Rebel News rapporterar från lockdown i Melbourne, Australien

publicerad 14 september 2021
- av NewsVoice
Melbourne 12 sep 2021. Rebel News

NOTERAT. Medborgare i Australien har tröttnat efter 18 månaders lockdown. Rebel News ställer frågor till människor som samlats för att protestera, men 100-tals poliser kväver försöken att demonstrera för en normalisering av samhället.

Polisen bötfäller till och med en hemlös man utan hemadress för att denne befinner sig mer än 5 kilometer från sitt “hem”. En kvinna säger att hennes barn mår psykiskt dåligt av lockdown. Hon säger att många inte klarar av sin privatekonomi. De kan inte betala av sina lån. En besökare från Kina säger att det kommer att bli som i Kina.

Källa: RebelNews.com (Youtube)


Så här kan du stötta Newsvoice

  • Människor med havererad ekonomi som inte kan betala sina lån, öppnar en bakväg för de panka bankirerna att lägga ner sina verksamheter, och få det att se ut som en olycka. Eftersom det är bankirerna som styr världen, kan de av covidskäl sänka hela befolkningar och deras privata verksamheter. Covidiotin är inte bara vaccinkrängarnas feta inkomster, utan också bankirernas frälsning. Förvisso samma personer bakom båda verksamheterna.

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *