Frihetsmarschen 30 okt i Stockholm vill stoppa barnvaccination och medicinsk apartheid

publicerad 20 oktober 2021
- av Torbjörn Sassersson red.
Fotomontage: NewsVoice, bilder av twenty20photos och Bibbie

KULTUR. “Det är nu det gäller. Det är nu vi alla måste gå samman i ett”. Det skriver Sandra Wigren som är en av arrangörerna bakom nästa frihetsmarsch i Stockholm som sker den 30 oktober 2021 kl 18:30. Den startar på Medborgarplatsen i Stockholm. Denna gång kommer artister att vara med och det finns festliga inslag.

Text och bearbetning: Sandra Wigren och Torbjörn Sassersson | Fotomontage: NewsVoice, bilder av twenty20photos och Bibbie

Skydda barnen från experimentella injektioner

Efter manifestationen ’Stå upp för barnen’ i mitten på september i Stockholm har Sandra Wigren jobbat intensivt tillsammans med Frihetsrörelsen med att föra alla grupper och organisationer samman. Sandra säger att alla gör ett fantastiskt jobb på var sitt håll, men att det nu är det viktigt att alla går samman i en gemensam aktion mot medicinsk apartheid i Sverige.

"Den medicinska apartheid som Regeringen försöker att införa kommer omöjligt kunna ske när vi alla står enade. De skyndar på med sprutan ännu lägre ner i åldrarna och det gäller nu för precis varenda enskild individ att sätta stopp för detta vansinne."

Sandra Wigren. Pressfoto
Sandra Wigren. Pressfoto

”Vuxenvärlden har gått vilse. Gett bort sin kraft och makt över kropp och själ och ansvaret över sitt eget liv till ett dysfunktionellt så kallat samhällssystems auktoriteter."

"Av omedvetenhet, okunskap och ignorans säljer vi nu och lämnar över det käraste vi har… våra barn!"

"Vuxenvärlden är förblindad över en farsot som heter Rädsla- som låter sig och sina barn ledas in i ett makt och kontrollsystem utan dess like i historien!"

"Barnen… som är vår framtid, injiceras av ett obeprövat medicinskt rysk roulette experiment som ingen vet konsekvenserna av. Våra barns kroppar och själar är inte ett laboratorium att experimentera i."

"Om inte vi vuxna och föräldrar tar ansvaret för våra barn.. vem ska då göra det? Vad är isf nästa steg från de sk myndigheterna? Tar dom våra barn ifrån oss?"

"Om ljuset i våra barns ögon slocknar pga svek från de vuxnas värld… Då har vi förgjort oss själva."

"Därför sätter vi nu ner foten. Vi står upp tillsammans som vuxna och ger våra barn det dom skall förvänta sig av oss att vi gör! Att vi står upp för dem, skyddar dem och visar dom vägen! Vi säger: Nej, ni rör inte våra barn! Våra barn är heliga, våra barn är vår framtid, våra barn är vårt hopp och vårt ljus!"

Citaten ovan kommer från Sandras brandtal från stå upp för barnen-manifestationen och det är mer aktuellt än någonsin nu när vi står inför att även 5-åringar skall vaccineras, säger Wigren.

Frihetsmarsch som fackeltåg

Sandra Wigren varnar skarpt för att ett globalt medicinskt experiment nu genomförs och ingen ska komma undan sprutan, men ingen har skyldighet att vara ett medicinskt experiment och medicinsk apartheid får inte tillåtas i Sverige eller någon annanstans i världen, säger Wigren.

"Införandet av vaccinationspass och begränsningarna för de ovaccinerades möjligheter att få röra sig fritt kan inte ses som något annat än en attack mot friheten. När information om riskerna med vaccinet censureras och miljarder läggs på att propagera för att alla ska vaccinera sig förstår man att någonting är galet."

"Sverige har historiskt sett varit ett väldigt inkluderande land. Vi har alltid tagit hand om de svaga och utsatta. Vi har tagit emot flyktingar och byggt ett av världens främsta välfärdssystem med syftet att hjälpa de som har det tufft.

Varför är det helt plötsligt okej att en grupp människor diskrimineras? Att skulden läggs på människor som ifrågasätter etablissemanget och tror på kraften i naturen och människors immunförsvar.

Vi vill stoppa dessa inskränkningar i ovaccinerade människors fri- och rättigheter. Vi vill att diskrimineringen upphör omedelbart, att krav på vaccinpass aldrig blir verklighet i Sverige och att varje människa får rätten att bestämma över sin egen kropp."

Lördagen den 30:e oktober, samlas de som vill protestera genom att lysa upp Stockholms gator med ett stort fackeltåg. Efter marschen ska allas frihet firas med en stor efterfest och eldshow.

Text och bearbetning: Sandra Wigren och Torbjörn Sassersson

Frihetsmarsch 30 okt 2021