Finspångselever kollapsade direkt efter covidvaccination – ledningen dementerar

-

CORONAVACCIN. Två elever kollapsade direkt efter en vaccination uppger en förälder till ett barn som fick erbjudandet om att den 26 augusti vaccineras mot Covid-19 på Gamla Lasarettet Finspång. En pojke ska ha hittats utan puls på golvet. Ansvariga dementerar en koppling till vaccinationen av de 45 elever som ställde upp.

Text: Torbjörn Sassersson, NewsVoice, text uppdaterad

Runt om i landet vaccineras nu ungdomar och exempel på allvarliga biverkningar har parallellt börjat nå allmänheten, men det finns ett kompakt motstånd att diskutera eller ens nämna vaccinskadorna, erfar NewsVoice, som under en längre tid försökt lyfta en vetenskapligt grundad och sund debatt om riskerna med vaccin och särskilt de experimentella mRNA-injektionerna.

Det var podden Ingrid och Maria som först nämnde incidenten under en poddsändning. Enligt Bergska gymnasiets Facebook-sida stämmer uppgiften att massvaccinationen genomfördes, men därefter går uppgifterna isär.

Marie och Johanna Hejdeström, Bergska Gymaniset, Finspång
Marie Staf, Curt Nicolin Gymnasiet och Johanna Hejdeström, Bergska Gymnasiet, Finspång (Facebook)

Bergska Gymnasiet inledde initiativet med ett Facebook-meddelande den 23 augusti som uppmanade alla elever att vaccinera sig den 26 augusti. I bild framträder skolsköterskorna Marie Staf och Johanna Hejdeström som gör segertecken. Eleverna som deltog under vaccinationsdagen kom från Bergska Gymnasiet och Curt Nicolin Gymnasiet, båda i Finspång.

Från Bergska Gymnasiets Facebook-flöde:

“EN FANTASTISK NYHET 😍
På torsdag 26/8 finns våra skolsköterskor för gymnasiet på plats på vaccinationscentralen ”Gamla Lasarettet Finspång” och har drop-in mottagning för alla gymnasieungdomar som vill ta sin första spruta med vaccin mot COVID19.
Marie och Johanna tar hand om dig som vill vaccineras mellan 9.00 och 16.00 (lunchuppehåll 12.30-13.10).
Alla kan komma, det spelar ingen roll var du bor! Ta med ditt ID-kort och gärna påskriven samtyckesblankett från föräldrarna.
Alla elever får vaccinera sig under lektionstid hälsar rektor Anders på Curt Nicolin Gymnasiet, rektor Tangra Bergska Gymnasiet och rektor Elisabet på Bergska Skolan.
STAY SAFE! ✨Tack för att du vaccinerar dig, tillsammans skapar vi skyddet 🙏💕
PS. Stort tack till våra skolsköterskor som gör detta möjligt för våra elever!”

Samma dag ska de två eleverna ha kollapsat.

Ett Facebook-meddelande från gruppen Finspångs vakter spreds dagen efter incidenten, men raderades snabbt. En boende i Finspång lyckades dock skärmdumpa meddelandet (nedan). Informationen är chockerande. Där framgår att två elever kollapsat. En pojke hittades livlös utan puls på golvet, men personal lyckades livrädda denne. En flicka började kräkas och blev sedan okontaktbar. Båda eleverna hämtades med ambulans, enligt meddelandet från Finspångs vakter.

Anders Södergren, rektor vid Curt Nicolin Gymnasiet. Foto från skolans webbplats.
Anders Södergren, rektor vid Curt Nicolin Gymnasiet. Foto från skolans webbplats.

Anders Södergren som är rektor på Curt Nicolin Gymnasiet säger till NewsVoice att han förhört sig om att elever ska ha skadats av vaccinet och han säger att uppgifterna förefaller vara rent nonsens, men medger att händelsen har skett.

Han säger att han även pratat med de som var inblandade vid själva vaccinationen och inte heller de vet något om att det som hände var relaterat till vaccinationerna.

Johanna Hejdeström som är skolsköterska på
Bergska gymnasiet säger nervöst att hon överhuvudtaget inte tänker uttala sig om det som hänt, men medger att händelserna inträffat eftersom hon säger att hon inte vill uttala sig om enskilda individers hälsostatus på grund av sekretess.

NewsVoice har pratat med en person engagerad i Finspångs vakter och ytterligare en rektor. Båda slår ifrån sig vetskap om incidenten.

Finspångs vakter
Finspångs vakter

Journalisten Ingrid Carlqvist reagerar på hur skolorna hanterat situationen:

“Jag förstår inte hur sjukvårdspersonal resonerar när de utsätter helt friska ungdomar för experimentsprutorna – utan att ens informera dem om riskerna. Att de dessutom sedan gör allt för att mörka händelser som denna i Finspång är fasansfullt. Inser de inte hur viktigt det är att andra unga och deras föräldrar får vetskap om sådana här dramatiska biverkningar?

Hur många andra sådana här katastrofala biverkningar har hänt i landet utan att vi fått kännedom om dem?

För ungdomar är risken att bli svårt sjuk i covid19 minimal, däremot vet vi från exempelvis USA att många unga killar och män har drabbats av hjärtmuskelinflammation efter vaccineringen, ett tillstånd som leder till livslånga besvär. Jag förstår inte hur läkare och sjuksköterskor kan propagera för sprutor till gymnasieelever – tänker de inte på att de kan medverka till dödsfall och eller livslång ohälsa?”

Till Sveriges Radio säger Marie Staf och kollegan Johanna Hejdeström att de vill göra samma lösning för dos två. Deras uttalande är från den 30 augusti, 4 dagar efter incidenten. Sveriges Radio kallar drop in-vaccineringen för en: “lyckad satsning i Finspång”.

NewsVoice avser att följa upp denna artikel, men behöver mer information från föräldrar och elever från de skolor som drabbats. Kontakta redaktionen. Vi vet inte hur det gått med de två eleverna eller om andra elever fått allvarliga skador av de experimentella covidvaccinerna.

Text: Torbjörn Sassersson, NewsVoice

Relaterat

NewsVoice
NewsVoicehttps://newsvoice.se
NewsVoice är en nättidning som startade 2011. Syftet är att publicera oberoende nyheter, debattartiklar och kommentarer samt analyser.

77 KOMMENTARER

Prenumerera
Notify of
guest

77 Kommentarer
Nyast
Äldst Mest röstad
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer
Therese Viklund
Therese Viklund
Gäst
29 oktober 2021 kl 11:03

Så fruktansvärt

Förlorade min bror i Mars.
Och läkemedelsverket mörkar nu hans bortgång

https://folketsradio.se/konsten-att-missa-dodliga-vaccinbiverkningar/

Anders Johansson
Anders Johansson
Gäst
Reply to  Therese Viklund
29 oktober 2021 kl 11:52

Om de inte mörkade skulle dessa dödsfall kunna skrämma bort andra människor från att låta sig injiceras. Men eftersom detta mörkande kommer resultera i fler dödsfall så visar det vad vi har för sorts myndigheter. Beklagar din förlust.

Therese Viklund
Therese Viklund
Gäst
Reply to  Anders Johansson
29 oktober 2021 kl 17:10

Tack
Ja. Man borde få mer information om vilka risker man faktiskt tar vad gäller biverkningarna

Magnus Lindgren
Magnus Lindgren
Gäst
Reply to  Therese Viklund
30 oktober 2021 kl 00:41

Hej Therese!

Jag lider med dig och påminns om när jag som 12 åring förlorade min snälla storasyster i en trafikolycka, att förlora ett syskon genom uppsåtligt meningslös “vaccinering” måste vara ännu svårare då dödsorsaken istället är missbrukad tillit.

Ang folkets radio skulle det vara intressant att höra vad som sägs när bröderna Per Shapiro och Max Tegmark äter familjemiddag med kusin Karin Tegmark Wisell som nu avancerat från ansvarig chef till Folkhälsomyndighetens generaldirektör.

Karin Tegmark Wisell blir ny generaldirektör för Folkhälsomyndigheten
UPPDATERAD IDAG 12:21PUBLICERAD IGÅR 15:06

Karin Tegmark Wisell blir ny generaldirektör och chef för Folkhälsomyndigheten. Det meddelade regeringen under torsdagen.
– Jag är så klart mycket glad och hedrad för att få detta förtroende, säger Tegmark Wisell.

https://www.svt.se/nyheter/inrikes/karin-tegmark-wisell-blir-ny-generaldirektor-for-folkhalsomyndigheten

Statistik för biverkningar av covidvaccin – uppdaterad 2021-10-27 (V43)
https://checkfact.org/statistik-for-biverkningar-av-covidvaccin/

Last edited 1 år sedan by Magnus Lindgren
Therese Viklund
Therese Viklund
Gäst
Reply to  Magnus Lindgren
2 november 2021 kl 11:57

Beklagar din förlust av din syster.
Känns som sorgen tyngs ner av ett svart täcke. Ovanpå det adderas nu jakten på oss som av olika anledningar väljer bort sprutorna.

Och MSM som inte vill ta i ämnet .

Mr. Torb
Mr. Torb
Gäst
6 oktober 2021 kl 13:21

tack för en mycket bra artikel! Får jag föreslå att ni tänker på att lägga till texten av bilden finspångvakterna? Detta för att utländska som översätter sidan skall kunna se vad som sades.

Magnus Lindgren
Magnus Lindgren
Gäst
Reply to  Mr. Torb
14 oktober 2021 kl 03:11

Räknar inte Löfven med att det finns förintelseöverlevare i Finspång?

relaterat om “århundradets brott”

10/13/21

Tonåringar mer benägna att skadas av vacciner än av COVID, säger neuroforskare I det senaste avsnittet av “Against the Wind” på CHD. TV, Dr. Paul Thomas intervjuar två läkare och en offentlig policyexpert om en rad ämnen, inklusive oro för att injicera barn med COVID-vacciner och varför stämningar kan vara det mest effektiva verktyget mot vaccinmandat.

Tonåringar mer benägna att skadas av vacciner än av COVID, säger neuroforskare • Barns hälsoskydd (childrenshealthdefense.org)

Last edited 1 år sedan by Magnus Lindgren
Torbjörn Sassersson red.
Admin
12 september 2021 kl 07:02

Ytterligare en rad referenser som visar på riskerna för alla åldrar att ta dessa “vaccin”.

“IT IS YOUR RIGHT TO REVIEW THE FIRST-HAND TESTIMONIES & REPORTS FROM THOSE WHO HAVE EXPERIENCED ADVERSE REACTIONS DUE TO THE COVID VACCINE (WITHOUT CENSORSHIP BY THE NEWS MEDIA OR SOCIAL MEDIA). WITH ACCESS TO THIS DATA, YOU CAN PERFORM A RISK/BENEFIT ANALYSIS FOR YOURSELF. “

https://newsvoice.se/wp-content/uploads/2021/09/Frontline-Workers-Testimonies_News-Reports_VAERS-data_12APR2021.pdf

Magnus Lindgren
Magnus Lindgren
Gäst
Reply to  Torbjörn Sassersson red.
30 oktober 2021 kl 01:27

mycket talande “vaccin” nyhet från msm
Ice Cube har enligt uppgift hoppat av filmen efter att ha tackat nej till covid-19-vaccin

Ice Cube ska enligt uppgift gå bort från en ny film – och nästan 10 miljoner dollar – efter att ha vägrat att vaccineras mot COVID-19.

https://www.msn.com/en-us/movies/news/ice-cube-reportedly-drops-out-of-movie-after-declining-to-get-covid-19-vaccine/ar-AAQ6mYo

Rhoda Joshua
Rhoda Joshua
Gäst
10 september 2021 kl 21:09

NI MÅSTE BARA SE DETTA!!!!!!!!!!( mikroskopering av blod av vaccinerade, verifierad av olika läkare i Europa och USA)
https://iconnectfx.com/view/8930b383-1511-ec11-9969-0050568299de

Fredrik Eriksson
Reply to  Rhoda Joshua
10 september 2021 kl 23:54

Mindcontrol av de vaccinerade?
-Jojomänn kan kanske förklara varför flertalet vaccinerade får humörsvängningar och aggresivitet och inte bara svart blod.
Om inte förklarar det kanske det som Matti Sällberg förklarar med “uppdaterade” vacciner.
Messenger RNA ..
-Jo tjena vilket meddelande skulle möjligtvis det kunna vara om det går att programmera innehållet i vaccinen?

Magnus Lindgren
Magnus Lindgren
Gäst
Reply to  Fredrik Eriksson
11 september 2021 kl 20:54

Relaterat från Kanada

Mer än 100 ungdomar i Ontario skickades till sjukhus för vaccinrelaterade hjärtproblem:


Från och med den 7 augusti fanns det 106 incidenter av myokardit/perikardit i Ontarians under 25 år. Det är drygt hälften av alla sådana incidenter.

Fördelat ytterligare, 31 av dessa fall var i 12- till 17-åringar och 75 var i 18- till 24-åringar. De allra flesta – 80% – var hos män. ”

https://torontosun.com/news/provincial/over-100-ontario-youth-have-been-sent-to-hospital-for-vaccine-related-heart-problems

Hans Dahl
Hans Dahl
Gäst
10 september 2021 kl 08:09

Sann-Finspång-mentalitet:

Okuvad! Omutad! Obesprutad!

Jesper Nilsson
Gäst
9 september 2021 kl 22:29

Hej Torbjörn Sassersson. Tack för ett idogt jobb.
Väntar fortfarande på utomstående bekräftelse på att någon mer än dig som kan verifiera artikelns äkthet.

Finns det mer information att tillgå?
Någon måste ju tagit bilder och lagt upp på sociala medier?
Gymnasieelever kan ju inte allihop ljuga?
Eller någon måste sett ambulans lämna skolans område?

Vad mer kan vi fråga oss?
Vad vet vi?

MVH Jesper

Anders Johansson
Anders Johansson
Gäst
Reply to  Jesper Nilsson
9 september 2021 kl 23:35

Tvivel via beröm är så barnpsykologiskt.

Men medan vi då väntar på en eventuell tillfredsställande bekräftelse från någon utomstående så får du här lite biverkningslektyr för att fördriva tiden. Där medicinsk personal skriver om sina egna besvär som deras patienters.

https://www.medscape.com/sites/public/covid-19/vaccine-insights/how-concerned-are-you-about-vaccine-related-adverse-events?src=soc_fb_share

Magnus Lindgren
Magnus Lindgren
Gäst
Reply to  Jesper Nilsson
10 september 2021 kl 00:37

Bäste “Jesper” (eller vad du nu heter) !

Här får du verifierad bekräftelse på bedrägeriet som försöker tysta sanning.

Pandemiöverdrifterna är ett statistiskt faktum

Ofta förs det fram att “pandemiåret” 2020 ska ha varit det dödligaste någonsin i Sverige. Detta är dock inget som backas upp av den officiella statistiken, som tvärtom visar att 2020 haft lägre andel dödsfall än många andra år bara på 2000-talet.

“Noteras kan att medelåldern hos dem som avlidit med covid-19 enligt Folkhälsomyndighetens officiella statistik är 82 år och att medellivslängden i Sverige rent allmänt, per december 2020, även den är 82 år.”

https://nyadagbladet.se/analys/pandemioverdrifterna-ar-ett-statistiskt-faktum/

Varför censureras “vaccin” biverkningsvideos videos i Sverige?

Exempel på otäck “vaccin” erfarenheter utanför Georg Lagerbergs cencur.

STÖRANDE BLODBLÅSOR OCH SVART URIN EFTER 2 PFIZER COVID -SKOTT – ALLA 5 VIDEOS KOMBINERADE
https://www.bitchute.com/video/o1yT90vawkdy/

Last edited 1 år sedan by Magnus Lindgren
Magnus Lindgren
Magnus Lindgren
Gäst
Reply to  Magnus Lindgren
10 september 2021 kl 02:56

Varsågod Jesper!
Utomstående bekräftelse på att tidigare verifierad källa bara försvinner.

Majoritet röstade ner vaccinpass – då tog TV4-profilen bort omröstningen

https://nyadagbladet.se/inrikes/majoritet-rostade-ner-vaccinpass-da-tog-tv4-profilen-bort-omrostningen/

Hans Dahl
Hans Dahl
Gäst
Reply to  Magnus Lindgren
10 september 2021 kl 07:38

Den vaxade skyltdockan som fick byxångest.
https://newsvoice.se/2021/07/marcus-oscarsson-ovaccinerade/

Magnus Lindgren
Magnus Lindgren
Gäst
Reply to  Hans Dahl
10 september 2021 kl 16:46

Hur skall Peter Wallenbergs lärjunge nu göra med resultat?

Hur ser du på att införa covidpass för restauranger mm i Sverige?

 • Helt rätt
 • 26.84%
 • (6012 röster)
 • Rätt
 • 3.13%
 • (700 röster)
 • Mittemellan
 • 1.58%
 • (354 röster)
 • Fel
 • 7.40%
 • (1657 röster)
 • Helt fel
 • 61.05%
 • (13675 röster)

https://marcusoscarsson.se/sifo-klar-majoritet-vill-att-covidpass-infors-pa-restauranger-i-sverige/

Last edited 1 år sedan by Magnus Lindgren
Magnus Lindgren
Magnus Lindgren
Gäst
Reply to  Magnus Lindgren
6 oktober 2021 kl 14:40

Lobby Marcus följare har nu blivit ännu tydligare med att “vaccinmotstånd” ej är liten grupp “oliktänkare”

Tycker du att Sverige bör göra som Norge och inom kort börja erbjuda alla över 65 år dos 3?

 • Ja absolut
 • 23.57%
 • (2830 röster)
 • Ja tror det
 • 2.01%
 • (241 röster)
 • Mittemellan
 • 0.72%
 • (87 röster)
 • Nej tror inte det
 • 0.42%
 • (50 röster)
 • Nej absolut inte
 • 73.28%
 • (8798 röster)

Alla 65-plussare får dos 3 med start redan denna månad – I grannlandet | Marcus Oscarsson

Man kan undra hur fråga nedan skulle utvecklats om medieexponerade Oscarsson frågade alla sina följare.

Har du tagit covidvaccin?

 • Ja, 2 eller fler doser
 • 1.23%
 • (2 röster)
 • Ja, 1 dos
 • 0.62%
 • (1 röst)
 • Nej, vill inte
 • 96.30%
 • (156 röster)
 • Nej, kan inte (t ex pga sjukdom)
 • 1.85%
 • (3 röster)

162 röster · 162 svar

https://checkfact.org/har-du-tagit-covidvaccin/

Last edited 1 år sedan by Magnus Lindgren
Torbjörn Sassersson red.
Admin
9 september 2021 kl 16:16

Uppföljning till min kommentar: 8 september 2021 kl 21:43

Jag skrev att en person (Peter Forsgård) skrivit in till NewsVoice kommentarsfält och påstått:

 1. Att en tjej kräktes INNAN sprutan pga sprutfobi.
 2. Ingen pojke/pojkar utan puls.
 3. Norrköpings akutmottagning uppger att inga elever kommit in per ambulans.

Vi kan medge att vi kanske borde ha ringt till det ENDA sjukhus i Norrköping med akutmottagning för att kolla om det inkommit två elever från någon av de två inblandade gymnasierna med ambulans den 26 augusti.

När jag ringer upp får jag svaret att de inte kan kontrollera om det inkommit två elever och att det dessutom föreligger sekretess så att de inte ens får besvara frågan även om de skulle kunna forska bland alla inkommande ambulanser.

Det betyder att Peter Forsgårds påstående är falskt. Akuten har alltså inte ens kunna besvara Forsgårds fråga.

Källa: Akutkliniken, Vrinnevisjukhuset, Gamla Övägen 25, Norrköping
https://vardgivarwebb.regionostergotland.se/Startsida/Verksamheter/Narsjukvarden-i-ostra-Ostergotland/Akutkliniken-i-Norrkoping/

Kenneth Thorberg
Kenneth Thorberg
Gäst
Reply to  Torbjörn Sassersson red.
9 september 2021 kl 17:46

Om han skrivit in till kommentarsfältet , varför är den inte registrerad som en vanlig kommentar i stället för att kommenteras av red ?

Har han uppgivit några som helst belägg för det han påstår , har han varit närvarande vid vaxtillfället eller är det andrahandsuppgifter ?

Kenneth Thorberg
Kenneth Thorberg
Gäst
Reply to  Torbjörn Sassersson red.
9 september 2021 kl 20:54

Sorry redaktörn , såg Peter Forsgårds kommentar först nu.

Hans Dahl
Hans Dahl
Gäst
9 september 2021 kl 13:54

Finspång har kommit att stå som symbol för aktiva människor som utkräver straff av förbrytare som går fria i ett laglöst samhälle.

Här är det precis tvärt om!

Passiva, okritiska människor som förmås att kavla upp för att bli stuckna – och till och med skickar barn för att bli stuckna, istället för att gå till kamp mot förtryckarna som bedrar – och liv tar!

Små oskyldiga barn som skickats till maktbänkarna för att bli stuckna!!!

Anders Johansson
Anders Johansson
Gäst
Reply to  Hans Dahl
9 september 2021 kl 14:37

Med dåligt pålästa föräldrar och direkt oprofessionell sjukvårdpersonal så blir barnen i princip helt försvarslösa.

Magnus Lindgren
Magnus Lindgren
Gäst
Reply to  Anders Johansson
11 september 2021 kl 22:20

Ja vad vad beror det på att försvarslösa barn svimmar?

Fler svimmar vid vaccinering i sommar
https://sverigesradio.se/artikel/fler-svimmar-vid-vaccinering-i-sommar

Vaccinatörer larmar: Uttorkade patienter svimmar i värmen
https://sverigesradio.se/artikel/vaccinatorer-larmar-uttorkade-patienter-svimmar-i-varmen–2


Resolutionen 2361 slår fast att alla EU:s 47 medlemsstater måste informera medborgarna om att det är frivilligt att vaccinera sig till exempel med covidvaccin och att personer som väljer att avstå vaccinationer inte får särbehandlas”

Last edited 1 år sedan by Magnus Lindgren
Kenneth Thorberg
Kenneth Thorberg
Gäst
Reply to  Hans Dahl
9 september 2021 kl 20:47

Jag skulle vilja säga till dem som låtit sig hjärntvättas till att kavla upp att det börjar bli dags att kravla upp från knästående och bugande. Ingen kommer att tacka er för er undergivenhet. Er s.k. överhet som ni så blint lyder föraktar er också. Ingen har respekt för fega människor.

Rhoda Joshua
Rhoda Joshua
Gäst
9 september 2021 kl 12:43

Vid ca 48 min och framåt tipsar dr Åberg om hur man som förälder kan agera.
MODIGA MÄNNISKOR AVSNITT 59 – Dr HANNA ÅSBERG
https://www.youtube.com/watch?v=rBHAKpSd-J8

Torbjörn Sassersson red.
Admin
8 september 2021 kl 21:43

En person (Peter Forsgård) som skrivit till NewsVoice kommentarsfält påstår:

 1. En tjej kräktes innan sprutan pga sprutfobi.
 2. Ingen pojke utan puls.
 3. Norrköpings akutmottagning uppger att inga elever kommit in per ambulans.

Naturligtvis är detta helt motstridiga uppgifter.

Personen kan dock inte förklara uppgiften att samma elev som kräktes “blev okontaktbar”.

Att Norrköpings akutmottagning inte fått in några lever kan dock vara fel, med ledning av att många akuter, IVA och tillfälliga covidanläggningar stått tomma, varit halvfulla eller att de sjuka inte varit ovaccinerade utan tvärtom vaccinerade medan systemmedier hävdat motsatserna.

Hela covidskandalen är FULL av lögner, fake news, lobbyism, propaganda, och skrämsel baserad på falska uppgifter.

Självklart behöver vi få in fler uppgifter om vad som hände den 26 augusti i Finspång och dagarna efter (vilket vi efterfrågat), men det är avhängigt om folk vågar komma fram och tala sanning.

Glöm inte att de jag pratat med på skolorna direkt eller indirekt BEKRÄFTAR att det skedde incidenter med elever efter/i samband med vaccinationerna.

Last edited 1 år sedan by Torbjörn Sassersson red.
Henrik Gustafson
Henrik Gustafson
Gäst
Reply to  Torbjörn Sassersson red.
8 september 2021 kl 21:59

Var det inte så att eleven kräktes INNAN sprutan?

Magnus Lindgren
Magnus Lindgren
Gäst
Reply to  Henrik Gustafson
10 september 2021 kl 01:29

Låter konstigt Henrik eftersom den äcklande vaccineringen är helt frivillig.

I Bankok varnas för att “vaccinet” kan orsaka spyattacker och annat .

https://imgur.com/N4Pq0BP

Last edited 1 år sedan by Magnus Lindgren
Rhoda Joshua
Rhoda Joshua
Gäst
Reply to  Torbjörn Sassersson red.
9 september 2021 kl 07:18

Jag har arbetat inom vården inkl akuten och tror INTE att de skulle svara på om det har kommit in elever från en viss skola in till akuten. Det skulle strida mot all etik. Man lämnar helt enkelt inte ut sån info annat än genom pressavdelningen. Anhöriga får info, men inte övriga som ringer av intresse.

F Gräslund
F Gräslund
Gäst
Reply to  Torbjörn Sassersson red.
9 september 2021 kl 09:53

Har du tittat på frågan om att man kallas ovaccinerad en tid efter sprutan enl. FHMs definition ? Flera håller nu på och försöker kolla upp om IVA i sin rapportering använder den definitionen. Perfekt sätt att dölja biverkningar. FHM:https://www.folkhalsomyndigheten.se/contentassets/bfeeb9d296cf4010afa3c959fea0ae5e/skyddseffekt-vaccination-covid-19-aldersgrupperna-65-ar-aldre.pdf

Rhoda Joshua
Rhoda Joshua
Gäst
Reply to  F Gräslund
9 september 2021 kl 12:57

Jag har data från Englands”Public Health” där det framgår att 58% av de över 50 år som hamnar på sjukhuset i England med Covid-19 diagnos är dubbelvaccinerade. 61% av de över 50 år som dör med diagnosen Covid-19 är dubbelvaccinerade. Dessa siffror var beräknade fram till datumet 15 aug.

Rhoda Joshua
Rhoda Joshua
Gäst
Reply to  Rhoda Joshua
9 september 2021 kl 14:05

Israeli Data Show COVID Jab Is Failing in Over-50s

In Israel, where vaccine uptake has been very high due to restrictions on freedom for those who don’t comply,4 data show those who have received the COVID jab are 6.72 times more likely to get infected than people with natural immunity.5,6,7

The fully “vaccinated” also made up the bulk of serious cases and COVID-related deaths in July 2021. By mid-August, 59% of serious cases were among those who had received two COVID injections,9 mirroring the data coming out of the U.K.

Källa till detta och ovanstående data från Englands Public Health: Dr Mercola´s nyhetsutskick 31 aug

Rhoda Joshua
Rhoda Joshua
Gäst
Reply to  Rhoda Joshua
9 september 2021 kl 14:14

Sverige:
Om man utgår ifrån att definitionen är för att beräknas som ovaccinerad i Sverige skulle vara:
Ovaccinerade personer, personer med en dos vaccin minst 21 dagar tidigare samt personer med två doser vaccin minst 14 dagar tidigare,
så kan man ju räkna ut att alla de som smittas genom injektionerna räknas som OVACCINERADE. ( Fast sanningen är att de flesta är NYvaccinerade).
Helt plötsligt så förklarar det varför mainstream media påstår att 80% av de inneliggande på sjukhus är ovaccinerade. Sanningen är alltså att de flesta i den gruppen är NYvaccinerade.

Tintin
Tintin
Gäst
Reply to  F Gräslund
10 september 2021 kl 12:02

Exakt, just det där skulle behöva komma fram!

Om man är “ovaccinerad” (i statistiken och per definition) ända fram till 2 veckor efter spruta nr TVÅ, så blir det väldigt relevant att förstå vilka som faktiskt ligger på IVA, och: med vilka symptom

Peter Forsgård
Peter Forsgård
Gäst
8 september 2021 kl 21:33

Det finns ingen i detta kommentarsfält som ens det minsta ifrågasätter om detta överhuvudtaget hänt?
Jag har kollat upp detta. Enligt personal på skolan så visar det sig som väntat vara osant. En tjej kräktes INNAN sprutan pga sprutfobi. Inga ambulanser. Inga pojkar utan puls.
En koll med akutmottagningen i Norrköping bekräftar också att detta är fake news.

Ni sprider lögner och sedan undrar ni varför ingen tar er på allvar?
lycka till i filterbubblan…

Magnus Lindgren
Magnus Lindgren
Gäst
Reply to  Peter Forsgård
9 september 2021 kl 21:28

Hej Peter!

Beslutet att “vaccinera” sig är ju helt frivilligt och får inte tvingas fram.

Resolutionen 2361 slår fast att alla EU:s 47 medlemsstater måste informera medborgarna om att det är frivilligt att vaccinera sig till exempel med covidvaccin och att personer som väljer att avstå vaccinationer inte får särbehandlas

https://newsvoice.se/2021/09/magdalena-emreus-ovaccinerade-sarbehandlas/

Menar du att tjejen inte frivilligt valt valt att ta sprutan och påverkats/försatts i sådan vanmakt att hon svimmat före experiment injektionen?

Har polisanmälan gjorts avseende tvång enl vanmaktsrekvisitet i Misshandel?

Anders Johansson
Anders Johansson
Gäst
Reply to  Peter Forsgård
9 september 2021 kl 21:54

Tack för att du hjälper oss att förstå. Lycka till med “vaccinexperimentet”.

Anders Johansson
Anders Johansson
Gäst
Reply to  Peter Forsgård
9 september 2021 kl 23:17

Finns en Peter Forsgård i Solna som Mölltorp och en med annan staving i Nykvarn. Men det finns ingen sådan Peter i Finspång.

Sen har du aldrig tidigare kommenterat här men nu så kände du helt plötsligt ett stort behov av att “kolla upp det här” genom att ringa både skola och akutmottagning. Mottagningen ska då ha gett dig information de inte ville ge till Torbjörn.

Låter som väldigt mycket arbete för att spräcka någon inbillad “filterbubbla” hos människor som du aldrig tidigare samtalat med. Med allt jobb du har lagt ned luktar det mer damage control än sanningssökande.

Det är stora krafter i rörelse då de pushar för att alla enda ned till tolv år ska “vaccineras”. Om ett par ungdomar kollapsat i samband med “vaccinationen” blir det dålig PR för agendan. Vi har sett damage control troll i kommentarfältet för mindre.

Hans Dahl
Hans Dahl
Gäst
Reply to  Peter Forsgård
9 september 2021 kl 23:41

Lycka till i din lilla bubbla, Peter Forsdåre!

Det blir nog repressalier för att du inte förberett dina lögner bättre.

Bubblan krymper, precis som du har gjort!

Tintin
Tintin
Gäst
Reply to  Peter Forsgård
10 september 2021 kl 11:48

Vänta lite nu, “Peter Forsgård”.
Om du talar om att “tas på allvar” och undvika “filterbubblor”….

1. Varför skriver du “som väntat osant”? Vad baserar du det på? (Med tanke på alla tusentals rapporter om biverkningar som folk lägger upp, tex här
Covid Vaccine Injuries
https://t.me/covidvaccineinjuries …)

2. Om du har “kollat upp” med “personal på skolan”, varför inte vara mer specifik – har inte någon av dem du talat med, som du menar besitter tillräcklig info för att kunna dementera händelsen, intresse av att träda fram med namn?

3. Mig veterligen lämnar inte akuten ut info hursomhelst, på vilket sätt gjorde du din “koll”?

Din kommentar är pinsamt genomskinlig, och stärker enbart bilden ytterligare av hur desperat propagandasidan jobbar med TOMMA argument.

Last edited 1 år sedan by Tintin
Tintin
Tintin
Gäst
Reply to  Tintin
10 september 2021 kl 16:31

… ok, det är inte snyggt att säga att någons kommentarer är ‘pinsam’, så det ordet tar jag tillbaka.

Men att denna cirkus nu drabbar BARNEN är smutsigare än allt annat hittills.

Här pågår världshistoriens största propagandaspektakel mitt framför ögonen på var och en, inte ens särskilt raffinerad eller svår att genomskåda (allt handlar ju bara om att äga media) – och ändå är folk alltför slöa för att notera att vi endast matas med EN sida av myntet.

Hur kan det vara så få som ser detta?
Aldrig tidigare har världen upplevt en liknande hjärntvätt, ändå sväljer så många den.

Okey att man som vuxen själv väljer att utsätta sig för denna nya injektionscocktail – det måste vara upp till var och en, liksom att alla även får ta konsekvenserna av sitt personliga beslut.

Men BARN/UNGDOMAR har inte tillräckligt omdöme för detta!!

Exakt HÄR går Gränsen!

Man får ju som bekant inte ens rösta förrän 18 åå, av just detta skäl, men nu anses barnen plötsligt ha kapacitet att – under grupptryck från alla tänkbara håll – avgöra vilka hälsorisker de vill eller inte vill utsätta sig för.
Med i värsta fall fruktansvärda livslånga konsekvenser (se länk ovan).
Det är ett svek utan motstycke mot den unga generationen.

Som andra har skrivit här – hur kan de vuxna som deltar i detta leva med sig själva?!

It takes a village to raise a child. ALLA vuxna bär ett enormt ansvar just nu.

Rhoda Joshua
Rhoda Joshua
Gäst
Reply to  Peter Forsgård
10 september 2021 kl 21:04

Min 17 årige granne som bor ensam med mor i annan stad blev vaccinerad för 2 dagar sedan av en grupp (ssk?) som kom till skolan. Hon fick ingen info. Dagen efter mådde hon så dåligt att hon inte klarade av att gå i skolan. Hade influensa liknande symptom och hennes vänstra arm, hade svullnat och hade värmeökning. Exakt 1,5 cm ökning i omkrets jämfört med högra armen, vilket jag mätte och tog kort på.Låg i sängen hela dan.
När hon ringer till skolan och meddelar att hon inte kan komma säger LÄRAREN: ta en Alvedon.
ÄR DE INTE KLOKA?? Hon borde har bett tjejen kontakta vården för att utesluta propp.i armen och dessutom göra en biverkningsanmälan. Sjuksköterskan som injicerade experiment cocktailen borde ha fått info om hur det gick och fyllt i biverkningsrapport!
DET ÄR EN AV DE FALL; DÄR DET GICK BRA!

Magnus Lindgren
Magnus Lindgren
Gäst
Reply to  Rhoda Joshua
10 september 2021 kl 22:51

Men går det verkligen bra på sikt?

Jag hade en bekant som var sjuksköterska och skolmedicinskt troende
och när hennes lymfkörtlar svällde upp tolkades reaktionen som cancer.
Innan hon avled lyckades man operera bort de svullna lymfkörtlarna under armarna onkologen ansåg vara viktig åtgärd i hennes behandling.
(Denna hemska anekdot hände före “pandemin”).

Angående påtalade “vaccin” relaterade lymfkörtelsvullnader gäller annat.
Det kan tex inträffa att brösten svullnar upp av experimentvaccinet och här lugnar vaccinfabrikant Matti Sällberg med att det kan vara en slump.

Matti Sällberg: “Nej men det kan ju vara en ren slump helt enkelt”.

Därför kan brösten svullna upp efter vaccineringen
https://www.expressen.se/tv/nyheter/coronaviruset/darfor-kan-brosten-svullna-upp-efter-vaccineringen/

Last edited 1 år sedan by Magnus Lindgren
Rhoda Joshua
Rhoda Joshua
Gäst
8 september 2021 kl 17:07

Young Hearts (Part III) – so MANY DYING from the JAB – the MEDIA are SILENT
https://www.brighteon.com/9c75938a-ae8e-4b00-95d6-adba349b737e

Mats W
Mats W
Gäst
8 september 2021 kl 11:28

Joe Rogan Show igår
Japan medical association rekomenderar nu Ivermektin (som ni vet drog Japan in mycket vaccin från marknaden för att de var mystiskt stuff i, magnetiska etc).

Han nämner också att de är tvungen smutskasta Ivermektin för att annars kan man inte lansera prov-vaccinen lagligt. Får inte finnas ett snabbt botemedel.
 
Första 4-5 min
https://www.youtube.com/watch?v=3O_7O9_nV10

Peter
Peter
Gäst
8 september 2021 kl 10:50

Det finns folk som är spruträdda och hetsar upp sig för att sedan svimma vid sticket.

Fredrik Eriksson
Reply to  Peter
8 september 2021 kl 22:24

Det finns också många som av rädsla av repressalier inte vågar skriva sitt efternamn på ett fritt forum.

Elisabeth Lundblad
Elisabeth Lundblad
Gäst
8 september 2021 kl 08:57

 Anafylaktiska reaktioner har rapporterats. Dessa reaktioner har vanligtvis börjat 15–30 min efter vaccinationen. 
Merparten av vacciners biverkningar kommer fram inom sex veckor efter vaccinationen. 

Källa: https://thl.fi/sv/web/infektionssjukdomar-och-vaccinationer/vaccin-a-o/coronavirusvacciner-dvs.-covid-19-vaccin-anvisningar-for-yrkesutbildade/moderna-covid-19-coronavirusvaccin#10

Rhoda Joshua
Rhoda Joshua
Gäst
Reply to  Elisabeth Lundblad
8 september 2021 kl 09:14

När de gäller tonåringar: Majoriteten blir infertila, några får hjärtmuskel och hjärtsäcksinflammation och enstaka i landet kommer att få hjärtinfarkt. Alla får problem med immunförsvaret som kommer att bestå livet ut. . Debut av autoimmuna sjukdomar hos många inom kort med sjukdomar som MS, thyroiditer , reumatiska sjukdomar m.m . Fibromyalgi och kroniskt trötthetssyndrom kommer att öka lavinartad hos dessa.

Rhoda Joshua
Rhoda Joshua
Gäst
Reply to  Elisabeth Lundblad
8 september 2021 kl 09:16

Tack Elisabeth. Bara ETT av de redovisade ämnena som förkortas PEG, FEMDUBBLAR risken att drabbas av anafylaktiskt chock, som kan faktiskt leda till döden om man inte får vård i tid.

Elisabeth Lundblad
Elisabeth Lundblad
Gäst
8 september 2021 kl 08:27

Skandallöst att man inte stoppade vaccineringen efter händelserna!! Man borde ha väntat tills man utrett händelserna med de 2 eleverna, istället för att mörka händelserna. Oansvarligt!

Macron
Macron
Gäst
8 september 2021 kl 08:20

Rektorn Anders Södergren är nu polisanmäld för vållande till kroppsskada enligt 3 kap. 8 §

Kenneth Thorberg
Kenneth Thorberg
Gäst
Reply to  Macron
8 september 2021 kl 17:15

Vem har polisanmält honom ?

MARIANNE WESTIN
MARIANNE WESTIN
Gäst
8 september 2021 kl 08:19

Fy faanhur många ska få sina liv förstörda!!! Pga denna o beprövade injektion!!!!

Anders Lindgren
Anders Lindgren
Gäst
8 september 2021 kl 08:07

Så de extremt överviktiga skolsköterskorna Marie Staf och kollegan Johanna Hejdeström tänker på barnens hälsa och berättar att de vill göra samma lösning för dos två. Förmodligen utan att ens informera föräldrar vad som hänt. Det är kriminellt.

Magnus Lindgren
Magnus Lindgren
Gäst
Reply to  Anders Lindgren
12 september 2021 kl 01:33

Bra poäng Anders!

relaterad bild

https://sverigesradio.se/artikel/drop-in-vaccinering-for-elever-lyckad-satsning-i-finspang

Skolsköterskorna Marie Staf och kollegan Johanna Hejdeström saknar uppenbart helt verktyg att hantera egen välkänt farlig metabol ohälsa.
Vilken trovärdighet har de som inte bryr sig om egen dödlig riskgrupp?

“Risken att dö i förtid av en rad sjukdomar ökar i takt med att BMI-värdet ökar 1,2. Detta gäller både total dödlighet och dödlighet i hjärt-kärlsjukdom2.

I Europa dör varje år 320 000 människor av orsaker som är direkt kopplade till fetma3.”

“Ökad dödlighetsfrekvens är direkt kopplad till viktökning. För personer vars vikt är 50% över genomsnittsvikten är risken för en för tidig död dubbelt så stor jämfört med personer som inte är feta”

https://www.kirurgkliniken.se/behandlingar/overvikt/om-overvikt/varfor-blir-man-overviktig/foljder-av-overviktighet/livslangd

Last edited 1 år sedan by Magnus Lindgren
Onoma Epitheto
Onoma Epitheto
Gäst
7 september 2021 kl 23:58

Om nån av er vill göra något och är förälder så kontakta http://www.Vi-tillsammans.nu.

En annan
En annan
Gäst
7 september 2021 kl 22:38

Men saker börjar ändå hända “over there”
https://www.zerohedge.com/covid-19/massive-foia-release-proves-fauci-funded-wuhan-research-construct-sars-related
Frågan är om to big to fail kommer att rädda dessa dårar!

Åsa Torp
Åsa Torp
Gäst
7 september 2021 kl 19:50

Det normala vore att teve och tidningar uppmärksammade det inträffade och just denna typ av händelse ligger i den stora allmänhetens intresse. Men det allsmäktiga narrativet får ju inte bestridas!

Vi betalar skatt för ett public service som inte levererar för folket utan för att prångla ut en mörk agenda. Utmärkt att det lyfts fram i Newsvoice, tack för det!

En fruktansvärd historia, men jag är rädd för att det kommer att bli långt brutalare innan den stora stormen kommer väcka folk och räkenskapens tid är inne. Jag hoppas ungdomarna repar sig och föräldrarna ställer skolan till svars.

En annan
En annan
Gäst
Reply to  Åsa Torp
7 september 2021 kl 20:17

Åsch, dessa stackare är bara en flugskit i Vaccin-industrins begär efter pengar som raskt trollas bort med hjälp av aningslösa journalister! Vänta på när den riktiga skitstormen träffar fläkten, Att Big Pharma ska komma undan ser jag som ganska osannolikt, de har satsat allt på ett kort för att inhösta dollars, när skadefrekvensen ökar lavinartat kommer inte ens alla deras sliskiga advokater att rädda dem, Fauci är en skurk fullt i klass med Mengele, ett hot mot männskligheten. Han har varit högst delaktig i att skapa detta virus…fortsättning följer!

Rhoda Joshua
Rhoda Joshua
Gäst
Reply to  En annan
7 september 2021 kl 22:08

Det går ju inte att stämma “big Pharma”, de har noll juridiskt ansvar för sprutan och dess innehåll… dess effekter och biverkningar.
Så nog kommer de undan skulle jag säga. Om folk bara visste det.

Rhoda Joshua
Rhoda Joshua
Gäst
Reply to  Rhoda Joshua
7 september 2021 kl 22:10

Sen är det ju i för sig “som man sår får man skörda” här i livet, eller efter döden . Men juridiskt kommer de undan.

Fredrik Eriksson
Reply to  Rhoda Joshua
7 september 2021 kl 22:28

Ingen kommer undan någonsin!
Allt kommer uppdagas!

Lars Olsson
Lars Olsson
Gäst
Reply to  Rhoda Joshua
7 september 2021 kl 22:53

Eventuellt kan vi få se ett paradigmskifte när det gäller “juridiken”. Om ett flertal människor inte har något mer att förlora är det en grogrund för att ändra på det som är orsaken. Då borde också massorna “hänga på”. Ingen vet var “tipping point” är i det här planerade globala övergreppet.

Stickan
Stickan
Gäst
Reply to  Rhoda Joshua
8 september 2021 kl 08:08

Gör Big Parma ansvariga igen och dom som gav dom immunitet får betala för de som varit under tiden

Magnus Lindgren
Magnus Lindgren
Gäst
Reply to  Rhoda Joshua
11 september 2021 kl 21:25

Liv går alltid före sak och uppsåtligt folkmord går inte att friskriva.
Ansvariga har av sakkunniga delgivits krav att stoppa Genoccin.

Stoppa både Pandemilagen och farligt Covid-l9 genoccin
https://www.skrivunder.com/vi_protesterar_mot_pandemilagen_och_covid-l9vaccin

Regeringen agerar m kunskap om genos och begreppet folkmord

BEGREPPET FOLKMORD
https://www.levandehistoria.se/fakta-fordjupning/folkmordet-1915/begreppet-folkmordDela på Facebook (19370)

VAD ÄR FOLKMORD? kan ett folkmord förebyggas?År 1948 upprättades genom FN:s försorg en konvention om förebyggande och bestraffning av brottet folkmord (genocide). I artikel II definieras som folkmord vissa uppräknade gärningar under förutsättning att de förövats i avsikt att helt eller delvis förinta en nationell, etnisk, rasmässigt bestämd eller religiös grupp som sådan. Gärningarna som räknas upp i konventionen är:

 1. Att döda medlemmar av gruppen.
 2. Att tillfoga medlemmar av gruppen svår kroppslig eller själslig skada.
 3. Att uppsåtligen påtvinga gruppen levnadsvillkor som är avsedda att medföra dess fysiska undergång.
 4. Att genomföra åtgärder som är avsedda att förhindra barnafödande inom gruppen.
 5. Att med våld överföra barn från gruppen till annan grupp.

Folkmordskonventionen är en del av folkrätten. Förbudet mot folkmord anses förpliktiga även stater som inte ratificerat konventionen.

https://www.levandehistoria.se/folkmordet-i-srebrenica/efter-folkmordet/vad-ar-folkmord

Last edited 1 år sedan by Magnus Lindgren
Magnus Johansson
Reply to  En annan
8 september 2021 kl 08:02

Josef Mengele är, av samma krafter som ligger bakom nuvarande vaccinationskampanj, en av de mest demoniserade personerna i historien. Se https://www.ihr.org/jhr/v06/v06p377_Weber.html

Anders Johansson
Anders Johansson
Gäst
7 september 2021 kl 19:26

Om dessa två ungdomar hade injicerat heroin och sen direkt efteråt kollapsat skulle sjukvårdspersonalen sett ett klart samband med injektionen.

Hur kan de då påstå att kollaps direkt efter “vaccinationen” inte har något samband med injektionen?

Torbjörn Sassersson red.
Reply to  Anders Johansson
7 september 2021 kl 20:59

Klockren kommentar.

Magnus Lindgren
Magnus Lindgren
Gäst
Reply to  Torbjörn Sassersson red.
8 september 2021 kl 00:27

Visst är Anders jämförelse med “injicerat heroin” slående!

Vad hade hänt om yrkeschaufför börjat injicera heroin och varje vecka misstänkts ha skadat och dödat människor i rapporterade trafikolyckor?

Hade polis/politiker stått med mössan i handen och accepterat stigande 283 akuta dödsoffer plus skadade läkemedelsverket nu tyst redovisar?

Relaterad statistik som uppdateras av Läkemedsverket varje Torsdag

Inrapporterade misstänkta biverkningar – coronavacciner

 • Publicerad: 11 januari 2021
 • Senast uppdaterad: 2 september 2021

https://www.lakemedelsverket.se/sv/coronavirus/coronavaccin/inrapporterade-misstankta-biverkningar—coronavacciner#hmainbody3

Om heroinmissbrukaren körde ut vaccin åt vaccinfabrikanten överväger ju nyttan skadan, för vaccinfabrikanten och olycksdrabbad distributör.

Med samma logik i skadehandläggning och sambandsbedömning måste allmänheten acceptera att en viss del av befolkningen fortsatt skadas och dör varje vecka för att rapporterad skada bara sammanställs.

Hade urskuldade argument att veckorapporterad skada och död hos mötande trafik är liten del, accepterats som ursäkt av drogad chaufför?

Till saken hör att “vaccinet” ej är godkänt med oredovisad ingrediens.
https://kostkunskap.blogg.se/2021/september/fhm-pandoras-ask-har-sprangts-annu-en-gang.html

Last edited 1 år sedan by Magnus Lindgren
KarlMagnus
KarlMagnus
Gäst
7 september 2021 kl 19:08

tack till Newsvoice för den granskande journalistik ni står för. ni behövs i det här landet mer än någonsin.

Jan Norberg
Jan Norberg
Gäst
7 september 2021 kl 18:33

Detta är rent ut sagt för djävligt!!!

Torbjörn Sassersson red.
Reply to  Jan Norberg
7 september 2021 kl 18:53

Det finns inget som tyder på att två elever inte har skadats. Tvärtom finns det anledning att misstänka att fler elever skadats. Symptomen kan komma efter flera veckor och månader.

Magnus Lindgren
Magnus Lindgren
Gäst
Reply to  Jan Norberg
8 september 2021 kl 05:17

Ja öga för öga, tand för tand kanske är enda lösningen mot “vaccin” sadister.
Här är 64 ex på förstörda liv av “svininfluensavaccinet” sex år efter (2016).
Intervju med några som lyckade få skadan anmäld i tid och fått minst 50 000:- För staten är pågående förintelse av svenska barn och unga ointressant och skadades liv har 2016 prövats om de mest invalidiserade är värda max 10 milj.


64 svenskar: Sprutan förstörde våra liv

■■ Elias, 16, har inte gått till skolan på tre år.

■■ Linda, 37, får kom-ihåg-lappar av sina barn.

■■ Johan, 23, gav upp universitetsstudierna och flyttade hem till pojkrummet.

■■ Birgitta, 57, äter tolv tabletter amfetamin om dagen – ändå har hon svårt att hålla sig vaken.

5,3 miljoner svenskar vaccinerade sig mot svininfluensan för sex år sedan. 470 anmälde att de fick narkolepsi av sprutan.

Nu på torsdagen, den 12 maj, tar riksdagen ställning till om det ska finnas ett tak på 10 miljoner kronor i ersättning för förlorad eller utebliven inkomst – ett tak som inte finns i Norge och Finland.”

Expressen har talat med människorna som omröstningen handlar om.

https://www.expressen.se/nyheter/longread/64-svenskar-sprutan-forstorde-vara-liv/

Last edited 1 år sedan by Magnus Lindgren
NewsVoice
NewsVoicehttps://newsvoice.se
NewsVoice är en nättidning som startade 2011. Syftet är att publicera oberoende nyheter, debattartiklar och kommentarer samt analyser.

SENASTE KOMMENTARER

ARKIV