Stöd NewsVoice så att vi säkrar verksamheten tom juni!

34%

34.000 kr av behovet 100.000 kr är insamlat. Stöd kampanjen via Swish 123 530 2005 eller donera på ett annat sätt. Det smartaste för företag är att annonsera. Uppd. 19/4 kl 01:30.

En seriös flyttfirma i Göteborg

publicerad 15 september 2021
- Gästskribent
Hemstyling.se flytta. Licens: Foto: Andrey Popov.Mostphotos.com
En seriös flyttfirma i Göteborg. Licens: Foto: Andrey Popov.Mostphotos.com
Temabild: Flytta tyggt. Licens: Foto: Andrey Popov. Licens: Mostphotos.com

LIVSSTIL. Hemstyling är en seriös flyttfirma som erbjuder flera tjänster inom flytt och övrigt som är relaterat till boendet. Fokus geografiskt är i nuläget Göteborg med omnejd. Exempel på tjänster inom flytt är bohagsflytt, bortforsling, packning och montering.

En trygg och seriös flyttfirma i Göteborg

För den som inte orkar eller har tid att sköta om flytten själv, finns det möjlighet att anlita proffs som håller på med flytt varje dag. Hemstyling Sverige och avdelningen för flytt i Göteborg är en flyttfirma i Göteborg med lång erfarenhet av alla typer av flyttar.

Noggrannhet och varsamhet är några nyckelord, vilket betyder att vi tar hand om bohag och inventarier på bästa sätt. Vi täcker in och packar på ett sätt som minimerar risken för skador, vilket betyder att vi använder skyddsplast, täcken, professionella flyttkartonger samt andra hjälpmedel. Ni kan därmed känna er trygg med att vi tar hand om ert porslin, tavlor, blommor och annat på bästa sätt. Men skulle det trots all försiktighet uppstå en skada finns det försäkringar som täcker.

Naturligtvis finns yrkestrafiktillstånd samt övriga tillstånd vilket alla seriösa flyttfirmor har.

Vad kostar då en flytt? Använd vår priskalkylator!

Enklast är att gå in på hemsidan och använda vår priskalkylator som inom någon minut räknar fram ett pris när alla uppgifter är korrekt ifyllda. Priset baseras på en normalt möblerad bostad och är i första läget inte bindande, så vem som helst kan gå in och testa vad en flytt kan kosta. Bindande blir det först när offerten är accepterad men även där finns naturligtvis en trygghet i form av ångerrätt.

Tänk på att med RUT-avdraget blir kostnaden för en flytt i dag överkomlig för de flesta då 50% av arbetskostnaden i samband med flytten kan dras av i deklarationen. Avdraget sker dock i nära anslutning till flytten, men ska senare anges i deklarationen. Viktigt att först undersöka om det finns avdrag inom RUT att nyttja om det tidigare under året har använts för andra tjänster, detta kan skatteverket svara på.

För de som själva vill ta hand om hela eller del av flytten finns det bra alternativ. Det går då bra att exempelvis hyra en av våra flyttbilar med chaufför, ni bistår då med bärhjälp. Ett annat alternativ är att vi enbart hjälper till med det som är tungt att bära så som exempelvis piano, skåp, soffor och tunga bord.

Övriga tjänster som vi ofta hjälper till med inom flytthjälp är att vi monterar ned allt som ska packas samt packar ner allt som går att packa i flyttkartonger och förbereder allt inför flytten. Därefter kan vi även montera upp allt och ställa i ordning på nästa adress om det önskas.

Välkommen att kontakta Hemstyling Sverige och vår flyttfirma i Göteborg. Vi svarar gärna på eventuella frågor om flytt!

Extern skribent | Läs mer om livsstil i NewsVoice


Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq