Nya Zeeland överväger lag – Människor kan tvångsvaccineras och isoleras

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 7 oktober 2021
- NewsVoice redaktion
"Distinction Christchurch in use as a managed isolation hotel" . Foto: chwede66 . Licens: CC BY-SA 4.0
"Distinction Christchurch in use as a managed isolation hotel" . Foto: chwede66 . Licens: CC BY-SA 4.0
“Distinction Christchurch in use as a managed isolation hotel”. Foto: chwede66. Licens: CC BY-SA 4.0, Wikimedia

COVIDKRISEN. En ny lag i Nya Zeeland är på väg att klubbas igen som tar bort friheten för ovaccinerad fullt friska och misstänkt sjuka människor.

Myndigheterna kommer att ha rätt att ta människor från sina hem och sätta dem i covidfaciliteter som kallas “Managed isolation and Quarantine” (MIQ) under fängelseliknande förhållanden. Karantänslokalerna kan bestå av särskilt utvalda hotell eller mer nybyggda anläggningar. Ett krav är att faciliteten omgärdas av säkerhetsstängsel.

 

Det nya förslaget ger myndigheter rätt att:

 • tvångsomhänderta männskor i sina hem och föra dem till en karantänsfacilitet enligt regeringens val.
 • genomföra invasiv nässvabbning.
 • tvångsvaccinera.
 • ta betalt av personer i karantän för att täcka kostnader.

Medborgare i Nya Zeeland som är oroliga över det nya lagförslaget uppmuntras att demokratiskt försöka påverka den juridiska processen.

Text: NewsVoice

Relaterat


Så här kan du stötta Newsvoice

Stöd NewsVoice 2024
 • Vad händer med barnen? Min värsta mardröm att mina barn ska vaccineras. Jag är kristen och jag kan inte förstå att gud berövar mina barn den möjligheten.
  Avrätta mig, skit samma. Men tvångsvaccin av barn är taskigt att gud ens tillåter.

 • Det var mindre roligt, att min kommentar till Hans (som eg var helt okontroversiell, bara en schysst replik) plockades bort. Men jag förstår naturligtvis varför

 • Newsvoice har ni ens läst igenom datan ni refererar till?
  Det står ju att personer som kommer in till nya zealand sätts i 14 dagars karantän. Det står också att om en person har covid19 infektion i sig så kan den sättas i karantän.
  Det står ingenstans att de kommer vaccinera personerna heller.

  Så ni hittar bara på en massa och tror att man inte läser igenom referenser?

 • Den globalistiska agendan får fullt utlopp på andra sidan jordklotet, tycks det. Återigen konstateras att vansinnet antar orimliga proportioner bortom allt vett och förnuft. Hur kan en relativ harmlös sjukdom få världen att tappa förnuftet så till den milda grad? Jag fascineras över att världen för övrigt inte tycks reagera nämnvärt. Hur tokigt kan det bli?

  Hörde en person uttrycka att ondskan nu är allt mer desperat och förtvivlat försöker få kontroll, som efter vatten greppandes händer. Ondskan märker att den håller på att förlora. I ren desperation kastas den ena agendan efter den andra ut i desperata försök att få kontroll. Vi har mer regler och kaos att vänta. Våra känslor av vrede, sorg osv. som växer sig starkare spränger bort gammal karma som byggt under årtusenden i slaveri.

  Att vansinnet slår så olika kanske också har med nationers och folks karma att göra? “Som du sår får du skörda” är en devis som går igen i alla större religioner. Australien befolkades med kriminella en gång i tiden och man har gått hårt åt ursprungsbefolkningen. Vad NZ har på sitt samvete har jag allt för vaga kunskaper om, men kanske har vansinnet smittat enkelt över vattnet som skiljer dessa nationer åt. Vi då? Tja, vi har levt under en kontrollerande statsapparat i säkert över 100 år så vi har kanske lite att hämta igen på den positiva sidan.

 • Tänk att de är så omtänksamma om sin befolkning att de vill skydda dem från dessa ovaccinerade monster.

  Ett sådan dödlig sjukdom där folk faller ner döda i drivor och där det inte finns något enda läkemedel måste bekämpas med alla medel, eller hur?

  ———————————-
  Finns det någon normal människa som tror att dessa läger har det minsta med ett virus att göra?

 • Vilken otroligt vidrig regering, rena rama nazism kommunismen. Totalt verklighetsfrämmande. Det strider mot vetenskap och beprövad erfarenhet att massvaccinera befolkningen i en pandemi, ändå springer politiker och media Big Pharmas ärende och tvingar på folk livsfarliga vacciner som ger dåligt och tillfälligt skydd.

 • Citat av vaccin-dynastins mega-guru, David Rockefeller:

  “All that we need is a right major crisis and nations will accept the new world order.”

  Den gränslöst uppiskade coronahysterin är uppenbarligen denna planerade inkörsport till det ultimativa globala slavsamhället.

  Nya Zeeland och Australien är två nationer, där statsmakten nu mycket snabbt inför våld, tvång och övergrepp med hänvisning till denna kris.

  I läger är människor totalt försvarslösa. Historien har visat vilka övergrepp som i stort sett alltid skett i sådana inrättningar, där utomstående inte kan rapportera om vad som sker.

  Jag vill ännu en gång hänvisa till utrotningslägren i Kroatien under diktatorn Ante Pavelić på 1940-talet. Vi behöver ha kunskap om detta, så att vi kan förhindra att onda krafter i vårt lands ledning också börjar följa Nya Zeelands exempel!

  https://www.youtube.com/watch?v=5r1JNnFjgag

  (Sons of Herod – genocide in independent state of Croatia WWII)

  • Det fanns alltså de som vid sina skrivbord planerade och organiserade upp barndödsläger och så hade vi dem som ville arbeta där och göra själva hantverket.
   Sådana vidriga människor finns och verkar alltid ha funnits.

   Jag är inte för dödsstraff men…

  • Ja det där är ju bara 80 år sedan och det var ingenting som hände över en natt utan det var små steg mot det groteska slutresultatet. Ungefär samma sorts små steg vi kan se idag.

  • Självklart ska alla förintelser uppmärksammas, men brukar själv gärna vilja börja i kronologisk ordning och i närtid. Och då är det ‘the square’ i ‘london’ som försökte förinta boerna i sina koncentrationsläger (25000 kvinnor och barn, främst, svalts medvetet ihjäl (Hans Myrebros två böcker om 1900talets förstörelsekrig), därpå har vi boksjvikfascisternas (också finansierat av ‘london’) 10000 koncläger i gulag där minst 20milj Kristna Ryssar, Ukrainare, Ester, Letter, Litauer, Georgier massmördades. Ovanpå det Holodomor där 30milj Ukrainare medvetet svalts ihjäl. Inalles minst 60milj (Solsjenitsyn bl a har skrivit om detta i t ex 200 years together)

   • Javisst har det förekommit massmord i stor skala i många länder och under långa tider. Några exempel:

    • Herodes barnamord.
    • Kristna som fördes fram till uthungrade vilda rovdjur i Colluseum och som korsfästes över hela Romarriket under flera hundra år.
    • I korstågen slaktades människor av korsriddarna i Mellanöstern och i Frankrike.
    • I inkvisitionen mördades 50 miljoner efter att först ha torterats.
    • Även i Kina har det under 1800-talet och 1900-talet varit välplanerade massmord på hundratals miljoner människor.

    Det som är så unikt med dokumentärfilmen,
    som jag hänvisar till ovan, när det gäller dödslägren i Kroatien, är att dokumentationen är mycket utförlig och att det ligger relativt nära i tiden.

    Historieprofessor Vladimir Dedijer har sammanställt denna dokumentation i sin bok The Yugoslav Auschwitz and the Vatican:

    https://www.amazon.com/Yugoslav-Auschwitz-Vatican-Vladimir-Dedijer/dp/0879757523

    • Ja Alla är ju lika vidriga, o för att verkligen få reda på hur vidriga de är måste det vara möjligt att granska detaljerna; vad har skett, har det verkligen skett, vilka fakta/teknisk bevisning styrker påståendena. I ett fall dock är det förbjudet, ca 20 länder i världen utfärdar fängelsestraff om ngn skulle drista sig.. riktigt sjukt

     • Ja, det har förbjudits att tala om en viss grupp av människor.

      Det är mycket märkligt.

      – Och egentligen är det kontraproduktivt, eftersom det drar uppmärksamheten till denna grupp – om nu syftet är att skydda denna grupp.

      • För egen del bryr jag mig inte vad som hänt (man kan bara hoppas att det inte varit för brutalt) utan bara att det går att faktagranska (den tekn bevisningen). Så länge det inte är tillåtet, ofattbart nog, så länge blir utsagor bara en story, en hörsägen. Och är det inte tillåtet i en demokrati dessutom, ja då är det inte en demokrati. Nu ska de stänga ned en stad i vårt i vårt älskade Hemland, pga en story ingen får faktagranska

 • Är det rimligt att tänka sig att nästa steg blir att överheten vill ha rätt att avrätta människor som inte vill injicera sig med diverse transhumanistiska genteknologiska nanopartiklar? Eller går gränsen vid koncentrationsläger?

  • Ända skillnaden mot andra världskrigets koncentrationsläger är väl att i Nya Zeeland så kommer man själv tvingas att betala. Skrämmande, stackars folket om korruptionen är så utbredd att det skulle klubbas igenom. Vaccine macht frei!

  • Jag förmodar att du avser Joseph-Ignace Guillotin, uppfinnaren av giljotinen, som användes flitigt under Franska revolutionen.

   Denne läkare hade troligtvis minst en jesuitisk förälder, eftersom han fick tillnamnet Ignace, en förfranskad form av det latinska Ignatius, som var jesuitordens grundares förnamn. (Ignatius av Loyola hette ursprungligen Indigo de Loyola. Indigo var hans spanska namn. Men han latiniserade sitt namn till Ignatius.)

   Nåväl, engelskspråkiga Wikipedia skriver om Joseph-Ignace Guillotin att han utbildades av jesuiterna och att han var frimurare.

   – Varför talar du ständigt om detta plåster, Fredrik? Var har du fått plåstret ifrån?

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *