Du måste ha flytväst i poolen även om du kan simma

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 4 oktober 2021
- NewsVoice redaktion
Awaken with JP

Youtubern Awaken with JP har spelat in en sketch om flyttvästtvång för alla som kan simma som egentligen handlar om något helt annat. Gissa vad. JP har tidigare skojat om bland annat Youtubes community guidelines.

“Humor and seriousness are perhaps two important keys that open the doors of our heart and soul. If we have one and not the other, we’re at least half locked out of our own self.” – JP

Awaken with JP

 

ArcanumSkolan 2024

Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq

 • https://granit-concern.ru/products/info-systems/informatsionnye-sistemy_6.html
  TOR -apparaterEnheten “TOP” är en högteknologisk utveckling av det vetenskapliga centrumet för GRANIT-bekymren, som kan påverka det elektromagnetiska fältet av virus, vilket leder till att de inaktiveras.
  Funktionsprincipen för enheten är att skapa en vågmotgift mot spektrumet, som avger SARS-CoV-2 RNA. Denna metod för våg “brus” undertrycker framgångsrikt coronaviruset.

 • https://www.interfax.ru/russia/795134Rysk coronavirus -fjärrundertryckningsapparat registreradMoskva. Den 4 oktober. INTERFAX.RU – Roszdravnadzor har utfärdat ett registreringscertifikat för en medicinsk utrustning för Tor fjärranslutna elektromagnetiska virusundertryckningsapparater av rysk design, säger biträdande industri- och handelsminister i Ryska federationen Vasily Shpak.
  “Enheten har inga analoger i världen. För en och en halv vecka sedan fick den ett registreringscertifikat som medicinsk utrustning. Med sin strålning, helt ofarlig för människor, fem gånger mindre kraftfull än strålningen från dina smartphones, inom 15 minuter efter operation ger det en person ett skydd i 24 timmar. från infektion med coronavirusinfektion “

 • Ja, det är som en nästan komisk absurd ond dröm alltihop i detta gigantiska mördande bedrägeri helt utan logik – utom för dem som genomför det.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *