contents discovered in the vials, and listed in Young’s article below, are graphene oxide, parasites, hexagonal ‘Smart’ nanobots, stainless steel, chromium, copper, titanium, vanadium, iron, nickel, carbon, and aluminum. Dr. Young claims that the COVID shot is not only designed to destroy healthy red blood cells and the immune system, but also to eventually connect everyone to the “internet of things”, so that the powers that be can track, monitor, and control everyone, and if desired to kill the undesirables using directed energy weapons.

-Är det detta som Bibeln menar är Vildjurets Märke eller är det bara en prototyp eller förelöpare till Vildjurets Bild?

Tips använd en gnutta bikarbonat och håll ditt dagliga PH-värde på runt 7,2.
Även om du inte är vaccinerad!

https://www.brighteon.com/68d4f74c-c974-42a1-8a85-2558727ac7fe

Pia Nymn
Pia Nymn
Gäst
26 september 2021 kl 06:40

Thank you so much for this information. Can you please send this information to Finlands and Swedish Politians ?

Is everyone getting this information..
Hope every country around the World will get it.

Best Regards
Pia
Nyman
HumanRigjts activist

friidrottare
friidrottare
Gäst
25 september 2021 kl 12:39
friidrottare
friidrottare
Gäst
25 september 2021 kl 12:01

Läs även denna “rapid respons” på BMJ ursprungligen avseende en märklig israelisk studie. https://www.bmj.com/content/374/bmj.n2297/rr-0 om Israels boostermassvaccination av ca 0.5 miljoner israeler i 60+ 30 juli – 8 aug.

Studien nämner inte ens att dödsfallen accelererade från 1-2 i snitt per dygn precis innan 30 juli, till ca 17 per dygn i snitt 30 juli -26 aug.
Min fru Ann-Cathrin Engwall, PhD i molekylär cellbiologi med specialitet i immunologi/virologi har en möjlig immunologisk “obalansteori” som kanske förklarar den förhöjda risken om man har latent covid-19-smitta samtidigt med vaccination eller smittas strax därefter.

Vi skriver även på FB (men de raderar våra länkar dit var de än publiceras).

Det finns minst ett tiotal andra fall då den totala dödligheten bland smittade har ökat över 100 % i genomsnitt när massvaccination tagit fart och accelererat, oftast räknat från innan massvaccinationens start. Det är främst när äldre dvs riskgruppen vaccineras som den förhöjda dödsrisken uppkommer om de simultant har smitta i covid-19

1 Kambodja från ca 0-0.2 % till ca 4.5 %,  >2000 % ökning från perioden innan 10 feb till 6 juli.
2 Sri Lanka från ca 0.6 % till ca 4.0 %, ca 567 % ökning från perioden innan 29 jan till 5 sept.
3 Malaysia från ca 0.35 % till ca 1.6 %, ca 357 % ökning i dödlighet från 23 feb till 14 aug. 
4 Bahamas från ca 1.5 % till ca 4.6 %, ca 207 % ökning i dödlighet från perioden 13 jan – 13 mars till 18 aug – 6 sept.
5 Vietnam från ca 1.5 % till ca 4.5 %, ca 200 % ökning i dödlighet från perioden 8 mars – 27 juli till 7 aug (Pga inledningsvis mycket låga dödstal oftast noll och då pandemin verkade pausa jämförs en period tidigt i massvaccinationen med dess accelerationsfas i aug).

Dödtalen utveckling i Israel  2021 - booster shot.jpg
Hans Dahl
Hans Dahl
Gäst
Reply to  friidrottare
25 september 2021 kl 15:36

Din frus teori verkar stämma med vad den här artikeln framhåller, eller hur?
https://www.algora.com/Algora_blog/2020/02/06/spanish-flu-of-1918-was-really-a-bioterror-attack-on-humanity

friidrottare
friidrottare
Gäst
Reply to  Hans Dahl
25 september 2021 kl 17:52

Jag hade ingen aning att de höll på med vacciner då, men det kan ligga någonting i det att om de vaccinerade , “experimental bacterial meningitis vaccine” . Det kan gissningsvis uppstå obalans i olika kombinationer av vaccin och någon latent smitta, så infektion förvärras. Det rekommenderas annars att man inte ska ha feber, även vid covid-19-infektion, men latent smitta är uppenbarligen också riskabelt. Märkligt att man inte tänker på det…

Hans Dahl
Hans Dahl
Gäst
Reply to  friidrottare
25 september 2021 kl 18:29

Spanska sjukan var till en början inte särskilt dödlig, men kort tid efter alla massvaccinationer bröt infernot ut.

Människor började därefter dö som flugor en kall höstnatt.

Anders Johansson
Anders Johansson
Gäst
Reply to  Hans Dahl
25 september 2021 kl 19:25

Ja, att försöka driva en pandemi via injektioner för att få anledning att injicera allt fler ger onekligen en känsla av Déjà vu.
Även om medicinvetenskapens etik inte har utvecklats så har den ändå förutsättning att rent tekniskt slå det gamla rekordet.

Kommer ihåg hur vi i skolan fick läsa om den hemske Dr Mengele som experimenterade på barn. Jag trodde att man fick läsa om det som ett varnande exempel.

Rick Prill
Rick Prill
Gäst
Reply to  Hans Dahl
6 oktober 2021 kl 20:09

Spanska Sjukan var en bakterie, antibiotikan hade inte uppfunnits ännu, så det var ingen vaccination.

Hans Dahl
Hans Dahl
Gäst
Reply to  Rick Prill
6 oktober 2021 kl 21:46

Du verkar inte ha någon kunskap om Spanska sjukan, så här får du en oerhört intressant artikel, som redogör för hur vaccinationerna orsakade massdöden:
https://www.algora.com/Algora_blog/2020/02/06/spanish-flu-of-1918-was-really-a-bioterror-attack-on-humanity

“Spanish Flu of 1918 (Was Really a Bioterror Attack on Humanity”)

Anders Johansson
Anders Johansson
Gäst
Reply to  friidrottare
25 september 2021 kl 18:48

Om de inte hade lyckat tysta ned den s.k. “spanska sjukans” verkliga ursprung skulle det blivit svårare att köra ett liknande experiment hundra år senare.

Hans Dahl
Hans Dahl
Gäst
Reply to  friidrottare
25 september 2021 kl 15:59

Här är ännu en artikel som kan vara intressant i sammanhanget.
https://stillnessinthestorm.com/2021/09/are-covid-vaccines-engineered-to-disable-our-immune-systems/

friidrottare
friidrottare
Gäst
Reply to  Hans Dahl
25 september 2021 kl 18:37

Den var intressant ja. Jag är inte så insatt i Toll like receptors, men någon form av immunologisk obalans som orsakas av vaccinen är sannolik.

The immune system is highly regulated with interconnected paths that immunologists are still discovering, and by changing one part you affect another.”

Det var från början min teori sedan svininfluensan då simultana utbrott uppkom samtidigt med massvacination. Då formulerades teorin som att pandemrix styrde immunsvaret som “önskat” mot Th2-svar dvs antikroppar. Men det var ju inte meningen att några samtidigt råkade ha en latent svininfluensainfektion på gång som krävde Th1-svar dvs T-celler.

Den teorin behöver inte stämma, men kanske gör de, men uppenbart är att samtidig vaccination och smitta leder till obalans. Det kanske t o m kan hänga samman med att vaccin ges i armen så tror kanske immunsystemet att det är en akut skada, infektion, där som ska bekämpas, och så prioriteras den latenta smittan ned.

Både vid svininfluensa och covid-19 har man i vart fall sett effekten vid massvaccination/smitta. I covid-19-fallet i en mängd länder. Så det är en realitet. Mekanismerna är kanske inte viktigast utan att dårskapen fortsätter i land efter land nu i tredje världen.

Anders Johansson
Anders Johansson
Gäst
Reply to  friidrottare
25 september 2021 kl 19:30

Ett av injektionernas delsyften kan ju vara att driva smittan som anledning till att injicera allt fler. Som presentationen ovan visar så innehåller de s.k. “vaccinerna” något som de vill ha in i kroppen på precis alla på planeten.

Brandy36
Brandy36
Gäst
25 september 2021 kl 10:45

Fattar inte Hallengren att hon är medlöpare till folkmord.

Kalle Plutt
Kalle Plutt
Gäst
Reply to  Brandy36
25 september 2021 kl 15:24

Nej det är hon för korkad för. Vi pratar retarded här.

friidrottare
friidrottare
Gäst
Reply to  Brandy36
25 september 2021 kl 17:57

Det verkar som alla hemska rapporter om biverkningar, och om massdöden i Israel vid deras booster-massvaccinering 30 juli – 8 aug, rinner av henne, Tegnell m fl som vatten på gåshud…

Å. Södergren
Å. Södergren
Gäst
25 september 2021 kl 09:39

När NWO-maffian lyckats avliva mänskligheten, vilka blir då kvar i livet.
Virus och småkryp. Nesa!!

Anders Johansson
Anders Johansson
Gäst
24 september 2021 kl 22:35

En intressant video där vetenskapen verifierar att foliehatten i själva verket är en tänkarmössa.

Men Lena Hallengren & Co vill inte se några vita fläckar av ovaccinerade på kartan. Själv är jag en för evigt vit fläck på den solkiga kartan.

Fredrik Eriksson
Gäst
24 september 2021 kl 22:26

Blodet hos de vaxxade förvandlas till gelé och förklarar blodklumpar?
https://www.brighteon.com/f56e9e0a-205e-46c8-8cc9-759c0ff456f5

Å. Södergren
Å. Södergren
Gäst
24 september 2021 kl 22:08

Blir det inte så att en gen-modifierad person inte är en människa längre utan en patenterad transhuman, ungefär som GMO-grödor?

Peter Torpare
Peter Torpare
Gäst
24 september 2021 kl 20:39

Det är extremt otäckt att dra ut implikationerna från detta. De allra värsta farhågorna får sina första bevis. Det handlar inte bara om att tjäna ofantligt mycket pengar. Det finns en betydligt mörkare agenda. Jag kan inte tolka det på annat sätt.
Se även swebbtv “Covid19 – konspiration eller teori” som sammanfattar det hela på ett bra.

Fredrik Eriksson
Reply to  Peter Torpare
24 september 2021 kl 23:53

Swebbtv liksom Carl Norberg kommer att ha mycket att göra de närmaste veckorna.

Hans Dahl
Hans Dahl
Gäst
24 september 2021 kl 20:27

Min översättning av dokumentet nedan från tyska till svenska:

På det patologiska institutet i Reutlingen presenterades resultaten av obduktioner måndagen den 20 september 2021 av åtta personer som dött efter COVID19-vaccination. Vävnadsanalyserna utfördes av patologerna Prof. Dr. Arne Burkhardt och prof. Dr. Walter Lang. Resultaten bekräftar uttalandet från prof. Dr. Peter Schirmacher att i mer än 40 obducerade lik som dog inom två veckor efter COVID-19-vaccinationen, dog omkring en tredjedel orsakade av vaccinationen. Som en del av den direktsända presskonferensen kommer mikroskopiska detaljer om vävnadsförändringarna att visas. 

Prof. Dr. Werner Bergholz rapporterar om de aktuella parametrarna för den statistiska registreringen av vaccinationerna.

På presskonferensen kommer resultatet av analysen av COVID-19-vaccinprover också att presenteras för en österrikisk forskargrupp, som ger gensvar från resultat från forskare från både Japan och USA. Odeklarerade metallinnehållande komponenter hittades i vaccinet. Vaccininnehåll är visuellt iögonfallande på grund av sin ovanliga form.

Resultaten av utredningen resulterar i juridiska och politiska krav, till exempel att myndigheterna omedelbart samlar in information för att kunna bedöma hälsorisken som covid-19-vaccinerna utgör för befolkningen. Till exempel kan tidiga signaler om minskad fertilitet hos den vaccinerade personen kontrolleras genom att titta på IVF -registret. Cancerregistret kan användas för att få kunskap om utvecklingen av cancer till följd av genetiska modifieringar av det virala RNA. 

Avstängning av COVID-19-vaccinationer bör övervägas.

https://www.pathologie-konferenz.de/

Tintin
Tintin
Gäst
Reply to  Hans Dahl
25 september 2021 kl 00:18
Hans Dahl
Hans Dahl
Gäst
24 september 2021 kl 18:19

Jag letade upp ursprungsvideon på tyska i internet för att sända vidare till nära och kära i Tyskland. Då upptäckte jag att videon saboterats. Under de första 16 minuterna finns inget ljud.
https://www.youtube.com/watch?v=ZzgkOAhN4j4

Det är intressant att exakt samma sak inträffade med en annan video, som man inte utan vidare kan stänga ner som handlade om frimurare. Den återställdes senare. Här är den.
https://www.youtube.com/watch?v=CZUPYLcBhu8&t=123s

Hans Dahl
Hans Dahl
Gäst
Reply to  Hans Dahl
25 september 2021 kl 19:15

Nu har videon fullständigt cencurerats bort!

Bokbålens eldar har flammat upp igen!

Var och en som är uppmärksam bör förstå att de som förintar information inte har gott uppsåt.

Massiv censur slår tillbaka mot dem som står bakom!

Hans Dahl
Hans Dahl
Gäst
24 september 2021 kl 18:00

Se till att denna viktiga information inte genast drunknar i all desinformation som vi bombas med.

Magnus Lindgren
Magnus Lindgren
Gäst
Reply to  Hans Dahl
24 september 2021 kl 19:51

Otroligt att “vaccineringarna” inte har stoppats ännu!

Finns det något svenskt parti som är emot folkmordet?

Här är den svenska planeringen (läs ”nu har vi en diktaturstat”) ………
https://samnytt.se/regeringen-lagger-40-miljoner-pa-att-soka-upp-ovaccinerade-alla-ska-vaccineras/
 
Mer om den svenska regeringens planer!
Sossarna har bråttom nu, för de anar att de inte sitter kvar i regeringen efter nästa val och de har ju förbundit sig att vara den verkliga makten till lags (dessa politiker är så intellektuellt befriade att de inte fattar att allt detta kommer att drabba dem själva, deras barn, släkt och vänner också)
https://nyadagbladet.se/inrikes/sa-ska-medicinsk-apartheid-implementeras-i-sverige-har-ar-regeringens-plan/

Last edited 1 år sedan by Magnus Lindgren
Hans Dahl
Hans Dahl
Gäst
Reply to  Magnus Lindgren
24 september 2021 kl 19:54

Propaganda biter inte på välinformerade, men det inser inte diktaturens dumma kreatur – och de har ju för vana att gödsla med skattepengar.

Anders Johansson
Anders Johansson
Gäst
Reply to  Hans Dahl
24 september 2021 kl 23:47

Skulle inte ens “vaccinera” mig om jag så själv fick dessa 40 miljoner vid injektionstillfället. Det är bara de som själva är prostituerade som tror att allting har en prislapp.

Jorgen Lof
Jorgen Lof
Gäst
Reply to  Magnus Lindgren
25 september 2021 kl 11:34

populisterna är emot, små men goda, kolla in håkan bergmark på youtube

Gunnar Antonsson
Gunnar Antonsson
Gäst
Reply to  Hans Dahl
27 september 2021 kl 19:32

Sorgligt att inte Läkemedelsverket informerat om tillsatserna. Kollade upp dessa innan vaccinationen och ingen av ovanstående fanns omnämnda. Naturligtvis är det ofta fråga om halter. Men tungmetaller som Vismut och tenn m fl känns väldigt onödiga. Att använda grafen ipplever jag som ett väl avancerat forskningsförsök. Hur kan det förekomma otrevliga parasiter som Trypanosoma cruzi i vaccinerna? Varför upplyser inte FHM och Läkemedelsverket oss om detta? Undanhållande av fakta ger ju enbart vaccinmotståndarna stöd för sina ställningstaganden.

Fredrik Eriksson
Reply to  Gunnar Antonsson
6 oktober 2021 kl 22:48

Förmodligen finns det Morgellons och även Immortal Hydra Vulgaris som vaknar till liv när de blir belysta och uppvärmda.
Nedkylning används för att dölja dessa Tryptider (konstgjorda) varelser enligt min mening.

NewsVoice
NewsVoicehttps://newsvoice.se
NewsVoice är en nättidning som startade 2011. Syftet är att publicera oberoende nyheter, debattartiklar och kommentarer samt analyser.

SENASTE KOMMENTARER

ARKIV