Myndighets-insiderns avslöjande om covidvacciner når miljontals tittare

publicerad 22 september 2021
- av NewsVoice
James O'keefe och Jodi O'Malley. Foto: Project Veritas

NOTERAT. James O'Keefe från Project Veritas, som följer upp gårdagens avslöjande, säger att Instagrams och Facebooks försök att censurera, när visslare och insiders från amerikanska myndigheter berättar om covidvaccinernas dödlighet, är värdelösa. Fakta kommer fram ändå till allmänheten.

Sjuksköterskan Jodi O’Malley avslöjar för Project Veritas att patienter skadas allvarligt av covidvaccinerna. Inne på akutkliniken är vårdanställda upprörda över att dussintals fall inte rapporteras som vaccinskador.

Se videon om avslöjandet: Kollega dör efter covidvaccinering – hemlig inspelning

Text: NewsVoice | Videokälla: Project Veritas | #CovidVaxExposed