World Trade Center 911 och gåtan med byggnad 7

14
Building 7, WTC
Building 7, WTC

NOTERAT. Det har gått 20 år sedan byggnad 7 i World Trade Center (WTC) föll ihop genom kontrollerad sprängning i New York den 11 september 2001 bara några timmar efter att flygplan kraschat in WTC-tornen.

“World Trade Center var ett byggnadskomplex på södra Manhattan i New York, USA. De flesta av byggnaderna som ursprungligen tillhörde komplexet kollapsade vid terrorattackerna den 11 september 2001 och resten av dessa ursprungliga byggnader revs under tiden efter attackerna på grund av omfattande skador.” – Wikipedia

Alla seriösa experter inom rivning av stora hus är eniga om att kollapsen av byggnad 7, som var 47 våningar hög, var utförd av experter på “controlled demolition”. Problemet är att det tar månader att projektera och rigga en stor byggnad av denna typ vilket betyder att hela byggnaden apterades månaderna innan World Trade Center attackerades av flygplan.

Byggnad 7 var alltså förberedd för att fällas den 11 september 2001.

Att huset skulle ha apterats med sprängmedel vid byggnation eller senare är otänkbart. Byggnad 7 träffades aldrig av ett flygplan, men fick mindre skador. Mindre bränder uppstod på ett par våningsplan, vilket inte kunde ha lett till en total kollaps, enligt experter inom konstruktion och brand. Allt innehåll förstördes och huset var bas för en lång rad företag och myndigheter.

Text: NewsVoice

World Trade Center komplexet.
World Trade Center-komplexet. Byggnad 7 (markerad med rött) och tvillingtornen som träffades av flygplan (markerade med blått).
Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
Prenumerera
Notify of
guest

14 Kommentarer
Nyast
Äldst Mest röstad
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer
Mats Ericsson
Mats Ericsson
Gäst
15 september 2021 kl 23:23

Roligaste episoden är väl ändå att BBC:s USA-korrespondent berättar att även WTC7 rasat ihop – med själva byggnaden tydligt synlig bakom henne – tjugo minuter innan det skedde. Det ni!! https://youtu.be/0ZqP8moItcc
En reporter i England vägrade betala avgiften till BBC och hänvisade till teveprogrammet. Man får ju inte stödja organisationer som bevisligen har relationer med terrororganisationer. Ärendet prövades i lokal domstol, där han fick rätt. Advokaten han anlitat var så tacksam för den insikt han fått, att han inte ville ta betalt. Berättelsen fanns som video på YouTube, men jag finner den inte nu.
Tänk att det finns folk som tror att ett klent aluminiumplan kan köra rakt igenom tre stenbyggnader i Pentagon. Alltså – berättelsen om 9-11 är proppfull av händelser som motsäger den version som NIST och våra medier vill få oss att tro. I dag finns massor av vittnesmål och bevis som borde göra DN, SVT och SR generade.
Ett gäng jurister har blivit anlitade av anhöriga och arkitekter som menar att det begåtts ett brott och att någon brottsplatsundersökning aldrig gjordes. En s k Grand Jury kommer förhoppningsvis att avslöja en hel del – snart.
https://www.lawyerscommitteefor9-11inquiry.org/

Magnus Lindgren
Magnus Lindgren
Gäst
15 september 2021 kl 00:48

Hade Bin Ladin rätt om 9/11 förevändning att angripa Israels grannländer?

Påven tillbakavisar bin Ladins anklagelser
Publicerat fredag 21 mars 2008 kl 01.46
https://sverigesradio.se/artikel/1965877

Taliban erbjöd initialt hjälp med att utreda 9/11 attacker, säger talesman
15:24 GMT 12.09.2021 (Uppdaterad: 16:12 GMT 12.09.2021 )

MOSKVA (Sputnik) – Talibanerna* var redo att samarbeta i utredningen av terrorattackerna den 11 september när de inträffade för 20 år sedan, enligt Suhail Shaheen, talesman för rörelsens politiska kontor i Qatar.

“Jag minns att vi fördömde händelsen. [Abdul Salam] Zareef var ambassadör [i Pakistan] och jag var en assistent. Vi kallade till en presskonferens och vi fördömde händelsen.

https://sputniknews.com/20210912/taliban-initially-offered-help-investigating-911-attacks-spokesman-says-1089012923.html

9/11 20 år av lögn, precis som med M/S Estonia massmordet
2021-09-11 17:08


När 9/11 hände för exakt 20 år sedan satt jag på mitt kontor i Stockholm och ca 15:15 ringde den tyska stjärnjournalisten Jutta Rabe och sade, Henning sätt på TV:n, USA startar tredje världskriget! “

http://whitetv.se/sv/911/2721.html

Last edited 1 år sedan by Magnus Lindgren
Hans Dahl
Hans Dahl
Gäst
Reply to  Magnus Lindgren
15 september 2021 kl 08:27

Ja, anklagelserna från al-Qaida ledaren Usama bin Ladin om att påven skulle vara inblandad i ett så kallat ”nytt korståg” mot islam var riktiga, men det var definitivt inte med avsikten att utplåna islam, utan att peta runt lite i getingboet för att skapa hat, våld och flyktingströmmar och inhösta ännu mer av världens rikedomar.

Artikeln i Sveriges Radio visar i ord och bild hur påven Benediktus XVI tvättade fötterna på ett tiotal präster. Det kan ytligt uppfattas som ett uttryck för ödmjukhet – men det är precis tvärt om!

Påven försöker ge ett sken av att vara som Jesus. I Johannesevangeliets trettonde kapitel berättas det om hur Jesus tvättade fötterna på sina lärjngar som ett tecken på att den högsta bland människor ska vara de andras tjänare.

Jesus levde som människa i all enkelhet och alltid hjälpte han andra och han gav sitt liv för att friköpa mänskligheten från arvsynden döden och ofullkomligheten. Med påven förhåller det sig precis tvärtom. Han tar människornas liv, roffar ständigt åt sig, lever i ofattbar lyx och alla måste betjäna honom.

Magnus Lindgren
Magnus Lindgren
Gäst
13 september 2021 kl 21:16

Hallå igen!

Ja visst ät det konstigt att byggnad 7 sjunker ihop i samma dammoln som tornen som drabbats av “uppvärmt stålskelett pga brinnande flygbränsle”!

För den som inte nöjer sig med sprängningens typiska pulver och förlopp kanske man ska fundera på om energivapnet HAARP använts parallellt.

Intressant film på svenska om Sveriges inblandning i HAARP och Göran Persson i lilleputtlandet Sverige och Gerge W Busch märkliga relation.
https://gospel.jesuslever.eu/category/vadervapen/

Precis före 9/11 hade Göran Persson och Jan Eliasson (ambasadör i Washington åren 2000–2005) startat Paideia med pengar från regeringen och Wallenberg.

Paideia 10 år
https://signum.se/hello-world/

Bakgrund
https://paideia-eu.org/about/wallenberh

Kul parodi från 2008 om Gerge W Busch beundraren

“Detta är Göran Persson”
https://www.youtube.com/watch?v=pa4lKHnzW6E

Last edited 1 år sedan by Magnus Lindgren
Hans Dahl
Hans Dahl
Gäst
13 september 2021 kl 20:24

Faller en, faller två, faller alla! Sjung hopp fallerallanlej!

Och ett naket, strikande MSB, som kastar bort våra kulor på:

https://www.msb.se/RibData/Filer/pdf/24574.pdf

(Faller en – faller då alla?)

Å. Södergren
Å. Södergren
Gäst
13 september 2021 kl 19:29

WTC6 sprängdes också och där ser man direkt vad det är som orsakat det hela. Men märkligt nog mörkas det om den byggnaden.

Magnus Lindgren
Magnus Lindgren
Gäst
Reply to  Å. Södergren
13 september 2021 kl 23:41
Kenneth Thorberg
Kenneth Thorberg
Gäst
13 september 2021 kl 17:36

WTC 7 är bara en av alla gåtor i denna jättegåta. Och nu har ännu ett kapitel lagts till i “Sagan om Tornen” som väl är en passande titel för den teatraliska soppa som etablissemanget försöker hålla vid liv. Hemliga dokument om 11 september börjar släppas | Fria Tider

Villospåren tar aldrig slut för att försöka dölja verkligheten bakom modern tids största och mest världsomfattande bluff…nej visst nej , den är numera akterseglad av Covid-parodin , men stämplar åtminstone in som god tvåa. Man måste i varje fall ge psykopaterna cred för att de inte ligger på latsidan.

Å. Södergren
Å. Södergren
Gäst
Reply to  Kenneth Thorberg
14 september 2021 kl 09:57

Sagan om fartyget EVER GIVEN fortsätter också, men nu på Syd Kinesiska sjön. Sen den ställdes på tvären i kanalen har den inte betett sig som ett handelsfartyg.

Magnus Lindgren
Magnus Lindgren
Gäst
13 september 2021 kl 17:21

Rolig med artikel om detta intressanta dilemma.

relaterat

“September 11 2021 | 20 Years After 911 | Two Videos Show No Planes Hit The Towers Or The Pentagon | Proving The Official Story Is A Lie”
https://truth11-com.translate.goog/2021/09/11/september-11-2021-20-years-after-911-two-videos-show-no-planes-hit-the-towers-or-the-pentagon-proving-the-official-story-is-a-lie/?_x_tr_sl=de&_x_tr_tl=sv&_x_tr_hl=sv&_x_tr_pto=ajax,se,elem,sc
 

Kenneth Thorberg
Kenneth Thorberg
Gäst
Reply to  Magnus Lindgren
13 september 2021 kl 18:30

Det var några år sen jag gick på djupet med 9/11 och det tog väldigt lång tid för mig att förstå att inga riktiga plan var inblandade , från det att jag först hörde talas om den teorin. Det lät helt enkelt för stolligt för att vara sant.

Pentagon-incidenten avslöjar sas sig själv ; Världens mest kameraövervakade byggnad , som det sägs , och inte en filmsnutt att presentera till att börja med. Efter x antal år släpper man en video – utan nåt plan !? (plats för skratt).

Tornen var svårare att förstå , där hade man ju lyckats få oss att tro att det fanns direktsända bilder , men också det avslöjades som bluff.

Men på den tiden jag gjorde alla efterforskningar var det ju mycket lättare att komma till insikt om bluffen eftersom tuben på den tiden svämmade över av olika filmer i ämnet , så är det ju inte riktigt längre.

Magnus Johansson
Gäst
13 september 2021 kl 15:33

“Att huset skulle ha apterats med sprängmedel vid byggnation eller senare är otänkbart.”

Varför det?

Kenneth Thorberg
Kenneth Thorberg
Gäst
Reply to  Magnus Johansson
13 september 2021 kl 21:30

Reagerade också på det men eftersom hans huvudtes är att byggnaden HADE apterats innan så antar jag att han bara uttryckte sig ofrivilligt luddigt.

Benny H
Benny H
Gäst
Reply to  Magnus Johansson
13 september 2021 kl 21:41

De menar nog att det var omöjligt att på ett par timmar aptera laddningar för att spränga ett så stort hus som WTC-7. Och det är helt riktigt, det skulle ta veckor för sprängexperter att placera ut laddningarna korrekt för hur huset faller ner alltså måste WTC-7 varit apterad med sprängmedel veckorna innan attentatet. De övriga tornen sprängs ju också och där är flygplanen ett kamouflage för att det inte ska bli alldeles för uppenbart. Som jämförelse så brann en skyskrapa på ca 300 m i Kina flera dagar som en fackla för några år sedan utan att kollapsa! Stålskelettet stod kvar intakt efter branden. Antingen var WTC-husen de värsta fuskbyggena i världen eller så bygger kineserna mycket stabilare skyskrapor.