Vaccinkrisen: 30305 dog inom 21 dagar efter första dosen i England

18
Bild: intensivvård. Foto: Olga Kononenko . Licens: Unsplash.com
Bild: intensivvård. Foto: Olga Kononenko (Facebook). Licens: Unsplash.com

VACCINKRISEN. Officiella byrån för nationell statistik (Official Office for National Statistics) i England har oavsiktligt avslöjat att 30 305 människor har dött inom 21 dagar efter att ha fått ett Covid-19-vaccin i England under de första sex månaderna av 2021.

Översättning: Sanja R. Juric, NewsVoice

Dussintals informationsfrihetsförfrågningar har lämnats till Public Health England (PHE) under de senaste månaderna för att få veta hur många som har dött inom 28 dagar efter att ha fått ett Covid-19-vaccin, men varje gång PHE fått frågan har myndigheten  hävdat att de inte har den begärda informationen.

Det är extremt konstigt att upptäcka att PHE inte har denna information med tanke på att deras motsvarighet i Skottland har kunnat publicera data om dödsfall inom 28 dagar efter en Covid-19 vaccination. Public Health Scotland publicerade senast siffrorna den 23 juni 2021 i sin “Covid-19 Statistical Report” där de avslöjade att 5522 människor hade dött inom 28 dagar efter att ha fått ett Covid-19 vaccin mellan den 8 december 2020 och den 11 juni 2021 i Skottland. PHS kunde också avslöja siffrorna utifrån vaccinmärke och datum i ett publicerat kalkylblad.

Kalkylbladet visar att 1877 personer dog 28 dagar efter att ha fått Pfizers mRNA-spruta, 3643 personer dog inom 28 dagar efter att ha fått AstraZeneca-sprutan och 2 personer dog inom 28 dagar efter att ha fått Modernas mRNA-spruta. Exakt samma parametrar har använts för att räkna påstådda Covid-19-dödsfall för majoriteten under de påstådda pandemin.

Dödsfall räknas som Covid-19 om de inträffar inom 28 dagar efter ett positivt test, men i början räknades dödsfall som Covid-19 om de inträffade inom 60 dagar efter ett positivt test.

PHE kan ha undanröjt de krav på data som efterfrågats för antalet människor som har dött efter covidvaccinationer med hjälp av en teknikalitet som handlar om antalet dagar som fanns i PHE:s begäran, eftersom det har upptäckts att de har data om antalet personer som har dött efter att dessa ha fått en Covid-19-injektion. Det är dock inte antalet människor som har dött inom 28 dagar utan istället antal personer som har dött inom 21 dagar efter att ha fått ett Covid-19 vaccin. Dessa siffror publicerades av misstag av Office for National Statistics.

Källa

Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
Prenumerera
Notify of
guest

18 Kommentarer
Nyast
Äldst Mest röstad
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer
JohnnyD
Johnny
30 september 2021 kl 05:16

Förut lär man ha stoppat vacciner som orsakar mer än 50 dödsfall i USA. EU redovisade drygt 20.000 vaccin döda och USA 12.000 för några månader sedan och nu är det drygt 30.000 bara i UK. Undra hur många som har dött i hela världen av giftsprutan?

Magnus Lindgren
Magnus Lindgren
Gäst
Reply to  Johnny
30 september 2021 kl 05:39

Öystein Rönne # 172 – Svenska staten fortsätter mördandet

https://rumble.com/vn3mu3-ystein-rnne-172-svenska-staten-fortstter-mrdandet.html

Rumble –Samtidigt SOM EN Stor rapport publicerats Om miljontals dödade AV Det de Kallar vaccinet MOT Covid-19, SA Fortsätter Sveriges Regerings mördandet AV svaga personer GENOM ATT ”erbjuda” en Tredje dos AV biovapnet.

Rapport om antal dödade av vaccinet, nedladdningsbar:

https://www.stopworldcontrol.com/downloads/en/vaccines/vaccine-death-report.pdf

Last edited 1 år sedan by Magnus Lindgren
Magnus Lindgren
Magnus Lindgren
Gäst
Reply to  Johnny
30 september 2021 kl 07:46

Det har varit planerat sedan mycket länge…AV BAKOMNYHETERNA den 22 SEPTEMBER, 2021 • 

2021-09-22
I februari 2009 sade Henry Kissinger dessa ord på WHO angående eugenik (rashygien). Idag står vi här. Tillhör du fårskocken som ska gallras ut?

”När skocken har godkänt obligatoriska tvångsvaccinationer är det över! De kommer att acceptera allt – tvångsblod eller organdonation – för ”större nytta”. Vi kan genetiskt modifiera barn och sterilisera dem – för ”större nytta”. Kontrollera fårens sinnen och du kontrollerar skocken. Vaccin finns för att tjäna miljarder, och många av er i detta rum idag är investerare. Det är ett stort win-win! Vi gallrar ut skocken och skocken betalar oss för att tillhandahålla utrotningstjänsterna. Nu, vad får vi till lunch?”

Henry Kissinger i ett tal för World Health Organization Council on Eugenics den 25 februari 2009

https://bakomkulisserna.biz/2021/09/22/det-har-varit-planerat-sedan-mycket-lange/

Anders Johansson
Anders Johansson
Gäst
Reply to  Johnny
30 september 2021 kl 11:23

Enligt en visselblåsare ska 50000 patienter inom Medicare i USA ha dött efter Covid-injektionen och dessa patienter ska motsvara under 20 % av hela befolkningen. Om det här stämmer skulle det kunna betyda att närmare 250000 människor har dött av/med Covid-injektionen.

BOMBSHELL from attorney Thomas Renz: Nearly 50k Medicare patients died soon after getting COVID shot
https://www.naturalnews.com/2021-09-29-attorney-thomas-renz-nearly-50k-medicare-patients-died-soon-after-getting-covid-shot.html

Ur artikeln: “In his presentation, Renz expressed his appreciation for whistleblowers who were coming forward to provide the public with such important information from the Centers for Medicare & Medicaid Service (CMS). He described the CMS database as the largest available in the U.S. for the study of COVID-19 trends because it contains the data of approximately 59.4 million Medicare beneficiaries.

One slide showed that the number of “persons who died within 14 days of a COVID-19 vaccine” equated to 19,400 for those younger than 81 years old, and 28,065 for those 81 and over, totaling 48,465 deaths.

“This is raw data,” Renz explained. “There’s no analysis.” And, he emphasized, these death numbers are from less than 20% of the U.S. population.”

Det här skulle ju kunna vara en förklaring till varför det finns så många lediga arbeten.

Last edited 1 år sedan by Anders Johansson
Magnus Lindgren
Magnus Lindgren
Gäst
Reply to  Anders Johansson
2 oktober 2021 kl 17:21

Bra att vekligheten kring vaccinerna kommer fram

Det anmäls nog för lite av politiska lögner, saxat från http://alfheimr.eu/

TV4 Nyheter fälld i granskningsnämnden för politiska lögner

► Tidigare i år sände TV4 ett inslag där nyhetsankaret talade om våldsamheter och demonstrationer som påstods ha arrangerats av anhängare till Donald Trump efter valet. Granskningsnämnden väljer nu att fälla tv-jätten för att ha brutit mot kravet på saklighet efter att det framkommit att de bilder som visades i samband med inslaget i själva verket kom från den vänsterextrema våldsgruppen Antifas upplopp…

Källa: nyadagbladet

Last edited 1 år sedan by Magnus Lindgren
Samuel af UgglasD
Samuel af Ugglas
29 september 2021 kl 17:15

Då måste ju de korrupta politikerna vara mycket nöjda?

Magnus Lindgren
Magnus Lindgren
Gäst
Reply to  Samuel af Ugglas
29 september 2021 kl 19:01

relaterat

Ryssland accepterar inte Google censur och hotar att svara med samma mynt.

Youtube stängde av RT – kan nu själva stängas av i hela Ryssland Publicerad 29 september 2021 kl 16.48

UTRIKES. Den ryska public service-kanalen RT har blivit blockerade av Youtube i Tyskland efter att ha luftat kritik mot Angla Merkels corona­restriktioner i sina tyskspråkiga sändningar. Nu hotar Kreml att blockera den Google-ägda videoplattformen i hela Ryssland, rapporterar RT.

Google har brutit mot rysk lag när de stängde ned två av RT:s kanaler och kommer nu att få smaka på “allvarliga konsekvenser” om inte IT-jätten ögonaböj återuppväcker kanalerna, skriver RT.
Vladimir Putins presschef Dmitry Peskov säger att plattformen ägnar sig åt olaglig censur.
– Det finns tecken på att lagen har åsidosatts, eller snarare att den helt skamlöst har brutits mot. Det här är en form av censur och störande av det fria informationsflödet från medierna, sade han.
– Vi måste ha en nolltolerans mot lagbrott och om våra tillsynsmyndigheter bedömer att ett lagbrott har begåtts så kan vi inte utesluta att vi kommer att vidta åtgärder för att framtvinga regelefterlevnad från den här aktörens sida.

Youtube stängde av RT – kan nu själva stängas av i hela Ryssland | Fria Tider

Last edited 1 år sedan by Magnus Lindgren
Åsa Torp
Åsa Torp
Gäst
29 september 2021 kl 17:06

Vad är det Kill G talar om egentligen? Avsnittet är taget ur sitt sammanhang men karln tycks prata om ha ihjäl 10 miljoner människor på ett år. “In a year” inte “a year” som rubriken vill säga. Bill gates wants to get rid of 10 million “excess” people a year. His own words. (rumble.com)

jonnyjonson
jonnyjonson
Gäst
Reply to  Åsa Torp
30 september 2021 kl 00:00

en mkt allvarligt störd individ

Dan Alfjorden
Dan Alfjorden
Gäst
29 september 2021 kl 13:22

Liten översättningsmiss, saknas ett “inte” i första stycket “men varje gång PHE fått frågan har myndigheten hävdat att de har den begärda informationen. ” att de “inte” har den ska det stå

Sanja R. Juric
Sanja R. Juric
Gäst
Reply to  Dan Alfjorden
30 september 2021 kl 13:40

Tack Dan! Ändrat!

Anders Johansson
Anders Johansson
Gäst
29 september 2021 kl 13:13

Det här är ju information statsmakten borde köra ned i halsen på labbråttorna inför ett informerat samtycke. Det här är inte information som försöksdjuren ska behöva efterfråga och som statsmakten sen försöker undanhålla.

Hela etablissemanget har med denna plandemi avslöjat sig själv som en enda stor kriminell organisation. Men att få oss att tappa tron på det gamla är väl ett led i att mjuka upp oss inför “en helt ny underbar framtid”.

Jan Lundgren
Jan Lundgren
Gäst
29 september 2021 kl 12:58

30305 dog inom 21 dagar i England. Man ställer sig då frågan hur många som normalt sett dör under en 21 dagars period?

Räknar man på att 0,95% dör per år (brukar ligga där omkring) på en befolkning av 56 miljoner så dör 30.609 personer under en 21 dagars period.

Så jag hänger inte riktigt med på att 30.305 skulle vara högt för England.
Eller har jag missat något?

Anders Johansson
Anders Johansson
Gäst
Reply to  Jan Lundgren
29 september 2021 kl 15:42

Eftersom ca 86 % påstås vara “vaccinerade” i UK så skulle de i så fall procentuellt utgöra ca 26000 st av gruppen som normalt dör. Vilket betyder att inom den “vaccinerade” gruppen har det varit en överdödlighet på över 4000 personer. Över 4000 extra dödsfall är högt. Om nu vaccinationsgraden och min beräkningar stämmer.

Harad Samuelsen
Harad Samuelsen
Gäst
Reply to  Jan Lundgren
29 september 2021 kl 17:29

30305 dog efter första sprutan. De ovaccinerade är inte inräknade i den gruppen. Där med kan du inte inräkna hela Englands befolkning. Sedan påstås det att 86% är vaccinerade, ett nummer jag antar är överdrivet för att försöka lura ovaccinerade att tro de är i minoritet.

Lars Bergman
Lars Bergman
Gäst
Reply to  Harad Samuelsen
29 september 2021 kl 18:15

Att det skulle ha hunnit administrerats runt 13 miljoner doser i Sverige senaste ca 250 dagarna med 10 minuter i anslagen tid per dos är ju oxå ganska imponerande och föga troligt. Finns nog inte så mkt personal för att detta skulle ha varit möjligt.

Anders Johansson
Anders Johansson
Gäst
Reply to  Harad Samuelsen
29 september 2021 kl 18:17

Om vaccinationsgraden är lägre så är överdödligheten hos de “vaccinerade” ännu högre.

Lara Arventovic
Lara Arventovic
Gäst
Reply to  Jan Lundgren
2 oktober 2021 kl 21:02

du har nog missat att det är en dödlig pandemi. De som inte hann få vaccinet