Människor i Israel vittnar om vaccinskador – The Testimonies Project

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 26 september 2021
- NewsVoice redaktion
Vittnen i Israel berättar om vaccinskador. The Testimonies Project
Vittnen i Israel berättar om vaccinskador. The Testimonies Project
Vittnen i Israel berättar om vaccinskador. The Testimonies Project

NOTERAT. The Testimonies Project skapades för att ge en plattform för alla i Israel som skadats av Covid-19-vaccinerna och för att se till att deras röster hörs. Massmedierna i Israel ger dem inget utrymme.

Människor berättar om vilka diagnoser de fått efter vaccination. Det handlar om blodproppar, hudproblem, hjärtskador, tinnitus, blödningar i underliv (fertilitetsskador), inflammationer och neurologiska skador.

Se video på: Vaxtestimonies.org

Text: NewsVoice

Vittnen i Israel berättar om vaccinskador. The Testimonies Project
Vittnen i Israel berättar om vaccinskador. The Testimonies Project


Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq

 • Man kan förstå att det är svårt att delge “vaccinatörer” om ansvar.

  09/24/21

  BIG PHARMA › NYHETER
  Mer än 726 000 COVID-vaccinskador rapporterade till VAERS som CDC, FDA åsidosätter rådgivande kommittéers rekommendationer om tredje Pfizer-skottetVAERS-data som släpptes på fredagen av CDC inkluderade totalt 726 965 rapporter om biverkningar från alla åldersgrupper efter COVID-vacciner, inklusive 15 386 dödsfall och 99 410 allvarliga skador mellan 14 december 2020 och 17 september 2021.

  Mer än 726 000 COVID-vaccinskador rapporterade till VAERS som CDC, FDA åsidosätter rådgivande kommittéers rekommendationer om tredje Pfizer-skottet • Barns hälsoförsvar (childrenshealthdefense.org)

 • Dödsfrekvensen för covid-19 i Region Skåne över 20 månaders tid: 0,13 procent ca. Förmodligen något lägre än en vanlig influensa. Drygt 90 % var över 70 år gamla. Detta ger ungefär 170 döda på en population på can miljonen (om du subtraherar folk över 70 år i Region Skåne). 1 000 000/170 = 5882. 1 per ca 6000 personer, under 70 år, har dött under de senaste 20 månaderna i covid-19. Under 50 år så har 1,4 % avlidit, vilket blir 25 personer. 25 personer under 50 år har på 20 månaders tid avlidit i covid-19. Detta utan någon medicinering och med i stort sett ett totalt öppet samhälle. Den som går och vaccinerar sig och är under 50 år gammal, utan några extrema underliggande sjukdomar, är ta mig fan blåst. Ursäkta mig^^

 • ‘vaccinrde’ är de facto riskgruppen, detta har ‘gruppn’ som genomför det redan som en variabel i sin ‘arbetsekvation’. För dem är detta en ‘entreprenad’ o denna sk grupp har ingen som helst koppling till ngn etnisk annan grupp i samhället. De är en isolerad företeelse men har i princip alla samtliga viktiga ‘makt’ ‘plattformar, dessvärre. Vad vi ska göra åt detta, återstår att se. Sun Tzu säger; Lär känna dig själv men Vet vem din motståndare är, och du förlorar inte ett slag

 • Nu när alla har fått ett försvagat immunförsvar släpper man på restriktionerna. Om jag får gissa lite om framtiden kommer många av de vaccinerade att dö eller bli mycket sjuka och de ovaccinerade kommer att skuldbeläggas. Vilket för övrigt makes no sense at all. Om vaccinet fungerar kommer de vaccinerade att ha ett skydd. Oavsett hoppas jag att jag har fel på samtliga gissningar.

 • ”Flera studier publiceras nu, som är inne på denna teori, att vaccinerade snarare är en riskgrupp jämfört med ovaccinerade, som får viruset att mutera för att överleva”

  Om nu detta scenario blir verklighet vad händer då?
  Kommer jantelagen att slå till mot oss som osolidariskt vägrat sprutan?
  Vi ser redan tendenser till det.

 • Man kan förstå att det är svårt att delge “vaccinatörer” om ansvar.

  09/24/21

  BIG PHARMA › NYHETER
  Mer än 726 000 COVID-vaccinskador rapporterade till VAERS som CDC, FDA åsidosätter rådgivande kommittéers rekommendationer om tredje Pfizer-skottetVAERS-data som släpptes på fredagen av CDC inkluderade totalt 726 965 rapporter om biverkningar från alla åldersgrupper efter COVID-vacciner, inklusive 15 386 dödsfall och 99 410 allvarliga skador mellan 14 december 2020 och 17 september 2021.

  Mer än 726 000 COVID-vaccinskador rapporterade till VAERS som CDC, FDA åsidosätter rådgivande kommittéers rekommendationer om tredje Pfizer-skottet • Barns hälsoförsvar (childrenshealthdefense.org)

 • Dödsfrekvensen för covid-19 i Region Skåne över 20 månaders tid: 0,13 procent ca. Förmodligen något lägre än en vanlig influensa. Drygt 90 % var över 70 år gamla. Detta ger ungefär 170 döda på en population på can miljonen (om du subtraherar folk över 70 år i Region Skåne). 1 000 000/170 = 5882. 1 per ca 6000 personer, under 70 år, har dött under de senaste 20 månaderna i covid-19. Under 50 år så har 1,4 % avlidit, vilket blir 25 personer. 25 personer under 50 år har på 20 månaders tid avlidit i covid-19. Detta utan någon medicinering och med i stort sett ett totalt öppet samhälle. Den som går och vaccinerar sig och är under 50 år gammal, utan några extrema underliggande sjukdomar, är ta mig fan blåst. Ursäkta mig^^

 • ‘vaccinrde’ är de facto riskgruppen, detta har ‘gruppn’ som genomför det redan som en variabel i sin ‘arbetsekvation’. För dem är detta en ‘entreprenad’ o denna sk grupp har ingen som helst koppling till ngn etnisk annan grupp i samhället. De är en isolerad företeelse men har i princip alla samtliga viktiga ‘makt’ ‘plattformar, dessvärre. Vad vi ska göra åt detta, återstår att se. Sun Tzu säger; Lär känna dig själv men Vet vem din motståndare är, och du förlorar inte ett slag

 • Nu när alla har fått ett försvagat immunförsvar släpper man på restriktionerna. Om jag får gissa lite om framtiden kommer många av de vaccinerade att dö eller bli mycket sjuka och de ovaccinerade kommer att skuldbeläggas. Vilket för övrigt makes no sense at all. Om vaccinet fungerar kommer de vaccinerade att ha ett skydd. Oavsett hoppas jag att jag har fel på samtliga gissningar.

 • “Flera studier publiceras nu, som är inne på denna teori, att vaccinerade snarare är en riskgrupp jämfört med ovaccinerade, som får viruset att mutera för att överleva”

  Om nu detta scenario blir verklighet vad händer då?
  Kommer jantelagen att slå till mot oss som osolidariskt vägrat sprutan?
  Vi ser redan tendenser till det.

  • Sina egna? Någon sorts judekonspiration du är inne på eller? Ligger bakom vad? Bakom alla läkemedelsbolag som arbetar med vaccin? Någon sorts läkemedelsvärldsregering du har i åtanke kanske.

  • Sina egna? Någon sorts judekonspiration du är inne på eller? Ligger bakom vad? Bakom alla läkemedelsbolag som arbetar med vaccin? Någon sorts läkemedelsvärldsregering du har i åtanke kanske.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *