KULTUR. “Det är nu det gäller. Det är nu vi alla måste gå samman i ett”. Det skriver Sandra Wigren som är en av arrangörerna bakom nästa frihetsmarsch i Stockholm som sker den 30 oktober 2021 kl 18:30. Den startar på Medborgarplatsen i Stockholm. Denna gång kommer artister att vara med och det finns festliga inslag.

Text och bearbetning: Sandra Wigren och Torbjörn Sassersson | Fotomontage: NewsVoice, bilder av twenty20photos och Bibbie

Skydda barnen från experimentella injektioner

Efter manifestationen ’Stå upp för barnen’ i mitten på september i Stockholm har Sandra Wigren jobbat intensivt tillsammans med Frihetsrörelsen med att föra alla grupper och organisationer samman. Sandra säger att alla gör ett fantastiskt jobb på var sitt håll, men att det nu är det viktigt att alla går samman i en gemensam aktion mot medicinsk apartheid i Sverige.

“Den medicinska apartheid som Regeringen försöker att införa kommer omöjligt kunna ske när vi alla står enade. De skyndar på med sprutan ännu lägre ner i åldrarna och det gäller nu för precis varenda enskild individ att sätta stopp för detta vansinne.”

Sandra Wigren. Pressfoto
Sandra Wigren. Pressfoto

”Vuxenvärlden har gått vilse. Gett bort sin kraft och makt över kropp och själ och ansvaret över sitt eget liv till ett dysfunktionellt så kallat samhällssystems auktoriteter.”

“Av omedvetenhet, okunskap och ignorans säljer vi nu och lämnar över det käraste vi har… våra barn!”

“Vuxenvärlden är förblindad över en farsot som heter Rädsla- som låter sig och sina barn ledas in i ett makt och kontrollsystem utan dess like i historien!”

“Barnen… som är vår framtid, injiceras av ett obeprövat medicinskt rysk roulette experiment som ingen vet konsekvenserna av. Våra barns kroppar och själar är inte ett laboratorium att experimentera i.”

“Om inte vi vuxna och föräldrar tar ansvaret för våra barn.. vem ska då göra det? Vad är isf nästa steg från de sk myndigheterna? Tar dom våra barn ifrån oss?”

“Om ljuset i våra barns ögon slocknar pga svek från de vuxnas värld… Då har vi förgjort oss själva.”

“Därför sätter vi nu ner foten. Vi står upp tillsammans som vuxna och ger våra barn det dom skall förvänta sig av oss att vi gör! Att vi står upp för dem, skyddar dem och visar dom vägen! Vi säger: Nej, ni rör inte våra barn! Våra barn är heliga, våra barn är vår framtid, våra barn är vårt hopp och vårt ljus!”

Citaten ovan kommer från Sandras brandtal från stå upp för barnen-manifestationen och det är mer aktuellt än någonsin nu när vi står inför att även 5-åringar skall vaccineras, säger Wigren.

Frihetsmarsch som fackeltåg

Sandra Wigren varnar skarpt för att ett globalt medicinskt experiment nu genomförs och ingen ska komma undan sprutan, men ingen har skyldighet att vara ett medicinskt experiment och medicinsk apartheid får inte tillåtas i Sverige eller någon annanstans i världen, säger Wigren.

“Införandet av vaccinationspass och begränsningarna för de ovaccinerades möjligheter att få röra sig fritt kan inte ses som något annat än en attack mot friheten. När information om riskerna med vaccinet censureras och miljarder läggs på att propagera för att alla ska vaccinera sig förstår man att någonting är galet.”

“Sverige har historiskt sett varit ett väldigt inkluderande land. Vi har alltid tagit hand om de svaga och utsatta. Vi har tagit emot flyktingar och byggt ett av världens främsta välfärdssystem med syftet att hjälpa de som har det tufft.

Varför är det helt plötsligt okej att en grupp människor diskrimineras? Att skulden läggs på människor som ifrågasätter etablissemanget och tror på kraften i naturen och människors immunförsvar.

Vi vill stoppa dessa inskränkningar i ovaccinerade människors fri- och rättigheter. Vi vill att diskrimineringen upphör omedelbart, att krav på vaccinpass aldrig blir verklighet i Sverige och att varje människa får rätten att bestämma över sin egen kropp.”

Lördagen den 30:e oktober, samlas de som vill protestera genom att lysa upp Stockholms gator med ett stort fackeltåg. Efter marschen ska allas frihet firas med en stor efterfest och eldshow.

Text och bearbetning: Sandra Wigren och Torbjörn Sassersson

Frihetsmarsch 30 okt 2021

Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
Prenumerera
Notify of
guest

27 Kommentarer
Nyast
Äldst Mest röstad
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer
jonnyjonson
jonnyjonson
Gäst
22 oktober 2021 kl 04:05

Jaha, då var det dax. The usefull idiots ,el för den delen de användbara slavarna, uppe i sin korrupta ‘riksdag’ har nu klubbat igenom en ‘ny myndighet’; myndigheten för ‘fri’ och kontrollerad åsiktsbildning. Ett Sanningsministerium a’ la 1984. Helt enkelt en åsiktsövervaknings’myndighet’, två veckor efter ‘hågkommelsekonferensen Mö där ‘de’
bl a ‘diskuterade’ hur yttrandefriheten ytterligare skulle kunna begränsas. Resultatet har vi således, och ‘myndigheten’ börjar sin kriminella verksamhet 1/1-2022

Elias Johansson
Elias Johansson
Gäst
21 oktober 2021 kl 22:41

“Sverige har historiskt sett varit ett väldigt inkluderande land. Vi har alltid tagit hand om de svaga och utsatta. Vi har tagit emot flyktingar och byggt ett av världens främsta välfärdssystem med syftet att hjälpa de som har det tufft.

Varför är det helt plötsligt okej att en grupp människor diskrimineras? Att skulden läggs på människor som ifrågasätter etablissemanget och tror på kraften i naturen och människors immunförsvar.

Hmmmm ja är det inte samma människor som brukar diskrimineras mot när de ifrågasätter flyktingmottagandet? Och är det verkligen helt plötsligt så att en grupp målas ut som ond och hemsk? Det har de ju kört med hur länge som helst nu.Vaccinet är bara en av agendorna. Flyktingmottagandet är en annan. Man diskrimineras mot oavsett vad det är man är emot.

Jag tror det är för enkelt att säga att Sverige alltid har varit ett inkluderande land. Dock blir det nu än mer tydligt hur stort det toleranta hyckleriet är. Så där kanske vi är inne på samma spår.

Hur som, det är inte det viktiga här antar jag. Utan det är att sluta upp. Så jag ska väl täppa till truten för ikväll.

All well and good.

Inger Gradin
Inger Gradin
Gäst
21 oktober 2021 kl 13:33

Hoppas innerligt att det blir många som deltar. Själv jobbar jag hela helgen och Stockholm ligger 45 mil bort. Skickar styrka till alla som deltar. Ska tänka på er och ert fina jobb

soren Turesson
soren Turesson
Gäst
Reply to  Inger Gradin
21 oktober 2021 kl 18:48

DEN som inte har samma åsikter som jag är automatiskt misstänkt för något; skit samma för vad alla de som har en annan åsikt måste i demokratins och liberalismens namn förbjudas det är min uppriktiga uppfattning

implodex
Gäst
21 oktober 2021 kl 11:13

Fint med ännu en frihetsmanifestation. Kanske ska man ta fram kostymen till dess? http://www.implodex.org

jonnyjonson
jonnyjonson
Gäst
Reply to  implodex
21 oktober 2021 kl 18:02

Memes på tshirts, klart godkänt, knspteoretikr spec ops mkt godkänd

Ann Hagström
Ann Hagström
Gäst
21 oktober 2021 kl 04:48

Hade jag varit i Stockholm hade jag deltagit. Jättebra alla som har möjlighet att delta

Roger P
Roger P
Gäst
20 oktober 2021 kl 18:48

Få företag styr hela världen och de vill inte oss väl.

Sevärd.

https://www.stopworldcontrol.com/monopoly

Heléne Birgitta Bergqvist
Heléne Birgitta Bergqvist
Gäst
20 oktober 2021 kl 17:17

Hade jag bott I Stockholm hade jag stält upp i frihetsmarschen

Anders Gustafsson
Anders Gustafsson
Gäst
Reply to  Heléne Birgitta Bergqvist
20 oktober 2021 kl 18:16

Jag bor i Dalarna och har varit med på fyra stycken. Så det är bara att sätta dig på tåget, varje person behövs.

Gunnel Fahlberg
Gunnel Fahlberg
Gäst
Reply to  Anders Gustafsson
21 oktober 2021 kl 03:30

Håller med. Jag har bara varit med på två manifestationer (Lite obotlig cancer kom emellan.) men nu ska jag verkligen satsa på att komma med den här gången. De är ju helt fantastiska, dessa människor som satsar så mycket och går i första ledet för oss alla. Så är det väl skit om inte vi andra ens försöker bidra med att komma!!!

Wigren Sandra
Reply to  Gunnel Fahlberg
21 oktober 2021 kl 10:42

Så sant o stort tack Anders

Anna-Karin Maddeleine Solveig Karlsson
Anna-Karin Maddeleine Solveig Karlsson
Gäst
Reply to  Gunnel Fahlberg
21 oktober 2021 kl 21:45

Kära du det finns inga obotliga sjukdomar, det finns endast näringsbrister pga fel födoämnen och energi-obalanser i chakrana Jag har själv haft bla leukemi och gjorde mig själv fri ifrån det precis som allt annat. Mediciner och injektioner tillverkas endast för att dra ner oss från vårt inre medfödda ljus och kärlek så vi ska vara i mörkret, och eller skapa energi-obalanser som ger oss s.j. sjukdomssymptom och eller får oss att avlida. De ansvarigag från s j. Eliten är såna pga deras egna uppväxter sin gav de energi-obalanser och att de ej förstår bättre för att människor i deras uppväxter ej förstod bättre heller o.s.v.
Vid sjukdomar= symptom/energi-obalanser så är det healing man behöver i samband med plantbaserad föda och plantbaserade kosttillskott

Gunnel Fahlberg
Gunnel Fahlberg
Gäst
Reply to  Anna-Karin Maddeleine Solveig Karlsson
3 november 2021 kl 21:10

Ja, visst är det så. Jag borde väl varit tydlig med att ordet “obotlig” är sjukvårdens egen definition på myelom. Att jag alls nämnde saken , var för att visa på att man kan ställa upp även om det finns svårigheter. Jag var med i fackeltåget och det var helt fantastiskt. (Sedan var det j-vligt tufft att köra tillbaka till Sundsvall men det gick.) Skulle det gå att få kontakt med dig på något sätt, prata frihet, vaccin, hälsa? Jag har mejl: [email protected], mobil: 0731-418824

Helene
Helene
Gäst
Reply to  Anders Gustafsson
26 oktober 2021 kl 15:38

Ja om jag hade fått någon med mig.

Wigren Sandra
Reply to  Helene
29 oktober 2021 kl 16:07

Kom själv och anslut i den varma gemenskapen

Wigren Sandra
Reply to  Anders Gustafsson
29 oktober 2021 kl 16:06

Fantastiskt

Erik Forsman
Reply to  Anders Gustafsson
29 oktober 2021 kl 16:13

Word. Bor och Stockholm och varit på tre stycken.

Samuel af UgglasD
Samuel af Ugglas
20 oktober 2021 kl 14:41

Fantastiskt initiativ. Hoppfullt att så många står upp mot socialismen.

jonnyjonson
jonnyjonson
Gäst
Reply to  Samuel af Ugglas
20 oktober 2021 kl 16:13

Helt riktigt, ett av många vackra initiativ senaste tiden. Fler sådana behövs för att mota kartelloligopolisterna/- monopolisterna/’maktövertagarna’/diktatorförsökarna, el vilka andra patetiska namn man kan komma på runt så löjeväckande figurer,, figurer som i århundraden försökt lura hederliga Människor med den ena benämningen efter den andra, på den ena efter den andra iscensatta samhällsföreteelsen av kaos

Sven S
Sven S
Gäst
Reply to  Samuel af Ugglas
20 oktober 2021 kl 17:11

Nu verkar det visserligen som att iaf en kommunist är emot medicinsk apartheid. Eller är inte Dogge kommunist? Har för mig det. Så socialist, kommunist, liberal eller whatever verkar inte spela någon roll i det här fallet. Hela riksdagen och regeringen är ju för medicinsk apartheid så vitt jag kan förstå.

Gunnel Fahlberg
Gunnel Fahlberg
Gäst
Reply to  Sven S
21 oktober 2021 kl 03:11

Varför landar de här diskussionerna nästan alltid i någon rädsla för kommunism? Vad har det med saken att göra? Kommunism har väl ändå i botten en tanke om något bra för alla. Att det sedan lätt spårar ur i ett dåligt för alla utom topparna, ja så är det ju. Men det gäller väl för allt inom politik. Ska vi käbbla partipolitik här, är det stor risk att vi lite missar fokus på sak. Vd f-n spelar partitillhörighet för roll om man står upp för mänskliga rättigheter och frihet? Vad det verkligen gäller, är att alla vaknar och sätter ner alla hovar i backen och visar att vi vägrar förgöra vår egen värld!

jonnyjonson
jonnyjonson
Gäst
Reply to  Gunnel Fahlberg
21 oktober 2021 kl 14:46

Men det äär ju ‘kommunisterna’ som håller på att förgöra Vår värld. El rättare sagt, kommunism har aldrig funnits, utan det har fr början varit ett av många av förgörarnas projekt (jo ‘de’ kallar sig så och är stolta över det) (Oss kallar ‘de’ ‘worthless eaters’) för att skapa en fiktiv motpol till sin råkapitalism. ‘de’ ‘rikaste’ finansierade därför uppkomsten av ‘kommunismen’ (läs Anthony Hutton)
Råkapitalism/kartellmonopolism och ‘kommunism’ vill nämligen sak/är samma sak; fullständigt och totalt maktövertagande där iingen ska få äga ngt, ja förutom ‘de’ själva då alltså

jonnyjonson
jonnyjonson
Gäst
Reply to  jonnyjonson
21 oktober 2021 kl 15:09

Råkapitalism ska inte förväxlas med hederlig Företagskapitalism som bygger på samarbete och konkurrens. I en ‘kommunistisk’ el råkapitalistmonopolistisk värld existerar inget sådant, bara en ‘elit’ som äger allt och försöker ‘äga’ alla. Anthony Sutton är namnet

Maya .
Maya .
Gäst
Reply to  Sven S
30 oktober 2021 kl 13:30

Vänsterpartiet är ironiskt nog det enda riksdagsparti som har tagit ställning emot vaccinpass.
https://www.svt.se/nyheter/har-ar-partierna-for-och-emot-vaccinpass

Sandra Wigren
Sandra Wigren
Gäst
20 oktober 2021 kl 13:21

Stort tack Torbjörn Jag hoppas alla nu tar ansvaret och sluter upp den 30/10

jonnyjonson
jonnyjonson
Gäst
Reply to  Sandra Wigren
21 oktober 2021 kl 00:00

Alla som Engagerar sig i detta,, och som hajat vem som abdikerat fr ‘sin folkvalda position’,, kommer någonsin att ge sig, Sandra. En viss ‘grupp’ har kastat första stenen, inte Vi, och ansvaret ligger blytungt där. Vi ska bara vara de fighters Vi är och som vi är födda med att vara