Cecilia Nordenstam: Därför finns grafenoxid i C19-injektionerna

68

COVIDDEBATT. Cecilia Nordenstam säger i en intervju med Andreas Sidkvist att C-19-injektionerna innehåller bioteknik som bygger på vetenskapliga studier som är utförda på uppdrag av Rockefeller University och Bill & Melinda Gates Foundation.

Kommentarsfältet är öppet för debatt och fri opinionsbildning om covidinjektionerna.

Källa: Covidfakta.se, Andreas Sidkvist

Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
Prenumerera
Notify of
guest

68 Kommentarer
Nyast
Äldst Mest röstad
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer
Roland
Gäst
21 november 2021 kl 09:26

Vill man ha korrekt och revevant information om Covid19 : Folkhälsomyndigheten — Myndigheten för folkhälsofrågor (folkhalsomyndigheten.se)

louise olsson
louise olsson
Gäst
11 november 2021 kl 00:49

KAREN KINGSTON OM GRAPHENOXID

https://newsvoice.se/2021/07/karen-kingston-covidvaccinerna-grafenoxid/

blob:https://newsvoice.se/0c15a142-191d-47cb-8196-0b46e37507f4

COVIDVACCIN. Reportern Stew Peters intervjuade (nedan) Karen Kingston som är fd Pfizer-anställd. Hon bekräftar att det bortom alla tvivel finns grafenoxid i covidvacciner och att vaccintillverkarna utelämnat ingrediensen för att de vet att ämnet är giftigt och för att det har kraftfulla egenskaper.
Text: Torbjörn Sassersson
Karen Kingston arbetar som klinisk analytiker inom läkemedelsindustrin. Hon är även en vetenskapsskribent och var tidigare analytiker på Pfizer. Kingston säger att läkemedelsindustrin, massmedierna och de stora sociala mediejättarna (Facebook m fl) har undanhållit allmänheten fakta om covidvaccinerna. Hon säger att det är viktigt att förstå att alla mRNA-vacciner, oavsett tillverkare, innehåller nanopartiklar (pegylated lipid nanoparticles). Det framgår för var och en som studerar patenten av mRNA-vaccinerna. Ämnets förekomst återspeglas även i dokumentation hos FDA och andra källor.
En anledning till att grafenoxid inte listas i patenten är att ämnets förekomst betecknas som en affärshemlighet (trade secret) vilket inte behöver offentliggöras, men den verkliga orsaken är förmodligen att det redan är välkänt att grafenoxid är giftigt för kroppen, säger Kingston. Hon uppger även att grafenoxid är en huvudingrediens i hydrogel som är en AI-mall (AI template) enligt AI-forskning som finansieras av personer som Bill Gates och Elon Musk. AI-mallen möjliggör ett gränssnitt (interface) i kroppen gentemot internet, säger Kingston.
Läs mer: Insidern Astrid Stuckelberger avslöjar hur WHO skapat en falsk covidpandemi

Gäst123
Gäst123
Gäst
30 oktober 2021 kl 09:57

Parasiter förklarar personlighetsförändringar
Många i min närhet har förändrats kraftigt efter dos 1,2 och 3.
Hyperaktivitet, aggressivitet, svårt att hålla en röd tråd i en konversation börjar prata om andra saker istället, mycket svårt med minnet med mera

Andreas Sidkvist
Gäst
29 oktober 2021 kl 16:09

Har precis sett denna:
Medical Bombshell: Pfizer Vax Attacks Human Blood Creating Clots Under Microscope

Richard Fleming konstaterar i denna video att Pfizers vaccin förstör blodet som de iakttar i mikroskopet. Men hans förklaring att det andra som han bara kan se i max 100 ggr förstoring är skräp känns väldigt flummigt och inte alls vetenskapligt. Vadå för skräp? 

Så här står i beskrivningen av videon:
The things Dr Fleming refers to as “crystalline garbage”, he did not examine at a magnification higher than 100X. The graphene oxide has been photographed using electron microscopy by Dr Young and by Spanish scientists and according to them, it has been found in all of the major COVID vaccines; AstraZeneca, Moderna, Sinovac, Janssen, Johnson & Johnson and Pfizer-BioNTech with their findings confirmed by researchers around the world.

The Trypanosoma cruzi parasites were photographed by Dr Young at 1000X magnification from the Pfizer vials and he described them as having a “50-micron elongated body.” The tentacled hydroid was photographed by Dr Madej at 400X magnification and it was found in 2 different batches of the Johnson & Johnson vaxx.

As Ramola D reported, VAERS lists how a regular blood donor was found to have antibodies to T. cruzi following her vaccination and that it’s now apparently becoming routine to screen all vaxxed patients with heart issues for T. cruzi. What explains patients listed in VAERS having their symptoms labeled as “Trypanosoma brucei”, an exotic parasite species, which affects only those bitten by the tsetse fly in the wet, tropical regions of Africa?

https://rumble.com/voao67-medical-bombshell-pfizer-vax-attacks-human-blood-creating-clots-under-micro.html

Loppan
Loppan
Gäst
29 oktober 2021 kl 11:59

Jag har funderat på om grafenet är magnetisk så skulle väl de röda blodkropparna gegga ihop sig. Det är ju järn i dessa. Någon här nämde något liknande tidigare. Blodproppar är ju en av biverkningarna. kan det vara olika mängd grafen i olika batcher? Man kan ju gärna inte ha död på alla människor på en och samma gång. Det vore ju för uppenbart.

Fredrik Eriksson
Reply to  Loppan
14 november 2021 kl 09:35

Det sker sakta över tid och över ett brett urval.
Mängder av information om hur man kan verifiera att blodet iallafall kring injektionsområdet klumpar ihop sig finns att tillgå.

Demo2demo
Demo2demo
Gäst
Reply to  Damien74
29 oktober 2021 kl 05:11

Fusk – försök att “tvätta sitt smutsig buk” av Zuckerberg och gänget , ingen förtroendegivande i sin helhet – det bränns….

Marianne
Marianne
Gäst
27 oktober 2021 kl 21:48
Marianne
Marianne
Gäst
27 oktober 2021 kl 17:50

Ett sådan intressant ämne och med information, som man behöver sitta och fundera någon dag på, innan man ger sig på att kommentera. Tänkte på Dr Eneby, som filmat organismer och berättade att han sett mycket sådant i sina dagar, speciellt hos multisjuka människor. Var nog här som den intervjun och filmen var. Sedan kommer Dr Young, med mängder av information, så gruppen i Tyskland, där var med organism också, så nu han i Polen.
Vad jag skulle vilja fråga Cecilia är, om hon menar att man har i dessa organismer, för att de kan fungera som en DNA sax och få in mRNA i cellerna, Att de även har proteiner på sig att använda. Kanske har de genmodifierat proteinet hos organismen. Menar ni att det är organismens proteinägg, som är de runda bollarna som syns på Youngs och deras filmer?
Det är verkligen intressant ihop med att Ivermektin hjälper så bra, som hjälper mot parasitiska sjukdomar.
Menar ni också att det är fler sjukdomar som hör ihop med andra organismer?
Har för mig att allergi, som blivit så vanligt hos oss, är för att immunförsvaret överreagerar bara för att det är någon sorts organism som vi inte har i oss längre, som immunförsvaret annars brukar ha att göra med. Finns någon läkre har jag sett på dokumentär, som ger en organism via ett specialplåster, mot besvärlig allergi.
Har också hört nämnas, att man har i ämnen i vaccinen som ska trigga igång immunförsvaret. Kanske är dessa man då menar, men att man inte kan gå ut med att sådant finns i vaccinen.
Mycket funderingar. Men att det är nåt riktigt jätteexperiment, kan man nog lugnt påstå. Väldigt intressanta tankar om blodet och magnetism. Har inte tänkt på att där är massa järn, men i annan form.
Judy Mikovits tar upp mycket om att andra behandlingar fungerar bättre än vaccin. Hon pratar mycket om AIDS och likheterna med detta nu. Min engelska är inte så bra, så jag missar en del i resonemangen där.
Tack

Anette Jönsson
Gäst
27 oktober 2021 kl 09:59

Oh så intressant, från dag mars 2020 har förstått och känt masterna är inblandade och någon månad senare även chemtrails (arbetar för att rena).
Så intressant att höra dig Cecilia för att få ihop det ännu mer, mer förståelse.
Stort tack för ditt enorma arbete, Stort tack till dig också Andreas, fantastisk intervju.

Sanna Hellström
Sanna Hellström
Gäst
27 oktober 2021 kl 09:58

Underbar intervju men någon sitter och skriver på datorn vilket är otroligt störande. Cecilia Nordenstam är otroligt påläst. Saknar möjligen en presentation av henne.

jonnyjonson
jonnyjonson
Gäst
27 oktober 2021 kl 03:07

Sorry Torbjörn, vet det är ett reko forum. Så ursäkta mina kommentarer till ‘baijsing’, han/hon ska ha det, förtjänar det (som jag bedömmer det, pga ‘han/hon’ tillhör ‘dem’ o därmed förtjänar verbalt stryk). Men jag ska inte upprepa mig. Det här är ju inte ett forum för invektiv, utan för intellektuellt utbyte, så som sagt ska (försöka) inte upprepa mig invektivt

implodex
Gäst
27 oktober 2021 kl 02:50

Jag gjorde en video i april 2020 bara lite på känn. Det var mycket intressant att se den åter vilket jag gjorde efter att ha sett denna konversation. Kolla in den, kanske kan någon som är smartare än jag få ut något av den..

https://www.youtube.com/watch?v=Hw1ByXYb4lE&list=PLtqKH7D1B-LASc4zibRg4R-YKEVfW87f0&index=56

jonnyjonson
jonnyjonson
Gäst
Reply to  implodex
27 oktober 2021 kl 05:08

Jodå Implodex, som du nämner,, det ringer absolut varningsklockor enl din helt ok video

implodex
Gäst
Reply to  jonnyjonson
27 oktober 2021 kl 13:49

Alltså jag gjorde den likt den dumma apa jag är lite halvt på skoj och fullt medveten om foliehattsnivån på det hela, men så här efteråt ser man ju att där finns en del. Kul att du kollade. Ha det bäst.

jonnyjonson
jonnyjonson
Gäst
Reply to  implodex
27 oktober 2021 kl 15:36

Dito. O implodex, det finns inga dumma apor. Såg en gång en dokumentär om hur de jämförde studenters och primaters arbetsminne, var på harvard el yale el ngt sådant, de spelade memory via datorskärm. De fick x antal min på sig att minnas en konstellation, därefter vändes korten uppned. Studenterna funderade o funderade o lyckades sisådär, inte dåligt men i jämf med primaterna som scorade 100% kom de knappt i närheten..

Demo2demo
Demo2demo
Gäst
27 oktober 2021 kl 02:26

2045: Året människan blir odödlig. Vi närmar oss med stormsteg ögonblicket då människor och maskiner smälter samman. Välkommen till Singularity-rörelsen

http://content.time.com/time/magazine/article/0,9171,2048299-5,00.html

…det blir inte så de fantiserar sig… då hela system byggd av psykopater är felaktigt och skapad av individer som längre levde i enorm överflöd och sjuka miljöer som har ingen förankring till verkligheten – det som närmar sig är massdöd, ekonomisk kollaps och krig -om vi inte lyckas normalisera situationen….

Demo2demo
Demo2demo
Gäst
27 oktober 2021 kl 00:57

‘Utterly disgusting’: Fauci caught up in ‘cruel’ experiments on puppieshttps://www.youtube.com/watch?v=ncPtWihAhao

Fauci måste stå till svars för sina brott mot mänskligheten mot människor och djur
Henrik
Henrik
Gäst
26 oktober 2021 kl 23:59

Efter vad jag vet så har ej röda blodkroppar något DNA så var inkorporeras mikrobens DNA i så fall? Är det i tromocyternas eller de vita blodkropparnas DNA? (kolla runt minut 45)

Last edited 1 år sedan by Henrik
ettavGudsBarn
ettavGudsBarn
Gäst
Reply to  Henrik
27 oktober 2021 kl 00:12

är det verkligen så att “någonting” taget/kommit ur någons kropp, kan visa sig vara “utan DNA”?

har inte forskat, eller googlat, alls direkt i detta ämne. men är något jag fått för mig så att säga

ettavGudsBarn
ettavGudsBarn
Gäst
26 oktober 2021 kl 20:35

är det inte så att flera av de “magnetiska människorna” är påkommna med att de fejkar – för clicks, shares eller whatever?

såg iaf en som menade sig visa hur bedrägeriet går till och det är genom att fukta telefonen eller vad det nu är, så kan man i kameran få det att se ut att en är magnetisk. sen finns det ju massor av andra sätt att bete sig bedrägligt på. och visst är det tämligen märkligt om det bara var ett fall som faktiskt är vaccinet som “gör en magnetisk”.

men det här med nanorobotar, genmodifierade organismer, celler “utvecklade” på levande aborterade foster är tillräckligt illa för att sky #evilpharma som pesten, tror jag

petergrfstrm
petergrfstrm
Gäst
26 oktober 2021 kl 18:09

Lyssnade några minuter men under den tiden fann jag inget övertygande stöd för tesen att uppbyggandet av sändarnät måste ha ngt med det andra att göra.
Ett kausalt samband behöver styrkas inte bara antas.
Det finns ju en rimlig förklaring till att grafen används för att skydda ömtåliga molekyler och dom kan frigöras med mekaniska vågor som kanske kan utlösas från starka elektromagnetiska fält.

Men man vaccineras ju på en speciell plats och på den platsen borde man ha tillgång till den utrustningen men den behövs inte sen när molekylerna väl har injicerats och frigjorts.

Påståenden om grafennätverk i blodet har jag sett tas upp men det är absurt och skulle ge dödliga blodproppar och igenslammade kapillärer etc etc.

Tänk antiKina kampanjen i st. Det är vad det sannolikt handlar om.

Demo2demo
Demo2demo
Gäst
Reply to  petergrfstrm
26 oktober 2021 kl 18:59

… varför då ljugit de alla giftsprutan tillverkare vid utfrågning att den har ingen grafen oxid ….
– maskinhjärna har bara det som inlagd i den av de som skapar den – där många ggr missas mångsidig tvärtänkande, flexibel blandning av inlevelsekunnande som bara humanskapelsen har – samt vid närmare insyn i dagens specialist urval man häpnar av allmän okunskap och bara just “mekaniskt” sammanhängande ytlighet …

Marianne
Marianne
Gäst
Reply to  petergrfstrm
26 oktober 2021 kl 21:02

Det ser vi ju…

Anders Johansson
Anders Johansson
Gäst
Reply to  Marianne
26 oktober 2021 kl 23:50

PG:s glasögon har selektiv slipning.

jonnyjonson
jonnyjonson
Gäst
Reply to  petergrfstrm
27 oktober 2021 kl 03:11

Men ‘peter’, Vi vet redan vem ‘du’ är, så varför försöker ‘du’ visa på ngt annat..

petergrfstrm
petergrfstrm
Gäst
Reply to  jonnyjonson
27 oktober 2021 kl 13:59

Försäkrar dig att jag inte företräder ngt elitintresse och jag vet inte vad du menar.
Internet är som en fertil bädd för ryktesspridning och dom som inte baserar sig på en egen faktakunskap i de ämnen som tas upp får sina hjärnor invaderade av desinformation. Se upp imperiet försöker hela tiden förvränga din verklighetsuppfattning både för och emot saker.
Inte bara för att mer direkt dölja vad dom gör utan också för att få dig att aktivt sätta till skuldran mot någon av deras rivaler i tron att du bekämpar imperiet.
Tänk judo. Man faller på sitt eget grepp.
Och fi utnyttjar ditt momentum som du i god tro har tillfört.

jonnyjonson
jonnyjonson
Gäst
Reply to  petergrfstrm
27 oktober 2021 kl 14:41

Jag tänker självförsvar, Peter. Må det vara judo, juijitsu, shaolin men det följer alltid med i mitt resonemang,, så ja, självförsvar för att kunna försvara andra. I övr har du såklart helt rätt i din text också. ‘imperiet’, ‘de’, ‘gruppen’, psychosen infiltrerar allt o mycket till. Sorry jag var lite dryg i tonen, stryk min kommentar

jonnyjonson
jonnyjonson
Gäst
Reply to  petergrfstrm
27 oktober 2021 kl 03:29

men återigen ‘peter’, det är ju bara omöjligt o läsa ‘din’ ‘text’, det finns ingen känsla, inget flyt i det du skriver, det är.. bara packad ‘inform’ som inte ger jättemkt. Sorry o säga det, men ok du e säkert en skärpt snubbe/snubba,, men visa då det..

G Nordström
G Nordström
Gäst
26 oktober 2021 kl 12:51

Intressant med parasiterna, det förklara varför Hydroxklorokin och Ivermectin fungerar eftersom de är medicininer mot parasiter
PCR lär inte vara tillförlitlig över 20 cykler, där tänker hon lite fel, men saken blir bara värre

jonnyjonson
jonnyjonson
Gäst
Reply to  G Nordström
26 oktober 2021 kl 22:12

EXAKT, De mdc fungerar mot parasiter o eftersom det är parasiter som satt igång o kastat första spjutet, så vill ‘de’/vågar ‘de’ inte ta emot ngt spjut, o därför censurerar ‘de’.
‘de’ är inget annat än veklingar, nothing, har aldrig haft ngt ordentligt jobb, drillats i psykopati sedn de var spädbarn (de stackarna) o sedan beordrade att försöka kvadda världen. vilken löjlig ‘familj

peter afzelius
peter afzelius
Gäst
26 oktober 2021 kl 12:21

Det här måste vara den mest krystande intervju jag lyssnat på. Seg, avvaktande… eh, mm, öh bla bla.

jonnyjonson
jonnyjonson
Gäst
Reply to  peter afzelius
27 oktober 2021 kl 03:23

Men peter, skulle inte du hållt dig avvaktande om du fått reda på (men kanske inte registrerat) att Mänskligheten blivit anfallet av en parasit’grupp’,, begriper du inte vad som håller på o hända,, el så begriper du o då är du på väg o bli en fullblownparasite, ‘have nice time, enyoj’..

Carina Agrell
Carina Agrell
Gäst
26 oktober 2021 kl 10:09

Tack Cecilia för din lekmannaforskning som är biasfri till skillnad från vetenskapsmän som hindrar sitt eget kreativa tänkande om kopplingar och möjliga synteser på grund av det de tror är sant eftersom det marknadsförts som sanningar till läkare.

De svartögda barnen med sin extremt ökade medvetenhet redan vid födseln är verkligen ett intressant fenomen, och de är troligen lika genmanipulerade som vi själva anses vara genom Annunakitesen. https://www.roxytube.com/watch/hybrid-transhuman-black-eyed-baby_Lznw1XMWmlJWQyZ.html

Jag skrev en spekulativ artikel om fenomenet, men den hamnade nog i Sasserssons papperskorg efter granskning av övervakningen.

Hoppas att du kan komma tillbaka och sprida lite ljus över detta!

Tintin
Tintin
Gäst
Reply to  Carina Agrell
26 oktober 2021 kl 13:54

Carina, går det att få läsa din artikel på annat håll?
Har du en blogg eller likn? Vore så intressant! Jag funderar också mycket på dessa barn, hur ska man förstå fenomenet…

Carina Agrell
Carina Agrell
Gäst
Reply to  Tintin
26 oktober 2021 kl 19:16

Tyvärr hade min blogg alltför många besökare som kom in bakvägen, och jag orkade inte hålla undan dem och FS-data verkade samarbeta med dem, så jag fick ge upp den för några år sedan. Jag hade många höjdare där 🙂 Jag ska starta upp en ny framöver på en dedikerad server.

Om du mailar mig på förnamn.efternamn snabela och googles mail så kan jag skicka den!

Hans Dahl
Hans Dahl
Gäst
Reply to  Carina Agrell
26 oktober 2021 kl 22:48

Carina, skicka artikeln igen till redaktören med en påminnelse!

Han har jättemycket om öronen och vi som skriver artiklar måste inte sällan ge en påminnelse – ibland flera – innan artikeln publiceras.

Det tar inte sällan ett antal veckor innan artikeln kommer in.

Det kan upplevas som lite frustrerande, men det är samtidigt glädjande, eftersom så många enormt intressanta artiklar passerar revy här i Newsvoice.

Carina Agrell
Carina Agrell
Gäst
Reply to  Hans Dahl
27 oktober 2021 kl 08:15

Jag skickade en påminnelse, men har egentligen glömt bort artikeln. Jag fick ett infall en morgon, men är ju egentligen ingen skribent. Minns den bara när jag blir påmind. Världen kommer inte att sörja förlusten, även om jag tror att många skulle ha intresserat sig för ämnet – mer eller mindre som underhållning eller utvidgning av perceptionsmatrisen. .

Det var ingen viktig eller vetenskaplig artikel, mera en intressant spekulation om hur de nya “Pandemic Babies” kan ha sina föregångare historiskt, förslagsvis att tidigare liknande fenomen är produkter från vaccinexperiment från 80-talet och framåt.

Skicka ett mail såsom beskrivs i kommentaren till Tintin så skickar jag den om du är intresserad av att läsa! Det gäller för övrigt alla som så önskar.

Hans Dahl
Hans Dahl
Gäst
Reply to  Carina Agrell
27 oktober 2021 kl 09:54

Hej Carina!

Ja, jag vill gärna läsa din artikel och skickar ett mail.

Brandy36
Brandy36
Gäst
26 oktober 2021 kl 09:20

Vad störig Andreas är, han förstör ju flytet i intervjun.

jonnyjonson
jonnyjonson
Gäst
Reply to  Brandy36
27 oktober 2021 kl 04:53

Vem bryr sig så mkt om ‘flytet’, så länge där är Substans caapice

Sanna Hellström
Sanna Hellström
Gäst
Reply to  Brandy36
27 oktober 2021 kl 10:02

Och jag tror det är han som skriver på datorn som är otroligt störande. Ursäkta men om man intervjuar så lyssnar man och gör inte två saker samtidigt. 🙁

Demo2demo
Demo2demo
Gäst
26 oktober 2021 kl 09:16

CDC tillåter sjukhus att klassificera döda Vaxxed människor som “ovaccinerade”https://www.cracknewz.com/2021/09/cdc-allows-hospitals-to-classify-dead.html
CDC: 16 310 döda 778 685 skadade efter covid-19-skott – 2,5 gånger fler dödsfall än efter alla vacciner under de senaste 30 åren – 2 102 dödsfall hos fosterhttps://www.globalresearch.ca/cdc-16310-dead-778685-injured-following-covid-19-shots-2-5x-more-deaths-than-following-all-vaccines-past-30-years-2102-fetal-deaths/5758319
MSM ÖKAR VERKLIGEN PROPAGANDAN: VACCINERADE DÖR AV COVID BETYDER ATT VACCINER FUNGERAR!https://www.shtfplan.com/headline-news/msm-is-really-turning-up-the-propaganda-vaccinated-dying-from-covid-means-vaccines-work

John Intel
John Intel
Gäst
26 oktober 2021 kl 08:56

om ni ska vara övertygande med era bilder , välj de bilder som visaratt armen hålls aningen “upp och ned” så att mynt eller metallföremål inte har någon möjlighet attsitta kvar på huden genom friktionens hjälp!

Jag såg att många av de som satte magneter på armen satte på dem när armen hade en sån lutning att magneterna kunde sitta kvar på huden denom friktionens fjälp

Huden har väldigt hög friktion , alla har ju sett hur folk sätter fast en sked på näsan och får den att liksom hänga där till synes genom magisk kraft, så mycket friktion har metall när den sättspå normaltorr hud

G Nordström
G Nordström
Gäst
Reply to  John Intel
26 oktober 2021 kl 12:44

Mynt och nycklar är inte sant, de är nämligen inte magnetiska
Det är bara saker som har en magnet som gör att den fastnar

jonnyjonson
jonnyjonson
Gäst
Reply to  John Intel
26 oktober 2021 kl 16:44

Men halloo, folk visade sekunderna efter hur de satte magneten på annat ställe (med samma ljutning på armen) o den föll av..

jonnyjonson
jonnyjonson
Gäst
Reply to  John Intel
27 oktober 2021 kl 04:04

men ge upp..du e en klassisk 5e kollnr, så shut up, el titta igen på Intervun o återkom sedan.. Har du ngn annan uppfattning, ja då är du helt plötsligt ingen 5e kollnr..

jonnyjonson
jonnyjonson
Gäst
Reply to  jonnyjonson
27 oktober 2021 kl 15:47

John Intel, jag läste nu igen din replik. I reportaget ä r där en man som håller armen upp och ned. Det här är inget fake, försök haja det, även om det är svårt att få in i ens system hur illvilligt detta är mot Oss alla. Har du problem att smälta det, så förstår jag, uppriktigt faktiskt

Å. Södergren
Å. Södergren
Gäst
26 oktober 2021 kl 07:59

Intressant är hur The Amish folket skapade flockimmunitet medelst kyrkogång.

Hans Dahl
Hans Dahl
Gäst
Reply to  Å. Södergren
26 oktober 2021 kl 08:15

Ja, flockimmunitet har alltid fungerat.

Ändringar av definitionen pandemi av det genomkorrumperade, miljardärfinansierade WHO:

  1. I samband med svininfluensan avlägsnades kriteriet HÖG DÖDLIGHET.
  1. I november 2020, avlägsnades kriteriet FLOCKIMMUNITET.
peter afzelius
peter afzelius
Gäst
Reply to  Å. Södergren
26 oktober 2021 kl 12:26

Flockimmunitet i det här fallet är bara trams. Det är en vanlig influensa och amish folket är en isolerad grupp som trampar sig fram långsamt och stabilt. Dom går väl till sjukan bara vid benbrott eller så, allt annat löser dom själva.

jonnyjonson
jonnyjonson
Gäst
Reply to  peter afzelius
26 oktober 2021 kl 16:54

Nej, gruppimmunitet är absolut inget trams. Det är ett Vetenskapligt faktum, det är därför ‘organisationer’ som ‘who’ plockat bort definitionen

LauraLauren
LauraLauren
Gäst
Reply to  jonnyjonson
31 oktober 2021 kl 13:47

Bara att du har gått på FLOCK/DEN STORA MASSAN AV BOSKAP… diskvalificerar det.
Brukare/User/Användare. Så ser dem på oss.
Missbrukare. Skräp.

Ingemar ljungqvist
Gäst
26 oktober 2021 kl 07:58

Härligt att lyssna på Cecilia Nordenstam som med en skicklig pokerspelares psykologiska kunskap och med baskunskap i genetik helt slår ut de flesta svenska akademiker i logik, men framförallt i klarspråk. Dessutom söker hon den viktiga sanningen. Hon refererar bland annat till Anthony Fauci och hans “gain-of-function “forskning”. I denna artikeln finns hans dossier upplagd: Den hittills största Sanningsbomben runt Coronabluffen – http://www.frihetsverige.se. Visst finns det detaljer i Cecilias resonemang som kan diskuteras, men det blir fjorton stjärnor av femton möjliga!!!

Sanna Hellström
Sanna Hellström
Gäst
Reply to  Ingemar ljungqvist
27 oktober 2021 kl 10:00

Håller med 100%!!!! Underbart grävande även om man inte hänger med i allt. Vilket enastående jobb!!!!

Maximilina S
Maximilina S
Gäst
Reply to  Ingemar ljungqvist
27 oktober 2021 kl 19:41

Ingemar…Vi lät göra en biokemisk analys av vaccinet… det fanns grafenoxid och även kalium, detta stod inte på förpackningarna. Mvh M. Schnell

PatrikD
Patrik
26 oktober 2021 kl 06:49

Ledtråd till hur dom allra minsta får i sig giftet: Br*stmj*lk

Grafenoxid blir magnetiskt när det kommer i kontakt med vätet i blodet och det används i första hand då mRNA i sig är väldigt instabilt. Det finns i övrigt ingenting som har med tramshumanism att göra i just dessa injektioner. Det närmaste man kan komma är att att grafenoxid reagerar på EMF och ändrar struktur, som i sin tur kraftigt ökar risken för direkta blodproppar och spridning av muterade celler (cancer) i t.ex huvudet om man har en 5G telefon. Men grafenoxid i sig är bara kolpartiklar i nano-skala.

Hela kampanjen skulle givetvis ha avbrutits för över ett år sedan när det “upptäcktes” att injektionen inte stannade kvar i muskeln och att det var s-protein som var farligt och inte själva viruset. Coronavirus är helt ofarligt för människor och den modifierade varianten som “läckte” ut var endast farlig för gamla och sjuka dom första veckorna. Efter att det senare evolverade (som virus gör) så var det helt ofarligt för i princip alla och det senaste året har överlevnadsprocenten legat på runt 99.997% för en frisk individ. Hade det inte funnits en uppenbar agenda så hade pandemin varit över i slutet av Maj 2020, precis som den var hos Amish folket el. liknande folkgrupper som generellt inte lyssnar på regeringen eller massmedia.

Det finns massvis med studier kring “coronavaccin” redan från 70/80-talet, dom vet att en stor del av alla injekterade kommer att få problem med cancer och autoimmuna sjukdomar samt att fler doser bara snabbar på denna processen.

Parasiterna i injektionerna ska man nog ta med en nypa salt tills det bekräftas av mer vetenskapliga studier, kan vara ren propaganda. Hydra Vulgaris är dock en intressant parasit som dom påstås ha hittat då den har evigt liv, lite sånt som dessa psykopater bakom agendan drömmer om.

G Nordström
G Nordström
Gäst
Reply to  Patrik
26 oktober 2021 kl 13:02

De partiklar som de tyska patologerna såg i sina mikroskop är mycket anmärkningsbara. Kommentaren från Österrike som funnet det samma menar att ett organ med större kapacitet bör titta på detta, men de ägs av de statliga myndigheterna och hur intresserade är de av det.
I deras enkla mikroskåp kunde de se partiklar som simma runt i vätskan som påminner om de som Cecilia visade på bild

Sanna Hellström
Sanna Hellström
Gäst
Reply to  Patrik
27 oktober 2021 kl 18:31

Så bra formulerat! Det är ju helt otroligt att vi är så många världen över som VET och har bevis men ändå kommer vi ingen vart utan AGENDAN bara tuffar vidare. Nu meddelar Hallengren att 5 åringarna ska stickas och att FDA har godkänt Pfizer för 5 åringar och uppåt. Jag känner mig helt apatisk. 🙁

Heléne Birgitta Bergqvist
Heléne Birgitta Bergqvist
Gäst
Reply to  Sanna Hellström
12 november 2021 kl 16:43

Ja jag känner mig också apatisk och inte får man upp ögonen på andra heller
Men vaccinationnsskador fått erfara av andra det att de fått de

Jan Rosbäck
Jan Rosbäck
Gäst
Reply to  Patrik
27 oktober 2021 kl 22:32

Intressanta inlägg och artikel. Just att man får de magnetiska egenskaperna till grafenoxiden är intressant. https://www.graphene-info.com/hydrogen-atoms-magnetize-graphene Dock har kunskapen om hur magnetfältet och vår biologiska verklighet egentligen fungerar varit sopad under den ekonomiska kraftigt nedsmutsade mattan under många hundra år. Rekommenderar Theoria Apophasis. Finns på YT. Det som sker nu ett mycket större projekt än vad de flesta kan tänka sej. Hydra Vulgaris är kanske den uppväckare som finns i bakgrunden.