De bästa tatueringar inom Rock’n’rollen

publicerad 3 oktober 2021
- Underhållning @NewsVoice
Rock konsert
De bästa tatueringar inom Rock'n'rollen
Rockkonsert. Foto: Hugo L Casanova. Licens: Unsplash

BÄSTA TATUERTINGAR. Även om de inte var de i början av rockmusiken när Elvis och Beatles var med, är tatueringar numera en stor del av rockkulturen och verkar vara mer utbredda än någonsin.

Även om det kan tyckas att alla kändisar numera har någon form av tatuering (vilket de faktiskt har), råder det ingen tvekan om att de bästa tatueringarna hittas på rockstjärnorna.

Bästa tatueringar – Varför bör du titta på olika tatueringar?

Detta är bra om du letar efter inspiration till din nästa tatuering. Eller du kanske funderar på att börja tatuera och har all tatuering utrustning från Barber DTS, men fortfarande behöver lite inspiration när det gäller dina mönster. Om så är fallet kommer den här listan att vara till stor hjälp. Vi kör igång!

Pete Wentz

Den Illinois-födde basisten från Fall Out Boy har levererat många hits. Han är även ansvarig för en mängd coola tatueringar. Visserligen är en del av dem inte färdigställda eftersom att han har erkänt att han hatar att tatuera sig, men det går inte att komma ifrån att hans ärm med Nightmare Before Christmas, med sin blandning av gotiska bilder, är otroligt ikonisk.

Vi hittar även en unik design på hans vänstra underarm som han tillägnat sin son. Citatet “stay gold” finns på hans högra handled och är en referens till The Outsiders (en klassisk tonårsfilm från 80-talet).

Tommy Lee

Motely Crue har sedan 1981 varit kända för sitt tunga sound och klassas numera som rockikoner. En av dessa ikoner är den gamla glamrockaren Tommy Lee, som har samlat ihop en mosaik av tatueringar under årens gång. Han har två färgade ärmar med bland annat en koi, drake, stjärnor och en gepard. Han har även en stor script-tatuering över magen, vilket är en referens till ett rap-metalband som han bildade 1999 och som heter Methods of Mayhem.

Ozzy Osbourne

Ozzy Osbourne är utan tvekan en av de största legendarerna inom rock’n’rollen. Han föddes i Birmingham 1948 och har efter 50 år i branschen skaffat ett stort antal tatueringar. Han är mest känd som sångare i Black Sabbath och har även haft en framgångsrik solokarriär. Han är inskriven i Rock and Roll Hall of Fame, men hans tatueringar är även otroligt legendariska, även om de inte är av fantastisk kvalitet.

Han är täckt av bläck, bland annat en kinesisk drake och en vampyrskalle, som ofta sågs under hans shower på 80-talet. Han har också en gargoyle på axeln och en dolk på underarmen. Hans mest kända tatuering är förmodligen också den sämsta, men man måste älska dess enkelhet, nämligen OZZY som står skrivet över hans vänstra knogar.

Brandon Boyd

Han är känd som sångare i Incubus, men Brandon Boyd är också en otroligt framgångsrik artist. Han har en rad olika tatueringar som visar hans konstnärliga förmåga, bland annat en pyramid över axlarna, en påfågel på vänster arm och en mandala som täcker större delen av ryggen. Hela Brandons kropp är ett konstverk.

Slutsats

Tatueringar är en stor del av kulturen just nu, och man skulle kunna hävda att rockmusiken har varit en stor bidragande faktor. Detta kan ses i det faktum att några av de bästa tatueringarna på planeten kan ses på olika rockstjärnor, varav några av de bästa inkluderar (men är inte begränsade till) de ovan nämnda namnen.

Extern skribent

Relaterat


Så här kan du stötta Newsvoice

Stöd NewsVoice 2024

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *